GARAGE DESMET

Contactgegevens GARAGE DESMET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE DESMET: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE DESMET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BREDESTRAAT 206; 2620; HEMIKSEM, België

Telefoon (phone): 38879158 (+32-38879158) 38879158 (+32-38879158)

Fax (fax): +32 (12) 858-85-56 +32 (12) 858-85-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE DESMET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE DESMET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE DESMET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE DESMET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE DESMET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE DESMET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE DESMET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE DESMET
Products information GARAGE DESMET

BTW identificatienummer (tax): BE09098571777
Ondernemingsnummer: 6741729736
Hoofdstad (capital): 950,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 226,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures.. Types de V茅hicules: Voitures. Marques de Voitures: Volkswagen & Audi.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures. V茅hicules automobiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE DESMET
(Get full report from official database of BE for GARAGE DESMET)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE DESMET
Addition kinds of activities for GARAGE DESMET

24930303. hardboard | Hardboard
35410204. Deburring machines | Deburring machines
51129905. Inked linten | Inked ribbons
72990402. Huis zitten | House sitting
76991300. Reparatie van recreatieve voertuigen | Recreational vehicle repair services

Werken bij GARAGE DESMET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE DESMET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE DESMET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE DESMET. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur- 2 ploegen - Regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Menen zijn we op zoek naar een ervaren reach en heftruckbestuurder regio Menen.

  • Deinze - Chauffeur CE (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Deinze, zoeken wij een chauffeur CE voor de distributie van palletgoederen. Je levert aan klanten in Belgie en Noord-Frankrijk, maar doet geen overnachtingen. -Start om 6:00 uur. -Gemiddeld 12 uur / dag -gemiddeld 7 à 10 klanten per dag -laden en lossen Palletvervoer Opligger Laden/lossen

  • renovatie arbeider (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal meehelpen in de totaal renovaties je zal instaan voor zowel metselwerk afbraakwerken binnenhuisafwerking...

  • Huishoudhulp in Sint-Kruis (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent Horeca Zoo weekends + schoolvakanties (ook kerstvakantie) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Je wordt ingeschakeld in onze sneldienstrestaurants in de Zoo en kan op verschillende werkplekken ingeschakeld worden. Tot je takenpakket hoort onder andere: De bezoekers onthalen en bedienen aan de toonbank. Je neemt bestellingen op en rekent af aan de kassa. Bereiden van gerechten aan de koude kant (broodjes, salades,...) Je ruimt tafels af. Je houdt de zaal in orde. Je onderhoudt de werkpost en het materiaal. Je verzorgt de afwas. Je helpt bij het kuisen van het restaurant bij sluiting.

  • Jobstudent (m/v) Ruiselede (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met je collega’s zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Technisch assistent groen (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: GEMEENTE LONDERZEEL

    Type: Vaste Job

    De groendienst staat in voor het beheer van de groenvoorzieningen op het openbaar domein en het gemeentelijk privaat domein. Zij is tevens verantwoordelijk voor het onderhoud en de openbare netheid van het gemeentelijk openbaar domein. Instaan voor het onderhoud van het groen in de gemeente De materialen en gereedschappen op een duurzame en oordeelkundige manier gebruiken zodat allerlei onderhoudsopdrachten en functionele andere werken kunnen worden uitgevoerd Verzekeren van een correcte informatie aan de burgers, teneinde het imago van de gemeente Londerzeel op een klantvriendelijke manier maximaal te ondersteunen. Instaan voor een open interne communicatie naar de medewerkers, de hiërarchische oversten, de andere diensten en het beleid, zodat iedereen toegang heeft tot de informatie die belangrijk is om zijn taak optimaal te kunnen realiseren.

