EUROPRODUCTS BELGIUM

Contactgegevens EUROPRODUCTS BELGIUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EUROPRODUCTS BELGIUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

EUROPRODUCTS BELGIUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE GRANDE 56; 7330; SAINT-GHISLAIN, België

Telefoon (phone): 65792179 (+32-65792179) 65792179 (+32-65792179)

Fax (fax): +32 (67) 660-18-55 +32 (67) 660-18-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EUROPRODUCTS BELGIUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EUROPRODUCTS BELGIUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EUROPRODUCTS BELGIUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EUROPRODUCTS BELGIUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EUROPRODUCTS BELGIUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EUROPRODUCTS BELGIUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EUROPRODUCTS BELGIUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EUROPRODUCTS BELGIUM
Products information EUROPRODUCTS BELGIUM

BTW identificatienummer (tax): BE01513885498
Ondernemingsnummer: 1961853027
Hoofdstad (capital): 189,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 559,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux Imperm茅ables.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EUROPRODUCTS BELGIUM
(Get full report from official database of BE for EUROPRODUCTS BELGIUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor EUROPRODUCTS BELGIUM
Addition kinds of activities for EUROPRODUCTS BELGIUM

07210103. Boomgaard en wijnkirurgie diensten | Orchard tree and vine surgery services
14119907. Rubble mijnbouw | Rubble mining
14299908. Onyx marmer, verpletterd en gebroken-steengroeven | Onyx marble, crushed and broken-quarrying
26210309. Waterdicht papier | Waterproof paper
34430209. Warmtewisselaars: koelers (na, inter), condensatoren, enz. | Heat exchangers: coolers (after, inter), condensers, etc.
36529905. Phonograph records, vooraf opgenomen | Phonograph records, prerecorded
51360604. Werkkleding, mannen en jongens ' | Work clothing, men's and boys'
56999904. Formele kleding | Formal wear

Werken bij EUROPRODUCTS BELGIUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EUROPRODUCTS BELGIUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EUROPRODUCTS BELGIUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EUROPRODUCTS BELGIUM. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker ACC (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar collega’s die dezelfde passie delen voor wagens als wij! Heb je technisch inzicht? Ben je handig en heb je een basis kennis elektriciteit? (elektrische schema’s hebben geen geheimen voor jou) Of ben je gewoon een krak in automechanica? Kan je werken volgens de voorgeschreven procedures? Je houdt van een nette werkplek en veilig werken is één van je prioriteiten. Dan ben jij diegene die we zoeken! Je krijgt je eigen werkbak ter beschikking, hiervoor verwachten we respect voor je eigen materieel en gereedschappen en weet je deze ook op een correcte manier te gebruiken. Je komt terecht in een bedrijf waar enkel gewerkt wordt met nieuwe wagens. Kwaliteit staat dan ook hoog in ons vaandel Naarmate je technische kennis, zal je worden ingeschakeld van het plaatsen van navi’s tot de inbouw van LPG tanks en pré-heaters,… Bij nieuwe acties worden de nodige trainingen voorzien. Inzet en gedrevenheid wordt beloond, want daardoor creëer je doorgroeimogelijkheden voor jezelf.

 • Winkelmedewerker tankstation Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als winkelmedewerker voor dit nieuwe tankstation te Knokke zijn wij op zoek naar een sociaal en opgewekt persoon die tijdelijk beschikbaar is voor een vervangingsopdracht van een 2-tal weken. Je wordt polyvalent ingezet op de verschillende plaatsen bij deze moderne zaak. Tot je taken kunnen behoren: de broodjeszaak Panos: klanten bedienen, broodjes maken,... de supermarkt: bediening, kassawerk, aanvullen,... tankstation: afrekenen Daarnaast ben je ook bereid om hier en daar het onderhoud, het proper houden van de zaak, voor je rekening te nemen.

 • Medewerker HR-administratie (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Express Medical

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij administratief zeer sterk? Hou je ervan om veel bij te leren op een korte termijn? Dan hebben wij een leuke job voor jou! Voor ons kantoor Express Medical in Antwerpen zijn wij op zoek naar een administratief medewerker om asap te kunnen starten voor de gehele maand september. Je zal instaan voor: administratieve taken zoals inscannen van documenten voor personeelsdossiers, auditdossiers samenstellen, ... telefonische en schriftelijke contacten met uitzendmedewerkers.

 • Calculator M/V - regio Alken (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: DAOUST INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je bereidt prijscalculaties voor en werkt deze uit op basis van de technische gegevens zoals plannen, lastenboeken, meetstaten, … Indien nodig neem je contact op met onderaannemers en leveranciers om (materiaal)prijzen op te vragen en te vergelijken. Je berekent kostprijzen en documenteert deze Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van onze offertes en registreert ze in ons ERP-pakket (Adsolut) Je maakt een AS-Built dossier op en zorgt voor de technische tekening in Stabicad Hiervoor sta je voortdurend in overleg met onze verkopers en projectleiders

 • Supervisor (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  ? Je hebt de leiding over een team mensen en bent dagelijks bezig met de begeleiding sturing en coaching. ? Als Supervisor ben je verantwoordelijk voor de resultaten van je team voor wat betreft productiviteit kwaliteit en efficiëntie. Je slaagt erin om je eigen targets te vertalen naar concrete doelen voor je team en stuurt je medewerkers in de juiste richting. ? Je informeert over de dagelijkse werking van het project en rapporteert probleemsituaties. ? Je helpt de agents om hun targets te behalen. Je ziet potentieel en haalt het beste uit je mensen naar boven. ? Door je enthousiasmerende en dynamische aanpak slaag je er als Supervisor je team blijvend te motiveren. ? Je houdt op regelmatige basis evaluatie- en functioneringsgesprekken. ? Als Supervisor werk je mee aan en denk je na over de verdere organisatie van de afdeling en de noodzakelijke procesverbeteringen.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Poetshulp (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: DCO MAASMECHELEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij blijven op zoek naar gemotiveerde medewerkers als particuliere schoonmaak(st)er. Binnen deze functie zal je instaan voor het uitvoeren van huishoudelijk werk (schoonmaken en/of strijken) bij gezinnen binnen de regio Maasmechelen, Dilsen en Lanaken. Flexibele werkuren ten voordele van de werknemer, aantal uren per week is bespreekbaar. Je beschikt bij voorkeur over eigen vervoer.

