SGS Central & North West Europe

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • SGS Central & North West Europe
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • SGS Central & North West Europe

Contactgegevens SGS Central & North West Europe: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SGS Central & North West Europe: address, phone, fax, email, website, opening hours

SGS Central & North West Europe

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): 2030-Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03-545.44.00 (+32-03-545.44.00) 03-545.44.00 (+32-03-545.44.00)

Fax (fax): 03-545.44.99 (+32-03-545.44.99) 03-545.44.99 (+32-03-545.44.99)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SGS Central & North West Europe: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SGS Central & North West Europe"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SGS Central & North West Europe"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SGS Central & North West Europe, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SGS Central & North West Europe. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SGS Central & North West Europe, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SGS Central & North West Europe. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SGS Central & North West Europe
Products information SGS Central & North West Europe

BTW identificatienummer (tax): BE08552001953
Ondernemingsnummer: 9897552490
Hoofdstad (capital): 878,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 638,000 EUR
Werknemers (employees): 5000
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in SGS Central & North West Europe zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SGS Central & North West Europe
(Get full report from official database of BE for SGS Central & North West Europe)

Aanvulling soorten activiteiten voor SGS Central & North West Europe
Addition kinds of activities for SGS Central & North West Europe

233501. Bruids- en formele jurken | Bridal and formal gowns
329204. Asbestvrije wrijvingsmaterialen | Asbestos friction materials
478300. Verpakking en kratten | Packing and crating
28190904. Chromaten en bichromaten | Chromates and bichromates
32550200. Glasshouse vuurvaste materialen | Glasshouse refractories
38250313. Meter, vermogensfactor en fasehoek | Meters, power factor and phase angle
57229905. Suntanning apparatuur en benodigdheden | Suntanning equipment and supplies

Werken bij SGS Central & North West Europe: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SGS Central & North West Europe: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SGS Central & North West Europe. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SGS Central & North West Europe. Looking for open vacancies in other companies

  • Teammember Okay Hofstade (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • VOLVO TRUCKS zoekt arbeiders twee ploegen (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo-Trucks zoekt gedreven productiemedewerkers. Je werkt in Oostakker in de productie en staat samen met je collega's in voor de assemblage van onderdelen van de vrachtwagen. Daarbij maak je gebruik van duidelijk omschreven montage-instructies. Bij de uitvoering van je werk let je op een hoge kwaliteit van de uitvoering.

  • Medewerker montage Constructie/Staalbouw (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als montage medewerker volg je de instructies van de montageleider en de voorman. Je vormt één team samen met je collega's op de bouwplaats en zorgt voor de montage van staalconstructies op locatie.

  • Productiemedewerker fijn werk (M/V) (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het fijnere productiewerk. Zit je zonder ervaring in de productie, maar heb je ervaring met hobby's waarbij je geconcentreerd fijne handelingen moet uitvoeren? Dan kom je zeker in aanmerking!

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Overmere (OVERMERE)

    Regio: OVERMERE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Netwerkinstallateur (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Voor een telecommunicatiebedrijf zoeken wij een kabelhersteller in koper en optisch vezelnetwerk. Je werkt vooral buiten in een job met fysieke inspanningen (zoals het openbreken van het wegdek, het maken van putten voor de realisatie van uitbreidings,-herstelling- en onderhoudswerk van het netwerk bij de klanten, het uitvoeren van een voorlopige bestrating). Je volgt veiligheids- en milieurichtlijnen op, voert metingen uit om storingen in het netwerk te lokaliseren en daarna los je, met aandacht voor een verzorgde en efficiënte service voor onze klanten, de storingen op.

  • Chef-Kok (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: BAR BIER

    Type: Vaste Job

    Chef-kok in een nieuw BBQ project van Bar Bier. Gerechten bereiden op de open grill en green egg (Hoofdzakelijk vlees). Keukenteam leiden, keuken managen. Service tijdens lunch en diner. Keukenteam tijdens de service bestaat uit 3 personen (2 koks en afwasser)

  • Transportplanner DV00557 (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    De transportafdeling staat in voor de tijdige levering van onze producten. Daarbij wordt beroep gedaan op transportbedrijven om onze vrachten over heel Europa op hun bestemming te krijgen. We trachten die vrachten optimaal samen te stellen, op de meest kostenefficiënte manier, zonder evenwel compromissen te sluiten over het service level. De transportplanner stelt de vrachten zo samen dat een minimaal aantal transporten nodig is om alles tot bij de klant te krijgen. Hierbij houdt de transportplanner rekening met de capaciteit van het magazijn, de beschikbaarheden van ritten en de aanleveringswensen van de klant. In het geval de vrachten niet volgens planning worden vervoerd, zoekt de transportplanner naar alternatieven. Een vlotte communicatie naar onze klanten en een groot probleemoplossend vermogen zijn daarbij de succesfactoren. Tot slot is de transportplanner verantwoordelijk voor de (administratieve) opvolging van de distributieactiviteiten, de transportprijzen, etc. Daarnaast beheert de transportplanner ook de stocklevels in externe magazijnen. Dit omvat ook rapporten opmaken, transportprijzen opvragen en het transportbeheerssysteem updaten.

