TRAVINOX-ANC VANDENBROECK

Contactgegevens TRAVINOX-ANC VANDENBROECK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAVINOX-ANC VANDENBROECK: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAVINOX-ANC VANDENBROECK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES BRUY?RES 51; 1435; MONT-SAINT-GUIBERT, België

Telefoon (phone): 10452303 (+32-10452303) 10452303 (+32-10452303)

Fax (fax): +32 (56) 202-28-64 +32 (56) 202-28-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAVINOX-ANC VANDENBROECK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAVINOX-ANC VANDENBROECK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAVINOX-ANC VANDENBROECK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAVINOX-ANC VANDENBROECK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAVINOX-ANC VANDENBROECK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAVINOX-ANC VANDENBROECK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAVINOX-ANC VANDENBROECK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAVINOX-ANC VANDENBROECK
Products information TRAVINOX-ANC VANDENBROECK

BTW identificatienummer (tax): BE08935424804
Ondernemingsnummer: 3342010498
Hoofdstad (capital): 742,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 492,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in TRAVINOX-ANC VANDENBROECK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAVINOX-ANC VANDENBROECK
(Get full report from official database of BE for TRAVINOX-ANC VANDENBROECK)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAVINOX-ANC VANDENBROECK
Addition kinds of activities for TRAVINOX-ANC VANDENBROECK

381202. Vliegtuig controle instrumenten | Aircraft control instruments
22110515. Silesia, katoen | Silesia, cotton
22319901. Burling en mending doek | Burling and mending cloth
32559901. Castable vuurvaste materialen: klei | Castable refractories: clay
34290105. Meubelen hardware | Furniture hardware
34949900. Ventielen en buisleidingen, nec, nec | Valves and pipe fittings, nec, nec
34969901. Prikkeldraad, gemaakt van aangekochte draad | Barbed wire, made from purchased wire
73891304. Auteursrechten bescherming service | Copyright protection service

Werken bij TRAVINOX-ANC VANDENBROECK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAVINOX-ANC VANDENBROECK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAVINOX-ANC VANDENBROECK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAVINOX-ANC VANDENBROECK. Looking for open vacancies in other companies

  • Schadebeheerder (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een ongeval is snel gebeurd. Op zo een moment is het cruciaal dat er aan de bestuurders op een efficiënte en klantvriendelijke manier verder geholpen kunnen worden Je zal ingezet worden om de schadedossiers van A tot Z af te handelen voor de voertuigen die tot ons wagenpark behoren. Wat wordt er nu van jou verwacht? - Je zal verantwoordelijk gesteld worden voor de opening en opvolging van de schadedossiers van onze klanten om er op die manier voor te zorgen dat de klant een perfecte dienstverlening zal krijgen. - Je bewaakt mee de herstelduur en zorgt de recuperatie van de fondsen zodat het dossier op de meest efficiënte wijze kan afgesloten worden.de reparatieduur en neemt bij overschrijding actie richting de leverancier en/of de bestuurder - Je bent het aanspreekpunt voor zowel de interne als externe klanten en leveranciers, waarbij je iedereen op de hoogte houdt van de voortgang van het dossier. - Je hebt continu oog voor de klanttevredenheid en neemt indien nodig de juiste acties - Je beheerst de afspraken uit de Service Level Agreements op jouw vakgebied en komt deze na - Je draagt bij om de Key Performance Indicators van je afdeling te bereiken

  • Operator Volcontinu (12u shiften) (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ASAP MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je bestuurt een onderdeel van complexe installaties van geïntegreerde apparaten. * Je controleert de parameters en stelt de afwijkingen bij. * Je loopt soms wacht bij de installaties om, met of zonder technische hulpmiddelen, onregelmatigheden op te sporen.

  • SERVICE ( TRANSPORT ) COORDINATOR - DENDERMONDE (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met maar liefst 9 vestigingen over Belgie en Nederland, zijn wij op zoek naar een Service Coordinator. Je zal tewerkgesteld worden in de vestiging te Dendermonde, opgelet deze vestiging verhuisd in 2019 naar Zele. Ook jou willen ze dan mee verhuizen, aangezien ze enorm aan het groeien zijn en dus op zoek gaan naar nieuwe medewerkers. Belgie en Nederland tellen nu +- 230 werknemers met 99% van hen die een technische achtergrond hebben. Onze klant is expert in wat ze doen en zijn enorm gekent binnen de logistieke transportsector. In de functie als Service Coordinator zal je o.a instaan voor het volgende takenpakket Je zal mee het betrokken worden bij het weekoverleg en receptieoverleg Rapporteren doe je aan de vestigingsleider en zal tewerkgesteld worden op de receptie-afdeling Je zal verantwoordelijk en bevoegd zijn voor o.a. vastleggen en bespreken van opdrachten m.b.t. voertuigen, schades of mankementen vastleggen in een werkorder, werkplaatsopdrachten controleren, werkorders communiceren met de chef van de werkplaats, werkplanning dagelijks bespreken met de betrokken partijen, bij pech of strandingen de mogelijkheden bespreken met de klant, bewaken van klantafspraken, werkplaatsdoelstellingen en planning, ......

