GARAGE DRIESEN

Particuliere bedrijvenLegale diensten • GARAGE DRIESEN
Private companiesLegal Services • GARAGE DRIESEN

Contactgegevens GARAGE DRIESEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE DRIESEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE DRIESEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): IND.TERREIN PEERDERBAAN 1014; 3960; BREE, België

Telefoon (phone): 89461610 (+32-89461610) 89461610 (+32-89461610)

Fax (fax): +32 (53) 270-70-63 +32 (53) 270-70-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE DRIESEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE DRIESEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE DRIESEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE DRIESEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE DRIESEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE DRIESEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE DRIESEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE DRIESEN
Products information GARAGE DRIESEN

BTW identificatienummer (tax): BE07497863769
Ondernemingsnummer: 8476470947
Hoofdstad (capital): 860,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 633,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures.. Types de V茅hicules: Voitures. Marques de Voitures: Ford.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures. V茅hicules automobiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE DRIESEN
(Get full report from official database of BE for GARAGE DRIESEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE DRIESEN
Addition kinds of activities for GARAGE DRIESEN

2392. Huishoudelijke meubels | Household furnishings, nec
326905. Aardappelbloemisten artikelen | Pottery florists' articles
964104. Regulering van de landbouwmarketing, niveau van overheid | Regulation of agricultural marketing, level of government
36619907. Telefoonkoorden, aansluitingen, adapters, enz. | Telephone cords, jacks, adapters, etc.
39440201. Elektronische spelmachines, met uitzondering van munten | Electronic game machines, except coin-operated
54419903. Zoetwaren geproduceerd voor directe verkoop op het terrein | Confectionery produced for direct sale on the premises

Werken bij GARAGE DRIESEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE DRIESEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE DRIESEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE DRIESEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur ramen en deuren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever gevestigd in Lokeren is dringend op zoek naar een monteur voor ramen en deuren - Plaatsen van alu ramen en deuren - Assistentie verlenen aan jouw collega

  • Arbeider onderhoud M/V (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onderhouden van verkavelingen en braakliggende percelen (maaien, onkruid wieden, snoeien,…) - Plaatsen en onderhouden van werfborden - Plaatsen en vervangen van vlaggen en ander publiciteitsmateriaal - Opruimen van de werven. - Beveiligen van onveilige situaties op de werven - Schoonmaken van de woningen voor oplevering - Kleine herstellingen, aanpassingen in de kantoren - Interne verhuizen, monteren en demonteren van meubilair,… - Ondersteuning bieden bij de events

  • Calculator (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Calculator zal je in nauw overleg met de Sales Manager de binnenkomende dossiers analyseren en verder uitwerken tot creatieve en concurrentiële offertes. Je zal binnenkomende prijsaanvragen lastenboeken en plannen bekijken en analyseren om zo een duidelijk beeld te krijgen van wat er specifiek door de klant gevraagd wordt. Indien er iets niet duidelijk is zal je de klant contacteren voor extra informatie. Daarnaast zal je meetstaten opmaken ter voorbereiding op de prijscalculatie.

  • Plaatser buitenschrijnwerk | Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je plaats aluminium ramen, deuren en gevels voor zowel de particuliere als de projectmarkt. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het plaatsen van terrasoverkappingen en zonnepanelen. Je volgt de planning strikt op en staat in voor de kwaliteit van het gemonteerde buitenschrijnwerk. Je communiceert met je collega's over de vooruitgang van werven, problemen en oplossingen. Respect voor materiaal en je werk en het volgen van de veiligheidsvoorschriften zijn vanzelfsprekend.

  • Productiearbeider (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hamont-Achel, een specialist en producent van industriële en technische borstels voor alle takken van industrie, zoeken we een productiemedewerker, optie vast, die instaat voor de machine bediening voor de productie van tochtstrippen. Je werkt in dagdienst en bent onmiddellijk beschikbaar. Je hebt reeds ervaring met machine bediening.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tielrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TIELRODE)

    Regio: TIELRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP REGIO Herentals - Olen M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

  • Studentenjob verkoop supermarkt - Nijlen - avondwerk en/of weekendwerk (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die minstens 18 jaar is en wil je graag in de verkoop werken? Dan hebben wij misschien wel dé ideale studentenjob voor jou. Voor een supermarkt in Nijlen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student die mee zal werken in de winkel. Je staat in voor: verkoop, kassawerk, aanvullen van de rekken, sorteren van de producten,... Je werkt doorheen de week (vb. avonduren na school, of op woensdagnamiddag) of tijdens het weekend (zaterdag/en of zondag).

