ROGER EECKHOUT

Contactgegevens ROGER EECKHOUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROGER EECKHOUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROGER EECKHOUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHOOLSTRAAT 31; 9636; ZWALM, België

Telefoon (phone): 55499429 (+32-55499429) 55499429 (+32-55499429)

Fax (fax): +32 (14) 505-95-95 +32 (14) 505-95-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROGER EECKHOUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROGER EECKHOUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROGER EECKHOUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROGER EECKHOUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROGER EECKHOUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROGER EECKHOUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROGER EECKHOUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROGER EECKHOUT
Products information ROGER EECKHOUT

BTW identificatienummer (tax): BE05163269042
Ondernemingsnummer: 2463653564
Hoofdstad (capital): 794,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 630,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in ROGER EECKHOUT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROGER EECKHOUT
(Get full report from official database of BE for ROGER EECKHOUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROGER EECKHOUT
Addition kinds of activities for ROGER EECKHOUT

503200. Baksteen, steen en gerelateerd materiaal | Brick, stone, and related material
505102. Ijzer en staal (ferro) producten | Iron and steel (ferrous) products
14790300. Zout- en zwavelwinning | Salt and sulfur mining
35670102. Metalen smeltovens, industrieel: elektrisch | Metal melting furnaces, industrial: electric
38220202. Geleidelijke schakelaars, pneumatische | Gradual switches, pneumatic
38250226. Halfgeleider testapparatuur | Semiconductor test equipment
39991205. Militaire insignes | Military insignia

Werken bij ROGER EECKHOUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROGER EECKHOUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROGER EECKHOUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROGER EECKHOUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C met daguren (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een drankenhandel in Knokke-Heist is op zoek naar een chauffeur C. De firma wil een stabiel team opbouwen van chauffeurs die op elkaar kunnen rekenen. De chauffeurs werken in een regime van 38 uur per week. Normale daguren. Je moet een eerste rij-ervaring genoten hebben. Verder is het ook belangrijk dat je een hands-on mentaliteit hebt. Je gaat telkens met 2 op de baan (jijzelf en een convoyeur) om de klanten te bedienen (horecazaken etc.) . Je werkt telkens van maandag tot vrijdag , in het weekend ben je thuis. Het kan gebeuren dat je in de zomer op een zaterdagvoormiddag wel moet uitrijden. Voordelen? Naast het werk heb je nog tijd voor je privéleven, je krijgt leuke attenties doorheen het jaar, nieuwe bedrijfskledij in 2018 en na de interimperiode krijg je een vast contract.

  • Dossierbeheerder payroll - Personeelsdienst (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: AZ Sint-Maarten

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Dienst De personeelsdienst staat in voor het beheer van het administratief dossier van alle medewerkers. De dienst zorgt eveneens voor de correcte verwerking van de tijdsregistratie en voor de tijdige betaling van lonen en andere vergoedingen. Bovendien zijn de dossierbeheerders expert in sociaal-juridische thema’s zoals tijdskrediet, ouderschapsverlof, SWT, … Functie Je staat in voor de payroll en personeelsadministratie van de personeelsleden van een aantal toegewezen afdelingen Je bent als dossierbeheerder het aanspreekpunt voor de personeelsleden van de toegewezen afdelingen: je geeft zo nodig toelichting bij hun loonberekening, je geeft informatie over sociaaljuridische thema’s zoals tijdskrediet, ouderschapsverlof, enz…, je verwerkt de personeelsgegevens in het loonpakket en je volgt de verwerking in het tijdsregistratiesysteem mee op Je werkt in een team van dossierbeheerders en je rapporteert aan de hoofdverantwoordelijke payroll en tijdsregistratie Profiel Je beschikt over een bachelor / A1 – diploma, richting personeelsbeheer of bedrijfseconomie Ervaring met PC 330.01 is een pluspunt Je hebt een zeer goede kennis van e-blox Je gaat bij de uitvoering van je taken gestructureerd en planmatig te werk Je werkt zeer accuraat en ordelijk Je hebt een analytische geest en zoekt ook graag minder voor de hand liggende probleemsituaties uit Je kan onder druk werken en weet dan toch de juiste prioriteiten te stellen Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden Voltijds contract bepaalde duur voor 6 maanden. Indiensttreding 7 januari 2019 Meer weten over de inhoud van deze functie? Neem contact met Brenda Bosschem, hoofdverantwoordelijke op nummer 015/89.12.97

