CORTINA CARS

Contactgegevens CORTINA CARS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CORTINA CARS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CORTINA CARS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZWEVEGEMSTRAAT 104-106; 8553; ZWEVEGEM, België

Telefoon (phone): 56777829 (+32-56777829) 56777829 (+32-56777829)

Fax (fax): +32 (14) 683-96-92 +32 (14) 683-96-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CORTINA CARS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CORTINA CARS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CORTINA CARS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CORTINA CARS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CORTINA CARS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CORTINA CARS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CORTINA CARS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CORTINA CARS
Products information CORTINA CARS

BTW identificatienummer (tax): BE02959411621
Ondernemingsnummer: 8811553955
Hoofdstad (capital): 401,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 249,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Services: Vacances en Autocar.. Types de V茅hicules: Autocars.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures. Transports terrestres de voyageurs. Agences de voyages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CORTINA CARS
(Get full report from official database of BE for CORTINA CARS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CORTINA CARS
Addition kinds of activities for CORTINA CARS

313105. Body parts, schoenen outers | Body parts, shoe outers
351901. Diesel-, semi-diesel- of duelbrandstofmotoren, inclusief marine | Diesel, semi-diesel, or duel-fuel engines, including marine
22829901. Stralende garens, voor de handel | Beaming yarns, for the trade
33399912. Rhenium-raffinage (primair) | Rhenium refining (primary)
34690201. Kookgerei, porselein geëmailleerd | Cooking ware, porcelain enameled
50859912. Signmaker apparatuur en benodigdheden | Signmaker equipment and supplies
52110104. Plankenproducten en timmerhout | Planing mill products and lumber
76991701. Bakpan glazen en reinigen | Baking pan glazing and cleaning
87449904. Milieu Remediëring | Environmental remediation
87480202. Economisch adviseur | Economic consultant

Werken bij CORTINA CARS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CORTINA CARS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CORTINA CARS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CORTINA CARS. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C + ADR tank: mazout (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is een job met afwisseling, sociale contacten en zelfstandig werken je op het lijf geschreven? Zoek je een job in een dynamisch bedrijf met grote werkzekerheid? Dan is deze vacature misschien iets voor jou. Als vrachtwagenchauffeur sta je in voor de verdeling van mazout bij particulieren en bedrijven. Je hebt een leuke afwisseling tussen rijden met de vrachtwagen en klantencontact. Zo kom je dagelijks met meer dan 20 van onze klanten in contact. Dankzij je regio-gebonden ritten en de verschillende leveringen die je dagelijks uitvoert, heb je geen last van files en zit je niet voortdurend in je vrachtwagen. Je bent bereid om te werken van maandag tot en met vrijdag. De nodige flexibiliteit naar een beurtrol op zaterdag of langere werkdagen vormen voor jou geen struikelblok. Je verzorgt de nodige administratie op een correcte manier zoals het vervolledigen van de rittenbladen, werken met de boordcomputer en het afhandelen van de betalingen.

  • DRINGEND! Gemotiveerde edutainer (m/v) - Sea Life Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Sea Life in Blankenberge is Randstad momenteel dringend op zoek naar een gemotiveerde edutainer die ervoor open staat om een unieke uitdaging te beleven. Bij Sea Life draait alles om dienstverlening, klantvriendelijkheid en plezier. En als medewerker van de afdeling edutainment staan deze zaken voor jou elke dag centraal. Jouw takenpakket: Je geeft educatieve en entertainende voorstellingen aan de bezoekers om hen een super ervaring te bezorgen! Je spreekt de bezoekers zelf aan en geeft hen uitleg over de verschillende dieren in Sea Life. Je neemt enquêtes af bij de bezoekers om de tevredenheid over hun bezoek te meten. Naast de taken als edutainer word je ook nog ingeschakeld voor de kassa aan de ingang, in de shop, voor de catering afdeling, enzovoort.

  • POETSHULP (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je staat in voor de schoonmaak en het huishouden bij particulieren in de regio Vlamertinge-Ieper-Poperinge. Je hebt eigen vervoer. Interesse? Solliciteer snel!

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Hoeilaart (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Hoeilaart en omgeving

  • Huishoudhulp 20u/week (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Aide-soignant(e) à Woluwe-St-Lambert (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    En tant qu'aide-soignant, vous jouez un rôle capital dans le département des soins. Vous assurez le bien être psychique, physique et social de nos résidents. Notre groupe est à la recherche pour notre établissement Les Floralies à Wolwe-St-Lambert d'un(e) enthousiaste aide-soignant(e) qui aime évoluer dans un environnement innovant et dynamique. Vous assistez à l'exécution des soins d'hygiène Vous assurez les soins quotidiens d'alimentations Vous veillez au confort des personnes Vous collaborez aux soins paramédicaux (prises de température, pesées, aide à la prise de médicaments, ...) Vous apportez une aide relationnelle au résident et à son entourage dans les moments difficiles Vous travaillez en collaboration avec les infirmiers et aide-soignant. Vous rapportez à l'infirmier en chef

  • Handlanger (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het aanbrengen en plaatsen van materialen voor wegenwerken. Bovendien help je de kraanman met geven van aanwijzingen en voer je overblijvende graafwerken uit.

