JAGUAR

Contactgegevens JAGUAR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JAGUAR: address, phone, fax, email, website, opening hours

JAGUAR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HERENTHOUTSEWEG 235; 2200; HERENTALS, België

Telefoon (phone): 14232516 (+32-14232516) 14232516 (+32-14232516)

Fax (fax): +32 (9) 832-38-16 +32 (9) 832-38-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JAGUAR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JAGUAR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JAGUAR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JAGUAR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JAGUAR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JAGUAR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JAGUAR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JAGUAR
Products information JAGUAR

BTW identificatienummer (tax): BE05938079833
Ondernemingsnummer: 1336730957
Hoofdstad (capital): 852,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 169,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Marques de Voitures: Jaguar.. Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures. V茅hicules automobiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JAGUAR
(Get full report from official database of BE for JAGUAR)

Aanvulling soorten activiteiten voor JAGUAR
Addition kinds of activities for JAGUAR

024199. Zuivelboerderijen, nec | Dairy farms, nec
769913. Reparatie van recreatieve voertuigen | Recreational vehicle repair services
20919902. Kaviaar: verpakt in blikjes, potten, enz. | Caviar: packaged in cans, jars, etc.
22990507. Handdoeken en handdoeken, linnen en linnen-en-katoenmengsels | Towels and towelings, linen and linen-and-cotton mixtures
26730302. Pliofilm zakken: gemaakt van aangekochte materialen | Pliofilm bags: made from purchased materials
35410102. Broaching machines | Broaching machines
37249911. Pompen, vliegtuigmotor | Pumps, aircraft engine
38410301. Geweren, voor het opdrijven van hypodermica in dieren | Rifles, for propelling hypodermics into animals
39529902. Spoordoek (opzetmateriaal) | Tracing cloth (drafting material)
63310202. Brand-, zee- en ongevallenverzekering: wederzijds | Fire, marine, and casualty insurance: mutual

Werken bij JAGUAR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JAGUAR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JAGUAR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JAGUAR. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpboekhouder (mét flexibiliteit) (M/V) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vervanging brugpensioen

    Robert Half is momenteel op zoek naar een hulpboekhouder (mét flexibiliteit) (M/V). Dit voor een groeiende familiale KMO regio Ieper. Als hulpboekhouder heb je volgende verantwoordelijkheden: Verkoopfacturatie Inboeken van aankoopfacturen Inboeken van financiële verrichtingen In beperkte mate debiteurenbeheer Ondersteunen van de collega boekhouder waar nodig Ad hoc administratieve taken Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Verpleegkundige projectstaffing radiologie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in een gerenommeerd ziekenhuis regio Roeselare op de afdeling radiologie en ondersteun je jouw collega's bij verschillende verpleegtechnische taken zoals o.a. het uitvoeren van klassieke RX of CT. Ervaring in deze setting is een must. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • General Ledger Accountant - medische sector - Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een General Ledger Accountant (m/v) die een leuke uitdaging wil aangaan bij een multinational in Berchem. Dit uitzendproject loopt al zeker tot februari 2019. Onze klant is wereldwijd marktleider in de medische sector en maakt deel uit van een grote internationale groep. Je komt terecht in een gemoedelijke en aangename werkomgeving in het kantoor te Berchem. Als General Ledger Accountant sta je in voor volgende zaken: Je verricht diverse boekingen Je volgt balans- en resultatenrekeningen op Je verzorgt de maand-, kwartaal- en jaarafsluiting Je staat in voor de financiële rapportering Je bent contactpersoon voor diverse business units Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Bediener houtbewerkingsmachines (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Kuurne zoekt Konvert een gemotiveerde teamplayer om een hecht team te vergezellen in de houtsector. Als opstart ga je aan de slag als polyvalent machinebediener bij de invoer van houten platen. Tijdens de drukkere periode kan je jezelf bewijzen door gemotiveerd en leergierig aan de slag te gaan. Indien je de job graag doet en je een positieve interim periode kan afleggen, is een vast contract zeker mogelijk! Heb jij een heftruckervaring en eerste kennis van het bedienen van een cncmachine dan heb je reeds een voetje voor... reageer snel en ga aan de slag!