 • Accessibility Agent (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Als Accessibility Coordinator is uitmuntendheid in klantenservice voor jou een erezaak. Je vriendelijke en spontane aanpak, evenals jouw flair voor detail en creatief denken zijn eveneens van groot belang. - Je zorgt voor actieve follow-up van doorstroom en bezetting van de drop-off zone van Brussels Airport - Je beantwoordt klantoproepen - Je logt oproepen voor toekomstige verbeteringen - Je verzorgt de dagelijkse controle van drop-off zone (gebruikte tickets verzamelen, ticketautomaten aanvullen, …) - Je volgt reparaties op en het loggen van rapporten in geval van schade - Je bent het eerste contact voor Taxi Management Systeem (ondersteunen van chauffeurs met informatie over flow, …) - Je onderhoudt contact met Interparking in geval van problemen met de parkeercapaciteit - Je zorgt voor updates van dynamische wegwijzers

 • Chauffeur CE (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: GEERT DEBAETSELIER

  Type: Vaste Job

  Chauffeur Trekker oplegger voor ophalingen voornamelijk in de Haven van Antwerpen vertrek vanuit Kampenhout Vlaams Brabant.

 • Deskundige facturatie (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AZ JAN PALFIJN GENT AV

  Type: Vaste Job

  De Deskundige facturatie werkt mee aan het uitwerken van procedures en best practices. Hij/zij ondersteunt de collega's van de facturatiedienst, artsen, zorgverleners en patiënten en volgt, analyseert en stuurt de verschillende stappen in het facturatieproces bij. De deskundige facturatie draagt de waarden STERK! actief uit: Samenwerken: we halen kracht uit teamwork Toegankelijkheid: we verlenen dienstverlening vanuit een pluralistische houding Efficiëntie: we kiezen voor een doelgerichte aanpak Respect: we stellen ons respectvol en professioneel op in al onze contacten Kwaliteit: we leren uit onze werking en verbeteren deze continu Innovatie: we zijn een lerende organisatie die investeert in mensen

 • Gemotiveerd commerciële calculator (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Maldegem

  Type: Vaste Job

  Voor een klant van Konvert Eeklo zijn we op zoek naar een commercieel ingestelde calculator. Dit voor voorstudie en calculatie van de prijsoffertes voor balustrades bij aanzienlijke bouwprojecten. Je staat onder begeleiding van de commercieel manager die tevens de hoofdcalculator is.

 • Flexi Zaalmedewerker - Pizza Hut Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Flexijob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de gasten. Je zorgt voor een uitstekende bediening van onze gasten. Je behandelt de telefonische bestellingen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

Zoek naar antwoorden van EUROPRODUCTS BELGIUM in sociale netwerken
Look for responds of EUROPRODUCTS BELGIUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor EUROPRODUCTS BELGIUM. Laat een reactie achter voor EUROPRODUCTS BELGIUM. EUROPRODUCTS BELGIUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EUROPRODUCTS BELGIUM. Leave a respond for EUROPRODUCTS BELGIUM. EUROPRODUCTS BELGIUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EUROPRODUCTS BELGIUM op de google maps. Adres en contacten EUROPRODUCTS BELGIUM
Location of EUROPRODUCTS BELGIUM on the google maps. Address and contacts of EUROPRODUCTS BELGIUM

Andere gerelateerde bedrijven als come EUROPRODUCTS BELGIUM EUROPRODUCTS BELGIUM: TIPS | ALFONS SMETS | J. KUYKEN | PETIT BATEAU | Schrauwen & Zn BVBA

Other related companies as EUROPRODUCTS BELGIUM: TIPS | ALFONS SMETS | J. KUYKEN | PETIT BATEAU | Schrauwen & Zn BVBA

EUROPRODUCTS BELGIUM is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EUROPRODUCTS BELGIUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01513885498. Het bedrijf EUROPRODUCTS BELGIUM bevindt zich op het adres: RUE GRANDE 56; 7330; SAINT-GHISLAIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 189,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 559,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux Imperm茅ables..
De hoofdactiviteit van EUROPRODUCTS BELGIUM is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EUROPRODUCTS BELGIUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EUROPRODUCTS BELGIUM, openstaande posities, locatie van EUROPRODUCTS BELGIUM op de kaart.

EUROPRODUCTS BELGIUM is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is EUROPRODUCTS BELGIUM, company assigned to the tax number BE01513885498. The company EUROPRODUCTS BELGIUM is located at the address: RUE GRANDE 56; 7330; SAINT-GHISLAIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 189,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 559,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux Imperm茅ables..
The main activity of EUROPRODUCTS BELGIUM is United States Postal Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of EUROPRODUCTS BELGIUM is not available. You also can look at reviews of EUROPRODUCTS BELGIUM, open positions, location of EUROPRODUCTS BELGIUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EUROPRODUCTS BELGIUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EUROPRODUCTS BELGIUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EUROPRODUCTS BELGIUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EUROPRODUCTS BELGIUM, employees, financial statistics.