Europ Car Centre

Contactgegevens Europ Car Centre: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Europ Car Centre: address, phone, fax, email, website, opening hours

Europ Car Centre

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Wavre 245; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 648 41 21 (+32-02 648 41 21) 02 648 41 21 (+32-02 648 41 21)

Fax (fax): +32 (9) 727-96-34 +32 (9) 727-96-34

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Europ Car Centre: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Europ Car Centre"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Europ Car Centre"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Europ Car Centre, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Europ Car Centre. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Europ Car Centre, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Europ Car Centre. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Europ Car Centre
Products information Europ Car Centre

BTW identificatienummer (tax): BE05874633789
Ondernemingsnummer: 3014617919
Hoofdstad (capital): 521,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 717,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Europ Car Centre zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Europ Car Centre
(Get full report from official database of BE for Europ Car Centre)

Aanvulling soorten activiteiten voor Europ Car Centre
Addition kinds of activities for Europ Car Centre

555104. Marine leveringen en apparatuur | Marine supplies and equipment
23539900. Hoeden, petten en millinery, nec | Hats, caps, and millinery, nec
32910100. Schurende schurende materialen | Scouring abrasive materials
36299901. Spuitmachines, elektrisch | Blasting machines, electrical
38229913. Primaire oliebrandercontroles, inclusief stapel- of cadmiumcel | Primary oil burner controls, including stack or cadmium cell
75399900. Auto reparaties, nec, nec | Automotive repair shops, nec, nec
76220302. Stereofonische apparatuur reparatie | Stereophonic equipment repair
83229904. Reishulp | Travelers' aid

Werken bij Europ Car Centre: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Europ Car Centre: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Europ Car Centre. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Europ Car Centre. Looking for open vacancies in other companies

  • Beheerder Inningen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Beheer van onbetaalde dossiers, zorgen voor de inning van de onbetaalde bedragen, de risico's beoordelen en de nodige waarborgen activeren. In teamverband het beheer verzekeren van de dossiers toegewezen aan de afdeling Pre-betwiste Zaken. Overgaan tot de inning van achterstallige of onbetaalde bedragen aan de hand van de beschikbare tools. Dagelijkse verwerking van briefwisseling, e-mails en inkomende/uitgaande oproepen. Het management op de hoogte brengen van ontdekte afwijkingen, gevallen van fraude. Bijdragen tot de realisatie van de doelstellingen.

  • Vrachtwagenbestuurder CE kipper (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Heusden - Zolder, zijn we dringend op zoek naar een vrachtwagenchauffeur CE. Je zal zelf voor vervoer moeten zorgen van en naar de firma, de vrachtwagen blijft op de firma. Heb jij ervaring met het rijden van een "kipper" vrachtwagen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Loenhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Baal (BAAL)

    Regio: BAAL

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudent houthandel (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een houthandel in Hooglede zijn we op zoek naar een student die vrij is op woensdag namiddag en/ of zaterdagvoormiddag van 9u-12u. Je helpt polyvalent mee in het bedrijf. Jouw taken zijn onder andere: Hout op de machine leggen, stukken hout zagen, bedrijf vegen en opruimen...

  • Jobstudent bakkerij, deli of AGF (18+) (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Beringen zoeken wij gemotiveerde jobstudent winkelmedewerkers. Dit is voor één van de volgende afdelingen: bakkerij, delicatessen (kaas en charcuterie) of AGF (afdeling groeten en fruit). Je mag bij jouw sollicitatie vermelden op welke afdeling je het liefst zou werken. Voor deze studentenjobs moet je 18 jaar of ouder zijn. Jouw takenpakket omvat: Het helpen lossen van vrachtwagens Het aanvullen van de rekken Het spiegelen van de rekken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben Op de bakkerij afdeling: broodjes afbakken, brood snijden met een machine, afbakbroodjes uit de diepvries gaan halen, de ovens schoonmaken... Op de deli afdeling: producten aanvullen, af en toe kaas en charcuterie snijden (de meeste producten zijn reeds voorgesneden- en verpakt), de snijmachine schoonmaken ... Op AGF (afdeling groeten en fruit): bakken met groeten en fruit aanvullen (opgelet: dit zijn zware bakken!), vervallen producten eruit halen, ...

  • Jobstudent zorgkundige Terlinden (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: RUSTHUIS TER LINDEN

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zorgkundige maak je deel uit van een multidisciplinair team, en zorg je mee voor het welzijn van de bewoners.

  • POETSHULP (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AMFORA

    Type: Studentenjob

    Voor een of meerdere avonden in de week. vanaf 18u of 19u Voor het onderhouden zaal&keuken en afwas van een brasserie/tea-room& afwas met afwasmachine.

  • Teamlead voor farmaceutische cleaning (m/v) regio Beerse (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: CARE

    Type: Vaste Job

    Care Expert Cleaning helpt mee nieuwe geneesmiddelen ontdekken en reinigt en desinfecteert cleanrooms en labo’s in de farmaceutische industrie. Werken in een cleanroom vergt structuur, organisatie en discipline. Procedures moeten strikt gevolgd worden en je maakt schoon wat visueel niet vuil is. Daarom werkt Care Expert Cleaning met perfectionisten, mensen met een grote drive die daarenboven leergierig zijn. Functie Voor onze farmaceutische klant in de regio Beerse zijn we op zoek naar een teamlead. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het aansturen en opvolgen van onze cleaning operators. Je weet je team te coachen op het naadloos volgen van de procedures. Prioriteit hierbij zijn veiligheid en kwaliteit! Je voert de nodige controles uit en rapporteert deze zowel intern als naar de klant. Bovendien zorg je in samenspraak met de Site Lead voor het volgen van relevante KPI’s met betrekking tot training, veiligheid en kwaliteit.

