PARIDAENS

Contactgegevens PARIDAENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PARIDAENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

PARIDAENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOOGSTRAAT 38; 2870; PUURS, België

Telefoon (phone): 38890190 (+32-38890190) 38890190 (+32-38890190)

Fax (fax): +32 (87) 547-93-82 +32 (87) 547-93-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PARIDAENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PARIDAENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PARIDAENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PARIDAENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PARIDAENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PARIDAENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PARIDAENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PARIDAENS
Products information PARIDAENS

BTW identificatienummer (tax): BE03943237304
Ondernemingsnummer: 3131072998
Hoofdstad (capital): 890,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 148,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Marques de Voitures: Honda.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures. V茅hicules automobiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PARIDAENS
(Get full report from official database of BE for PARIDAENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor PARIDAENS
Addition kinds of activities for PARIDAENS

284403. Parfums en colognes | Perfumes and colognes
366199. Telefoon- en telegraafapparatuur, nec | Telephone and telegraph apparatus, nec
393105. Percussie instrumenten en onderdelen | Percussion instruments and parts
20330110. Tomaatpuree: verpakt in blikjes, potten, enz. | Tomato purees: packaged in cans, jars, etc.
34999906. Boek eindigt, metaal | Book ends, metal
72990603. Genealogische onderzoeksdienst | Genealogical investigation service

Werken bij PARIDAENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PARIDAENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PARIDAENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PARIDAENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider voeding (2 ploegen) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Crop's

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider binnen CROP'S kan je ingezet worden op verschillende posten: kwaliteitscontrole: je inspecteert de groenten op vreemde voorwerpen en kwaliteit. opzetten: je vult de verpakking aan of pakt de producten in. Het kan ook zijn dat je ingredienten nog verder moet aanvullen vb. sesamzaadjes strooien. inpakken: je verpakt de groenten in een doos of zak Bovendien zorg je voor een nette werkomgeving.

  • Bekister (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar een ervaren bekister.

  • Monteur Sanitair & CV (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als sanitair installateur kan je: sanitaire en verwarmingselementen plaatsen de materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen defecte onderdelen vervangen of herstellen inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal koper PVC polyethyleen ...) een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming sanitair ?)

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken; U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Student vastgoedbediende elke zaterdag (HEIST-AAN-ZEE)

    Regio: HEIST-AAN-ZEE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Ben jij een gedreven student die op zoek is naar een administratief commerciële functie? Voor een immobiliënkantoor in Knokke-Heist is Adecco Experts op zoek naar een student die graag wilt bijstaan in de administratie, in de verhuur (meegaan met klanten naar appartementen, meetstaten opmeten), assisteren in de verkoop en klassement.

  • Student(e) hulpkelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Studentenjob

    Opdienen en afruimen. Glaswerk afwassen. Dranken bereiden.

  • Poetshulp Studentenjob (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LA MALCONTENTA

    Type: Studentenjob

    Studentenjob, 2 tot 3 maal per week Di, vrij, zat, zon van 9u tot 11u (op zondag 3 uren evt later te presteren) Dagelijkse opkuis zaal en keuken restaurant La Malcontenta (stofzuigen, dweilen, tafels,...) aan de hand van kuisplan: Zaal verluchten - verwarming checken Asbakken vooraan -terras legen – evt peuken verwijderen (voordeur / terras) Bar schoonmaken - pompbakken reinigen (afwas mag blijven staan) Keuken bar schoonmaken - stofzuigen – dweilen (handdoekjes keuken) Tafels stoelen zaal schoonmaken Vloer zaal stofzuigen – dweilen WC afval verzamelen (ook blauwe hygiënische vuilbakjes) WC’s reinigen + spiegel Indien nodig: tafels terras + vloer terras Afval verzamelen en in container Wasmachine - droogkast checken Dampkap, friteuses reinigen + in het extra uur taken verrichten van kuisplan en aanduiden op schema

  • All round technisch commercieel bediende (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je hebt een pro-actieve aanpak en een ‘doe mentaliteit'. Je kan zelfstandig werken en als teamplayer ben je bereid je collega's te ondersteunen indien nodig. Je bent commercieel ingesteld en werkt klantgericht. Precisie en nauwkeurigheid zijn belangrijk voor jou. Je hebt reeds een eerste ervaring op een commerciële binnendienst. Ervaring in de hout sector is een pluspunt Je bent in het bezit van een bachelor diploma Bereid zijn om zaterdagochtend te werken (1 op 2) Computer minded waarbij kennis van ERP pakket een pluspunt is

  • OPERATOREN chocolade (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: MONTSERRAT

    Type: Vaste Job

    Montserrat chocolade is dé referentie voor biologische, suiker- en lactosevrije chocolade. We zijn goed vertegenwoordigd in het binnenland, maar exporteren ook naar vele Europese landen en exotische locaties zoals Japan. Ons product is gegeerd en brengt een sterke groei met zich mee. Meer informatie vindt u op www.montserrat.be. Uw taak: u wordt opgeleid om met de mouleermachine te leren werken. Hiermee maken we pralines, caraques en gevulde chocoladeartikelen.

