GARAGE ST.MARTIN

Contactgegevens GARAGE ST.MARTIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE ST.MARTIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE ST.MARTIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEDEGEMSESTRAAT 18; 8560; WEVELGEM, België

Telefoon (phone): 56411915 (+32-56411915) 56411915 (+32-56411915)

Fax (fax): +32 (12) 107-29-45 +32 (12) 107-29-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE ST.MARTIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE ST.MARTIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE ST.MARTIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE ST.MARTIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE ST.MARTIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE ST.MARTIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE ST.MARTIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE ST.MARTIN
Products information GARAGE ST.MARTIN

BTW identificatienummer (tax): BE06707672119
Ondernemingsnummer: 9737426757
Hoofdstad (capital): 259,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 620,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures.. Types de V茅hicules: Voitures.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures. V茅hicules automobiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE ST.MARTIN
(Get full report from official database of BE for GARAGE ST.MARTIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE ST.MARTIN
Addition kinds of activities for GARAGE ST.MARTIN

8742. Management consulting diensten | Management consulting services
525101. Gereedschap | Tools
08310102. Bark verzamelen | Bark gathering
22410304. Venetiaanse blinde banden | Venetian blind tapes
33399903. Berylliummetaal | Beryllium metal
73899952. Toeristische informatiebureau | Tourist information bureau

Werken bij GARAGE ST.MARTIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE ST.MARTIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE ST.MARTIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE ST.MARTIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Bakker M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt bij het bereiden van klein gebak, brood, koeken en patisserie in onze ambachtelijke bakkerij. Je kan werken met de basisproducten en basisvoedingsstoffen nodig voor het maken van onze producten en je kan de gereedschappen en apparaten in de bakkerij gebruiken. Op dinsdag en woensdag ben je vrij. Werkuren : op weekdagen start je tussen 5u à 6u 's morgens en je eindigt tussen 13u en 14u ; op vrijdag en zaterdag werk je vanaf 2u 's morgens tot de middag. Je bent gemotiveerd. 's Morgens een vroege start nemen is voor jou geen probleem. -Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) -Resultaatgerichtheid -Samenwerken als hecht team -Regels en afspraken nakomen -Zin voor nauwkeurigheid hebben

  • Orderpicker m/v (daguren) | Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker kom je terecht in een groeiende organisatie die wereldwijd actief is. Je werkt in een groot team en staat in voor het picken (via scanning), controleren en in- en uitpakken van goederen (technische onderdelen). Dit is fysiek geen zwaar werk maar vraagt wel continue focus waarbij je werkt aan een hoog tempo.

  • Monteur (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Dendermonde zoekt een nieuwe kracht om het team aan te vullen. Als Monteur zal je de volgende taken uitoefenen: je kan planlezen lassen een meerwaarde je bent veelzijdig en vertrouwd met diverse montage technieken (ramen deuren trappen leuningen)

  • CALCULATOR (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als calculator zijn we op zoek naar iemand die instaat voor kostprijscalculaties voor de afdeling bouw. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Offertes aanvragen bij leveranciers en onderaannemers; De scherpste prijsoffertes opstellen; Regelmatig werven bezoeken zodat je voeling houdt met de uitvoering; Je rapporteert aan het hoofd van de calculatieafdeling.

  • Productiearbeider - 2 ploegen of vaste nacht (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in Genk, die dé expert wil zijn in plaatverwerking voor toelevering van metalen onderdelen en voor de levering en plaatsing van architectonische gevelcassettes en projectomkastingen, zijn wij momenteel op zoek naar productiearbeiders voor de afdeling namontage. Dit kan in 2 ploegen of de vaste nacht. Je zal instaan voor het namonteren volgens kwaliteitsplan: Namontage van al dan niet gelakte halffabrikaten volgens kwaliteitsplan. Plaatsen van halffabrikaten uit productie op voorziene locatie. Opvolging van de stock (halffabrikaten) en rapporteren aan de supervisor. Plaatbewerking in functie van bestelling. Dagelijks onderhoud van de werkplaats. Sporadisch: retoucheren van beschadigde eindfabrikaten.

  • Administratief bediende scheepsbevoorrading (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Asap Maritiem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Verrichten van de nodige werkzaamheden ten einde schepen tijdig met de vereiste goederen (voeding & drank) te bevoorraden. - Opstellen van prijsoffertes. - Uitvoeren van de bestellingen. - Verifiëren van de levering.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Holsbeek (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren Regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio GEEL Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als huishoudhulp maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? We bekijken graag samen de mogelijkheden

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Jobstudent enquêteur - ideaal voor kotstudenten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, actief in marktonderzoek, zijn we altijd op zoek naar enquêteurs die willen werken vanuit het kantoor in Gent. Je rekruteert telefonisch respondenten waarmee je meteen een enquête afneemt. Dit kan bijvoorbeeld een tevredenheidsenquête zijn. Je stem is je kracht, je kunt mensen ermee overtuigen en motiveren om de gehele enquête te doorlopen per telefoon. Een gezonde dosis commerciële feeling gecombineerd met een neutrale houding tijdens de enquête zijn je niet vreemd. Indien je van thuis uit werkt, beschik je over een ruimte waar je in alle rust kan werken. Let op: thuiswerk kan op termijn (na een grondige opleiding) en indien je beschikt over een vaste lijn en internet. De bedoeling is dat je je ongeveer 3 avonden per week kan vrijmaken. De werkuren zullen meestal van 17u00 tot en met 21u00 zijn. Werkuren kunnen wel variëren, afhankelijk van jouw planning. Deze functie is ideaal voor kotstudenten die graag een centje bijverdienen wanneer ze geen les hebben. Heb je interesse in deze functie? Bel ons dan via het nummer 09 233 90 77 en wij leggen je de functie uit. Er zullen regelmatig infosessies plaatsvinden.

