Vandenhove L

Contactgegevens Vandenhove L: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vandenhove L: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vandenhove L

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Lodewijk Van Boeckel 49; 1140; Bruxelles (Evere), België

Telefoon (phone): 02 242 76 38; 02 759 47 22 (+32-02 242 76 38; 02 759 47 22) 02 242 76 38; 02 759 47 22 (+32-02 242 76 38; 02 759 47 22)

Fax (fax): +32 (53) 150-60-75 +32 (53) 150-60-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vandenhove L: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vandenhove L"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vandenhove L"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vandenhove L, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vandenhove L. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vandenhove L, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vandenhove L. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vandenhove L
Products information Vandenhove L

BTW identificatienummer (tax): BE07907928466
Ondernemingsnummer: 5385192871
Hoofdstad (capital): 493,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 721,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Vandenhove L zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vandenhove L
(Get full report from official database of BE for Vandenhove L)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vandenhove L
Addition kinds of activities for Vandenhove L

5153. Koren- en veldbonen | Grain and field beans
519899. Verf, lak en benodigdheden, niet inbegrepen | Paints, varnishes, and supplies, nec
17999909. Installatie van dock apparatuur, industrieel | Dock equipment installation, industrial
25110602. Console tafels: hout | Console tables: wood
79970200. Boten en zwemclubs | Boating and swimming clubs

Werken bij Vandenhove L: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vandenhove L: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vandenhove L. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vandenhove L. Looking for open vacancies in other companies

  • Grafisch afwerker / Operator snijmachine - regio Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een grafisch afwerker / operator snijmachine die instaat voor het drukken en afwerken van publicaties en allerhande drukwerk. Je bent verantwoordelijk voor de aansturing en bediening van de snijmachine. Je draagt zorg voor de snijkwaliteit en houdt hierbij rekening met de technische aspecten van het drukwerk. Voorraadbeheer, verpakken en het logistiek verwerken van afgewerkte producten behoren ook tot jouw takenpakket. Je staat in voor administratieve taken: bestellen van materiaal, schriftelijke communicatie, nazicht en archivering. Je informeert en helpt de klant door inlichtingen te geven of doorverwijzing indien nodig. Je staat in voor optimale informatiedoorstroming: rapportering, signalering en deelname aan werkoverleg. Je respecteert de voorziene veiligheidsmaatregelen. Je bedient de verschillende afwerkingsmachines in de drukkerij.

  • Kwalitief marktonderzoeker (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als kwalitatief onderzoeker kom je terecht in een zeer tof team. Je takenpakket zal bestaan uit onderstaande taken: Je verdiept jezelf in het hoe en het waarom van consumentengedrag, zowel online als offline Je verkrijgt inzicht in de attitudes, motieven en argumenten van consumenten die bepalend zijn voor hun gedrag Je bent verantwoordelijk voor het beheer en uitvoeren van de verschillende stappen in een kwalitatief onderzoeksproject zoals o.a. het opstellen en uitwerken van gespreksgidsen, het uitvoeren en opvolgen van veldwerk (interviews, groepsgesprekken, communities, chatsessies, …), de analyse en rapportering van de resultaten. Hierbij maak je gebruik van bekende tools, maar ook nieuwe methoden (bv. community panels, social listening, mobile apps, Google Glass en inspirerende workshops) Je neemt de verantwoordelijkheid op voor het beheer en de uitvoering van verschillende stappen in een kwalitatief onderzoeksproject Je vat elk nieuw project enthousiast aan en je denkt creatief mee over de verschillende aspecten van het onderzoek

  • Verpleegkundige voltijds voor woonzorgcentrum - Regio Kruibeke (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een woonzorgcentrum in regio Kruibeke zoeken we momenteel een voltijds verpleegkundige voor een tijdelijke opdracht tot eind dit jaar. Als verpleegkundige sta je in voor de uitvoering van de verplegende en verzorgende opdrachten in het woonzorgcentrum. Je behartigt het welzijn van de bewoners en verzekert hen een aangenaam en comfortabel verblijf. Als verpleegkundige sta je in voor de dagelijkse verzorging en verpleging van onze bewoners en ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten, controleren en toedienen van de medicatie, wondverzorging, inspuitingen,... Je houdt de verpleegdossiers up- to date en zorgt voor een gepaste opvolging en bijhorende registraties. Je stelt de juiste prioriteiten in functie van een professionele dienstverlening voor onze bewoners.

