FLCAFES DELAHAUT SPRL

Contactgegevens FLCAFES DELAHAUT SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCAFES DELAHAUT SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCAFES DELAHAUT SPRL

Regio (region): Namur, België

Adres (address): R. De L'Ange 21 5000 Namur - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-81-22-85-78 32-81-22-85-78

Fax (fax): 32-81-22-85-78 32-81-22-85-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCAFES DELAHAUT SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCAFES DELAHAUT SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCAFES DELAHAUT SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCAFES DELAHAUT SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCAFES DELAHAUT SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCAFES DELAHAUT SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCAFES DELAHAUT SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCAFES DELAHAUT SPRL
Products information FLCAFES DELAHAUT SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01631164550
Ondernemingsnummer: 4314849853
Hoofdstad (capital): 174,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 467,000,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in FLCAFES DELAHAUT SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food & Related products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCAFES DELAHAUT SPRL
(Get full report from official database of BE for FLCAFES DELAHAUT SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCAFES DELAHAUT SPRL
Addition kinds of activities for FLCAFES DELAHAUT SPRL

2721. periodieken | Periodicals
3366. Kopergieterijen | Copper foundries
225300. Brei de buitenkledingfabrieken uit | Knit outerwear mills
951101. Milieuagentschappen | Environmental agencies
33129900. Stofzuigers en stalen molens, nec | Blast furnaces and steel mills, nec
35940200. Vloeistofvermogensmotoren | Fluid power motors
50840200. Textiel- en leermachines | Textile and leather machinery

Werken bij FLCAFES DELAHAUT SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCAFES DELAHAUT SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCAFES DELAHAUT SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCAFES DELAHAUT SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor in de regio van Beveren zijn we op zoek naar ervaren Metser (m/v) Ben je een buitenmens? Heb je de nodige ervaring als metser? kan je een bouwkundig plan lezen? Dan zijn wij op zoek naar jou!!! Taken: - Je voert het metselwerk uit bij de constructie van het bouwproces, de grond- of funderingswerken de constructie in betonblokken, gevelsteen, baksteen, in geprefabriceerde bouwelementen of in elk ander bouwmateriaal. - Chappen - Eenvoudige kolommen en balken bekisten en betonneren.

  • Hulptechnieker (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in het bedenken van creatieve multimediaconcepten zijn wij op zoek naar een tijdelijke hulptechnieker voor het team installatie. Je helpt mee met de hardware installaties op de verschillende werven. Jouw job bestaat uit volgende taken: - Bekabelen, plaatsen en aansluiten van audiovisueel materiaal - Testen van de volledige installatie voor oplevering - Premontage van audiovisuele apparaten - Logistieke ondersteuning

  • Automation Engineer (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn wij opzoek naar een Automation Engineer: - Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe elektronische systemen die instaan voor het aandrijven, beveiligen en de datacommunicatie van bouwkranen. Taken: - Meewerken aan de ontwikkeling van nieuwe elektronische systemen - Meewerken aan het uitvoeren van allerhande automatiseringsprojecten waarbij PLC- programmatie een belangrijk aandeel is van het takenpakket - Ontwerpspecificaties omzetten naar productiespecificaties - Helpen bij het testen van de elektonische systemen op prototypes - Helpen in de proces-engineering - Continue oog hebben voor productieverbeteringen - ...

  • Heftruckchauffeur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en correct bevoorraden van de machines dmv een heftruck. Je zorgt voor correcte registraties aan de hand van een scanner. Je hebt inzicht in het productieproces en plant zelfstandig jouw werk. Je stelt zelfstandig prioriteiten op basis van het productieproces en de planning.

  • Calculator (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als calculator elektrotechniek sta je in (na een grondige interne opleiding) voor de studie en ontwerp tot en met de prijscalculatie van nieuwe projecten dit omvat o.a.: ? analyseren en uitwerken van dossiers op technisch en prijsmatig vlak om tot volledig voorbereide uitgewerkte prijsvoorstellen te komen ? contacten met prospecten en klanten naar uitwerking van voorstellen toe ? contacten en prijsvragen bij leveranciers De projecten omvatten (hoofdzakelijk): algemene elektriciteit datanetwerken brand- & inbraakbeveiliging midden- & hoogspanning oproep- & zorgsystemen KNX-systemen De projecten spelen zich hoofdzakelijk af in volgende domeinen: rust- & verzorgingstehuizen winkelcentra kantoorcomplexen industrie

  • Huishoudhulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SDB

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een leuke job als huishoudhulp regio Hasselt? Dit voor ongeveer 20u. Dit kan later nog altijd aangepast worden aan een voltijdscontract. Ervaring en een eigen wagen is een pluspunt! Neem zeker even contact op met ons op het nummer 011 55 35 48 voor een sollicitatiegesprek. Je mag je CV versturen via email op [email protected] met je contactgegevens. Je kan ook via onze website solliciteren, https://www.vzw-sdb.be/nl/werken-bij-sdb/solliciteren.

  • Jobstudent productie motorenfabrikant 1of 2 dag(en) per week, Wespelaar (WESPELAAR)

    Regio: WESPELAAR

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Wespelaar zijn we op zoek naar een student die sterk is in nauwkeurig werk. Het bedrijf is gespecialiseerd in elektromotoren voor grote huishoudtoestellen. Je zal in de productie fijne meetapparatuur hanteren en computergestuurde machines bedienen.

