GARAGE OLYSLAGER

Contactgegevens GARAGE OLYSLAGER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE OLYSLAGER: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE OLYSLAGER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FRANS BEIRENSLAAN 121A; 2150; BORSBEEK, België

Telefoon (phone): 33211446 (+32-33211446) 33211446 (+32-33211446)

Fax (fax): +32 (53) 178-96-10 +32 (53) 178-96-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE OLYSLAGER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE OLYSLAGER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE OLYSLAGER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE OLYSLAGER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE OLYSLAGER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE OLYSLAGER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE OLYSLAGER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE OLYSLAGER
Products information GARAGE OLYSLAGER

BTW identificatienummer (tax): BE01439178466
Ondernemingsnummer: 9041442871
Hoofdstad (capital): 634,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 546,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Services: D茅pannage & Remorquage.. Services: Remorquage d'Epaves.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures. R茅cup茅ration de mati猫res m茅talliques recyclables and d茅molisseurs de voitures. Entretien et r茅parations de v茅hicules 脿 domicile

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE OLYSLAGER
(Get full report from official database of BE for GARAGE OLYSLAGER)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE OLYSLAGER
Addition kinds of activities for GARAGE OLYSLAGER

333101. Primaire koper smelter producten | Primary copper smelter products
502305. Decoratieve woninginrichting en benodigdheden | Decorative home furnishings and supplies
14110304. Vulkanische steen, dimensie-steengroeven | Volcanic rock, dimension-quarrying
35560206. Slijpmachines, commercieel, voedsel | Grinders, commercial, food
80110107. zenuwarts | Neurologist

Werken bij GARAGE OLYSLAGER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE OLYSLAGER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE OLYSLAGER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE OLYSLAGER. Looking for open vacancies in other companies

  • Gemotiveerde verpleegkundigen ziekenhuis (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een brede interesse wat ziekenhuisdiensten betreft? Voel jij je als een vis in het water in een ziekenhuissetting en wil je graag je steentje bijdragen aan een optimale werking ervan? Ben je gemotiveerd en weet je van aanpakken? Dan ben jij de verpleegkundige die we zoeken! We hebben verschillende mogelijkheden in de aanbieding, van tijdelijke contracten tot vaste indienstnames of een bijverdienste op basis van jouw beschikbare dagen. Aarzel zeker niet om ons te contacteren op het nummer 03 201 14 95 of per mail [email protected]

  • installateur Sanitair M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je functie bestaat vooral uit het installeren en onderhouden van centrale verwarming, sanitair in nieuwbouw als renovatie.

  • Werkvoorbereider interieurprojecten m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie sta jij in voor de opmeting, werkvoorbereiding en bestellingen van interieurprojecten. Je zorgt er ten allen tijde voor dat je uitgewerkte projecten vlot geproduceerd kunnen worden. De projecten bestaan uit volledige interieurinrichtingen, kantoorinrichtingen, maatkasten en binnendeuren. Je werkt goed samen met de project-verantwoordelijken. Je hebt ervaring met CAD/CAM om vlot alles te kunnen uitwerken. (Trefwoorden: houtbewerking, tekenaar, calculator, ...)

  • Carrossier (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je voert carrosserieherstellingen uit aan de voertuigen Je zorgt voor orde, netheid en kwaliteit op de werkvloer Je werkt samen met een team van bekwame en enthousiaste carrossiers Je stelt alles in staat om een maximale klantentevredenheid te bekomen Je werkt volgens de voorgeschreven procedures Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiend, innoverend bedrijf waarvoor service en kwaliteit centraal staan.