  • DEELTIJDS ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Hays Response Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    . Voor onze klant, een professionele organisatie regio Torhout, zoeken wij vanuit Hays Response Office Support een administratief medewerker voor een tijdelijke opdracht van minimum 3 maanden met kans op verlenging. Bachelor of gelijkwaardig door ervaring Administratief sterk & klantgericht Deeltijdse job van 20h (elke namiddag) Als administratief medewerker sta je in voor de administratieve opvolging en het up-to-date houden van de klantendossiers. Daarnaast registreer je de onderzoeksresultaten in het intern systeem en je rapporteert niet-conforme resultaten aan de bevoegde instanties. Vervolgens fungeer je als eerste aanspreekpunt voor de klanten met betrekking tot vragen omtrent de onderzoeksresultaten.

  • Onderhoudsteam restaurant - vroege uren - deeltijds (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek voor deze klant naar 5 mensen die zullen instaan voor het onderhoud. Samen met 4 collega's sta je in voor:  Onderhouden van de zaal, vloer, meubilair, binnenkant ramen en binnenkant muren  Speelruimte kinderen Onderhoud van de personeelsruimte Alle sanitair Onderhoud terras Onderhoud parking Het onderhoud van de keuken Uurrooster:  Je begint om 6 uur en werkt tot ongeveer 10 à 11 uur Je hebt wekelijks 2 dagen vrij Ook op zaterdag, zondag en op feestdagen zal je ingeschakeld worden Het uurrooster kan ook besproken worden, afhankelijk van wat mogelijk is voor jou Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van 's werelds grootste voedingsketens. Eind september 2018 is het volledige keukengedeelte vernieuwd en gemoderniseerd. 

  • Young Talent - student logistiek management - 3 dagen / week (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een internationaal transportbedrijf in Antwerpen (Noord) zoeken we een professionele bachelorstudent logistiek management. Je ondersteunt op verschillende afdelingen én krijgt de kans om praktijkervaring op te doen.

  • Jobstudenten winkelverkoop (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gelegen te groot-Menen zijn wij op zoek naar een jobstudenten die de woensdag of in het weekend wensen te werken. Jouw verantwoordelijkheid bestaat uit het aanvullen van de rekken, aan de kassa staan en klantenadvies verlenen indien nodig. Spreek jij zowel Frans als Nederlands en ben je klantvriendelijk ingesteld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je komt terecht in een dynamisch bedrijf en een tof team.

  • Technische jobstudenten gezocht (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een gerenommeerde groentefirma in Ardooie zijn we op zoek naar jobstudenten die een technische opleiding volgen, dit om de operator bij te staan. Je helpt de goede werking van de productielijnen te garanderen, je helpt kleine storingen op te lossen en springt bij waar nodig, steeds met de productievereisten, veiligheidsnormen en hygiëneregels in gedachten.

  • Studenent produktie medewerker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Studentenjob

    Ben je 1 of meerdere dagen vrij per week om een centje bij te verdienen? Neem dan razendsnel contact op met ons kantoor want dan plannen we je graag in op regelmatige basis of zekfs je vaste dag per week om mee charcuterie te verpakken.

  • Jobstudent McDonald's Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: McDONALD'S

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten die ons helpen met de bediening van de klanten aan de kassa of met het bereiden van fastfoodgerechten in de keuken. Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en vriendelijke service staat voor ons centraal. Ook draai je mee in ons concept van tafelbediening. Verder sta je aan de kassa ook in voor het goede verloop in het restaurant: tafels afruimen indien nodig, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, salades en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Voedselveiligheid is van het allerhoogste belang. Andere taken die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere het aanvullen van de voorraad, het bedienen van de klanten die via de drive het restaurant bezoeken, het controleren van de voorraden, ...