  • Student verkoop kledij (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben jij een commerciële student met een passie voor mode? Dan kan je misschien aan de slag bij ZEB! Als student bij ZEB werk je zowel aan de kassa als in de winkel zelf. Je helpt alle klanten op een enthousiaste, klantvriendelijke en commerciële manier met hun aankopen. Aan de paskamers sta je hen ook bij met eerlijk en up-to-date mode-advies. Daarnaast help je de winkel op orde houden en ruim je de kledij op waar nodig. Nieuwe kledingstukken hang je op de juiste plaatsen in de rekken. In het magazijn help je met uitpakken en labelen van nieuw geleverde artikels. We zoeken momenteel vooral studenten die in de maand december beschikbaar zijn om te werken, zowel op weekdagen als in het weekend. Tijdens de blokperiode (december - januari) kunnen een aantal van de vaste studenten niet ingeschakeld worden, waardoor we op zoek zijn naar extra versterking voor het team. In de winkel betekent het eindejaar immers SOLDEN! en is het dan ook erg druk. Je kan reeds vroeger dan december opstarten en ook nadien kan je aan de slag blijven als vaste student voor ZEB.

  • logopedist (M/V) (zelfstandige basis) regio Zuiderkempen (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: KRISTELIJK MEDICO SOCIAAL LEVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een monodisciplinaire groepspraktijk met verschillende vestigingen in het arrondissement Turnhout. Wij zoeken logopedisten om ons aanbod te versterken in de regio Zuiderkempen (15u) te combineren met uren beschikbaar in het kabinet te Geel, Laakdal en Balen. Ben jij die gemotiveerde logopedist(e) die ons logopedisch aanbod verder wil uitbreiden? En zie jij het zitten om samen een dynamisch en professioneel netwerk rond logopedie uit te bouwen, dan zijn wij op zoek naar jou. Naast het individueel therapeutisch werk, engageren we ons ook in diverse innovatieve projecten. Enerzijds hebben we diverse werkgroepen die de logopedische deskundigheid verbreden. Anderzijds ontwikkelen we innovatieve projecten: dit kan gaan van ondersteunende trajecten voor anderstalige ouders tot het opzetten van taalkampen voor kleuters. Hou je dus van een veelzijdige benadering van de job van logopedist(e), a arzel dan niet om snel te solliciteren! We voorzien een intensieve begeleiding voor pas afgestudeerden.

Zoek naar antwoorden van GARAGE ST.MARTIN in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE ST.MARTIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE ST.MARTIN. Laat een reactie achter voor GARAGE ST.MARTIN. GARAGE ST.MARTIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE ST.MARTIN. Leave a respond for GARAGE ST.MARTIN. GARAGE ST.MARTIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE ST.MARTIN op de google maps. Adres en contacten GARAGE ST.MARTIN
Location of GARAGE ST.MARTIN on the google maps. Address and contacts of GARAGE ST.MARTIN

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE ST.MARTIN GARAGE ST.MARTIN: Rademakers J | HIFINESSE | Europ Car Centre | JOHAN BRUNEEL | Grasselli D

Other related companies as GARAGE ST.MARTIN: Rademakers J | HIFINESSE | Europ Car Centre | JOHAN BRUNEEL | Grasselli D

GARAGE ST.MARTIN is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE ST.MARTIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06707672119. Het bedrijf GARAGE ST.MARTIN bevindt zich op het adres: LEDEGEMSESTRAAT 18; 8560; WEVELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 259,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 620,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. V茅hicules automobiles. Lijst met producten zijn Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures.. Types de V茅hicules: Voitures..
De hoofdactiviteit van GARAGE ST.MARTIN is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE ST.MARTIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE ST.MARTIN, openstaande posities, locatie van GARAGE ST.MARTIN op de kaart.

GARAGE ST.MARTIN is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE ST.MARTIN, company assigned to the tax number BE06707672119. The company GARAGE ST.MARTIN is located at the address: LEDEGEMSESTRAAT 18; 8560; WEVELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 259,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 620,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. V茅hicules automobiles. List of products are Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures.. Types de V茅hicules: Voitures..
The main activity of GARAGE ST.MARTIN is Fishing, Hunting and Trapping, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE ST.MARTIN is not available. You also can look at reviews of GARAGE ST.MARTIN, open positions, location of GARAGE ST.MARTIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE ST.MARTIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE ST.MARTIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE ST.MARTIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE ST.MARTIN, employees, financial statistics.