  • Training Administrator NL/FR (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Konvert Office Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant binnen zijn afdeling HR – L.& D. in Brussel zijn we op zoek naar een administratief bediende (m/v) Uwtaken : het beheren van de training administratie mbt tot het opleidingsaanbod (safety, technical en soft skills) het verwerken van de gegevensstroom m.b.t. training programma's en deelnemers (uitnodigingen, logistiek, opvolgen van evaluatieformulieren, opvolgen van het facturatieproces,contacten leveranciers, enz.) het inbrengen van gegevens en bestellingen in SAP en het beheer van voorzieningen in materiaal het opladen en onderhouden van de trainingsinfo op andere platformen . Dagelijkse contacten met deelnemers of leveranciers, zowel telefonisch als per mail Uw profiel Gewenst aantal jaren ervaring: 5-10 jaar ervaring in een gelijkaardige functie Specifieke vaardigheden: vlot met toepassingen zoals Outlook, MS Word, Excel; perfect tweetalig Nederlands/Frans , goede kennis van het Engels open, positief en uiterst klantgericht : service-minded instelling, betrouwbaar, nauwkeurig, stipt, discreet ; is in staat nauwkeurig en accuraat te werken, iemand die initiatief en verantwoordelijkheid neemt in de job , beschikt over de nodige flexibiliteit en stressbestendigheid en organisatorisch talent ; affiniteit met HR : training, ontwikkeling, competenties, … is een pluspunt Vereiste diploma's/attesten: graduaat of gelijkwaardig door ervaring Talenkennis: Nederlands/Frans

  • Teamcoach magazijn (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse activiteiten in het magazijn. Samen met je team zorg je ervoor dat de bestellingen vlot worden klaargemaakt zodat ze netjes kunnen worden afgeleverd bij de klant. Je zorgt voor een feilloze planning Je begeleidt en coacht de magazijnmedewerkers bij het uitvoeren van hun job  Je garandeert dat bestellingen tijdig en op een efficiënte manier worden klaargemaakt en streeft naar een uitmuntende service voor onze klanten  Je checkt procedures, bewaakt orde en netheid op de werkvloer en implementeert de requirements van interne en externe kwaliteitsaudits 

  • Operator 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Genk, zijn we opzoek naar een operator in 2 ploegen. Je takenpakket bestaat uit het volgende: Je bent verantwoordelijk voor de productiviteit en kwaliteit van de V3 machine. Dit houdt het volgende in: -De machine laten draaien binnen de gegeven parameters. -Het uitvoeren van kwaliteitscontroles (zowel in-line als na staalname). - Kwaliteitsproblemen opsporen en verhelpen. - Bij technische problemen in staat om kleine onderhoudstaken zelf uit te voeren. - Steeds werken met veiligheid in het achterhoofd en het dragen van de correcte PBM’s.

  • Credit Controller (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Financial Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Als Credit Controller krijg je volgende verantwoordelijkheden Je waakt over de inkomende betalingen van je toegewezen klantenportefeuille. Hierbij zorg je er voor dat je klanten tijdig hun facturen betalen Voor je klanten ben jij het 1e aanspreekpunt en bouwt met hen een vertrouwensrelatie uit Je zorgt voor een correcte verwerking van de bankuittreksels en het versturen van aanmaningen, indien nodig Je volgt de juridische dossiers op van je eigen klanten (incasso, falingen, curatele, advocatendossiers) Van potentiële klanten beoordeel je de kredietwaardigheid Als credit controller werk je nauw samen met andere diensten Adhv rapporten en analyses hou je het management op de hoogte van je dossiers Bedrijfsprofiel: Voor één van onze klanten gelegen in Vilvoorde zijn we actief op zoek naar een Credit Controller met ervaring in B2B. Onze klant is een zeer bekende speler binnen zijn segment en weet zijn mensen te bedanken met fun @ work en interne doorgroeimogelijkheden. 

  • Commercieel vertegenwoordiger (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: CREON ON NAILS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Creononnails zit in een sterke uitbreidingsfase, en daarom zijn wij op zoek naar een enthousiast, ambitieus commercieel sales team. Het is onze missie om alle dames van alle leeftijden, zowel B2B als B2C te helpen een stralende look te creëren en onze B2B klanten hun business naar the next level te begeleiden en daarvoor hebben we jouw nodig. FUNCTIEBESCHRIJVING: Je bent verantwoordelijk voor de klantenwerving B2B doormiddel van Prospectie, zo vergroten we ons professioneel netwerk. Het promoten van nieuwe producten en opleidingen bij bestaande klanten. Het onderhoud en de boost van onze bestaande klantenportefeuille

