GARAGE WERTZ

Contactgegevens GARAGE WERTZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE WERTZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE WERTZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LI?GE 281; 4721; KELMIS/LA CALAMINE, België

Telefoon (phone): 87659442 (+32-87659442) 87659442 (+32-87659442)

Fax (fax): +32 (69) 834-77-72 +32 (69) 834-77-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE WERTZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE WERTZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE WERTZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE WERTZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE WERTZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE WERTZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE WERTZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE WERTZ
Products information GARAGE WERTZ

BTW identificatienummer (tax): BE01249664306
Ondernemingsnummer: 9728637695
Hoofdstad (capital): 265,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 572,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Facilit茅s: Magasin.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures. Stations-service and carburants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE WERTZ
(Get full report from official database of BE for GARAGE WERTZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE WERTZ
Addition kinds of activities for GARAGE WERTZ

367799. Elektronische spoelen en transformatoren, nec | Electronic coils and transformers, nec
511300. Industrieel en persoonlijk dienstpapier | Industrial and personal service paper
12410201. Overbelasting verwijderen, antraciet mijnbouw | Overburden removal, anthracite mining
34990202. Strijkplaten, metaal | Ironing boards, metal
39519908. Penhouders en onderdelen | Penholders and parts
57190107. Glaswerk | Glassware
82439902. Reparatie training, computer | Repair training, computer

Werken bij GARAGE WERTZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE WERTZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE WERTZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE WERTZ. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker bij Estée Lauder te Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder te Oevel zoekt gemotiveerde orderpickers! De pickingoperator is verantwoordelijk voor de verschillende taken die te maken hebben met het picken, het afwerken, het verpakkings- en verzendingsklaar maken van de orders. Dit betekent dat je de cosmeticaproducten verzamelt in de pickingzone die aan jou worden toegewezen. Je werkt via het systeem 'pick to light'. De verzamelde producten scan je in met behulp van een handscanner. Bovendien voer je steeds kwaliteitscontroles uit, opdat beschadigde verpakkingen uit de stock worden gehaald.

  • HVAC Technieker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud, installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen, airconditioning, koelen vrieskasten,... Je voornaamste taken: Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallaties Installeren en aansluiten van enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen Monteren van leidingen en componenten Installeren en onderhoud van meet- en regelelementen (thermo-, pressostaten,... Koperen leidingen bewerken: braseren, plooien en flare trekken Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en elektronische componenten Je brengt de bedrading en labeling aan Je test de kast en werkt ze af. Het algemeen reglement voor elektrische installaties (AREI) toepassen

  • Uitvoerend architect - projectleider (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als uitvoerend architect voor onze klant te regio Keerbergen krijg je een zeer divers takenpakket toegewezen: Je heb de leiding over enkele projecten in uitvoering en je doet tevens alle opvolgingen voor deze projecten. Je voert jouw taken zowel uit vanuit het bureau te Keerbergen als ter plekke op de werven zelf. De ontwerpfase van het project wordt door collega's gedaan maar jij zorgt wel voor de uitwerking van de definitieve architecturale ontwerpen en je zorgt er tevens voor dat deze verder ontwikkeld worden tot uitvoeringsdossiers. Je houdt regelmatig vergaderingen met het team van architecten en stuurt hen aan op het gebied van tekenwerk. Je houdt tevens vergaderingen met de verschillende aannemers en de klanten. Je waakt over het budget van de werken en doet aanpassingen waar nodig.

  • Waveplanner I Dagdienst of ploegen I Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, die gespecialiseerd is in de distributie van voedingsmiddelen aan o.a. supermarktketens en groothandels, is momenteel op zoek naar een waveplanner voor hun afdeling Operations. Deze afdeling staat in voor de afhandeling van de gehele logistieke operatie binnen de warehouses. Je bent als waveplanner verantwoordelijk voor: Het plannen van de interne logistiek, het indelen van mensen en middelen op locaties in het operationele proces, het signaleren van onder- of overbezetting (+ melden aan leidinggevende). Nagaan of de operationele planning gerealiseerd wordt: hierbij eventueel oplossingen zoeken bij operationele problemen, planningen aanpassen, rapporteren aan leidinggegvende, adequate overdracht van belangrijke informatie garanderen bij ploegwissel. Mogelijke verbeteringen in de procesvoering signaleren, verbetervoorstellen doen en nagaan of procesverbeteringen het gewenste effect hebben. Coördinatie van dagelijkse werkzaamheden en fungeren als eerste aanspreekpunt voor de medewerkers. Erop toezien dat de wettelijke- en bedrijfsverplichtingen nageleefd worden.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS WIELSBEKE (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTROZEBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Wielsbeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp Buggenhout/Opdorp (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Functie: Je staat in voor de schoonmaak van de woning en kan ook strijken, koken of boodschappen doen

  • Studenten supermarkt vast op dinsdag en/of donderdag, Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Kessel-Lo zijn wij op zoek naar studenten die enkele dagen in de week beschikbaar zijn. Het zou vooral zijn voor dinsdag van 8u tot 13u, donderdag 8u tot 13u en eventueel op vrijdag van 16u tot 21u.

