TUNING BOX

Contactgegevens TUNING BOX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TUNING BOX: address, phone, fax, email, website, opening hours

TUNING BOX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUTHIER, 1; 4950; FAYMONVILLE, België

Telefoon (phone): 80678372 (+32-80678372) 80678372 (+32-80678372)

Fax (fax): +32 (68) 813-13-86 +32 (68) 813-13-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TUNING BOX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TUNING BOX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TUNING BOX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TUNING BOX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TUNING BOX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TUNING BOX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TUNING BOX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TUNING BOX
Products information TUNING BOX

BTW identificatienummer (tax): BE08956298828
Ondernemingsnummer: 1231536865
Hoofdstad (capital): 644,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 849,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Services: Entretien & R茅paration des Composants Electroniques. Marques de voitures: Volvo, Toyota, Vauxhall, Volkswagen, Seat, Skoda, Suzuki, Renault, Rover, Saab, Nissan, Opel, Peugeot, LandRover, Mercedes, Mitsubishi, Honda, Isuzu, Lancia, Citroen, Fiat, Ford, Alfa Romeo, BMW, Chrysler.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TUNING BOX
(Get full report from official database of BE for TUNING BOX)

Aanvulling soorten activiteiten voor TUNING BOX
Addition kinds of activities for TUNING BOX

283402. Drugs die op het centrale zenuwstelsel en zintuiglijke organen optreden | Drugs acting on the central nervous system & sense organs
26750101. Cutouts, karton, sterven: uit gekochte materialen | Cutouts, cardboard, die-cut: from purchased materials
27210203. Statistische rapporten (tijdschriften): uitgeverij en drukwerk | Statistical reports (periodicals): publishing and printing
36740210. Alleen-lezen geheugen (rom) | Read-only memory (rom)
36940103. Generatoren, auto en vliegtuigen | Generators, automotive and aircraft
59639900. Directe verkoopbedrijven, nv | Direct selling establishments, nec
72190100. Garment maken, wijzigen en repareren | Garment making, alteration, and repair
73630000. Help leveringsdiensten | Help supply services

Werken bij TUNING BOX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TUNING BOX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TUNING BOX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TUNING BOX. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator pers (twee ploegen) (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator persen werk je in een heel warme omgeving (ovens). Je rolt de rollen rubber die van de persen komen over op de band. Je inspecteert de rollen ook visueel op eventuele afwijkingen. Je houdt de werkplaats ordelijk en netjes. Je werkt op een veilige kwaliteitsbewuste en milieuvriendelijke wijze.

  • SERVICETECHNIEKER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal na een grondige opleiding verantwoordelijk zijn voor herstellingen en verkoop klaarmaken van de machines in ons assortiment. Je verricht deze werkzaamheden voornamelijk on site bij onze klanten of in onze werkplaats. Je doet een probleemanalyse en communiceert hierover met onze technische verantwoordelijke en de planning. Je verzorgt demonstraties met de machines uit ons gamma on site bij onze klanten.

  • Bediende After Sales Support (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is actief sedert 1997 in de internationale aan- en verkoop van ICT-componenten (groothandel) / Trading. ze zijn specialist in het lokaliseren en aanbieden van smartphones, high-tech IT-producten zoals HDD’s en CPU’s, multimedia, gameconsoles en andere gesofisticeerde elektrische toestellen uit iedere hoek van de wereld. Het bedrijf heeft een solide reputatie opgebouwd als een waardevolle en betrouwbare handelaar in grote volumes. Voor de groei van het bedrijf  is men dringend op zoek naar een nieuwe collega om het support team te versterken. Jouw verantwoordelijkheden; Eenmaal een aankoop of verkoop is onderhandeld, ben jij verantwoordelijk voor de verdere afhandeling ervan.  In functie van de door jou opgestelde cashflowplanning wordt de finale leverdatum bepaald, de bevestigingen gegeven aan leveranciers en klanten en afspraken gemaakt met transporteurs en magazijnen. Je hebt contact met klanten en leveranciers in binnen- en buitenland. Finaal eindigt elke transactie met het adminstratief verwerken van deze order. Jouw concrete taken: - Opstellen van de cashflowplanning, uitvoeren en opvolgen van betalingen,  valuta aankopen,  orderplanning en communicatie met leverancier, klant. - Verkoopondersteunende after sales door verantwoordelijk te zijn voor de afhandeling van de aan-en verkoop wat betreft betalingen, transport en vrijgave van goederen. - Afspraken maken met  transporteurs en externe magazijnen en aansturen van ons intern magazijn. - Ons bedrijf een hoger rendement laten behalen door het helpen bewaken van de gemaakte afspraken en interne procedures.