  • Psycholoog / Therapeut op zelfstandige basis (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ANTHENTIEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een therapeutische praktijk die zich richt op werk-gerelateerde problematieken. Onze missie is om alle mensen die vastlopen in hun loopbaan te begeleiden in de brede betekenis van het woord. Zo bieden we ondersteuning bij loopbaanbegeleiding, burn-out, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, communicatievaardigheden, etc. We hebben een enthousiast, warm en deskundig team. Dit team zoekt omwille van de groei van Anthentiek naar versterking. Als je interesse hebt om je bij ons team aan te sluiten, kijk dan hier beneden en meld je aan voor deze vacature. Functiebeschrijving: je behandelt werk-gerelateerde problematieken vanuit een ACT-kader je begeleidt cliënten bij hun loopbaanvragen je begeleidt cliënten in kortdurende loopbaan/therapeutische trajecten je adviseert cliënten bij mogelijke doorverwijzingen naar in of out-house trainingen of partners je neemt deel aan intervisies die mogelijk buiten de reguliere werktijden vallen je voert administratieve opdrachten uit die inherent zijn aan je functie.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Eeklo/Kaprijke/st.Laureins) - Zelfstandige basis (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, verscheidene woon- en zorgcentra, zoeken wij verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

  • Hulp voor keuken - Weekend - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Gezocht : Hulp voor keuken - WEEKEND Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar extra keukenpersoneel. Je kan regelmatig werken op vrijdag, zaterdag en / of zondag. De uurregeling wordt aangepast volgens jouw beschikbaarheid! Takenpakket: Als keukenmedewerker zal je instaan voor volgende taken: · Ondersteuning bieden bij het bereiden, schikken en garneren van de gerechten. · De chef bijstaan bij het doorgeven tijdens de dienst. · Zorgen voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. · Schoonmaken van werkinstrumenten en werkplaatsen. · Zorgen voor orde en netheid in de keuken.

  • keukenhulp/afwasser (als 'extra' of flexijobber') (WANGE)

    Regio: WANGE

    Bedrijf: KASTEELHOEVE WANGE

    Type: Flexijob

    Kasteelhoeve Wange zoekt een keukenhulp/afwasser voor voorbereiding, afwas en opkuis van de lunch of diner voor onze gasten als ook andere keukenactiviteiten. Week en weekend.

Zoek naar antwoorden van CORTINA CARS in sociale netwerken
Look for responds of CORTINA CARS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CORTINA CARS. Laat een reactie achter voor CORTINA CARS. CORTINA CARS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CORTINA CARS. Leave a respond for CORTINA CARS. CORTINA CARS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CORTINA CARS op de google maps. Adres en contacten CORTINA CARS
Location of CORTINA CARS on the google maps. Address and contacts of CORTINA CARS

Andere gerelateerde bedrijven als come CORTINA CARS CORTINA CARS: FLOSWALD DE BRUYCKER NV | Al Gazette du Stimbièt | R.C. LA HULPE | BART BRUGGEMAN | JAMAL BENKHEIL

Other related companies as CORTINA CARS: FLOSWALD DE BRUYCKER NV | Al Gazette du Stimbièt | R.C. LA HULPE | BART BRUGGEMAN | JAMAL BENKHEIL

CORTINA CARS is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CORTINA CARS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02959411621. Het bedrijf CORTINA CARS bevindt zich op het adres: ZWEVEGEMSTRAAT 104-106; 8553; ZWEVEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 401,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 249,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. Transports terrestres de voyageurs. Agences de voyages. Lijst met producten zijn Services: Vacances en Autocar.. Types de V茅hicules: Autocars..
De hoofdactiviteit van CORTINA CARS is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CORTINA CARS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CORTINA CARS, openstaande posities, locatie van CORTINA CARS op de kaart.

CORTINA CARS is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is CORTINA CARS, company assigned to the tax number BE02959411621. The company CORTINA CARS is located at the address: ZWEVEGEMSTRAAT 104-106; 8553; ZWEVEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 401,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 249,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. Transports terrestres de voyageurs. Agences de voyages. List of products are Services: Vacances en Autocar.. Types de V茅hicules: Autocars..
The main activity of CORTINA CARS is Membership Organizations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CORTINA CARS is not available. You also can look at reviews of CORTINA CARS, open positions, location of CORTINA CARS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CORTINA CARS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CORTINA CARS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CORTINA CARS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CORTINA CARS, employees, financial statistics.