GENEVIEVE DEUSE

Contactgegevens GENEVIEVE DEUSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GENEVIEVE DEUSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GENEVIEVE DEUSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE JEAN VERKRUYTS 40; 4681; OUPEYE, België

Telefoon (phone): 43792204 (+32-43792204) 43792204 (+32-43792204)

Fax (fax): +32 (15) 988-80-80 +32 (15) 988-80-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GENEVIEVE DEUSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GENEVIEVE DEUSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GENEVIEVE DEUSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GENEVIEVE DEUSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GENEVIEVE DEUSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GENEVIEVE DEUSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GENEVIEVE DEUSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GENEVIEVE DEUSE
Products information GENEVIEVE DEUSE

BTW identificatienummer (tax): BE01330963134
Ondernemingsnummer: 3877319335
Hoofdstad (capital): 311,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 445,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in GENEVIEVE DEUSE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaciens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GENEVIEVE DEUSE
(Get full report from official database of BE for GENEVIEVE DEUSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GENEVIEVE DEUSE
Addition kinds of activities for GENEVIEVE DEUSE

4923. Gas transmissie en distributie | Gas transmission and distribution
16110204. Weg- en straatbedekking aannemer | Highway and street paving contractor
17110404. Ventilatie- en buizenwerknemer | Ventilation and duct work contractor
23250100. Jeans en broekjes voor mannen en jongens | Men's and boys' jeans and dungarees
24310105. Deurluiken, hout | Door shutters, wood
33120000. Hoogovens en staalfabrieken | Blast furnaces and steel mills
34940106. Goed adapters | Well adapters
37210201. luchtschepen | Airships
38410213. sphygmomanometers | Sphygmomanometers
39440706. Wandelaars, baby (voertuig) | Walkers, baby (vehicle)

Werken bij GENEVIEVE DEUSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GENEVIEVE DEUSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GENEVIEVE DEUSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GENEVIEVE DEUSE. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteerders (tijdelijke opdracht met opstart oktober) (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt zelfstandig & in teamverband op een werkpost waar een aantal opeenvolgende fijne montagehandelingen moeten gebeuren

  • Commercieel bediende (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf regio Ingelmunster zoeken wij EEN COMMERCIEEL BEDIENDE BOUW/INDUSTRIE/WERKPLAATSUITRUSTING (M/V)   Veelvuldig klantencontact per telefoon, e-mail en fax m.b.t.: Omzetting referenties (crossing) Beschikbaarheid en prijs van onderdelen Status lopende bestellingen Ingeven voorraad administratie (inkomende en uitgaande goederen) Communicatie met leveranciers over bestellingen, leveringstermijnen  e.d. Beheer documentatie en prijslijsten

  • Administratief bediende verkoopadministratie Trucks (m/v) regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: TRIXXO JOBS GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw verantwoordelijkheden situeren zich op vlak van de administratieve ondersteuning van de Truck Business Advisor. Samen met hun vorm je een sterk team om aan de noden van de klanten te voldoen. Je taken betreffen onder andere: Het plaatsen en opvolgen van bestellingen Opvolgen van de klantendossiers Contacten leggen met opbouwers Opvolgen van leveringen Bijkomend soms afleveringen verzorgen Bovendien onderhoud je rechtstreeks contact met de verschillende afdelingen binnen het bedrijf

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lanaken (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: PUUUR BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

  • Ervaren huishoudhulp met dienstencheques voor 1 gezin (20u) Regio Zonhoven(m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Actief NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar een gemotiveerde deeltijdse huishoudhulp om vast in dienst te treden. Wij zijn op zoek naar een ervaren huishoudhulp voor het schoonmaken van particuliere woning in Zonhoven d.w.z. poetsen algemeen, ramen wassen, strijken,.... Je zal 20u per week in hetzelfde gezin werken van maandag tot en met vrijdag.

  • Afwasser (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant op de luchthaven zijn wij op zoek naar personeel (uitzendkrachten) voor in de Loft Je takken zijn o.a: - Afwas

  • Elektromechanieker - Bachelor - Regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een voedingsfirma in de regio van Deinze is AGO Technics op zoek naar uitvoerend elektromecanieker (bachelor) . Als elektromecanieker word je all round ingezet op de preventieve en curatieve taken van het onderhoudsteam. Je functie: Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud. Doordat jij het aanspreekpunt bent op vlak van machines en infrastructuur, zorg je ervoor dat je ten alle tijde op de hoogte bent van de stand van zaken omtrent al dan niet geplande onderhoudswerken. Als er zich storingen voordoen, probeer je zo snel mogelijk ter plekke te gaan om zo eventueel samen met een collega-technieker, een oplossing te zoeken. Je zoekt gericht oplossingen op zowel mechanisch als elektrisch vlak. Je brengt verbeteringen aan waar nodig.

