CARROSSERIE VANDEN BERGHE

Contactgegevens CARROSSERIE VANDEN BERGHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARROSSERIE VANDEN BERGHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARROSSERIE VANDEN BERGHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEVERSESTEENWEG 526; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51201154 (+32-51201154) 51201154 (+32-51201154)

Fax (fax): +32 (57) 507-87-19 +32 (57) 507-87-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARROSSERIE VANDEN BERGHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARROSSERIE VANDEN BERGHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARROSSERIE VANDEN BERGHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARROSSERIE VANDEN BERGHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARROSSERIE VANDEN BERGHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARROSSERIE VANDEN BERGHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARROSSERIE VANDEN BERGHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARROSSERIE VANDEN BERGHE
Products information CARROSSERIE VANDEN BERGHE

BTW identificatienummer (tax): BE07912048339
Ondernemingsnummer: 1652862548
Hoofdstad (capital): 912,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 634,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Services: Transformation de la Carrosserie.. Types de V茅hicules: Autocars & Bus.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures. Entretien et r茅parations de v茅hicules 脿 domicile

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARROSSERIE VANDEN BERGHE
(Get full report from official database of BE for CARROSSERIE VANDEN BERGHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARROSSERIE VANDEN BERGHE
Addition kinds of activities for CARROSSERIE VANDEN BERGHE

0783. Sierstruik- en boomdiensten | Ornamental shrub and tree services
327203. Precast terrazo of betonproducten | Precast terrazo or concrete products
508203. Algemene bouwmachines en uitrusting | General construction machinery and equipment
601900. Centrale reserveverzekering, nv | Central reserve depository, nec
721702. Tapijt- en stofferingreinigingsinstallaties | Carpet and upholstery cleaning plants
27549903. Directories: gravure printing, niet gepubliceerd op de site | Directories: gravure printing, not published on site
33210102. Rioolpijp, gietijzer | Sewer pipe, cast iron
57190400. Venster meubilair | Window furnishings

Werken bij CARROSSERIE VANDEN BERGHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARROSSERIE VANDEN BERGHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARROSSERIE VANDEN BERGHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARROSSERIE VANDEN BERGHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Container transport naar diverse klanten. Huifwagentransport tussen onze opslagplaats en diverse klanten.

  • Medewerker montage Constructie/Staalbouw (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als montage medewerker volg je de instructies van de montageleider en de voorman. Je vormt één team samen met je collega's op de bouwplaats en zorgt voor de montage van staalconstructies op locatie.

  • Halfautomaat lassers/TIG-lassers (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een aantal klanten in de omgeving van Houthalen en Heusden-Zolder zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde halfautomaat/TIG-Lassers. Ben je een ervaren lasser of heb je nog geen werkervaring? Werk je liever in het atelier of op verplaatsing? Kan je samenstellen en planlezen of helemaal niet? Alles is mogelijk! Neem gerust contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

  • CALLAGENT OUTBOUND M/V (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Gent, zijn wij op zoek naar een outbound callagent. Je zal instaan voor: Contact opnemen met klanten en potentiële klanten De klant informeren over de kenmerken van de producten De klant adviseren bij zijn keuze Telefonisch aansluiten van lidmaatschappen Digitale opgolging van jouw telefoongesprek Commerciële feeling Voor de aanwerving, zullen wij jou vragen een CV te bezorgen, zo kunnen wij jou inschrijven voor een eventuele kennismakingsdag. Deze kennismakingsdagen gaan steeds door op maandag of woensdag vanaf 11u tot ongeveer 15u, hierbij zal je uitleg krijgen over de firma en een presentatie van het product dat je dient te verkopen aan de telefoon, in de namiddag zal er reeds een test plaatsvinden.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: WIT GELE KRUIS ASSE

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Asse, Opwijk, Merchtem, & Dilbeek.

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE DIE VAN WANTEN WEET! (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    STUDIECO VOF omvat een aantal dienstverlenende activiteiten en is gespecialiseerd in diensten aan huis bij particulieren Ik zoek in het kader van onze lopende werkzaamheden een administratieve kracht die onder meer kan instaan voor volgende taken: - instaan voor de operationele werkzaamheden verbonden met oa www.studieco.be en www.poetsco.be; - werkvoorbereiding in functie van de (overige) TODO's van de zaakvoerder en de technisch administratief bediende; - gegevensverwerking en telefonische contacten (inbound en outbound); - bijdragen leveren aan middellange termijn projecten. Je beschikt in elk geval over een vlotte administratieve aanpak (vooral in en outbound telefoons en mails; geen saaie administratieve communicatie via brief). Excel is een belangrijke tool in ons bedrijf dus ervaring hierin of bereidheid om deze te verwerven op korte termijn is een pluspunt. De concrete invulling en de taken die je voor je rekening neemt, zijn binnen zekere limieten bespreekbaar. Zo kan je het takenpakket maximaal laten aansluiten op jouw competenties en interesses. Mijn ervaring als zaakvoerder leert dat een eerste telefonisch contact van 5 minuten en een daaropvolgend gesprek van 20-40 minuten wederzijds veel kan verduidelijken. Dus solliciteer en waag je kans! Wij streven ernaar elke sollicitatie binnen twee werkdagen verder op te volgen.