  • Professeur de langue indépendant - FRANCAIS (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Petite entreprise familiale, EcoleDeLangues.be organise des cours de langues en entreprise, dans ses locaux et en partenariat avec d'autres organismes de formation. *******Tâches: Les professeurs sont chargés d'enseigner leur langue maternelle à différents publics (chercheurs d'emploi, expats, etc.) - donner goût à la langue - créer la curiosité d'en apprendre plus - adapter le cours aux objectifs des apprenants

  • Flexijobs als kamermeisje/-jongen B&B te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AHOLYS

    Type: Flexijob

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van de kamers en zorgt ervoor dat die uitnodigend zijn voor de gasten. Door alles correct te plaatsen, zeepjes in de badkamer, handdoeken mooi geplooid op het bed te leggen. Ondertussen verlucht je de kamer en ruim je ook het ontbijt af. Je onderhoudt ook de gang en ontbijtkamer en de keuken. Alle afwas in vaatwas en in de wasruimte zorg je voor een vlekkeloze was! Je hangt de was op en plooit en strijkt de was netjes in de opbergruimte. De opbergruimte en wasruimte onderhou je ook wekelijks. Je sorteert het afval onze gasten achterlaten. Je kan doorgroeien naar ontbijtdame en ook s'ochtends het ontbijt verzorgen in weekends en vakanties. Je kan zelfs doorgroeien naar onthaal van onze gasten.

  • Zaalmedewerker (flexijob) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Velotel Brugge

    Type: Flexijob

    Binnen hotel Velotel zoeken wij een gemotiveerde zaalmedewerker om ons F&B-team mee te versterken! - Je verwelkomt de gasten met een glimlach - Je neemt bestellingen op en informeert de gasten over het assortiment dranken en het menu - Je verzorgt de bediening, ruimt af en rekent af - Je zorgt ervoor dat het restaurant proper en verzorgd is - Verder help je je team waar nodig

Zoek naar antwoorden van GARAGE OLYSLAGER in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE OLYSLAGER in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE OLYSLAGER. Laat een reactie achter voor GARAGE OLYSLAGER. GARAGE OLYSLAGER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE OLYSLAGER. Leave a respond for GARAGE OLYSLAGER. GARAGE OLYSLAGER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE OLYSLAGER op de google maps. Adres en contacten GARAGE OLYSLAGER
Location of GARAGE OLYSLAGER on the google maps. Address and contacts of GARAGE OLYSLAGER

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE OLYSLAGER GARAGE OLYSLAGER: DE KOREANDER | GARAGE HOSTEN DURNEZ | HOTEL FORMULE 1 | Buro Meijer | ECOLE PRIMAIRE LIBRE

Other related companies as GARAGE OLYSLAGER: DE KOREANDER | GARAGE HOSTEN DURNEZ | HOTEL FORMULE 1 | Buro Meijer | ECOLE PRIMAIRE LIBRE

GARAGE OLYSLAGER is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE OLYSLAGER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01439178466. Het bedrijf GARAGE OLYSLAGER bevindt zich op het adres: FRANS BEIRENSLAAN 121A; 2150; BORSBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 634,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 546,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. R茅cup茅ration de mati猫res m茅talliques recyclables and d茅molisseurs de voitures. Entretien et r茅parations de v茅hicules 脿 domicile. Lijst met producten zijn Services: D茅pannage & Remorquage.. Services: Remorquage d'Epaves..
De hoofdactiviteit van GARAGE OLYSLAGER is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE OLYSLAGER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE OLYSLAGER, openstaande posities, locatie van GARAGE OLYSLAGER op de kaart.

GARAGE OLYSLAGER is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE OLYSLAGER, company assigned to the tax number BE01439178466. The company GARAGE OLYSLAGER is located at the address: FRANS BEIRENSLAAN 121A; 2150; BORSBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 634,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 546,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. R茅cup茅ration de mati猫res m茅talliques recyclables and d茅molisseurs de voitures. Entretien et r茅parations de v茅hicules 脿 domicile. List of products are Services: D茅pannage & Remorquage.. Services: Remorquage d'Epaves..
The main activity of GARAGE OLYSLAGER is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE OLYSLAGER is not available. You also can look at reviews of GARAGE OLYSLAGER, open positions, location of GARAGE OLYSLAGER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE OLYSLAGER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE OLYSLAGER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE OLYSLAGER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE OLYSLAGER, employees, financial statistics.