BUVA

Contactgegevens BUVA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUVA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUVA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KWIKAARD 107; 2980; ZOERSEL, België

Telefoon (phone): 33842313 (+32-33842313) 33842313 (+32-33842313)

Fax (fax): +32 (53) 667-69-88 +32 (53) 667-69-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUVA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUVA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUVA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUVA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUVA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUVA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUVA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUVA
Products information BUVA

BTW identificatienummer (tax): BE06734863281
Ondernemingsnummer: 1304046630
Hoofdstad (capital): 144,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 843,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in BUVA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures. Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUVA
(Get full report from official database of BE for BUVA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUVA
Addition kinds of activities for BUVA

347100. Plating en polijsten | Plating and polishing
615300. Kortlopende zakelijke kredietinstellingen, met uitzondering van landbouw | Short-term business credit institutions, except agricultural
15420100. Bedrijfs- en kantoorbouwbedrijven | Commercial and office building contractors
59419910. Speciaal sportbenodigdheden, nec | Specialty sport supplies, nec
72199900. Wasserij- en kledingdiensten, nec, nec | Laundry and garment services, nec, nec

Werken bij BUVA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUVA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUVA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUVA. Looking for open vacancies in other companies

  • Afwerker drukwerk - dagdienst - opstart 25/10/2018 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent donderdag 25/10/2018 beschikbaar om te werken als afwerker van bedrukte materialen. Dit zijn onder andere postkaarten, flyers, affiches,...Tevens controleer je ook de kwaliteit van deze producten pak je ze in.

  • Voeger op atelier in de bouw (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw functie bestaat uit het voegen van prefabwanden op atelier. Later worden deze opgehaald en getransporteerd naar de werven voor montage. Je werkt onder het paritair comité van de bouw (124), geniet van alle voordelen en werkt telkens van 8u15 tot 16u15.

  • Technisch Verantwoordelijke/ Maintenance Manager (m/v) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Superviseren van het onderhoud en herstellingen van gebouwen en installaties - Het opmaken van onderhoudsschema's en plant werkzaamheden - Coördineren van de werkzaamheden van externe techniekers - Interventies bij storingen - Bewaken van het onderhoudsbudget - Waarborgen van de operationaliteit en veiligheid van de installaties - Opvolgen van het veiligheids- en zwembadregister - Het aanmaken van analyses en het opstellen van rapporten over eventuele storingen - Het bijhouden van plannen en technische tekeningen

  • Huishoudhulp (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: t-interim Waregem

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken als huishoudhulp: • Je kan zelfstandig werken • Je hebt verantwoordelijkheidszin • Je bent flexibel en klantvriendelijk • Eigen vervoer(wagen - bromfiets) is een must/pluspunt Bedrijfsprofiel: Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Poetshulp Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kleine-Spouwen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KLEINE-SPOUWEN)

    Regio: KLEINE-SPOUWEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent enquêteur - ideaal voor kotstudenten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, actief in marktonderzoek, zijn we altijd op zoek naar enquêteurs die willen werken vanuit het kantoor in Gent. Je rekruteert telefonisch respondenten waarmee je meteen een enquête afneemt. Dit kan bijvoorbeeld een tevredenheidsenquête zijn. Je stem is je kracht, je kunt mensen ermee overtuigen en motiveren om de gehele enquête te doorlopen per telefoon. Een gezonde dosis commerciële feeling gecombineerd met een neutrale houding tijdens de enquête zijn je niet vreemd. Indien je van thuis uit werkt, beschik je over een ruimte waar je in alle rust kan werken. Let op: thuiswerk kan op termijn (na een grondige opleiding) en indien je beschikt over een vaste lijn en internet. De bedoeling is dat je je ongeveer 3 avonden per week kan vrijmaken. De werkuren zullen meestal van 17u00 tot en met 21u00 zijn. Werkuren kunnen wel variëren, afhankelijk van jouw planning. Deze functie is ideaal voor kotstudenten die graag een centje bijverdienen wanneer ze geen les hebben. Heb je interesse in deze functie? Bel ons dan via het nummer 09 233 90 77 en wij leggen je de functie uit. Er zullen regelmatig infosessies plaatsvinden.