  • IBIC - Junior Calculator (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: IBIC

    Type: Vaste Job

    Wij zijn IBIC – specialist in totaalprojecten groendaken en daktuinen Groeiende KMO – kantoor gelegen in Aartselaar Toekomstgericht – met oog voor ecologie en duurzaamheid Internationaal kader - onderdeel van de Soprema group Jij mag Opmaken – van offertes voor projecten in aanbesteding en uitvoering (op basis van plannen, lastenboek,..) Opvragen – van prijzen bij onderaannemers en leveranciers Beantwoorden – van inhoudelijke of technische vragen van de klant Commercieel meedenken – offertes bespreken, klanten informatie verlenen,..

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bedrijf in de voedingssector, gelegen te Evergem, zijn we op zoek naar een vlotte administratieve kracht. Tot je takenpakket behoren: - het ingeven van bestellingen - Hierover communiceren met productie - afleveringsnota's maken, palletstickers maken - de transportplanning opmaken en doorgeven aan de transporteur - communiceren met de klant in verband met de bestellingen - de gewerkte uren van het personeel doorgeven aan het interim kantoor Naast deze taken zal je ook ingezet worden ter ondersteuning van de huidige administratief bediende in functie van facturatie, bestellingen en dergelijke.

  • flexi-job raadgever doe-het-zelf (8u op zaterdag) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Brico Sint-Truiden (BRIST nv)

    Type: Flexijob

    - je staat in voor het aanvullen en de correcte presentatie van de goederen - je houdt de aanwezigheid van de reclameartikelen in het oog - je waakt over correcte prijsaanduidingen - je staat de klanten bij met raad en daad Een job met passie voor doe-het-zelf : - interesse voor de doe-het-zelfsector, meer bepaald voor de sectoren hout, bouw, loodgieterij, elektriciteit, decoratie, tuin - handig en praktisch ingesteld - klantgericht en contactvaardig - graag in teamverband werken Je werkt op zaterdag : de werkuren op zaterdag zijn van 9u tot 17u30 of van 10u30 tot 19u.

Zoek naar antwoorden van GENEVIEVE DEUSE in sociale netwerken
Look for responds of GENEVIEVE DEUSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GENEVIEVE DEUSE. Laat een reactie achter voor GENEVIEVE DEUSE. GENEVIEVE DEUSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GENEVIEVE DEUSE. Leave a respond for GENEVIEVE DEUSE. GENEVIEVE DEUSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GENEVIEVE DEUSE op de google maps. Adres en contacten GENEVIEVE DEUSE
Location of GENEVIEVE DEUSE on the google maps. Address and contacts of GENEVIEVE DEUSE

Andere gerelateerde bedrijven als come GENEVIEVE DEUSE GENEVIEVE DEUSE: 'T HITKRANTJE | Batim-Services S.P.R.L. | STEDELIJKE LAGERE SCHOOL | NEUHAUS | ADMINISTRATIE DIRECTE BELASTINGEN

Other related companies as GENEVIEVE DEUSE: 'T HITKRANTJE | Batim-Services S.P.R.L. | STEDELIJKE LAGERE SCHOOL | NEUHAUS | ADMINISTRATIE DIRECTE BELASTINGEN

GENEVIEVE DEUSE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GENEVIEVE DEUSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01330963134. Het bedrijf GENEVIEVE DEUSE bevindt zich op het adres: RUE JEAN VERKRUYTS 40; 4681; OUPEYE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 311,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 445,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pharmaciens. Producten gemaakt in GENEVIEVE DEUSE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GENEVIEVE DEUSE is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GENEVIEVE DEUSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GENEVIEVE DEUSE, openstaande posities, locatie van GENEVIEVE DEUSE op de kaart.

GENEVIEVE DEUSE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is GENEVIEVE DEUSE, company assigned to the tax number BE01330963134. The company GENEVIEVE DEUSE is located at the address: RUE JEAN VERKRUYTS 40; 4681; OUPEYE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 311,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 445,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pharmaciens. Products created in GENEVIEVE DEUSE were not found.
The main activity of GENEVIEVE DEUSE is Amusement and Recreation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GENEVIEVE DEUSE is not available. You also can look at reviews of GENEVIEVE DEUSE, open positions, location of GENEVIEVE DEUSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GENEVIEVE DEUSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GENEVIEVE DEUSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GENEVIEVE DEUSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GENEVIEVE DEUSE, employees, financial statistics.