  • Assistent Quality (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Als Quality Assistant Specifications maak je deel uit van ons Quality team en ondersteun je onze Quality Assurance Manager met de volgende taken: het opmaken en beheren van de productspecificaties in MiXit, rekening houdend met de voedings- en etiketteringswetgeving bij nieuwe producten en bij aanpassingen, het bij de leveranciers opvragen van grondstofspecificaties het aanpassen van de specificaties bij grondstof- en receptuurwijzigingen het beantwoorden van klant specifieke vragen m.b.t. specificaties en etikettering het stipt opvolgen van alle wijzigingen in de voedingswetgeving. Bij dit alles heb je niet alleen veelvuldig contact met jouw collega’s kwaliteit, maar ook met aankoop, productontwikkeling, sales en productie.

  • commercieel vertegenwoordiger (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: HER VAAM GROEP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw takenpakket: Behandeling en calculatie van de offerteaanvragen van de particuliere klant, gevel - en renovatiewerken. Bezoeken van de klanten en prospectie. Verwerken van de situatieschetsen tot offertes. Opvolging van A tot Z. Leiding en planning over lopende projecten van de uitvoerende team (s). Organisatie en levering van producten op de werf, aankoop en calculaties behoren eveneens tot uw takenpakket.

  • Adviseur energie (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ECO-SERV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een dynamisch bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring, actief op de dienstenmarkt. Als sales organisatie bieden we onze verkopers de mogelijkheid een carrière uit te bouwen in zowel het B2B als B2C segment. Als erkend partner van één van de grootste spelers op de Belgische energiemarkt, zijn we op zoek naar gedreven medewerkers over gans Vlaanderen om deskundig advies op maat te verlenen aan nieuwe klanten, zowel gezinnen als bedrijven. Je werkt op zelfstandige basis, wij bieden alle nodige opleidingen, een zeer sterke verloning naar prestaties, en ook heel wat extra's. Ben je een gedreven vlotte onderhandelaar, en ga je geen enkele uitdaging uit de weg? Ben je commercieel & klantgericht ingesteld, dan is dit zeker een job op je lijf geschreven! Stuur je gegevens door per mail of bel ons! 0475 29 19 90 - [email protected]

  • Flexijob poetshulp (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: GALJOEN

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het schoonmaken van ons restaruant. Je werkt bij voorkeur op donderdag (9 tot 12 en 12:30 tot 16:30 = 7u) en zondag (16 tot 19 = 3u), dit is bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van GARAGE DESMET in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE DESMET in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE DESMET. Laat een reactie achter voor GARAGE DESMET. GARAGE DESMET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE DESMET. Leave a respond for GARAGE DESMET. GARAGE DESMET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE DESMET op de google maps. Adres en contacten GARAGE DESMET
Location of GARAGE DESMET on the google maps. Address and contacts of GARAGE DESMET

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE DESMET GARAGE DESMET: AIR-CONTROL-DE BRUYNE VERWARMINGSBEDRIJF | STORDEUR JACQUES | FRANCISCUS SNIJDERS | Baert Dirk | Jans-Ruth

Other related companies as GARAGE DESMET: AIR-CONTROL-DE BRUYNE VERWARMINGSBEDRIJF | STORDEUR JACQUES | FRANCISCUS SNIJDERS | Baert Dirk | Jans-Ruth

GARAGE DESMET is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE DESMET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09098571777. Het bedrijf GARAGE DESMET bevindt zich op het adres: BREDESTRAAT 206; 2620; HEMIKSEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 950,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 226,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. V茅hicules automobiles. Lijst met producten zijn Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures.. Types de V茅hicules: Voitures. Marques de Voitures: Volkswagen & Audi..
De hoofdactiviteit van GARAGE DESMET is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE DESMET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE DESMET, openstaande posities, locatie van GARAGE DESMET op de kaart.

GARAGE DESMET is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE DESMET, company assigned to the tax number BE09098571777. The company GARAGE DESMET is located at the address: BREDESTRAAT 206; 2620; HEMIKSEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 950,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 226,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. V茅hicules automobiles. List of products are Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures.. Types de V茅hicules: Voitures. Marques de Voitures: Volkswagen & Audi..
The main activity of GARAGE DESMET is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE DESMET is not available. You also can look at reviews of GARAGE DESMET, open positions, location of GARAGE DESMET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE DESMET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE DESMET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE DESMET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE DESMET, employees, financial statistics.