  • Jobstudent nieuwe Sbarro Pizza (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Sbarro

    Type: Studentenjob

    In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Sbarro met een aanbod van ovenverse pizza geopend. Als student heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

  • PPM Consultant (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: THREON

    Type: Vaste Job

    Bij Threon voorzien we onze klanten van een platform, gebaseerd op MS Project Server (PPM), dat een goed beheer van hun projecten toelaat (bijvoorbeeld op vlak van resource management, time tracking, delen van risico’s,…). Om maximaal aan de klanten hun noden te voldoen, breiden we dit platform ook zelf uit met onze klantspecifieke uitbreidingen en interfaces (Beste Practice Packs (BBP)). Als PPM Consultant zal je enerzijds onze oplossingen samen met onze functionele consultants gaan implementeren. Je zal de technische componenten configureren of rapporten ontwikkelen. Dit laat hen toe om de juiste conclusies te trekken en, indien nodig, de nodige acties te ondernemen. Anderzijds zal je service verlenen aan klanten door additionele features te configureren. JOUW TAKENPAKKET Samen met de klant breng je hun rapporteringsnoden in kaart. Je denkt hierbij creatief met hen mee vanuit jouw kennis van de tools Je ontwikkelt kwalitatieve rapporten in SQL Server Reporting Services, Excel (SQL back-end) en Power BI die tegemoet komen aan de vraag van de klant Je voert de nodige testen uit en valideert jouw opleveringen met de klant Je denkt samen met de klant na over hoe de kwaliteit van de datarapportering verbeterd kan worden Interesse? Contacteer ons op [email protected].

  • Account Manager Vlaanderen (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: BSC

    Type: Vaste Job

    Als account manager heb je een afwisselende en uitdagende job. Je benadert de markt proactief door middel van prospectie naar nieuwe projecten & het bezoeken van studiebureaus en installateurs. Lange termijn relaties opbouwen is een must.

  • Vrachtwagenchauffeur CE (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: J. Nelis

    Type: Vaste Job

    Als vrachtwagenchauffeur ben je verantwoordelijk voor het regionaal leveren van diverse materialen aan onze klanten via kiptransport en/of ander transport met trekker oplegger, lasser, containerwagen, ... Je bent fier op je vrachtwagen, houdt deze in goede staat en je kan eventueel klein onderhoud aan je voertuig uitvoeren. Je werkt conform de veiligheidsregels. Bekijk ook eens onze website: http://www.jnelis.be/

Zoek naar antwoorden van GARAGE DRIESEN in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE DRIESEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE DRIESEN. Laat een reactie achter voor GARAGE DRIESEN. GARAGE DRIESEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE DRIESEN. Leave a respond for GARAGE DRIESEN. GARAGE DRIESEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE DRIESEN op de google maps. Adres en contacten GARAGE DRIESEN
Location of GARAGE DRIESEN on the google maps. Address and contacts of GARAGE DRIESEN

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE DRIESEN GARAGE DRIESEN: CHEZ MARIO | MULTI BAZAR | GARAGE REN? | ISABELLE MERCKAERT | I & P

Other related companies as GARAGE DRIESEN: CHEZ MARIO | MULTI BAZAR | GARAGE REN? | ISABELLE MERCKAERT | I & P

GARAGE DRIESEN is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE DRIESEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07497863769. Het bedrijf GARAGE DRIESEN bevindt zich op het adres: IND.TERREIN PEERDERBAAN 1014; 3960; BREE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 860,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 633,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. V茅hicules automobiles. Lijst met producten zijn Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures.. Types de V茅hicules: Voitures. Marques de Voitures: Ford..
De hoofdactiviteit van GARAGE DRIESEN is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE DRIESEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE DRIESEN, openstaande posities, locatie van GARAGE DRIESEN op de kaart.

GARAGE DRIESEN is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE DRIESEN, company assigned to the tax number BE07497863769. The company GARAGE DRIESEN is located at the address: IND.TERREIN PEERDERBAAN 1014; 3960; BREE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 860,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 633,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. V茅hicules automobiles. List of products are Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures.. Types de V茅hicules: Voitures. Marques de Voitures: Ford..
The main activity of GARAGE DRIESEN is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE DRIESEN is not available. You also can look at reviews of GARAGE DRIESEN, open positions, location of GARAGE DRIESEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE DRIESEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE DRIESEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE DRIESEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE DRIESEN, employees, financial statistics.