ROUSSEAU GARAGE/GARAGE ROUSSEAU

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • ROUSSEAU GARAGE/GARAGE ROUSSEAU
Private companiesChemicals and Allied Products • ROUSSEAU GARAGE/GARAGE ROUSSEAU

Contactgegevens ROUSSEAU GARAGE/GARAGE ROUSSEAU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROUSSEAU GARAGE/GARAGE ROUSSEAU: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROUSSEAU GARAGE/GARAGE ROUSSEAU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE FOREST 94; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES, België

Telefoon (phone): 25385472 (+32-25385472) 25385472 (+32-25385472)

Fax (fax): +32 (58) 489-15-83 +32 (58) 489-15-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROUSSEAU GARAGE/GARAGE ROUSSEAU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROUSSEAU GARAGE/GARAGE ROUSSEAU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROUSSEAU GARAGE/GARAGE ROUSSEAU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROUSSEAU GARAGE/GARAGE ROUSSEAU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROUSSEAU GARAGE/GARAGE ROUSSEAU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROUSSEAU GARAGE/GARAGE ROUSSEAU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROUSSEAU GARAGE/GARAGE ROUSSEAU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROUSSEAU GARAGE/GARAGE ROUSSEAU
Products information ROUSSEAU GARAGE/GARAGE ROUSSEAU

BTW identificatienummer (tax): BE09619873046
Ondernemingsnummer: 1877532958
Hoofdstad (capital): 192,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 351,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Types de V茅hicules: Voitures.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures. V茅hicules automobiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROUSSEAU GARAGE/GARAGE ROUSSEAU
(Get full report from official database of BE for ROUSSEAU GARAGE/GARAGE ROUSSEAU)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROUSSEAU GARAGE/GARAGE ROUSSEAU
Addition kinds of activities for ROUSSEAU GARAGE/GARAGE ROUSSEAU

7218. Industriële wasmachines | Industrial launderers
703202. Jeugdkampen | Youth camps
28650204. cyclohexaan | Cyclohexane
32950206. Filteren klei, behandeld | Filtering clays, treated
35850400. Onderdelen voor verwarming, koeling en koelapparatuur | Parts for heating, cooling, and refrigerating equipment
36990500. Beveiligingsapparatuur | Security devices
38610501. Blauwdruk reproductie machines en apparatuur | Blueprint reproduction machines and equipment
50640202. Radios, motorvoertuig | Radios, motor vehicle
57129903. Juveniele meubels | Juvenile furniture
79991119. Ski instructie | Ski instruction

Werken bij ROUSSEAU GARAGE/GARAGE ROUSSEAU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROUSSEAU GARAGE/GARAGE ROUSSEAU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROUSSEAU GARAGE/GARAGE ROUSSEAU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROUSSEAU GARAGE/GARAGE ROUSSEAU. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Leuven

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Kampenhout zijn wij op zoek naar een magazijnier met heftruckattest. Samen met je collega's sta je in voor het algemeen magazijnwerk: Je verwerkt de inkomende goederen, je zorgt voor de orderpicking en het laden en lossen van de vrachtwagen. Je helpt eveneens mee bij de productie bij verlof of ziekte van collega's. Je hebt ervaring als heftruckchauffeur en orderpicken. Kortom, ben jij de persoon die wij zoeken? Mail je cv naar [email protected] en wij nemen contact met je op! Hopelijk tot snel!

  • Industrieel Electricien (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant regio Brussel zijn wij op zoek naar een gedreven Industrieel Electricien. Je taken : - Algemene elektriciteitswerken - Plaatsen en aansluiten van verdeelborden en industiële componenten, verlichting, enz. - Opsporen en herstellen van defecten of fouten in elektr. installaties - Beheer van laag –en hoogspanningsnetten - Kunnen werken met hoogspanningscomponenten