  • Arbeider metaal - afvoer reachtruck Nacht (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt samen met een collega aan de verpakkingslijn. Om beurt bedien je de verpakkingsmachine of verplaats je de goederen in het buitenmagazijn. Taken verpakkingsmachine: Piepschuim opleggen Machine voorzien van folie Folie op – nieuwe rol voorzien Eenvoudig machine bedienen Zelf horen/zien of de folie gescheurd is of als er iets misloopt Taken reachtruck: Moet de pak buiten zetten Moet zelf redeneren waar hij de pak zal zetten en geeft de locatie dan ook in in het computer (SAP systeem in de reachtruck) Er zijn plaatsen van  6 rijen na elkaar, andere plaatsen waar er maar 2 rijen achter elkaar zijn Is het een bestelling van maar 1 pak, best plaatsen waar er maar 2 rijen zijn, anders moet er bijvoorbeeld eerst 5 rijen verzet worden voor de juiste pak genomen kan worden Er wordt onderling beslist wie wanneer wat doet.

  • Mecanicien van tuinmachines (WESTMALLE)

    Regio: WESTMALLE

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Malle, een tuin- en dierspeciaalzaak, zoek wij een mecanicien voor grasmaaiers. Je onderhoudt of herstelt motoren, onderdelen en uitrusting van tuinmaterieel en ander materieel met tweetakt- of viertaktmotoren. Je werkt volgens de veiligheidsvoorschriften en de regelgeving. Je bent ook bereidt om in te springen bij het verkopen van grasmaaiers. Vind jij je terug in de bovenstaande functieomschrijving? Dan bij jij de persoon die wij zoeken! Solliciteer snel door je CV met motivatie door te sturen naar [email protected].

  • ELEKTRO MECHANIEKER / TECHNIEKER PRODUCTIE - 2 PLOEGEN (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ELEKTRO MECHANIEKER / TECHNIEKER ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellingen aan het volledige machinepark. Daarbij komen volgende taken kijken: Het onderhoud van het machinepark; Analyseren en oplossen van storingen; Het preventief en curatief onderhoud; Rapportage van herstellingen in het onderhoudssysteem; Mee nadenken over verbetermogelijkheden ter optimalisatie van het machinepark. Je komt terecht in een team van 4 techniekers en rapporteert aan het hoofd van deze afdeling. Je werkt in 2 ploegen: Vroege: 5u53 - 14u00 Late: 13u53 - 22u00       Bedrijfsprofiel: Onze klant is gespecialiseerd productiebedrijf, met vestigingen in Olen en Herentals. Ter uitbreiding zoeken wij voor hen een ELEKTRO MEKANIEKER / TECHNIEKER, te werken in 2 ploegen.   SELECT HR staat voor maatwerk en kwaliteit. Wij gaan graag samen met jou op zoek naar het bedrijf en de functie die het beste aansluit bij jouw sterktes, kwaliteiten en interesses. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures!  

  • Huishoudhulp regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ...

  • Kinderbegeleid(st)er (VOSSEM)

    Regio: VOSSEM

    Bedrijf: ISF INTERNATIONAL DAYCARE

    Type: Vaste Job

    Kinderen verzorgen, maaltijden geven, contact met ouders en kinderen.

  • Service Advisor = Aftersales Engineer + Logistiek Medewerker (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: GARAGE CARROSSERIE SCHOKKAERT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een Garage-Carrosserie, omgeving Ninove en zijn op zoek naar een Service Advisor. In deze functie ben je het aanspreekpunt voor klanten die hun auto voor reparatie of keuring achterlaten. Je informeert op klantvriendelijke en servicegerichte wijze de klant over de reparatie- en onderhoudswerkzaamheden met de daarbij horende kosten. Vervolgens geef je nauwgezet deze instructies door aan de monteurs. Je coördineert, stuurt en bewaakt de werkplaatsverrichtingen. Niet alleen dien je dus te beschikken over de nodige technische kennis, maar ook over de sociale skills om met klanten om te gaan.