  • Persoonlijk assistent voor jongeman met autisme - weekend (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Randstad Medical

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een dertiger met autisme en een licht mentale beperking. Tijdens de week gaat hij werken, maar op zondag en eventueel af en toe op vrijdag, is hij op zoek naar een toffe PAB-assistent die hem kan begeleiden. Hij kan redelijk zelfstandig leven, maar heeft nog begeleding nodig bij het koken, doen van activiteiten en uitstappen,... Je staat zelf in voor het bedenken van activiteiten en stemt deze af op wat onze klant leuk vindt. Werkuren: zondag van 14-17u (dit is niet elke zondag, maar zoveel mogelijk - af en toe komt hier ook een vrijdag bij indien je beschikbaar zou zijn). Locatie: Herentals of Nijlen (te bespreken)

  • Jobstudent: administratie (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ACHIEL CLYBOUW ANDRE CLYBOUW & CO B

    Type: Studentenjob

    We zijn een kantoor van bedrijfsrevisoren met zetel in Antwerpen. Naast auditmandaten in commerciële en industriële bedrijven zijn we vooral gespecialiseerd in de financiële sector en de non-profit sector. Wij zijn op zoek naar twee studenten voor een tijdelijke job als medewerker bij het team van de junior auditors. In nauwe samenwerking met de juniors van het kantoor krijg je de kans om in je jobperiode volgende taken te vervullen: Meewerken aan het voorbereiden van auditdossiers; Afstemmen van de rekeningen van de vennootschap met de bankconfirmaties; Controleren dat de vennootschap de vaste activa die ze bezit (bv. gebouwen, machnies, computers, rollend materieel) passend in haar rekeningen heeft uitgedrukt en dat ze op een juiste manier gewaardeerd worden; Verzenden van confirmatieaanvragen aan cliënten, leveranciers, banken, advocaten enz. en opvolgen van de antwoorden; Andere werkzaamheden in functie van je competenties.

  • Onderhoudstechnicus/ storingstechnieker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Het doel is dat u wordt ingezet als storingstechnieker/ maintenance engineer. Hier ga je bij machine defecten, de oorzaak van het defect gaan opsporen, analyseren en de oorzaak pragmatisch en verbeteringsgericht aanpakken.

  • businesspartner jobhunter (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: HIPO.HR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je begeleidt de kandidaten van intake tot vaste tewerkstelling (interview, assessment, opmaak kandidaat-rapport, deelname aan intake bij het bedrijf, …) Je contacteert actief bedrijven en bouwt een netwerk uit. Als HR-businesspartner detecteer (analyseer) je alle HR-vragen van de bedrijven in jouw regio. Deze breng je in kaart en deel je met collega’s. Je neemt deel aan netwerkevents met coaches, HR-verantwoordelijken, bedrijfsleiders (ondernemers) en freelancers.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

Zoek naar antwoorden van GARAGE WERTZ in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE WERTZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE WERTZ. Laat een reactie achter voor GARAGE WERTZ. GARAGE WERTZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE WERTZ. Leave a respond for GARAGE WERTZ. GARAGE WERTZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE WERTZ op de google maps. Adres en contacten GARAGE WERTZ
Location of GARAGE WERTZ on the google maps. Address and contacts of GARAGE WERTZ

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE WERTZ GARAGE WERTZ: Peeters-Lombaert Jo?lle | COIFFURE RICH'HAIR | AU QUOTIDIEN | PHARMACIE DES CLIMBAIS | ANTHOONS

Other related companies as GARAGE WERTZ: Peeters-Lombaert Jo?lle | COIFFURE RICH'HAIR | AU QUOTIDIEN | PHARMACIE DES CLIMBAIS | ANTHOONS

GARAGE WERTZ is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE WERTZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01249664306. Het bedrijf GARAGE WERTZ bevindt zich op het adres: RUE DE LI?GE 281; 4721; KELMIS/LA CALAMINE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 265,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 572,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. Stations-service and carburants. Lijst met producten zijn Facilit茅s: Magasin..
De hoofdactiviteit van GARAGE WERTZ is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE WERTZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE WERTZ, openstaande posities, locatie van GARAGE WERTZ op de kaart.

GARAGE WERTZ is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE WERTZ, company assigned to the tax number BE01249664306. The company GARAGE WERTZ is located at the address: RUE DE LI?GE 281; 4721; KELMIS/LA CALAMINE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 265,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 572,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. Stations-service and carburants. List of products are Facilit茅s: Magasin..
The main activity of GARAGE WERTZ is National Security and International Affairs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE WERTZ is not available. You also can look at reviews of GARAGE WERTZ, open positions, location of GARAGE WERTZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE WERTZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE WERTZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE WERTZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE WERTZ, employees, financial statistics.