  • Commercieel bediende m/v (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een publiciteitsfirma gelegen in Lommel. Om hun team te versterken, zoeken wij een commercieel bediende. Je bent verantwoordelijk voor: • Opmaken van een prospectielijst; • Voeren van telefoongesprekken met mogelijke klanten; • Maken van passende voorstellen; • Uitbouwen van een professionele relatie met je klanten; • Opvolgen van de klantentevredenheid;

  • Chauffeur C of CE (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe of eerste uitdaging als chauffeur C/CE? Je spreekt vlot Nederlands en Frans? Ja?! Ik heb de job voor jou bij onze klant Suez als chauffeur C om aan de slag te gaan in Tienen en de regio Luik. Suez België, een onderdeel van de wereldwijde Suez Groep, is dé specialist in afval- en grondstoffenmanagement. Met gedreven en gemotiveerde medewerkers dragen Suez, naast afvalpreventie, bij aan het maximaal inzetten om van afval weer grondstoffen te maken, zodat onze natuurlijke hulpbronnen beschermd blijven. Als chauffeur C kan je tewerkgesteld worden voor de rolcontainers. Wanneer je werkt als chauffeur C voor de rolcontainers haal je samen met jouw collega de rolcontainer en breng je die tot aan de vrachtwagen. Deze haak je dan vast aan de vrachtwagen en wordt dan automatisch gekipt in de vrachtwagen. Achteraf plaats je de rolcontainer terug op zijn plaats. Je zal instaan voor het ophalen van gevaarlijk afval. Jouw verantwoordelijkheidsgevoel komt hier volledig tot zijn recht: je volgt de regels en instructies moeiteloos op, waardoor je risico's verkleint voor jezelf, je collega's en alle andere weggebruikers. Voor de klanten ben jij hét gezicht van de firma: je staat hen vriendelijk en behulpzaam te woord en levert zo een mooi visitekaartje af.

  • Calculator (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een middelgroot bedrijf regio Genk dat gespecialiseerd is in industriële bekleding van industriebouw zijn we op zoek naar een calculator! Ze zoeken een kandidaat met een achtergrond in bouwkunde, ervaring in industriebouw is een plus.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Product Manager Accountancy (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Certio

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, actief in Accountancy en Fiscaliteit, zijn we op zoek ter uitbreiding van het bestaande team naar een Product Manager Accountancy. Binnen deze functie, werk je mee aan onderstaande activiteiten: - Bepaling strategie rond accountancy en financiële rapportering binnen het dienstenportfolio - Implementatie van producten, tools, opleidingen en consultancy vanuit de wetgeving ter zake - Je neemt de verantwoordelijkheid rond het productaanbod en fungeert als process owner - Je bent continu op zoek naar improvements binnen het product portfolio om de diensten aan de klanten te kunnen verbeteren - Vanuit het strategisch plan, werk je mee aan een overkoepelende insteek om gepaste producten commercieel te kunnen aanbieden aan de klanten In deze functie, volg je nauwlettend alle evoluties op de markt alsook binnen de wetgeving van fiscaliteit. Je hebt een algemeen overzicht waardoor je dankzij verworven kennis, ervaring en comptententies de vertaalslag weet te maken naar innoverende tools en producten,

  • CNC-bediener buizenlaser (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het bedienen van een CNC-lasermachine. Je zorgt voor de aanvoer van de grondstoffen en waakt over de kwaliteit. Je maakt buizen op maat adhv de machine.

  • Freelance docent 'HR-manager' campus Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Projectleider (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671385-inline.html?cid=Partner_VDAB Je zal terechtkomen in een groeiende KMO die heel sterk in zijn schoenen staat. Ze houden zich bezig met algemene ondernemingen en zoeken hiervoor een gemotiveerde projectleider binnen de afwerking. Het betreffende bedrijf heeft een vlakke structuur en biedt heel erg veel mogelijkheden tot opleiding en doorgroeimogelijkheden. Je ontvangt een aantrekkelijk loonpakket met tal van extralegale voordelen. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van projecten van ruwbouw tot afwerking. Je zal zowel technische, administratieve en financiële aspecten van de projecten beheren en voorbereiden. Als projectleider ben je het aanspreekpunt voor de opdrachtgever, de architect, de veiligheidscoördinator, onderaannemers, leveranciers en de arbeiders. Je zal erop toezien dat plannen gevolgd worden en kan zo de rendabiliteit van de projecten verzekeren. Deze zal je dan ook financieel volledig beheren. Je bent praktisch ingesteld en ziet toe op de veiligheid, organisatie, snelheid en juistheid van je werk.