  • CNC operator (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    CNC operator gezocht voor een bedrijf in Hamont. Heb je interesse? Solliciteer dan bij Adecco Bree. Als CNC operator zal je terecht komen in een standvast bedrijf met een dynamisch team. Je taken bestaan uit: Tekeningen lezen en begrijpen Machines programmeren/instellen 100% draaien en 100% programmeren Stukwerk Diverse keren de instellingen wijzigingen per dag

  • Verantwoordelijke magazijn (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt het magazijn draaiende. D.w.z. dat je instaat voor de inkomende goederen; uitpakken, controleren, sorteren. Daarnaast sta je in voor het klaarzetten van de bestellingen zodat de chauffeurs dit kunnen uitleveren. Ook de stocktelling behoort tot jouw takenpakket.

  • OPERATOR SCHILLIJN WORTELEN (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een operator voor de verpakkingsmachinelijn in een verse groentenbedrijf. Als operator start je de lijn op en hou je deze zo goed mogelijk draaiende. Je verpakt op vraag van de bestellijst die je 's morgens doorkrijgt steekt zelf de juiste verpakkingsrol op de machine en stelt de stempel in en controleert die ook regelmatig zodat je lijst op het einde van je werkdag juist klaar staat voor de klant.

  • Huishoudelijke Hulp Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gezin te Kortrijk zijn wij op zoek naar een nette huishoudhulp. Dit op maandag van 14 tot 19u en op vrijdag van 7u tot 13u Matuur persoon met zin verantwoordelijkheid Licht huishoudelijke taken en strijken

  • Stagiaire Ressources Humaines (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Pour notre agence de recrutement située à Forest , nous recherchons un(e) Stagiaire Ressources Humaines. cette personne assumera les tâches suivantes: - prise de connaissance des demandes - matching - préselection des profils recherchés - suivi administratif des dossiers - mise en ligne des offres d'emploi - Classement -

  • Medewerker recyclagepark (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Zorg jij ervoor dat je studentenkamer er altijd opgeruimd en netjes bij ligt? Dan bij jij de student die wij zoeken voor onze vacature als parkwachter bij Igean! Voor deze job zoeken we iemand die als parkwachter aan de slag wil gaan in het containerpark dat wordt beheerd door Igean. Hier is geen enkele werkdag hetzelfde: je moet dus van afwisseling houden! Jij heet de bezoekers welkom in het recyclagepark en kijkt het afval na dat ze willen komen sorteren. Een vlotte babbel in het Nederlands gaat je makkelijk af: jij zorgt ervoor dat iedere bezoeker zijn afval in de juiste container deponeert. Loopt het toch eens mis, kan je op een vriendelijke manier uitleggen hoe er best gesorteerd kan worden. Een stappenteller heb jij niet meer nodig, je bent de hele dag in de weer en dit zowel in openlucht als binnen.

  • Zandstraler - Ontlakker (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb jij een eerste ervaring als zandstraler en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij misschien de vakman die we zoeken. Voor onze klant uit regio Limburg, met kantoor in Beringen, zoeken we een zandstraler - ontlakker. Als zandstraler ga je verschillende metalen constructies zandstralen zodat men die achteraf kan poederlakken. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het onderhoud van de straalcabine en de ontlakkingsmachine.