  • BI Data Architect (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: JBC

    Type: Vaste Job

    Binnen deze senior functie ben je verantwoordelijk voor alle Management Information Systemen (MIS). Deze systemen zorgen ervoor dat de verschillende interne afdelingen de noodzakelijke data en rapporten gestructureerd aangeleverd krijgen of zelf kunnen creëren. Je werkt hierbij nauw samen met diverse business units zoals Sales & Marketing, Finance, Aankoop, Logistiek, etc. Je zorgt samen met onze BI development partner voor de optimalisatie van de MIS omgeving en de uitvoering van gerelateerde projecten. Je werkt proactief verbetervoorstellen uit, en zorgt voor een grondige documentatie van alle MIS systemen. Je ontwerpt en tekent nieuwe data processen uit en bepaalt mee de koers van de data omgeving Tot slot heb je er geen problemen mee om af & toe zelf handen uit de mouwen te steken en query’s te maken en rapporten op te stellen

  • Operator Telebeheer (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: TECHNICAL MAINTENANCE SERVICE T.M.S

    Type: Vaste Job

    TMS is hét aanspreekpunt voor koel-, verwarmings- en airconditioningsystemen in grote supermarktketens en bedrijfsgebouwen. Het succesrecept? De complete dienstverlening van advies, levering en installatie tot onderhoud en service. Voor meer informatie: www.tmsbelgium.com. · Je behandelt de telefonisch binnenkomende oproepen. · Je doet de opvolging van de alarmen van de verschillende koel- en HVAC installaties. · Via beeldscherm heb je volledig zicht op de installaties bij de klant en kan je telefonische ondersteuning bieden indien er bij de klant problemen zijn met de installatie. · Indien nodig schakel je een interventieploeg in om het probleem te verhelpen. · Je houdt een logboek bij van de diverse oproepen en meldingen.

  • Operator 2 ploegen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een volledige geautomatiseerd machinepark. Als operator sta je hierbij vooral in voor de controle van het productieproces. Je doet tevens testen en rapporteert deze. Bij onregelmatigheden zoek je naar de oorzaak en verwittig je indien nodig de technische dienst.

  • Installateur sanitair Regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Fulltime of partime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • BIJLESLEERKRACHT WISKUNDE (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT WISKUNDE 3e MIDDELBAAR te 1780 WEMMEL. HET BETREFT EEN LEERLING UIT HET DERDE MIDDELBAAR LATIJN-WISKUNDE. DE OUDERS ZOEKEN BIJLES WISKUNDE EN VERWIJZEN NAAR VORIG SCHOOLJAAR ALS ZIJNDE EEN JAAR WAARIN DE LEERKRACHT WISKUNDE VAAK AFWEZIG WAS. ZIJ STELLEN VAST DAT HUN DOCHTER HIERDOOR EEN AANTAL BASISELEMENTEN MIST OM VLOT DE NIEUWE LEERSTOF TE VERWERKEN Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: OP1.

Zoek naar antwoorden van FLCAFES DELAHAUT SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLCAFES DELAHAUT SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCAFES DELAHAUT SPRL. Laat een reactie achter voor FLCAFES DELAHAUT SPRL. FLCAFES DELAHAUT SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCAFES DELAHAUT SPRL. Leave a respond for FLCAFES DELAHAUT SPRL. FLCAFES DELAHAUT SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCAFES DELAHAUT SPRL op de google maps. Adres en contacten FLCAFES DELAHAUT SPRL
Location of FLCAFES DELAHAUT SPRL on the google maps. Address and contacts of FLCAFES DELAHAUT SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCAFES DELAHAUT SPRL FLCAFES DELAHAUT SPRL: KBC | PآTIS.JADOUL & CARPENTIER | AGORA-CONSULTING | SNACK ROSI | Bourdon Y

Other related companies as FLCAFES DELAHAUT SPRL: KBC | PآTIS.JADOUL & CARPENTIER | AGORA-CONSULTING | SNACK ROSI | Bourdon Y

FLCAFES DELAHAUT SPRL is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Namur, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCAFES DELAHAUT SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01631164550. Het bedrijf FLCAFES DELAHAUT SPRL bevindt zich op het adres: R. De L'Ange 21 5000 Namur - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 174,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 467,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Food & Related products. Producten gemaakt in FLCAFES DELAHAUT SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCAFES DELAHAUT SPRL is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCAFES DELAHAUT SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCAFES DELAHAUT SPRL, openstaande posities, locatie van FLCAFES DELAHAUT SPRL op de kaart.

FLCAFES DELAHAUT SPRL is a company, that was registered 2000 in Namur region, Belgium. Full name of company is FLCAFES DELAHAUT SPRL, company assigned to the tax number BE01631164550. The company FLCAFES DELAHAUT SPRL is located at the address: R. De L'Ange 21 5000 Namur - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 174,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 467,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Food & Related products. Products created in FLCAFES DELAHAUT SPRL were not found.
The main activity of FLCAFES DELAHAUT SPRL is Justice, Public Order and Safety, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCAFES DELAHAUT SPRL is not available. You also can look at reviews of FLCAFES DELAHAUT SPRL, open positions, location of FLCAFES DELAHAUT SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCAFES DELAHAUT SPRL, Namur: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCAFES DELAHAUT SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCAFES DELAHAUT SPRL, Namur: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCAFES DELAHAUT SPRL, employees, financial statistics.