Apex Racing

Contactgegevens Apex Racing: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Apex Racing: address, phone, fax, email, website, opening hours

Apex Racing

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Turnhoutsebaan 161; 2460; Kasterlee, België

Telefoon (phone): 014 85 90 71; 0495 62 02 07 (+32-014 85 90 71; 0495 62 02 07) 014 85 90 71; 0495 62 02 07 (+32-014 85 90 71; 0495 62 02 07)

Fax (fax): 014 85 90 71 (+32-014 85 90 71) 014 85 90 71 (+32-014 85 90 71)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Apex Racing: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Apex Racing"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Apex Racing"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Apex Racing, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Apex Racing. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Apex Racing, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Apex Racing. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Apex Racing
Products information Apex Racing

BTW identificatienummer (tax): BE07644256591
Ondernemingsnummer: 1254333496
Hoofdstad (capital): 685,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 723,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Apex Racing zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Motorbikes - Clothing and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Apex Racing
(Get full report from official database of BE for Apex Racing)

Aanvulling soorten activiteiten voor Apex Racing
Addition kinds of activities for Apex Racing

2281. Garen spin mills | Yarn spinning mills
832206. Algemene adviesdiensten | General counseling services
14799908. Lepidoliet mijnbouw | Lepidolite mining
34480000. Geprefabriceerde metalen gebouwen en componenten | Prefabricated metal buildings and components
39499908. Indiase clubs | Indian clubs
73891800. Ontwerpdiensten | Design services

Werken bij Apex Racing: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Apex Racing: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Apex Racing. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Apex Racing. Looking for open vacancies in other companies

  • Zoete productiemedewerker m/v te Herentals (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze suikerspecialist legt zich toe op het produceren en verpakken van rietsuikerklontjes en het verpakken van diverse rietsuikers en kandijsuikers. De verkoop gebeurt zowel onder het eigen merk, Caribbean Gold als onder Private Label. Voor de afdeling verpakking zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker met passie voor de voedingsindustrie.

  • technieker / ingenieur (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Agilitas Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * (preventief) onderhoud van het machinepark * opsporen fouten, storingen en defecten * oplossen technische, kwaliteits- en productieproblemen * installatie van nieuwe machines en uitvoeren van verbeteringen aan bestaande machines en installaties * actief meedenken en meewerken aan de optimalisatie van het productieproces

  • Vrachtwagenchauffeur CE (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een passie voor transport, maar je wil af van de vele stops per dag? Onze klant is op zoek naar een chauffeur die enkel de eigen productie naar de werven brengt. jouw takenpakket bestaat uit: transport van- en naar de werf; laden en lossen op de werf met de kraan.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Tongeren (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nevele/Aalter – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: t-interim Haacht

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • Poetshulp Elewijt (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Kapper/Kapster Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: VISA VERSA

    Type: Vaste Job

    je kan zelfstandig alle voorkomende taken in een kapsalon uitoefenen: wassen, knippen, permanent, kleuren,.. en dit zowel voor dames, heren als kinderen Je bent flexibel, dynamisch en je houdt van je job.

  • RECEPTIONIST(E) TERHILLS HOTEL (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TERHILLS HOTEL

    Type: Vaste Job

    Als receptionist(e) ben je het visitekaartje van het Terhills Hotel en het aanspreekpunt voor onze gasten. Jouw oog voor detail, professionaliteit en gastvrijheid biedt onze gasten een warm en uniek verblijf bij Terhills. FUNCTIEOMSCHRIJVING: Verrichten van receptiewerkzaamheden; check-in + check-out telefoongesprekken voeren en e-mails beheren inboeken van reservaties (hotel + restaurant) Je bent het aanspreekpunt van het hotel Je verwelkomt de gasten en alle bezoekers Je geeft een rondleiding indien gewenst door de gasten Je geeft de nodige inlichtingen over het hotel en de regio Je draagt bij aan een optimale teamsfeer Je zorgt voor een unieke gastbeleving en een professionele service Je draagt bij tot een vlotte communicatie tussen alle diensten Je staat overigens in voor allround administratieve taken, eigen aan de functie

  • Ploegbaas/Bekister (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van 1 van onze teams, zijn wij op zoek naar een bekister. Ervaring in bekisten is noodzakelijk (minimum kennis metsen noodzakelijk). Doorgroeimogelijkheden tot ploegbaas of meestergast.

  • Trainer Frans (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Internship Finance Assistant (Spring 2019) (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Silverfin

    Type: Werfreserve

    You will join our finance team (3 people) and support our GL Accountant and Finance Assistant with Silverfins’ accounting for BE-NL-UK-DK: Accounts Payable: Scan, verify and book AP invoices Follow-up suppliers correspondence Book bank transactions Accounts Receivable: Support in the set-up of the weekly AR aging report Follow-up outstanding invoices and client correspondence Preparation & set up invoices General Ledger: Support monthly closing: follow up recurring suppliers/monthly costs - follow-up credit cards Reconciliations: current accounts BE/NL/UK - Bank reconciliations - Suspense Accounts International: Research legislation/regulations regarding accountancy set-up in new, European countries. Various tasks regarding these set-ups: new bank accounts, etc. Interaction with NL-UK-DK Ad hoc projects to facilitate our accountancy process.

Zoek naar antwoorden van Apex Racing in sociale netwerken
Look for responds of Apex Racing in social networks

Lees alle opmerkingen voor Apex Racing. Laat een reactie achter voor Apex Racing. Apex Racing bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Apex Racing. Leave a respond for Apex Racing. Apex Racing on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Apex Racing op de google maps. Adres en contacten Apex Racing
Location of Apex Racing on the google maps. Address and contacts of Apex Racing

Andere gerelateerde bedrijven als come Apex Racing Apex Racing: DEXIA | Vynckier D | WILLY VANGANSBEKE | CDC GRAPHIC | COINVEST CV

Other related companies as Apex Racing: DEXIA | Vynckier D | WILLY VANGANSBEKE | CDC GRAPHIC | COINVEST CV

Apex Racing is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Apex Racing, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07644256591. Het bedrijf Apex Racing bevindt zich op het adres: Turnhoutsebaan 161; 2460; Kasterlee. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 685,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 723,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Motorbikes - Clothing and equipment. Producten gemaakt in Apex Racing zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Apex Racing is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Apex Racing is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Apex Racing, openstaande posities, locatie van Apex Racing op de kaart.

Apex Racing is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Apex Racing, company assigned to the tax number BE07644256591. The company Apex Racing is located at the address: Turnhoutsebaan 161; 2460; Kasterlee. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 685,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 723,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Motorbikes - Clothing and equipment. Products created in Apex Racing were not found.
The main activity of Apex Racing is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Apex Racing is not available. You also can look at reviews of Apex Racing, open positions, location of Apex Racing on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Apex Racing, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Apex Racing, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Apex Racing, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Apex Racing, employees, financial statistics.