  • Bakker / Operator M/V - Dagwerk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Startpeople Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Start People Kortrijk is op zoek naar een bakker / operator voor een kleine koekjesfabriek in Kortrijk: Als bakker help je mee om op een artisanale manier koekjes te maken: zelf kneden, zelf in vormen steken. Echt vakmanschap dus! Daarnaast werk je ook als operator aan bakmachines: deeg maken, machine instellen, kwaliteitscontrole, ... Verder help je op kalmere momenten ook in de inpakafdeling: inpakken van de koekjes in zakjes.

  • Verkoper toonbank sanitair (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een specialist in de distributie van sanitair, centrale verwarming en waterbehandelingen. Je onthaalt de klanten. (loodgieters, verwarmingsspecialisten, ...) Je staat in voor de verkoop, het technisch advies en levert een gepersonaliseerde service en dienst na verkoop aan de klant. Je zorgt voor de correcte afhandeling van binnenkomende goederen en stockeert deze op de correcte plaats in de winkel. Je zorgt dat de winkel er professioneel en net uitziet.

  • Huishoudhulp met dienstencheques Diepenbeek (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: DIENSTENBRIGADE

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenbrigade is heel trots op zijn team van toffe en gemotiveerde huishoudhulpen in regio Diepenbeek ! Onze mensen zijn onze troef en ons kapitaal, en worden ook overeenkomstig behandeld. Wil jij deel uitmaken van onze brigade ? Hou jij ervan om een woning onder handen te nemen en weer netjes achter te laten ? Dan pas jij in ons bedrijf ! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die in prive-woningen willen instaan voor alle huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken, vensters wassen...bij verschillende gezinnen in regio Diepenbeek.

  • Project Engineer (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Uitwerken van een kwalitatief ontwerp en detailtekening van de projectvraag conform de wetgeving, geldende constructiecodes en vooropgestelde contractbepalingen en dit in nauw contact met onze klanten. Garant staan voor een goed idee en lay-out Instaan voor de opmaak van stuklijsten voor de nodige aankoopbehoeften om de productie van het ontwerp te garanderen. Je maakt calculaties en berekent welke materialen nodig zijn, besteld moeten worden,.. Ondersteuning bieden aan de werkplaats tijdens engineeringstraject en constructiefase van het project (vb. bijstand rond de opmaak van procedures en technische documenten, opvolgen en bijsturen van de ontwerpen in productie) Je bent tevens verantwoordelijk voor het technisch klantendossier met de nodige certificaten.

  • PROJECTLEIDER BOUW M/V (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DYLS CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Als projectleider ben je verantwoordelijk voor één of meerdere projecten en dit van A tot Z. Je krijgt als projectleider een dossier toegewezen van de bouwdirectie waar je ook aan rapporteert. In deze afwisselende job ben je de spilfiguur tussen architect, studiebureau, werfleiding en veiligheidscoördinator. Je organiseert en leidt werfvergaderingen, je brengt de bouwplannen op punt met een oog voor technische details, je doet werkvoorbereiding, sluit contracten af met onderaannemers, je stuurt de werfleiding aan en grijpt in waar nodig, je beheert de volledige projectadministratie en houdt rekening met de vooropgestelde budgetten en planning.

  • Projectleider hout (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je bent de persoon die ervoor zorgt om vanuit het ontwerp een perfect eindresultaat te bekomen. Je voert meerdere werfbezoeken uit en coördineert op vlotte wijze waar nodig. Je staat in voor opmetingen en werkt het project binnen de besproken termijn af. Je verzorgt tot in de puntjes alle administratie rond uw projecten. Je communiceert en organiseert op professionele wijze met alle betrokken partijen.