  • Hulpmonteur sanitair en verwarming (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: Jespers HVAC

    Type: Vaste Job

    Doel van de functie Ons bedrijf, gespecialiseerd in sanitair, centrale verwarming en ventilatie is dringend op zoek naar hulpmonteurs. Je staat in voor het ondersteunen van de ervaren monteurs en deinst er niet van weg uw handen uit de mouwen te steken. Taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden Sanitaire- en verwarmingsinstallaties plaatsen samen met een mede monteur Je bent vertrouwd met het werken op grote werven zoals scholen, ziekenhuizen, enz. Defecte onderdelen vervangen of herstellen Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …) Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek) Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen

  • Logopedist(e) (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SOFIE VAN DEN EYNDE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter uitbreiding van de praktijk zijn we op zoek naar een logopediste op zelfstandige basis. Aantal uren: deeltijds/voltijds, te bespreken Starten: zo snel mogelijk Behandelingen worden zowel in de praktijk als op nabijgelegen scholen gegeven. Je beschikt over een eigen lokaal waar alle materiaal voor handen is. In de praktijk is een softwarepakket aanwezig voor de administratie, hierin krijg je ondersteuning. Volgende problematieken komen aan bod: - Leerstoornissen - Spraak -en taalstoornissen - Neurogene stoornissen Jouw profiel: Diploma: prof. Bachelor of master logopedie/audiologie Talenkennis : Nederlands (zeer goed) Dient in het bezit te zijn van rijbewijs type B Geen ervaring vereist Solliciteren: Stuur je cv op via post/mail of neem telefonisch contact op.

  • Fiscaal Jurist (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674699-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een van onze klanten, een gespecialiseerd financieel advieskantoor met vestigingen in regio Antwerpen, Gent en Brussel, zoeken we een ervaren juridisch profiel voor de advisering naar hun klanten toe. Je klantenportefeuille bestaat uit een gezond evenwicht van internationale mastodonten, Belgische KMO’s van verschillende afmetingen en zelfstandigen   Kortom, we zoeken een jurist met passie voor fiscaliteit in de regio van Antwerpen. Fiscale en juridische begeleiding van overnames: overnamecontracten, due diligence, optie-overeenkomsten. Begeleiding van reorganisaties: fusies en (partiële) splitsingen: rapportering (fusievoorstellen, fusieverslagen, nazicht notariële aktes) en boekhoudkundige en fiscale verwerking van deze transacties; Opstellen van contracten: aandeelhoudersovereenkomsten, optie-overeenkomsten, overname-overeenkomsten, partnerships, managementovereenkomsten, overdracht van schuldvorderingen, etc. Adviesverlening rond onroerend goed transacties: vruchtgebruik, opstal, erfpacht: nazicht van notariële aktes, fiscale en boekhoudkundige verwerking; Algemene fiscale adviesverlening en ondersteuning van dossierbeheerders oa inzake managementfees, bestuurdersvergoedingen, etc. Nazicht van aangiftes vennootschapsbelasting en voorbereiding tax audit; Aanvragen van rulings inzake inbreng en partiële splitsingen; Adviesverlening inzake intragroepstransacties (thin cap regels) Analyse van het voorgaande vanuit een boekhoudkundige optiek.

Zoek naar antwoorden van PARIDAENS in sociale netwerken
Look for responds of PARIDAENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor PARIDAENS. Laat een reactie achter voor PARIDAENS. PARIDAENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PARIDAENS. Leave a respond for PARIDAENS. PARIDAENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PARIDAENS op de google maps. Adres en contacten PARIDAENS
Location of PARIDAENS on the google maps. Address and contacts of PARIDAENS

Andere gerelateerde bedrijven als come PARIDAENS PARIDAENS: Devahive L | Cartoon-Triangle | Cre-Art Atelj | FA. PROKON | GASTON SCHOTTE

Other related companies as PARIDAENS: Devahive L | Cartoon-Triangle | Cre-Art Atelj | FA. PROKON | GASTON SCHOTTE

PARIDAENS is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PARIDAENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03943237304. Het bedrijf PARIDAENS bevindt zich op het adres: HOOGSTRAAT 38; 2870; PUURS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 890,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 148,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. V茅hicules automobiles. Lijst met producten zijn Marques de Voitures: Honda..
De hoofdactiviteit van PARIDAENS is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PARIDAENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PARIDAENS, openstaande posities, locatie van PARIDAENS op de kaart.

PARIDAENS is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is PARIDAENS, company assigned to the tax number BE03943237304. The company PARIDAENS is located at the address: HOOGSTRAAT 38; 2870; PUURS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 890,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 148,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. V茅hicules automobiles. List of products are Marques de Voitures: Honda..
The main activity of PARIDAENS is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PARIDAENS is not available. You also can look at reviews of PARIDAENS, open positions, location of PARIDAENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PARIDAENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PARIDAENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PARIDAENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PARIDAENS, employees, financial statistics.