GARAGE PEUGEOT

Contactgegevens GARAGE PEUGEOT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE PEUGEOT: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE PEUGEOT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE STALLE 290; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23333333 (+32-23333333) 23333333 (+32-23333333)

Fax (fax): +32 (14) 622-96-60 +32 (14) 622-96-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE PEUGEOT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE PEUGEOT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE PEUGEOT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE PEUGEOT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE PEUGEOT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE PEUGEOT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE PEUGEOT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE PEUGEOT
Products information GARAGE PEUGEOT

BTW identificatienummer (tax): BE07979064941
Ondernemingsnummer: 8140289306
Hoofdstad (capital): 646,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 810,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Marques de Voitures: Peugeot.. Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures. V茅hicules automobiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE PEUGEOT
(Get full report from official database of BE for GARAGE PEUGEOT)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE PEUGEOT
Addition kinds of activities for GARAGE PEUGEOT

225903. Gordijnen en beddengoed, breien | Curtains and bedding, knit
20230200. Gecondenseerde, geconcentreerde en verdampte zuivelproducten | Condensed, concentrated, and evaporated milk products
30520107. Slang, pneumatisch: rubber of rubberen weefsel, n.v. | Hose, pneumatic: rubber or rubberized fabric, nec
38290100. Apparatuur voor het meten van vliegtuigen en motorvoertuigen | Aircraft and motor vehicle measurement equipment
38290312. Surveillance instrumenten en accessoires | Surveying instruments and accessories
79991107. Duik instructie, onder water | Diving instruction, underwater

Werken bij GARAGE PEUGEOT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE PEUGEOT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE PEUGEOT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE PEUGEOT. Looking for open vacancies in other companies

  • (chef) kok (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een chef(kok).

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Sint-Gillis-Waas/De Klinge (DE KLINGE)

    Regio: DE KLINGE

    Bedrijf: FIX & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds uurrooster. Fix & Clean biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij de enthousiaste en gemotiveerde kandidaat die wij zoeken? Stuur dan snel jouw CV naar [email protected].

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Schriek - uitstekend betaald (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Voltijdse huishoudhulp Harelbeke M/V. (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u.

  • Software Engineer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Ieper zijn wij op zoek naar een software engineer. U wordt betrokken bij verschillende aspecten van software ontwikkeling zoals het ontwikkelen van nieuwe tools, het onderhouden van de bestaande software, ed. U werkt mee aan projecten in house en bij de klant. U test en documenteert de ontwikkelde software. U wordt betrokken bij het ontwikkelen van software voor zowel desktop als HMI toepassingen, tools binnen een 3D omgeving, automatisatie en optimalisatieprocesssen.

  • Chauffeur CE voor Binnenlader (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Transport Vuylsteke is op vandaag op zoek naar chauffeurs CE met ervaring binnenlader. Je takenpakket is afwisselend, afhankelijk van opdracht tot opdracht. Je staat in voor nationaal, maar ook voor internationaal transport. Je woont idealiter in de regio Kortrijk-Oudenaarde of Blandain

  • automecanicien (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een mecanicien voor personenwagens en lichte vrachten. De taken zijn uiteenlopend: groot en klein onderhoud, (de)montage van stukken, diagnoses stellen, kleine herstellingswerken.

  • Ambitieuze Support Engineer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Anankei

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd bedrijf met vestigingen regio Brussel en Antwerpen zoeken wij een Support Engineer met veel zin om bij te leren en te groeien! Naargelang jouw ervaring neem je in eerste instantie 1st - 2nd en/of 3rd line verantwoordelijkheden op, met oog hier in te groeien. Je krijgt dan ook de nodige opleiding om jezelf te kunnen ontwikkelen. Een leergierige geest die veel informatie kan verwerken zit hier zeker op zijn plaats. Technisch vereiste kennis: - Windows 10 - Basiskennis Apple Mac OS - Kennis van Adobe - Kennis van Quark Express en Indesign? Dat is mooi meegenomen! Zo neen, als ambitieuze ziel krijg je dit wel snel in de vingers...

