HAMSE AUTOSLOPERIJ

Contactgegevens HAMSE AUTOSLOPERIJ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HAMSE AUTOSLOPERIJ: address, phone, fax, email, website, opening hours

HAMSE AUTOSLOPERIJ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIJVERHEIDSWEG 85; 3945; HAM, België

Telefoon (phone): 11345972 (+32-11345972) 11345972 (+32-11345972)

Fax (fax): +32 (61) 547-87-25 +32 (61) 547-87-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HAMSE AUTOSLOPERIJ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HAMSE AUTOSLOPERIJ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HAMSE AUTOSLOPERIJ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HAMSE AUTOSLOPERIJ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HAMSE AUTOSLOPERIJ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HAMSE AUTOSLOPERIJ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HAMSE AUTOSLOPERIJ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HAMSE AUTOSLOPERIJ
Products information HAMSE AUTOSLOPERIJ

BTW identificatienummer (tax): BE06187194824
Ondernemingsnummer: 1255157470
Hoofdstad (capital): 740,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 477,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Activit茅s: D茅mant猫lement de V茅hicules.. Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures. R茅cup茅ration de mati猫res m茅talliques recyclables and d茅molisseurs de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HAMSE AUTOSLOPERIJ
(Get full report from official database of BE for HAMSE AUTOSLOPERIJ)

Aanvulling soorten activiteiten voor HAMSE AUTOSLOPERIJ
Addition kinds of activities for HAMSE AUTOSLOPERIJ

207702. Marine vetten, oliën en maaltijden | Marine fats, oils, and meals
207703. rendering | Rendering
267600. Sanitaire papierproducten | Sanitary paper products
461999. Pijpleidingen, nec, nec | Pipelines, nec, nec
504900. Professionele uitrusting, nec | Professional equipment, nec
33120106. Cokeovenproducten (chemisch herstel), nec | Coke oven products (chemical recovery), nec
50490000. Professionele uitrusting, nec | Professional equipment, nec
63249903. Gezondheids onderhoudsorganisatie (hmo), alleen verzekering | Health maintenance organization (hmo), insurance only
83999900. Sociale diensten, nec, nec | Social services, nec, nec

Werken bij HAMSE AUTOSLOPERIJ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HAMSE AUTOSLOPERIJ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HAMSE AUTOSLOPERIJ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HAMSE AUTOSLOPERIJ. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC Daaier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt tewerkgesteld in een professionele omgeving. Je bent verantwoordelijk voor het bedienen en instellen van een cnc draaibank. Aan de hand van tekeningen en een programma maakt u series van 50 tot 250 stuks. Voor nieuwe onderdelen dient u nog een programma te maken. Het startuurloon is €13 + maaltijdcheques van €5. Indien je ervaring hebt, is dit bespreekbaar.

  • Stabiele operator 2 ploegen - sector chemie (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als polyvalent operator zal u instaan voor het mengen van producten. U zal nauwkeurig te werk gaan.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Aartrijke (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Huishoudhulp regio Oostende (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen.

  • Poets- en huishoudhulp regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling in Tielt-Winge en omgeving

  • Verkoper/Verkoopster - flexijob/jobstudent (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Studentenjob

    Voor een gekend kippenkraam regio Menen zijn we op zoek naar een verkoper/verkoopster die kan meehelpen in het kraam, maar ook wil meegaan naar evenementen/feesten. Je zult in de truck op de markt bestellingen klaarmaken en mensen bedienen,... Voor evenementen zal je ook bestellingen klaarmaken en die opdienen. Je zal betalingen ontvangen en je werkplaats proper houden. We zijn op zoek naar een Nederlandstalig persoon (met kennis Frans). We zoeken meerdere personen om mee te helpen: - Maandagnamiddag van 13:30 tot 17:30 voor in de truck - Donderdagvoormiddag voor aan de afwas en als hulp in de keuken - Zaterdagvoormiddag om de maaltijden voor te breiden en de afwas te doen - Zaterdagvoormiddag van 7u tot 13u30 voor de verkoop in de truck in Poperinge - Zondagvoormiddag van 7u tot 13:30 voor de truck in Rekkem (goede kennis Frans vereist) Dit mag zowel als student als flexi-job zijn.

  • Studenten begeleiding stadstour + minigolf (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. In deze tour heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. Hierbij mag je groep dan een balletje slaan richting een monument. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het monument. Aan de hand van een scoreblad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de winnaar. Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk.

  • Studenten Evenement zondag 7 oktober (m/v) (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Beste student, op zondag 7 oktober vindt Open Bedrijvendag plaats bij de firma Van Hool. Om dit grootse evenement in goede banen te leiden, rekenen zij graag op enkele gemotiveerde studenten (m/v) voor een professionele ontvangst. Je bent het visitekaartje van het bedrijf! Je werkt van 09u-17u (pauze is voorzien). Je werkt op het onthaal waar je alle geïnteresserden vriendelijk ontvangt en verder verwijst, of op de parking waar je zorgt dat alle wagens netjes kunnen binnenrijden en -parkeren.