  • Digitale drukkers - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Flyer

    Type: Vaste Job

    Voor de afdeling groot formaat: Je werkt als operator aan de digitale pers - grote formaten Je communiceert in verband met de technische mogelijkheden en beperkingen van digitaal drukken Je voert het onderhoud uit aan de digitale pers Je past procedures en instructies op vlak van kwaliteit, veiligheid en milieu toe Je werkt dagelijks aan verbetering op druktechnisch vlak

  • Onderhoudsmechanicien mét kennis lassen (schoolverlaters ook welkom) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor: Herstellaswerk (inox - halfautomaat en TIG) Onderhoud installaties (pompen, lagers, reductoren, transportbanden, centrifuges, aflsuiters, leidingen …) Kleine electriciteitswerken (attest BA4 – BA5) Kleine constructies maken en plaatsen: draaien, frezen, plooien, boren, slijpen,... Bedoeling is om binnen 2 jaar door te groeien naar de functie van hoofdtechnieker. Bedrijfsprofiel: Onze klant is marktleider in België, Luxemburg en Frankrijk voor het inzamelen van gebruikte frituurolie. 

  • KOKS voor hoogstaande horeca events (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je zelf bepalen welke dagen/uren je werkt en in welke regio? Ben jij een kok of keukenmedewerker, heb je veel of weinig ervaring maar kook je over van passie voor het vak? Dan is KITCHENSTAFF zeker iets voor jou! Kitchenstaff is een vliegende brigade van gemotiveerd keukenpersoneel. Ondersteuning van klanten op momenten van grote drukte, afwezigheid, ziekte of vakantie van het vaste personeel. Van cateringbedrijf tot eventskantoor, bedrijfsrestaurant tot sterrenzaken

Zoek naar antwoorden van TRAVINOX-ANC VANDENBROECK in sociale netwerken
Look for responds of TRAVINOX-ANC VANDENBROECK in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAVINOX-ANC VANDENBROECK. Laat een reactie achter voor TRAVINOX-ANC VANDENBROECK. TRAVINOX-ANC VANDENBROECK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAVINOX-ANC VANDENBROECK. Leave a respond for TRAVINOX-ANC VANDENBROECK. TRAVINOX-ANC VANDENBROECK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAVINOX-ANC VANDENBROECK op de google maps. Adres en contacten TRAVINOX-ANC VANDENBROECK
Location of TRAVINOX-ANC VANDENBROECK on the google maps. Address and contacts of TRAVINOX-ANC VANDENBROECK

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAVINOX-ANC VANDENBROECK TRAVINOX-ANC VANDENBROECK: Ron BVBA | AUX BELLES NUITS | Malcolm J | Samira | DIRK VAN GOMPEL

Other related companies as TRAVINOX-ANC VANDENBROECK: Ron BVBA | AUX BELLES NUITS | Malcolm J | Samira | DIRK VAN GOMPEL

TRAVINOX-ANC VANDENBROECK is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAVINOX-ANC VANDENBROECK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08935424804. Het bedrijf TRAVINOX-ANC VANDENBROECK bevindt zich op het adres: RUE DES BRUY?RES 51; 1435; MONT-SAINT-GUIBERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 742,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 492,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. Producten gemaakt in TRAVINOX-ANC VANDENBROECK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAVINOX-ANC VANDENBROECK is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAVINOX-ANC VANDENBROECK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAVINOX-ANC VANDENBROECK, openstaande posities, locatie van TRAVINOX-ANC VANDENBROECK op de kaart.

TRAVINOX-ANC VANDENBROECK is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAVINOX-ANC VANDENBROECK, company assigned to the tax number BE08935424804. The company TRAVINOX-ANC VANDENBROECK is located at the address: RUE DES BRUY?RES 51; 1435; MONT-SAINT-GUIBERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 742,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 492,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. Products created in TRAVINOX-ANC VANDENBROECK were not found.
The main activity of TRAVINOX-ANC VANDENBROECK is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAVINOX-ANC VANDENBROECK is not available. You also can look at reviews of TRAVINOX-ANC VANDENBROECK, open positions, location of TRAVINOX-ANC VANDENBROECK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAVINOX-ANC VANDENBROECK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAVINOX-ANC VANDENBROECK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAVINOX-ANC VANDENBROECK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAVINOX-ANC VANDENBROECK, employees, financial statistics.