  • Sales assistant | FT | technische omgeving | Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de administratieve en commerciële ondersteuning van het salesteam. Je staat in voor de opmaak, het opvolgen en het administratief beheren van offertes en contracten voor verschillende projecten. Je start met een diepgaande opleidingsperiode en krijgt de nodige coaching van collega's en leidinggevenden. Je verzorgt correspondentie met klanten. Je volgt verkooopprojecten op. Telefonische contacten en prospectie Orderbevestigingen opmaken en doorsturen Ondersteuning van commerciële acties

  • Zwangerschapsvervanging zelfstandige logopediste (SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE)

    Regio: SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE

    Bedrijf: Rachel Coekaerts

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Taterbos is een jonge praktijk voor logopedie, stottertherapie en pedagogie. Momenteel bestaat ons team uit een logopediste/stottertherapeut en een pedagoge. Voornamelijk kinderen en jongeren met taal-, leer- en articulatieproblemen kunnen bij ons terecht. De stottertherapeut behandelt ook kinderen en jongeren die stotteren. ________ Wij zijn op zoek naar een logopedist(e) voor een zwangerschapsvervanging van 26/11/2018 tot 1/3/2019 (periode kan besproken worden) een mooi gevuld voltijds uurrooster. De mogelijkheid om nadien in de praktijk te blijven voor enkele uren kan zeker besproken worden. Je staat in voor de behandeling van kinderen en jongeren met articulatie-, taal- en leerproblemen. Ook OMFT-therapieën komen aan bod. Deze behandelingen kunnen doorgaan op school, thuis (in mindere mate) of in de praktijk. Zelf ben ik ook stottertherapeut. Indien dit niet tot jouw expertise behoort, is dit geen probleem. Hiervoor kan een andere oplossing gevonden worden. Pas afgestudeerden zijn zeker welkom. Heb je interesse of vragen? Aarzel dan niet om mij te contacteren! Je kan alvast een kijkje nemen op de website www.detaterbos.be Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten!

Zoek naar antwoorden van TUNING BOX in sociale netwerken
Look for responds of TUNING BOX in social networks

Lees alle opmerkingen voor TUNING BOX. Laat een reactie achter voor TUNING BOX. TUNING BOX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TUNING BOX. Leave a respond for TUNING BOX. TUNING BOX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TUNING BOX op de google maps. Adres en contacten TUNING BOX
Location of TUNING BOX on the google maps. Address and contacts of TUNING BOX

Andere gerelateerde bedrijven als come TUNING BOX TUNING BOX: LOUISE AVAUX | LUC BAERT | De Mey Peter | MARTIN WOUTERS | PIERRE JACQUET

Other related companies as TUNING BOX: LOUISE AVAUX | LUC BAERT | De Mey Peter | MARTIN WOUTERS | PIERRE JACQUET

TUNING BOX is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TUNING BOX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08956298828. Het bedrijf TUNING BOX bevindt zich op het adres: RUTHIER, 1; 4950; FAYMONVILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 644,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 849,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. Lijst met producten zijn Services: Entretien & R茅paration des Composants Electroniques. Marques de voitures: Volvo, Toyota, Vauxhall, Volkswagen, Seat, Skoda, Suzuki, Renault, Rover, Saab, Nissan, Opel, Peugeot, LandRover, Mercedes, Mitsubishi, Honda, Isuzu, Lancia, Citroen, Fiat, Ford, Alfa Romeo, BMW, Chrysler..
De hoofdactiviteit van TUNING BOX is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TUNING BOX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TUNING BOX, openstaande posities, locatie van TUNING BOX op de kaart.

TUNING BOX is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is TUNING BOX, company assigned to the tax number BE08956298828. The company TUNING BOX is located at the address: RUTHIER, 1; 4950; FAYMONVILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 644,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 849,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. List of products are Services: Entretien & R茅paration des Composants Electroniques. Marques de voitures: Volvo, Toyota, Vauxhall, Volkswagen, Seat, Skoda, Suzuki, Renault, Rover, Saab, Nissan, Opel, Peugeot, LandRover, Mercedes, Mitsubishi, Honda, Isuzu, Lancia, Citroen, Fiat, Ford, Alfa Romeo, BMW, Chrysler..
The main activity of TUNING BOX is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TUNING BOX is not available. You also can look at reviews of TUNING BOX, open positions, location of TUNING BOX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TUNING BOX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TUNING BOX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TUNING BOX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TUNING BOX, employees, financial statistics.