  • CAFEMEDEWERKER (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KAREMENT

    Type: Flexijob

    In ons danscafé zal je instaan voor volgende taken: bestellingen opnemen dranken aan de toog klaar maken klanten bedienen bar en café netjes houden ...

Zoek naar antwoorden van ROUSSEAU GARAGE/GARAGE ROUSSEAU in sociale netwerken
Look for responds of ROUSSEAU GARAGE/GARAGE ROUSSEAU in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROUSSEAU GARAGE/GARAGE ROUSSEAU. Laat een reactie achter voor ROUSSEAU GARAGE/GARAGE ROUSSEAU. ROUSSEAU GARAGE/GARAGE ROUSSEAU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROUSSEAU GARAGE/GARAGE ROUSSEAU. Leave a respond for ROUSSEAU GARAGE/GARAGE ROUSSEAU. ROUSSEAU GARAGE/GARAGE ROUSSEAU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROUSSEAU GARAGE/GARAGE ROUSSEAU op de google maps. Adres en contacten ROUSSEAU GARAGE/GARAGE ROUSSEAU
Location of ROUSSEAU GARAGE/GARAGE ROUSSEAU on the google maps. Address and contacts of ROUSSEAU GARAGE/GARAGE ROUSSEAU

Andere gerelateerde bedrijven als come ROUSSEAU GARAGE/GARAGE ROUSSEAU ROUSSEAU GARAGE/GARAGE ROUSSEAU: Banque Bruxelles Lambert SA | LE PEIGNE COIFFE | Alexandre Vanessa | Seifert M | Vercauteren O

Other related companies as ROUSSEAU GARAGE/GARAGE ROUSSEAU: Banque Bruxelles Lambert SA | LE PEIGNE COIFFE | Alexandre Vanessa | Seifert M | Vercauteren O

ROUSSEAU GARAGE/GARAGE ROUSSEAU is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROUSSEAU GARAGE/GARAGE ROUSSEAU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09619873046. Het bedrijf ROUSSEAU GARAGE/GARAGE ROUSSEAU bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE FOREST 94; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 192,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 351,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. V茅hicules automobiles. Lijst met producten zijn Types de V茅hicules: Voitures..
De hoofdactiviteit van ROUSSEAU GARAGE/GARAGE ROUSSEAU is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROUSSEAU GARAGE/GARAGE ROUSSEAU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROUSSEAU GARAGE/GARAGE ROUSSEAU, openstaande posities, locatie van ROUSSEAU GARAGE/GARAGE ROUSSEAU op de kaart.

ROUSSEAU GARAGE/GARAGE ROUSSEAU is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROUSSEAU GARAGE/GARAGE ROUSSEAU, company assigned to the tax number BE09619873046. The company ROUSSEAU GARAGE/GARAGE ROUSSEAU is located at the address: CHAUSS?E DE FOREST 94; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 192,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 351,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. V茅hicules automobiles. List of products are Types de V茅hicules: Voitures..
The main activity of ROUSSEAU GARAGE/GARAGE ROUSSEAU is Chemicals and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ROUSSEAU GARAGE/GARAGE ROUSSEAU is not available. You also can look at reviews of ROUSSEAU GARAGE/GARAGE ROUSSEAU, open positions, location of ROUSSEAU GARAGE/GARAGE ROUSSEAU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROUSSEAU GARAGE/GARAGE ROUSSEAU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROUSSEAU GARAGE/GARAGE ROUSSEAU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROUSSEAU GARAGE/GARAGE ROUSSEAU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROUSSEAU GARAGE/GARAGE ROUSSEAU, employees, financial statistics.