  • Boekhouder (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Vaste Job

    - Verwerken van in / uitgaande facturen - Boeken financiëlen - Voorbereiden fiscale verplichtingen - Periodieke rapportering Verantw. Boekhouding - Voorbereiden BTW - aangifte en andere maandelijkse verplichtingen - Debiteurenbeheer - Opvolging advocaten dossiers - Wagenpark - Opvolging cash flow

  • medewerker groenten & fruit (M/V) (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: Cegebo

    Type: Vaste Job

    Is “als het vers moet zijn …” ook op jou van toepassing ? Wil jij hier samen met ons werk van maken ? Hou je van sociaal contact met klanten en collega’s ? Hou je van afwisseling in je werk ? Steek je graag de handen uit de mouwen ? Dan ben jij onze nieuwe winkelbediende ! Je wordt ingezet in aan de groenten - & fruitafdeling en bent bereid om in te springen aan de kassa of andere afdelingen. Je zorgt voor een correcte en klantvriendelijke bediening. Je doet alles om de klanten tevreden te stellen door hen te helpen met hun vragen en door ervoor te zorgen dat alles er elke dag vers en netjes uitziet.

  • Beheerscontroleur - On Site - Edegem - Werfreserve (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Als Beheerscontroleur On Site, verzeker je de goede werking en controle van de administratie en van het economisch beheer van de site bij één van onze grootste contracten. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en implementeren van het interne controlesysteem binnen de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor : Financieel & administratief beheer van de site : Organisatie en controle van de aankoopcyclus (bestelbons, verzendingsnota's, ...) Het boeken van de aankoopcyclus (intern systeem: Click & buy) (verzendingnota's, facturen, stock, kleine kassa, onkostennota's, ...) en de verkoopcyclus (opmaak facturatie klant, opbrengsten en stortingen, ...) De interne controle op de site organiseren en dit volgens de interne procedures van Sodexo: Controle van de leveringen Controle van cashstroom: kassa en stortingen Controle van de inventarissen Controle van de facturatie Enz. Analyse van de resultaten Maandelijkse analyse en becommentariëren van de resultaten naar de Client Relations Manager (CRM). Gedetailleerde analyse van de kosten (Food &Beverage costs, personeelskosten, afschrijving en andere uitbatingskosten, ....) Berekening van diverse ratio's en indicatoren voor de opvolging en optimalisatie van de kosten Opvolging actieplannen m.b.t. kostenoptimalisaties opgesteld samen met de CRM Voorstellen formuleren om de controles te optimaliseren ifv de behoeften van de site Allerhande ad hoc analyses Interne en externe rapportering Maandelijkse rapportering en afsluit (in samenwerking met de boekhouding) Opvolging van de beheersindicatoren (vb. F&B costs, verkoopmix, personeelskosten, ...) Rapportering naar de klant ifv zijn vraag Budgetbeheer Helpen bij het opstellen van de jaarlijkse budgetten samen met de General Services Manager Maandelijkse herziening van de forecast volgens de economische tendensen op de site Algemene administratie / loonadministratie Je helpt, indien nodig, bij de algemene administratie en loonadministratie. Dit onder aansturing van de CRM

Zoek naar antwoorden van Europ Car Centre in sociale netwerken
Look for responds of Europ Car Centre in social networks

Lees alle opmerkingen voor Europ Car Centre. Laat een reactie achter voor Europ Car Centre. Europ Car Centre bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Europ Car Centre. Leave a respond for Europ Car Centre. Europ Car Centre on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Europ Car Centre op de google maps. Adres en contacten Europ Car Centre
Location of Europ Car Centre on the google maps. Address and contacts of Europ Car Centre

Andere gerelateerde bedrijven als come Europ Car Centre Europ Car Centre: Goossens | Ter Oude Poste | DANNY NINCLAUS | PAUL COTTENIE | MAISON GALLER

Other related companies as Europ Car Centre: Goossens | Ter Oude Poste | DANNY NINCLAUS | PAUL COTTENIE | MAISON GALLER

Europ Car Centre is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Europ Car Centre, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05874633789. Het bedrijf Europ Car Centre bevindt zich op het adres: Chaussée de Wavre 245; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 521,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 717,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in Europ Car Centre zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Europ Car Centre is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Europ Car Centre is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Europ Car Centre, openstaande posities, locatie van Europ Car Centre op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Europ Car Centre is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Europ Car Centre, company assigned to the tax number BE05874633789. The company Europ Car Centre is located at the address: Chaussée de Wavre 245; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 521,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 717,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Garages. Products created in Europ Car Centre were not found.
The main activity of Europ Car Centre is Fishing, Hunting and Trapping, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Europ Car Centre is not available. You also can look at reviews of Europ Car Centre, open positions, location of Europ Car Centre on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Europ Car Centre, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Europ Car Centre, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Europ Car Centre, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Europ Car Centre, employees, financial statistics.