STEFAN VANDAELE

Contactgegevens STEFAN VANDAELE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEFAN VANDAELE: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEFAN VANDAELE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KEMMELBERGSTRAAT 63; 8370; BLANKENBERGE (GRAND), België

Telefoon (phone): 50416137 (+32-50416137) 50416137 (+32-50416137)

Fax (fax): +32 (50) 711-14-13 +32 (50) 711-14-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEFAN VANDAELE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEFAN VANDAELE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEFAN VANDAELE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEFAN VANDAELE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEFAN VANDAELE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEFAN VANDAELE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEFAN VANDAELE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEFAN VANDAELE
Products information STEFAN VANDAELE

BTW identificatienummer (tax): BE06448394775
Ondernemingsnummer: 9425415039
Hoofdstad (capital): 477,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 528,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEFAN VANDAELE
(Get full report from official database of BE for STEFAN VANDAELE)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEFAN VANDAELE
Addition kinds of activities for STEFAN VANDAELE

325500. Klei vuurvaste materialen | Clay refractories
22960302. Stof voor het versterken van brandstofcellen | Fabric for reinforcing fuel cells
32720712. Siding, prefab steen | Siding, precast stone
49530101. Zuurafval, inzameling en verwijdering | Acid waste, collection and disposal
78299903. Film inkoopbureaus, film | Film purchasing agencies, motion picture

Werken bij STEFAN VANDAELE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEFAN VANDAELE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEFAN VANDAELE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEFAN VANDAELE. Looking for open vacancies in other companies

  • Technicus: bachelor elektromechanica - NMBS Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als bachelor elektromechanica vervul je een sleutelrol om de veiligheid en de regelmaat van het treinverkeer te verbeteren: In de Tractiewerkplaats Antwerpen Noord sta je mee in voor het onderhoud en revisie van elektrische en diesellocomotieven. Je past verschillende technieken toe en bouwt een doorgedreven kennis op van het treinmaterieel. Dit onderhoud gebeurt voornamelijk overdag en in het weekend. Op de Technische onderhoudspost Antwerpen Schijnpoort voer je correctief en preventief onderhoud uit van reizigersmaterieel (rijtuigen, motorstellen, …). Dit gebeurt overdag en ’s nachts en ook in de weekends. Naast het onderhoud aan het rollend materieel (treinen) zorgen onze eigen techniekers ook voor het onderhoud en vernieuwingen van eigen technische installaties en gebouwen. Afhankelijk van je inzet, motivatie en competenties groei je snel door naar functies zoals: depannagedienst, teamleader, planner, …

  • Commercieel bediende binnendienst (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je neemt zowel contact op met particulieren als met bedrijven. - Je stelt telefonisch producten en/of diensten voor aan potentiële klanten. - Je bespreekt nieuwe campagnes met bestaande klanten. - Je voert enquê;tes uit. - Je plant afspreken in voor de vertegenwoordigers op de baan. - Je bent verantwoordelijk voor het administratieve beheer van je gesprekken en het inloggen van je verkopen in het systeem. - Je stelt de klant centraal door te luisteren, te informeren en te adviseren.

  • Betontechnoloog (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kwaliteitsverantwoordelijke sta je in voor het behouden en verbeteren van de productie- en productkwaliteit van het beton, het controleren van de bekistingen en nakijken van de afgewerkte producten voor ze naar de klant vertrekken. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Opvolgen van het productieproces door middel van controlemetingen, visuele controles, …; Nakijken en controleren van de bewapende bekistingen; Nakijken en opvolgen van de afgewerkte elementen voor ze naar de klant vertrekken; Uitvoeren van ijkingen, analyses en testproeven; Analyse van technische opmerkingen; Problemen onderzoeken binnen het productieproces; Betonsamenstellingen verbeteren en/of vernieuwen; Alle controles voor het behalen van CE-certificaat; Testen en onderzoeken van nieuwe producten en systemen; Collega’s op de werkvloer aanspreken en hen tijdig wijzen op fouten of afwijkingen van de kwaliteitseis

  • ALLROUND BEDIENDE WEEGBRUG BOUW PREVENTIENIVEAU III (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO Roeselare Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Roeselare zijn wij op zoek naar een technisch administratief bediende; Je zal instaan voor alle administratie omtrent: - Grondbank - Copro - weegbrug - tracimat - en nog andere allerhande administratieve taken.

  • Onderhoudsmedewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Lokeren, zijn wij opzoek naar een onderhoudsmedewerker. Je werkt samen in een team van 2 personen, voert kleine aanpassingen uit aan montage infrastructuren en kan meedenken aan het realiseren van kleine verbeteringen met betrekking tot ergonomie en werkpostinfrastructuur. Kleine herstellingen machines Preventief en curatief onderhoud Administratie bijhouden hieromtrent Externe partners / leveranciers bijstaan met herstellen van machines/montagelijnen, kan zowel ter plaatse als telefonisch Beheer van de stock alsook aankoop van reserveonderdelen Personen aansturen in het kader van vervanging van machines

  • CALCULATOR (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als calculator zijn we op zoek naar iemand die instaat voor kostprijscalculaties voor de afdeling bouw. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Offertes aanvragen bij leveranciers en onderaannemers; De scherpste prijsoffertes opstellen; Regelmatig werven bezoeken zodat je voeling houdt met de uitvoering; Je rapporteert aan het hoofd van de calculatieafdeling.

  • Stikker/stikster (SCHOONAARDE)

    Regio: SCHOONAARDE

    Bedrijf: T-INTERIM DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Schoonaarde zijn we op zoek naar stikker of stikster die reeds ervaring heeft met zware materialen. Je moet namelijk de stoffen manueel door de machine halen waardoor je ook over een goede fysieke conditie moet beschikking. Uurrooster: ma - do: 8u - 16u30, op vrijdag heb je gedaan om 14u30.

  • Huishoudhulpen regio HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TRIXXO HOME HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Student keuken- Pizza Hut Delivery Deurne Zuid (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Bediende verkoper Colruyt Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Colruyt is ongetwijfeld nog altijd het meest bekende merk van Colruyt Group. Deze formule, toegespitst op de laagste prijzen, heeft winkels over het hele land en is ook actief in Luxemburg. Als Colruyt-medewerker stel je alles in het werk om de klant zo efficiënt mogelijk te laten winkelen. Dat doe je op een eenvoudige en dienstbare manier. Je komt terecht in een hecht team met medewerkers uit de buurt. En omdat je dicht bij huis werkt, hoef je ook geen lange afstanden af te leggen of in de file te staan. Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Regulatory affairs associate (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Als Regulatory affairs associate sta jij in voor : Het coordineren van registratiedossiers Het werken met de Sales & Marketing-organisaties Het goede verloop van de toegewezen projecten Het indienen van regelgevingen en het opstellen van productregistratiedossiers De controle van producten die moeten voldoen aan de wettelijke vereisten Het deelnemen aan audits en vergaderingen Het uitvoeren van regulerend onderzoek inclusief

  • Mystery Shopper (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van STEFAN VANDAELE in sociale netwerken
Look for responds of STEFAN VANDAELE in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEFAN VANDAELE. Laat een reactie achter voor STEFAN VANDAELE. STEFAN VANDAELE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEFAN VANDAELE. Leave a respond for STEFAN VANDAELE. STEFAN VANDAELE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEFAN VANDAELE op de google maps. Adres en contacten STEFAN VANDAELE
Location of STEFAN VANDAELE on the google maps. Address and contacts of STEFAN VANDAELE

Andere gerelateerde bedrijven als come STEFAN VANDAELE STEFAN VANDAELE: Vandenhove L | OH FADISTA | EDUARD ROMBOUTS | C. SALHADIN | MAISON REPOS ST.L?ONARD

Other related companies as STEFAN VANDAELE: Vandenhove L | OH FADISTA | EDUARD ROMBOUTS | C. SALHADIN | MAISON REPOS ST.L?ONARD

STEFAN VANDAELE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STEFAN VANDAELE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06448394775. Het bedrijf STEFAN VANDAELE bevindt zich op het adres: KEMMELBERGSTRAAT 63; 8370; BLANKENBERGE (GRAND). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 477,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 528,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. Lijst met producten zijn Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures..
De hoofdactiviteit van STEFAN VANDAELE is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEFAN VANDAELE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEFAN VANDAELE, openstaande posities, locatie van STEFAN VANDAELE op de kaart.

STEFAN VANDAELE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is STEFAN VANDAELE, company assigned to the tax number BE06448394775. The company STEFAN VANDAELE is located at the address: KEMMELBERGSTRAAT 63; 8370; BLANKENBERGE (GRAND). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 477,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 528,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. List of products are Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures..
The main activity of STEFAN VANDAELE is Amusement and Recreation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of STEFAN VANDAELE is not available. You also can look at reviews of STEFAN VANDAELE, open positions, location of STEFAN VANDAELE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEFAN VANDAELE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEFAN VANDAELE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEFAN VANDAELE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEFAN VANDAELE, employees, financial statistics.