  • Werfleider - Site Leader (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Na een opleidingsperiode draag je de verantwoordelijkheid voor de jou toegewezen werf en geef je hierbij leiding aan één of meerdere teams van arbeiders en ploegbazen. Je organiseert, plant en volgt de uitvoering van de activiteiten op de werf aan de hand van een projectplan, teneinde een correcte en tijdige oplevering te voorzien. In overleg met het projectteam pas je eventuele correctieve maatregelen toe en lost technische problemen op. Je organiseert werfvergaderingen teneinde een vlotte en open communicatie te garanderen en de klant te informeren. Je houdt op autonome wijze toezicht op de correcte uitvoering van de werken en de toepassing van de geldende kwaliteits-, milieu- en veiligheidsnormen teneinde de activiteiten conform deze wetgevingen te laten uitvoeren. Je draagt zorg voor de operationele rapportering rond het project en verstrekking van de gegevens aan de administratie. Je werkt in een vast projectteam met wie u een open communicatie onderhoudt.

  • BIV-stagiair of erkend BIV-makelaar inkoop verkoop (M/V) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: VM RENTMEESTERSCHAP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een inwerkperiode en een gedegen opleiding ga je zelfstandig op zoek naar potentiële kandidaat kopers en verkopers voor onze portefeuille. Je zal hierin worden bijgestaan door de medewerkers binnen het kantoor. Je hebt o.a. volgende verantwoordelijkheden: Onderhouden van klantencontact inzake verkoop van vastgoed in onze bestaande portefeuille Voorbereiding van de verkoopovereenkomst en daarnaast zorg je ook voor de ondertekeningen en begeleiding ervan Samen met de CEO leg je afspraken vast met ontwikkelaars met het oog op een langdurige samenwerking Je volgt interne leads op en werd deze uit tot concrete dossiers. Actieve prospectie met als doel uitbreiding van de portefeuille zal niet je grootste tijdsbesteding zijn

  • Verkoopsmedewerker (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DELICE

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het maken en verkopen van broodjes. Daarnaast ontvang je ook betalingen.

Zoek naar antwoorden van GARAGE PEUGEOT in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE PEUGEOT in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE PEUGEOT. Laat een reactie achter voor GARAGE PEUGEOT. GARAGE PEUGEOT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE PEUGEOT. Leave a respond for GARAGE PEUGEOT. GARAGE PEUGEOT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE PEUGEOT op de google maps. Adres en contacten GARAGE PEUGEOT
Location of GARAGE PEUGEOT on the google maps. Address and contacts of GARAGE PEUGEOT

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE PEUGEOT GARAGE PEUGEOT: PASSIFLORA | ROSITA VERBRUGGEN | Art & Fact De Gedekte Tafel | BENITA | Woodwind Instrument Service

Other related companies as GARAGE PEUGEOT: PASSIFLORA | ROSITA VERBRUGGEN | Art & Fact De Gedekte Tafel | BENITA | Woodwind Instrument Service

GARAGE PEUGEOT is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE PEUGEOT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07979064941. Het bedrijf GARAGE PEUGEOT bevindt zich op het adres: RUE DE STALLE 290; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 646,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 810,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. V茅hicules automobiles. Lijst met producten zijn Marques de Voitures: Peugeot.. Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures..
De hoofdactiviteit van GARAGE PEUGEOT is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE PEUGEOT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE PEUGEOT, openstaande posities, locatie van GARAGE PEUGEOT op de kaart.

GARAGE PEUGEOT is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE PEUGEOT, company assigned to the tax number BE07979064941. The company GARAGE PEUGEOT is located at the address: RUE DE STALLE 290; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 646,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 810,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. V茅hicules automobiles. List of products are Marques de Voitures: Peugeot.. Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures..
The main activity of GARAGE PEUGEOT is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE PEUGEOT is not available. You also can look at reviews of GARAGE PEUGEOT, open positions, location of GARAGE PEUGEOT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE PEUGEOT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE PEUGEOT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE PEUGEOT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE PEUGEOT, employees, financial statistics.