  • Gerant (e) voor kledingszaak - regio Izegem - VAST contract (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als gerant (e) in de fashion of je hebt er reeds een aantal jaren opzitten als verkoper / verkoopster en bent klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Misschien is deze functie als gerant wel iets voor jou? Dit is een functie met veel verschillende aspecten: Aansturen en coachen van verschillende personeelsleden Opmaak van personeelsplanningen, opvangen van ziektes en verlof door tijdelijke krachten in te schakelen Je neemt het volledige beheer van de winkel onder jouw vleugels en streeft naar de te behalen budgetten Je werkt actief mee in de verkoop, kassa, stock etc.

  • Dossierbeheerder - persoonlijke aanpak - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit moderne kantoor gelegen in Antwerpen is momenteel sterk aan het groeien en is dus op zoek naar een nieuwe collega. Het team bestaat momenteel uit een tiental medewerkers die elke dag met plezier komen werken. Een van de redenen hiervoor is dat ze werken met een persoonlijke aanpak. De vennoten vinden het belangrijk dat alle medewerkers voldoende klantencontact hebben en hen ook kennen. Daarnaast wordt er op z'n tijd een teambuilding activiteit georganiseerd. Dit kan zijn samen lunchen op woensdag of samen naar een concert. Daarnaast biedt dit kantoor jou veel ruimte om te groeien in jouw functie. Zou je graag beginnen met het behalen van je IAB titel? Je krijgt hier alle ondersteuning en opleidingen die je nodig hebt om deze te behalen. Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant - Verantwoordelijkheden Je zal verantwoordelijk worden voor het volledig A-Z afwerken van de aan jou toegewezen dossiers: Opstellen van de jaarrekeningen en fiscale aangiftes Verzorgen van de nodige rapportering Tussentijdse besprekingen Eindbesprekingen zal je samen voeren met de zaakvoerder Naarmate jouw kennis toeneemt zullen jouw taken en verantwoordelijkheden groeien.

Zoek naar antwoorden van Vandenhove L in sociale netwerken
Look for responds of Vandenhove L in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vandenhove L. Laat een reactie achter voor Vandenhove L. Vandenhove L bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vandenhove L. Leave a respond for Vandenhove L. Vandenhove L on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vandenhove L op de google maps. Adres en contacten Vandenhove L
Location of Vandenhove L on the google maps. Address and contacts of Vandenhove L

Andere gerelateerde bedrijven als come Vandenhove L Vandenhove L: BAKKERIJ "PATRICK" | Trends Zakenkantoor BVBA | IVAN DEWEVER | GENEVIEVE DEUSE | LACROIX

Other related companies as Vandenhove L: BAKKERIJ "PATRICK" | Trends Zakenkantoor BVBA | IVAN DEWEVER | GENEVIEVE DEUSE | LACROIX

Vandenhove L is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vandenhove L, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07907928466. Het bedrijf Vandenhove L bevindt zich op het adres: Rue Lodewijk Van Boeckel 49; 1140; Bruxelles (Evere). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 493,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 721,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in Vandenhove L zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vandenhove L is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vandenhove L is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vandenhove L, openstaande posities, locatie van Vandenhove L op de kaart.

Vandenhove L is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vandenhove L, company assigned to the tax number BE07907928466. The company Vandenhove L is located at the address: Rue Lodewijk Van Boeckel 49; 1140; Bruxelles (Evere). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 493,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 721,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dentists. Products created in Vandenhove L were not found.
The main activity of Vandenhove L is Amusement and Recreation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vandenhove L is not available. You also can look at reviews of Vandenhove L, open positions, location of Vandenhove L on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vandenhove L, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vandenhove L, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vandenhove L, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vandenhove L, employees, financial statistics.