  • Vrijwillige ANIMATOREN regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STERKKAMP

    Type: Studentenjob

    Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek (waarbij eigen inbreng mogelijk is) animatie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de therapeut tijdens de therapie Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

  • Studentenjob inpakker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Studentenjob

    Je zal voornamelijk instaan voor de inpak van textiel, en dit gedurende enkele dagen in de week/maand.

  • Planner verpakkingsafdeling (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als Planner van de verpakkingsafdeling ben je verantwoordelijk om het digitale planningssysteem operationeel te laten lopen en verder te optimaliseren.  Dit zijn jouw taken:  Dagelijks en wekelijks analyseer je de voorraadbehoeften Wekelijks stel je de planning op voor de verschillende verpakkingslijnen. Doorheen de week volg je dit dagelijks op en stuur je bij waar nodig Nauwe en efficiëntie communicatie met medewerkers van Supply Chain afdeling en teamverantwoordelijken productie Op basis van je inzichten in het logistieke proces, stockbeheer, forecasts en verkoopcijfers stel je een lange termijn planning op Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, dé Europese marktleider binnen de voedingsector, zijn wij op zoek naar een ervaren planner voor de verpakkingsafdeling. Momenteel is onze klant bezig met de introductie van een nieuw ERP-systeeem met als doelstelling binnen de verpakkingsafdeling de overstap te maken naar een compleet digitaal planningssysteem.

  • Zaalmedewerker (Zwitserland)

    Regio: Zwitserland

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    Als zaalmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor een vlot verloop van de maaltijden in het restaurant. Samen met de zaalverantwoordelijke stuur je een ploeg vrijwilligers aan. Jullie zorgen ervoor dat de vakantiegasten een aangename tijd kunnen doorbrengen in het restaurant en dat ze niets tekortkomen. Je vult buffetten aan, ruimt tafels af en helpt bij het schoonmaken van het restaurant en het indekken van de tafels.

  • Student(en) steward(s) KV Mechelen m/v (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Flexijob

    Ben jij een plichtsbewuste student die gebeten is door voetbal? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor KV Mechelen is Skillflex op zoek naar enthousiaste studenten die zich tijdens het voetbalseizoen kunnen engageren om als steward te werken tijdens de thuismatchen. Taken Ontvangen en begeleiden van de supporters, spelers en medewerkers op de verschillende parkeerterreinen. Verstrekken van informatie. Controle van parkingtoegang en tickets. Controle van de veiligheid.

Zoek naar antwoorden van BUVA in sociale netwerken
Look for responds of BUVA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUVA. Laat een reactie achter voor BUVA. BUVA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUVA. Leave a respond for BUVA. BUVA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUVA op de google maps. Adres en contacten BUVA
Location of BUVA on the google maps. Address and contacts of BUVA

Andere gerelateerde bedrijven als come BUVA BUVA: Berghmans-Mintjens | CELIS R. CARROSSERIE | ASTUCE | De Keuster Dirk | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE

Other related companies as BUVA: Berghmans-Mintjens | CELIS R. CARROSSERIE | ASTUCE | De Keuster Dirk | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE

BUVA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUVA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06734863281. Het bedrijf BUVA bevindt zich op het adres: KWIKAARD 107; 2980; ZOERSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 144,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 843,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. Jardinage. Producten gemaakt in BUVA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUVA is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUVA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUVA, openstaande posities, locatie van BUVA op de kaart.

BUVA is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUVA, company assigned to the tax number BE06734863281. The company BUVA is located at the address: KWIKAARD 107; 2980; ZOERSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 144,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 843,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. Jardinage. Products created in BUVA were not found.
The main activity of BUVA is Insurance Carriers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BUVA is not available. You also can look at reviews of BUVA, open positions, location of BUVA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUVA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUVA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUVA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUVA, employees, financial statistics.