  • Bijlesgever wiskunde (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • .NET consultant Team4Talent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TEAM 4 TALENT

    Type: Vaste Job

    Team4talent is based in Antwerp, Team4Talent trains and supports talented developers so they can create Microsoft .NET solutions for clients with complex IT environments. We stand out from our competition by offering our people a true breeding ground to develop their talent with active career coaching, technical trainings, a warm and welcome environment, wacky events and an unequaled team spirit. Team4Talent offers her clients a number of different solutions ranging from sourcing, permanent staffing, try & hire and consulting to in-house solutions. Try out our fresh and dedicated approach!

  • Administratief-commercieel bediende (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Na een intense inwerkperiode waarin u vertrouwd wordt gemaakt met de organistaie, de activiteit en de klanten van ons bedrijf, wordt u ingeschakeld in de commerciële binnendienst. U draagt heel wat administratieve verantwoordelijkheden U zorgt voor het correct bijhouden van de database. Het vlot afhandelen van vragen en suggesties van klanten U behandelt de prijsaanvragen, bereidt de offertes voor en volgt ze op. Het verzorgen van de permanentie aan het onthaal. Je werkt samen met de afdelingen transport en logistiek om zo een correcte levering van onze producten te garanderen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten voor mogelijke vragen over leveringstermijnen, hoeveelheden of kwaliteit

  • Gemotiveerde technieker - 2 ploegen (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    • Je bent verantwoordelijk voor het oplossen & herstellen van elektrische en mechanische storingen in het machinepark.  • Je voert preventieve onderhoudstaken uit • Je werkt mee aan verbeteringsprojecten & TPM-projecten.  • Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager van het Technisch Onderhoud.  Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een boeiende en gevarieerde job als storingstechnieker? Dan ben jij misschien de kandidaat die ik zoek!   Je komt terecht in een internationaal bedrijf, actief in de verpakkingsindustrie.  

Zoek naar antwoorden van HAMSE AUTOSLOPERIJ in sociale netwerken
Look for responds of HAMSE AUTOSLOPERIJ in social networks

Lees alle opmerkingen voor HAMSE AUTOSLOPERIJ. Laat een reactie achter voor HAMSE AUTOSLOPERIJ. HAMSE AUTOSLOPERIJ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HAMSE AUTOSLOPERIJ. Leave a respond for HAMSE AUTOSLOPERIJ. HAMSE AUTOSLOPERIJ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HAMSE AUTOSLOPERIJ op de google maps. Adres en contacten HAMSE AUTOSLOPERIJ
Location of HAMSE AUTOSLOPERIJ on the google maps. Address and contacts of HAMSE AUTOSLOPERIJ

Andere gerelateerde bedrijven als come HAMSE AUTOSLOPERIJ HAMSE AUTOSLOPERIJ: DE POST | BAKKERIJ GREET & DANNY | P?DALE QUAREGNONNAISE | EUROPRODUCTS BELGIUM | Van Eerdenbrugh M

Other related companies as HAMSE AUTOSLOPERIJ: DE POST | BAKKERIJ GREET & DANNY | P?DALE QUAREGNONNAISE | EUROPRODUCTS BELGIUM | Van Eerdenbrugh M

HAMSE AUTOSLOPERIJ is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HAMSE AUTOSLOPERIJ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06187194824. Het bedrijf HAMSE AUTOSLOPERIJ bevindt zich op het adres: NIJVERHEIDSWEG 85; 3945; HAM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 740,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 477,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. R茅cup茅ration de mati猫res m茅talliques recyclables and d茅molisseurs de voitures. Lijst met producten zijn Activit茅s: D茅mant猫lement de V茅hicules.. Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures..
De hoofdactiviteit van HAMSE AUTOSLOPERIJ is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HAMSE AUTOSLOPERIJ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HAMSE AUTOSLOPERIJ, openstaande posities, locatie van HAMSE AUTOSLOPERIJ op de kaart.

HAMSE AUTOSLOPERIJ is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is HAMSE AUTOSLOPERIJ, company assigned to the tax number BE06187194824. The company HAMSE AUTOSLOPERIJ is located at the address: NIJVERHEIDSWEG 85; 3945; HAM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 740,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 477,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. R茅cup茅ration de mati猫res m茅talliques recyclables and d茅molisseurs de voitures. List of products are Activit茅s: D茅mant猫lement de V茅hicules.. Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures..
The main activity of HAMSE AUTOSLOPERIJ is United States Postal Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HAMSE AUTOSLOPERIJ is not available. You also can look at reviews of HAMSE AUTOSLOPERIJ, open positions, location of HAMSE AUTOSLOPERIJ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HAMSE AUTOSLOPERIJ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HAMSE AUTOSLOPERIJ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HAMSE AUTOSLOPERIJ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HAMSE AUTOSLOPERIJ, employees, financial statistics.