GARAGE SODIA

Contactgegevens GARAGE SODIA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE SODIA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE SODIA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE LOUIS-BOUMAL 24; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42526862 (+32-42526862) 42526862 (+32-42526862)

Fax (fax): +32 (69) 526-20-65 +32 (69) 526-20-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE SODIA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE SODIA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE SODIA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE SODIA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE SODIA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE SODIA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE SODIA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE SODIA
Products information GARAGE SODIA

BTW identificatienummer (tax): BE01263397216
Ondernemingsnummer: 9287536621
Hoofdstad (capital): 461,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 280,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Facilit茅s: Magasin.. Marques de Voitures: LandRover, Suzuki, Subaru.. Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures. Stations-service and carburants. Pi猫ces and accessoires de v茅hicules automobiles V茅hicules automobiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE SODIA
(Get full report from official database of BE for GARAGE SODIA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE SODIA
Addition kinds of activities for GARAGE SODIA

22110103. Beddengoed, katoen | Bedspreads, cotton
22730401. Axminster tapijten | Axminster carpets
25220303. Behuizingen, kasten en gevallen: behalve hout | Filing boxes, cabinets, and cases: except wood
34950101. Klokveren, precisie | Clock springs, precision
39520203. Borstels, lucht, kunstenaars ' | Brushes, air, artists'
50510203. Gietijzeren pijp | Cast iron pipe
50840606. Tractoren, industrieel | Tractors, industrial
52310202. Verfborstels, rollen, spuiten en andere benodigdheden | Paint brushes, rollers, sprayers and other supplies
65310300. Vastgoed notering diensten | Real estate listing services
93110403. Financiën, belastingen en monetair beleid, provincie overheid | Finance, taxation, and monetary policy, county government

Werken bij GARAGE SODIA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE SODIA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE SODIA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE SODIA. Looking for open vacancies in other companies

  • Stikster/stikker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten regio Noord-Limburg zijn we op zoek naar een ervaren stikster/stikker in dagdienst.  Je zal instaan voor het stikken en snijden van boxsprings en toebehoren van matrashoezen 

  • Magazijnier (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrjf in de voedingssector in Malle zijn we op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. Je taken zijn laden en lossen met de heftruck, orderpicking, documenten controleren en registreren, de stock bijhouden en het overzicht in het magazijn bewaren.

  • Vakman civiele werken (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden aan en preventief onderhoud van de civiele infrastructuur op diverse locaties waar Zuidnatie actief is.Je maakt gebruik van je kennis en ervaring en kan zelfstandig werken: • Instaan voor het periodieke onderhoud van civiele infrastructuur. • Uitvoeren van dringende herstellingen aan nutsleidingen (water, riolering, sanitair). • Uitvoeren van klein timmerwerk, laswerk, mechanische taken. • Kleine grond- en bevloeringswerken. • Schilderwerk uitvoeren. • Naleven van veiligheids- en milieuvoorschriften.

  • Model based ingenieur (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverende marktleider in VEURNE zijn wij op zoek naar een MODEL BASED INGENIEUR om het R&D-team te versterken. Daarbij sta je in voor het formeel beschrijven van de intelligentie van de producten om zo de basis te leggen voor het verdere ontwerp. De klant zelf ontwikkelt intelligente technieken voor het huis van de toekomst om zo in te spelen op de vraag naar duurzame energie. Als model based ingenieur verzorg je het model based ontwerp en daarbij sta je ook in voor de nodige validatie. Om in te spelen op de noden en wensen van de klanten zijn de producten voorzien van de gevraagde intelligentie, waarbij ook rekening wordt gehouden met klimaatvoorwaarden en -normen. Verder volg je de technologische evoluties op omtrent de nieuwste technieken en energiemanagement om zo snel in te spelen op kansen en mogelijkheden. Je werkt nauw samen met diverse interne en externe partners.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP BALEN (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Student administratie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten die doorheen het schooljaar op zoek zijn naar een vaste studentenjob!

  • Jobstudent verkoopmedewerker | Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: SACHA SCHOENEN

    Type: Studentenjob

    YES. DO WHAT YOU LOVE. ALWAYS Are you a student shoelover? Trendsettend. Vooruitstrevend. Klanten inspireren. Zijn dit woorden die jou aanspreken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij weet als geen ander een klant met jouw energieke en spontane manier te helpen en daarmee ervoor te zorgen dat ze met de laatste trends aan hun voeten blij naar huis gaan. Wat ga je doen als student verkoopmedewerker? Als jobstudent in winkel Oostende is het je belangrijkste taak de wens van de klant te achterhalen, en deze zo snel mogelijk te vervullen. Van een warm welkom tot het juiste advies geven, jij zorgt voor dat ‘happiness’ gevoel bij de klant. Daarnaast zorg je voor: · Een recordtempo in het presenteren van de juiste maat · Een verzorgde winkel · Een perfecte presentatie van de collectie · Een snelle verwerking van de inkomende voorraad · Een goed advies over het onderhoud van de schoenen en tassen Over de Termeer Groep De Termeer Groep, een Europese multinational, heeft met de merken Sacha en Manfield 110 winkels verspreid over vijf landen. Al sinds 1909 verovert de familie Termeer de wereld van de schoenen met de merknaam Sacha. Sinds 2016 maakt het uit 1844 afstammende Manfield ook onderdeel uit van het familiebedrijf. Waar Sacha staat voor trendsettend, uitgesproken en eigen, staat Manfield voor ambacht, service en kwaliteit. Met beide een andere, maar sterk complementaire doelgroep. De optelsom van beide merken geeft het bedrijf een sterke positie in de schoenenmarkt.

