Schrauwen & Zn BVBA

Contactgegevens Schrauwen & Zn BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Schrauwen & Zn BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Schrauwen & Zn BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Elooisstraat 80; 8020; Oostkamp (Ruddervoorde), België

Telefoon (phone): 050 28 17 76 (+32-050 28 17 76) 050 28 17 76 (+32-050 28 17 76)

Fax (fax): 050 27 56 35 (+32-050 27 56 35) 050 27 56 35 (+32-050 27 56 35)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Schrauwen & Zn BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Schrauwen & Zn BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Schrauwen & Zn BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Schrauwen & Zn BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Schrauwen & Zn BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Schrauwen & Zn BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Schrauwen & Zn BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Schrauwen & Zn BVBA
Products information Schrauwen & Zn BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07551147460
Ondernemingsnummer: 6404998779
Hoofdstad (capital): 398,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 300,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Contractors - Landscape; Plants & flowers - Rental; Flowers & plants - Growers & Whol.; Tree work - Lopping & felling; Gardening & garden maintenance

Product categorie (product category): Parking-places Laying-out

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Schrauwen & Zn BVBA
(Get full report from official database of BE for Schrauwen & Zn BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Schrauwen & Zn BVBA
Addition kinds of activities for Schrauwen & Zn BVBA

283605. Toxines, virussen en soortgelijke stoffen, waaronder gif | Toxins, viruses, and similar substances, including venom
22110801. Batiste, katoen | Batiste, cotton
24990204. Schoenmakers | Shoe stretchers
38410505. Hemodialyse apparaat | Hemodialysis apparatus
51470000. Vlees en vleesproducten | Meats and meat products
59620101. Snoepgoed- en snackwinkels | Candy and snack food vending machines
59620102. Sandwich- en hot-food automaten | Sandwich and hot food vending machines

Werken bij Schrauwen & Zn BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Schrauwen & Zn BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Schrauwen & Zn BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Schrauwen & Zn BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Vulbedrijf (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf te Tessenderlo zijn wij op zoek naar verantwoordelijke werkkrachten die het team wensen te versterken! Ben jij iemand die weet van aanpakken maar daarbij altijd zorgt dat er veilig gewerkt wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je zal instaan voor het bedienen van installaties in de vulhal en het selecteren + vullen van gasflessen hierbij neem je altijd alle eisen op gebied van veiligheid en kwaliteit in acht! De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: *Bij het uitvoeren van de werkzaamheden: - Werken volgens de veiligheidsrichtlijnen en procedures. - Selecteren van gasflessen volgens de geldende criteria en vullen van deze gasflessen/cilinders met Propaan of Butaan. - Verzegelen en stickers plakken op de flessen. - Kleine reparaties. Verder heb je oog voor orde en netheid op de werkvloer, je zal als medewerker vulbedrijf rapporteren aan de teamleider.Bij deze functie is het erg belangrijk dat je over een grote hoeveelheid verantwoordelijkheidszin beschikt: je zal bij hevig onweer of een onveilige situatie de productie moeten stilleggen door middel van de noodknop in te drukken, correct het Noodplan uitvoeren en altijd zorgen dat de persoonlijke beschermingsmiddelen juist gedragen worden. Kortom een boeiende functie met de nodige verantwoordelijkheid!

  • Inpak- en ompakmedewerker m/v (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar inpak- en ompakmedewerkers. Hierbij sta je in voor o.a. het inpakken van goederen per aantal en/of per maat, het aanbrengen van labels, het controleren van barcodes, kwaliteitscontrole,... .

  • Accountmanager Keukens (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De ideale medewerker is trots op zijn/haar eigen keuken-ontwerp. De nodige interesse en feeling met het maken van schetsen en grafische tekenprogramma’s.

  • Allround medewerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend familiebedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar een allround winkelmedewerker om mee te helpen op de verschillende afdelingen. Je zal instaan voor: - stocktellingen - controleren van leveringen - rayons aanvullen - klanten bedienen - kassawerk op piekmomenten

  • Winkelmedewerker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmedewerker wordt je ingeschakeld voor het vervullen van een gevarieerd takenpakket. Het te woord staan en helpen van klanten is daar een groot onderdeel van. Je zal mensen helpen met het vinden van artikelen of bij bepaalde vragen. Daarnaast moet de winkel ook regelmatig aangevuld worden. Heb je zelf wat technisch inzicht, dan is dit zeker een pluspunt! Je zal je onmiddellijk thuis voelen in deze setting.