  • Administratieve duizendpoot (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: WFM PEOPLE

    Type: Vaste Job

    Onthaal en receptie (ontvangen van inkomende oproepen, aanbieden van een drankje aan bezoekers) Administratieve uitvoerende taken (korte vertalingen NL/FR, documenten nakijken en verwerken, facturen behandelen, documenten klasseren en digitaliseren, instructies versturen, contracten en dimona opmaken, verslag van vergadering uitschrijven, mailboxen behandelen,…)

  • Zelfstandige winkelverantwoordelijke (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: SINGH BIKRAMJIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze buurtwinkel in Brecht zijn we op zoek naar een winkelverantwoordelijke. Je zal op zelfstandige basis de winkel beheren. Dit houdt volgende taken in: Verkopen van de winkelwaar (o.a. vers brood en charcuterie) De stock opvolgen en bestellingen plaatsen De leveringen ontvangen en de winkelwaar in de rekken plaatsen De winkel proper en ordelijk houden ...

  • FISCAAL JURIST (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676313-inline.html?cid=Partner_VDAB Als fiscaal jurist ben je verantwoordelijk voor de fiscale en juridische begeleiding van overnames. Daarbij begeleid je reorganisaties en stel je de contracten op betreffende partnerships, aandeelhouders- en managementovereenkomsten, enz. Je verleent ook advies en ondersteunt dossierbeheerders. Verder behandel je aanvragen van rulings en doe je nazicht van belastingsaangiftes Voor onze klant, een snelgroeiende en stabiele speler in de dienstverlenende sector, zijn wij vanuit Hays Antwerpen op zoek naar een ambitieuze en gedreven fiscaal jurist. * Ervaring in fiscaal recht * Freelance opdracht van onbepaalde duur * Mogelijkheid tot toetreding als vennoot Voor onze klant, een snelgroeiende en stabiele speler in de dienstverlenende sector, zijn wij vanuit Hays Antwerpen op zoek naar een ambitieuze en gedreven fiscaal jurist. Als fiscaal jurist ben je verantwoordelijk voor de fiscale en juridische begeleiding van overnames. Daarbij begeleid je reorganisaties en stel je de contracten op betreffende partnerships, aandeelhouders- en managementovereenkomsten, enz. Je verleent ook advies en ondersteunt dossierbeheerders. Verder behandel je aanvragen van rulings en doe je nazicht van belastingsaangiftes. De ideale kandidaat heeft ongeveer 7 à 10 jaar ervaring als fiscaal jurist. Je bent gedreven en staat open voor een boeiende en afwisselende uitdaging. Daarbij kan je je flexibel opstellen en ben je enthousiast. De ideale kandidaat kan ook op zelfstandige basis werken. Je komt terecht in een dynamische en gedigitaliseerde werkomgeving, waar je de mogelijkheid hebt om op termijn vennoot te worden van de vennootschap. Onze klant biedt een vast contract gecombineerd met een mooie verloning en extralegale voordelen. Ben jij de fiscaal jurist die we zoeken? Contacteer dan snel Thomas Vos van Hays Antwerpen. Indien dit niet de vacature is waar jij naar op zoek bent, voeg Thomas Vos dan toe op Linkedin en blijf zo op de hoogte van andere vacatures.

  • winkelbediende (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Brood en Banket Bosent

    Type: Flexijob

    Bestellingen maken, broodjes maken, klanten bedienen, orde houden in de winkel en opruimen

Zoek naar antwoorden van SGS Central & North West Europe in sociale netwerken
Look for responds of SGS Central & North West Europe in social networks

Lees alle opmerkingen voor SGS Central & North West Europe. Laat een reactie achter voor SGS Central & North West Europe. SGS Central & North West Europe bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SGS Central & North West Europe. Leave a respond for SGS Central & North West Europe. SGS Central & North West Europe on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SGS Central & North West Europe op de google maps. Adres en contacten SGS Central & North West Europe
Location of SGS Central & North West Europe on the google maps. Address and contacts of SGS Central & North West Europe

Andere gerelateerde bedrijven als come SGS Central & North West Europe SGS Central & North West Europe: FLDE ROZEN | AMANT EN ZOON | PC-YELLOW | PLAETEVOET E | EUROHEAT & POWER, UNICHAL

Other related companies as SGS Central & North West Europe: FLDE ROZEN | AMANT EN ZOON | PC-YELLOW | PLAETEVOET E | EUROHEAT & POWER, UNICHAL

SGS Central & North West Europe is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is SGS Central & North West Europe, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08552001953. Het bedrijf SGS Central & North West Europe bevindt zich op het adres: 2030-Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 5000 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 878,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 638,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in SGS Central & North West Europe zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SGS Central & North West Europe is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SGS Central & North West Europe is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SGS Central & North West Europe, openstaande posities, locatie van SGS Central & North West Europe op de kaart.

SGS Central & North West Europe is a company, that was registered 1988 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is SGS Central & North West Europe, company assigned to the tax number BE08552001953. The company SGS Central & North West Europe is located at the address: 2030-Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 5000 employees work in this company. Capital - 878,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 638,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in SGS Central & North West Europe were not found.
The main activity of SGS Central & North West Europe is Pipelines, Except Natural Gas, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SGS Central & North West Europe is not available. You also can look at reviews of SGS Central & North West Europe, open positions, location of SGS Central & North West Europe on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SGS Central & North West Europe, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SGS Central & North West Europe, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SGS Central & North West Europe, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SGS Central & North West Europe, employees, financial statistics.