  • Draadtrekker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een draadtrekkerij die koudgetrokken betonstaal produceert. Zij zijn nog naarstig op zoek naar een nieuwe collega. Als draadtrekker maaak je van walsdraad blank geribde draad, gegloeide draad en verzinkte draad aan de hand van een machine.

  • Boekhoudkundig Medewerker (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Financial Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als Boekhoudkundig Medewerker sta je in voor volgend takenpakket: Opmaken, controleren en inboeken van de verkoopfacturatie  Debiteurenbeheer Je biedt ondersteuning bij de algemene boekhouding Je bent verantwoordelijk voor de loonadministratie (BE/FR/LUX) Je assisteert bij de rapporteringen en voert verschillende controles uit  Bedrijfsprofiel: Voor een klant van Financial Talents actief in de bouw, gelegen regio Drongen, zijn we op zoek naar een Boekhoudkundig Medewerker. Naast een reeks boekhoudkundige taken sta je in voor de loonadministratie.

  • Functional Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake & Partners is currently looking for a Freelance Functional Analyst for one of our partners operational in the Security sector in Brussels. This SME Company will offer you a familial, informal and flexible environment witch is NOT that common in Brussels ! Function Translate the needs expressed by the business into a functional solution to guide the technical team You document functional specifications using standard methods (UML) and tools. You interact with business analysts and technical staff to build the best possible solution. Contribute to the estimation of effort, cost, time and resources required for the success of each development project You are part of a multi-functional team in which you work closely with the IT Director, Developers, Architects and the Board. Several Agile teams of 5 - 8 people Profile and Techs You have more than 4 years of experience in Functional Analysis You speak English and French or Dutch Experience in Agile / Scrum teams Good Experience with UML Experience with application development : Java, SOA, Web, Rest, SQL, DB2 Entreprise Architecture Technical environment Java EE Object Oriented programming Web Services Rest, API, Java Web development: JavaScript, XML, HTML, CSS SQL, DB2, GIT Windows, Linux Details of the mission Location: Brussels Center - Easy accessible Start: ASAP Length: 6 months + Extension Flexibility, home working and familial atmosphere Interested? to get in touch with me if you are interested or if you have any question regarding the mission, please APPLY via the button below.

  • Nagelstyliste flexijob (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ORIGINALS SUPPLY

    Type: Flexijob

    het plaatsen van gelnagels & gellak uitvoeren van manicure, lakken klanten helpen bij de aankoop van nagelproducten

Zoek naar antwoorden van GARAGE SODIA in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE SODIA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE SODIA. Laat een reactie achter voor GARAGE SODIA. GARAGE SODIA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE SODIA. Leave a respond for GARAGE SODIA. GARAGE SODIA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE SODIA op de google maps. Adres en contacten GARAGE SODIA
Location of GARAGE SODIA on the google maps. Address and contacts of GARAGE SODIA

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE SODIA GARAGE SODIA: De Korenhalm | Riksy | TOM ARTS | Ghesqui猫re Ets | C.P.A.S. de Charleroi

Other related companies as GARAGE SODIA: De Korenhalm | Riksy | TOM ARTS | Ghesqui猫re Ets | C.P.A.S. de Charleroi

GARAGE SODIA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE SODIA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01263397216. Het bedrijf GARAGE SODIA bevindt zich op het adres: RUE LOUIS-BOUMAL 24; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 461,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 280,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. Stations-service and carburants. Pi猫ces and accessoires de v茅hicules automobiles V茅hicules automobiles. Lijst met producten zijn Facilit茅s: Magasin.. Marques de Voitures: LandRover, Suzuki, Subaru.. Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures..
De hoofdactiviteit van GARAGE SODIA is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE SODIA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE SODIA, openstaande posities, locatie van GARAGE SODIA op de kaart.

GARAGE SODIA is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE SODIA, company assigned to the tax number BE01263397216. The company GARAGE SODIA is located at the address: RUE LOUIS-BOUMAL 24; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 461,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 280,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. Stations-service and carburants. Pi猫ces and accessoires de v茅hicules automobiles V茅hicules automobiles. List of products are Facilit茅s: Magasin.. Marques de Voitures: LandRover, Suzuki, Subaru.. Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures..
The main activity of GARAGE SODIA is Primary Metal Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE SODIA is not available. You also can look at reviews of GARAGE SODIA, open positions, location of GARAGE SODIA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE SODIA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE SODIA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE SODIA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE SODIA, employees, financial statistics.