  • Customer Care Agent (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: Viavera - Zaventem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je biedt de nodige ondersteuning van nieuwe klanten bij de activatie en stelt de nodige procedures op. Je ontvangt en behandelt verschillende oproepen en mail met betrekking tot onze Technical Solutions. Je zoekt remote naar oplossingen, indien nodig escaleer je de aanvraag naar de installateur en volg je op. Je verzorgt de administratieve opvolging van de inkomende incidenten en service requests. Je formuleert voorstellen om de kwaliteit van de dienstverlening voor de klant te verbeteren en het werk van de operatoren van de meldkamer te optimaliseren. Bedrijfsprofiel: Security

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Pulle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Deeltijds Magazijnier (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team is op zoek naar een deeltijds magazijnmedewerker. Enerzijds sta je in voor het orderen en sorteren van het magazijn en anderzijds zorg je er voor dat iedere bestellingen ordelijk en netjes kan geleverd worden bij de klant. Het magazijn is jou verantwoordelijkheid en je draagt hier ook zorg voor. Je bent ook bereid de camion mee te laden en te lossen

  • Commerciële Jobstudenten (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten, die interesse hebben in de telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u, op zaterdag werk je van 10u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • DÉLÉGUÉ COMMERCIAL (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Afin de renforcer notre équipe de vente nous sommes à la recherche d¿un Délégué Commercial enthousiaste et entreprenant, qui a une experience dans le domaine des Jeux Paris Sportifs.*******Tâches: - Vous préparez et réalisez des actions de prospection afin d¿introduire au maximum nos produits dans de nouveaux points de vente - Après avoir fait des preuves en prospection, vous assurez le développement, le suivi et la fidélisation des clients - Vous proposez tous les produits et services de la société - Vous êtes en veille perpétuelle de toutes nouvelles opportunités qui se présentent a - Vous gérez les dossiers en collaboration avec le service interne et technique - Vous assurez un reporting régulier de vos actions et résultats

  • orderpicker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SHOPWEDO

    Type: Leercontract

    Shopwedo is gespecialiseerd in het verlenen van e-fulfilment diensten voor webshops. Wij zorgen ervoor dat de afhandeling van webshop bestellingen snel, goedkoop en efficiënt gebeuren. Wij stockeren de goederen in ons magazijn, wij controleren de kwaliteit en kwantiteit van de geleverde goederen, wij picken en packen de goederen waarna deze verzonden worden binnen heel Europa.

  • FLEXI JOB / VERKOPER (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN ZWEVEGEM (Bloemenparadijs)

    Type: Flexijob

    Wie zijn wij? Intratuin Zwevegem (het vroegere Bloemenparadijs) is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame winkelmedewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Verder kom je terecht in een professioneel team waar plezier in het werk en klantencontact op de eerste plaats komen. De functie Extra bijverdienen zonder belastingen of RSZ te betalen? Dat kan! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper / flexijob die: •klanten op een correcte en klantvriendelijke manier verder helpt en zorgt dat de klanten met een goed gevoel de winkel verlaten. •klanten ondersteunt met deskundig advies. •een gevarieerd takenpakket ziet zitten: tuinmeubelen uitstallen, BBQ uitstallen, stock bijhouden, koppelverkoop stimuleren, onderhoud en netheid afdeling, in de winter kerstafdeling verzorgen •inspringt bij collega's en openstaat voor hulp en een vlotte samenwerking. •graag drukte om zich heen heeft. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/Bloemenparadijs.zwevegem/

Zoek naar antwoorden van Schrauwen & Zn BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Schrauwen & Zn BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Schrauwen & Zn BVBA. Laat een reactie achter voor Schrauwen & Zn BVBA. Schrauwen & Zn BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Schrauwen & Zn BVBA. Leave a respond for Schrauwen & Zn BVBA. Schrauwen & Zn BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Schrauwen & Zn BVBA op de google maps. Adres en contacten Schrauwen & Zn BVBA
Location of Schrauwen & Zn BVBA on the google maps. Address and contacts of Schrauwen & Zn BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Schrauwen & Zn BVBA Schrauwen & Zn BVBA: Firma Dewa | JAN VAN EYCKEN | ALAIN VAN CUTSEM | DENOPHARMA | Moonen Tomas

Other related companies as Schrauwen & Zn BVBA: Firma Dewa | JAN VAN EYCKEN | ALAIN VAN CUTSEM | DENOPHARMA | Moonen Tomas

Schrauwen & Zn BVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Schrauwen & Zn BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07551147460. Het bedrijf Schrauwen & Zn BVBA bevindt zich op het adres: Sint-Elooisstraat 80; 8020; Oostkamp (Ruddervoorde). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 398,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 300,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Parking-places Laying-out. Lijst met producten zijn Contractors - Landscape; Plants & flowers - Rental; Flowers & plants - Growers & Whol.; Tree work - Lopping & felling; Gardening & garden maintenance.
De hoofdactiviteit van Schrauwen & Zn BVBA is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Schrauwen & Zn BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Schrauwen & Zn BVBA, openstaande posities, locatie van Schrauwen & Zn BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Schrauwen & Zn BVBA is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Schrauwen & Zn BVBA, company assigned to the tax number BE07551147460. The company Schrauwen & Zn BVBA is located at the address: Sint-Elooisstraat 80; 8020; Oostkamp (Ruddervoorde). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 398,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 300,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Parking-places Laying-out. List of products are Contractors - Landscape; Plants & flowers - Rental; Flowers & plants - Growers & Whol.; Tree work - Lopping & felling; Gardening & garden maintenance.
The main activity of Schrauwen & Zn BVBA is United States Postal Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Schrauwen & Zn BVBA is not available. You also can look at reviews of Schrauwen & Zn BVBA, open positions, location of Schrauwen & Zn BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Schrauwen & Zn BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Schrauwen & Zn BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Schrauwen & Zn BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Schrauwen & Zn BVBA, employees, financial statistics.