  • Huishoudhulp Retie (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Borgloon en omstreken (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: TRIXXO HOME BORGLOON

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Jobstudent magazijn van kledij (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een magazijn van kledij te Deerlijk zijn wij op zoek naar jobstudenten om in september te werken. Je staat in voor het labelen van de kledij, voor het opplooien van de kledij en het aan kapstokken hangen. Je staat ook in voor het klaarmaken van de kledij voor verzending.

  • Bijlesgever C++ (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C++ aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Arbeider tuinaanleg en onderhoud (TESTELT)

    Regio: TESTELT

    Bedrijf: TUINEN PEETERS

    Type: Vaste Job

    Je werkt met klinkers, boordplaten, hout en natuursteen om het ontworpen plan zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren. Beplanting en snoeiwerk verzorg je volgens het seizoen en met de nodige zorgen. Aanleggen en onderhoud van tuinen.

  • Bediende verkoper Colruyt Assebroek (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Credit Collector (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Essent Belgium

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving Als Credit Collector ben je verantwoordelijk voor de stipte en efficiënte opvolging van de betalingstegoeden en - achterstanden. Samen met het credit collection team zorg je voor een efficiënte en constructieve bijdrage aan de tijdige incasso van de openstaande vorderingen teneinde een positieve bijdrage te leveren aan de cash flow van essent.be. We bieden je een afwisselend takenpakket met tal van verantwoordelijkheden: Je neemt telefonisch contact op met klanten. Je analyseert de financiële situatie van een klant tot in detail en werkt in samenspraak met de klant een realistisch betalingsplan uit. Je zoekt ,samen met de klant, actief naar optimalisaties om de klantbeleving over de betaalachterstanden bij essent.be te verbeteren. Je implementeert de verbeteringen voor de klant en volgt deze ook verder op. Je behandelt klantvragen van A tot Z en zorgt ook voor de terugkoppeling naar de klant. Je denkt, samen met je teamgenoten, na over procesverbeteringen. Je zorgt er samen met je collega's voor dat de operationele teamtargets en doelstellingen behaald worden. Hierover rapporteer je aan je leidinggevende, de teamleader Credit Collection.

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Jabbeke (Varsenare) (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als m/v: Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Jabbeke Functie • Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. • Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. • Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor. • Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.

Zoek naar antwoorden van JAGUAR in sociale netwerken
Look for responds of JAGUAR in social networks

Lees alle opmerkingen voor JAGUAR. Laat een reactie achter voor JAGUAR. JAGUAR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JAGUAR. Leave a respond for JAGUAR. JAGUAR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JAGUAR op de google maps. Adres en contacten JAGUAR
Location of JAGUAR on the google maps. Address and contacts of JAGUAR

Andere gerelateerde bedrijven als come JAGUAR JAGUAR: DUMOULIN | ECOLE JUDO JEMAPPES | ETIENNE VANLERBERGHE | BOULANGERIE DE LA C?TE | Euronet

Other related companies as JAGUAR: DUMOULIN | ECOLE JUDO JEMAPPES | ETIENNE VANLERBERGHE | BOULANGERIE DE LA C?TE | Euronet

JAGUAR is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JAGUAR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05938079833. Het bedrijf JAGUAR bevindt zich op het adres: HERENTHOUTSEWEG 235; 2200; HERENTALS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 852,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 169,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. V茅hicules automobiles. Lijst met producten zijn Marques de Voitures: Jaguar.. Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures..
De hoofdactiviteit van JAGUAR is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JAGUAR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JAGUAR, openstaande posities, locatie van JAGUAR op de kaart.

JAGUAR is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is JAGUAR, company assigned to the tax number BE05938079833. The company JAGUAR is located at the address: HERENTHOUTSEWEG 235; 2200; HERENTALS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 852,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 169,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. V茅hicules automobiles. List of products are Marques de Voitures: Jaguar.. Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures..
The main activity of JAGUAR is Justice, Public Order and Safety, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of JAGUAR is not available. You also can look at reviews of JAGUAR, open positions, location of JAGUAR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JAGUAR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JAGUAR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JAGUAR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JAGUAR, employees, financial statistics.