  • Student callcenter zaterdag (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    Outbound callagent studenten gezocht op zaterdag Telken te werken van 9u tot 17u

  • Jobstudent (m/v) Kortenberg (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Kok Asian Cuisine (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: van der valk beveren nv

    Type: Vaste Job

    Taken Bereiden van Sushi gerechten Bereiden van diverse Aziatische gerechten Live sushi bereiden in de lounge OZZO Bereiden van Sushi-buffetten, Meewerken aan de Sushi-workshops die georganiseerd worden voor ons cliënteel Wanneer nodig meedraaien met het keukenteam voor evenementen, banketten Je bent ook bereid om mee te werken aan evenementen op locatie Profiel Kennis van de Aziatische keuken is een must In deze functie is flexibiliteit (weekend, avond, feestdagen) en stressbestendigheid een absolute must Je kan je uitdrukken in de Nederlandse en/of Engelse taal Je bent een echte teamplayer Je past de hygiënenormen (HACCP) toe Eigen vervoer is, gezien de werkuren, aangewezen

  • UX/UI Developer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: FOREACH

    Type: Vaste Job

    Wijs developers en gebruikers de weg als onze nieuwe UX/UI expert. De complexe webapplicaties die we bouwen bij Foreach, hebben een intuïtieve gebruikersinterface nodig. Van belang hierbij is het efficiënt slicen van het design, zodat dit vlot ontwikkeld kan worden. Je maakt graag functionele designs die de gebruikers vlot door onze producten leiden. Maar je bent vooral technisch sterk en ziet vlot de achterliggende structuur van elk design. Dat kan je vervolgens vlot opdelen en doorgeven aan de developers. Je maakt even graag een strakke mock-up als een sprekende illustratie, en kan de behoeften van een klant omzetten naar concrete wireframes en strategieën. De eindgebruiker zit bij elke beslissing in je achterhoofd, en die beslissingen kan je ook goed uitleggen en verantwoorden aan zowel je team als aan de klant.

  • Functioneel Analist (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Tri ICT Belux

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze functioneel analist. Jij ligt mee aan de basis en helpt ons mee deze unit verder uit te bouwen. Je hebt talent als functioneel analist en kunt snel met inzicht de behoeften van onze klanten kan vertalen in de functionele noden. Je brengt de behoeften, processen en de informatiestromen in kaart in nauwe samenwerking met alle stakeholders van een organisatie of project. Je brengt ook een adviserende rol met mogelijke procesverbeteringen tot gevolg. Je kunt zeer goed kan documenteren, duidelijk communiceren en een gezonde kritische houding aannemen. Je kunt de noden van klanten met betrekking tot de digital transformation vertalen naar concrete acties. Je kunt een mooi trackrecord voorleggen en staven aan de hand van enkele interessante projecten. Je werkt op langdurige projecten bij onze klanten in diverse regio's : Oost- en West-Vlaanderen

  • Kinderpsycholoog / Kinderpsychologe (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze lichtrijke praktijk zal je consultaties verzorgen van patiënten waarbij zowel fysieke klachten als psychische klachten zich voordoen. Je geeft ook therapie voor: angststoornissen hoogsensitiviteit depressie ...

Zoek naar antwoorden van CARROSSERIE VANDEN BERGHE in sociale netwerken
Look for responds of CARROSSERIE VANDEN BERGHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARROSSERIE VANDEN BERGHE. Laat een reactie achter voor CARROSSERIE VANDEN BERGHE. CARROSSERIE VANDEN BERGHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARROSSERIE VANDEN BERGHE. Leave a respond for CARROSSERIE VANDEN BERGHE. CARROSSERIE VANDEN BERGHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARROSSERIE VANDEN BERGHE op de google maps. Adres en contacten CARROSSERIE VANDEN BERGHE
Location of CARROSSERIE VANDEN BERGHE on the google maps. Address and contacts of CARROSSERIE VANDEN BERGHE

Andere gerelateerde bedrijven als come CARROSSERIE VANDEN BERGHE CARROSSERIE VANDEN BERGHE: PHILA-JETTE | CARINE LEMAIRE | Lockerman & Associates SPRL | FRANCESCO CONIGLIO | Happynotes

Other related companies as CARROSSERIE VANDEN BERGHE: PHILA-JETTE | CARINE LEMAIRE | Lockerman & Associates SPRL | FRANCESCO CONIGLIO | Happynotes

CARROSSERIE VANDEN BERGHE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARROSSERIE VANDEN BERGHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07912048339. Het bedrijf CARROSSERIE VANDEN BERGHE bevindt zich op het adres: BEVERSESTEENWEG 526; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 912,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 634,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. Entretien et r茅parations de v茅hicules 脿 domicile. Lijst met producten zijn Services: Transformation de la Carrosserie.. Types de V茅hicules: Autocars & Bus..
De hoofdactiviteit van CARROSSERIE VANDEN BERGHE is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARROSSERIE VANDEN BERGHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARROSSERIE VANDEN BERGHE, openstaande posities, locatie van CARROSSERIE VANDEN BERGHE op de kaart.

CARROSSERIE VANDEN BERGHE is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARROSSERIE VANDEN BERGHE, company assigned to the tax number BE07912048339. The company CARROSSERIE VANDEN BERGHE is located at the address: BEVERSESTEENWEG 526; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 912,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 634,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. Entretien et r茅parations de v茅hicules 脿 domicile. List of products are Services: Transformation de la Carrosserie.. Types de V茅hicules: Autocars & Bus..
The main activity of CARROSSERIE VANDEN BERGHE is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CARROSSERIE VANDEN BERGHE is not available. You also can look at reviews of CARROSSERIE VANDEN BERGHE, open positions, location of CARROSSERIE VANDEN BERGHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARROSSERIE VANDEN BERGHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARROSSERIE VANDEN BERGHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARROSSERIE VANDEN BERGHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARROSSERIE VANDEN BERGHE, employees, financial statistics.