  • Onderhoudsmechanicien mét kennis lassen (schoolverlaters ook welkom) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor: Herstellaswerk (inox - halfautomaat en TIG) Onderhoud installaties (pompen, lagers, reductoren, transportbanden, centrifuges, aflsuiters, leidingen …) Kleine electriciteitswerken (attest BA4 – BA5) Kleine constructies maken en plaatsen: draaien, frezen, plooien, boren, slijpen,... Bedoeling is om binnen 2 jaar door te groeien naar de functie van hoofdtechnieker. Bedrijfsprofiel: Onze klant is marktleider in België, Luxemburg en Frankrijk voor het inzamelen van gebruikte frituurolie. 

  • Beenhouwer (m/v) (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: DB SHOPPING

    Type: Vaste Job

    De verrassing-tussen-de-boterhammen, de gezelligheid onder elkaar: het start bij jou. Want met jouw oog voor kwaliteit stimuleer jij onze klanten om gezondheid en variatie elke dag op het menu te zetten. Is beenhouwen je passie? En klantentevredenheid jouw drijfveer? Dan ben je bij ons op je plek. Je verwerkt en versnijdt het fijnste vlees – meestal van Belgische oorsprong – tot lekkere specialiteiten en kwalitatieve producten. Dat daar ook een verzorgde presentatie in de toonbank bij hoort, spreekt voor zich. Je staat onze klanten vriendelijk te woord, en tovert met plezier een glimlach op hun gezicht. Samen met je collega’s vorm je een hecht team. Een nieuwe vaardigheid aanleren of invallen voor iemand? Voor jullie is het vanzelfsprekend.

  • Docent / Auteur cursus 'Uitvaartverzorger' (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NHA Opleidingen

    Type: Zelfstandige activiteit

    U herwerkt de Nederlandse cursus 'Uitvaarverzorger' tot een Vlaamse variant. Deze Vlaamse versie dient aan te sluiten bij de Vlaams/Belgische regel- en wetgeving, tradities en gebruiken. Hierbij rekening houdend met het feit dat de lessen geschikt zijn voor afstandsonderwijs/e-learning. Deze werkzaamheden kunnen vanuit uw eigen woonplek worden gedaan. Het nadien corrigeren van huiswerk is wenselijk, maar geen verplichting.

  • Flexijob bar (M/V) (Blankenberge) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SMASH CAFE

    Type: Flexijob

    We zoeken een bar medewerker die vlot kan omgaan met klanten. Je komt als extra onder het regime van flexijob ons team versterken in de weekend en met de feestdagen!!! Ervaring is een pluspunt!!

Zoek naar antwoorden van ROGER EECKHOUT in sociale netwerken
Look for responds of ROGER EECKHOUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROGER EECKHOUT. Laat een reactie achter voor ROGER EECKHOUT. ROGER EECKHOUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROGER EECKHOUT. Leave a respond for ROGER EECKHOUT. ROGER EECKHOUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROGER EECKHOUT op de google maps. Adres en contacten ROGER EECKHOUT
Location of ROGER EECKHOUT on the google maps. Address and contacts of ROGER EECKHOUT

Andere gerelateerde bedrijven als come ROGER EECKHOUT ROGER EECKHOUT: MATINAG SA | De Smet N | Immobilière Liégeois & Demoulin SPRL | Veterinary & Diet Products NV | K. DURNEZ

Other related companies as ROGER EECKHOUT: MATINAG SA | De Smet N | Immobilière Liégeois & Demoulin SPRL | Veterinary & Diet Products NV | K. DURNEZ

ROGER EECKHOUT is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROGER EECKHOUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05163269042. Het bedrijf ROGER EECKHOUT bevindt zich op het adres: SCHOOLSTRAAT 31; 9636; ZWALM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 794,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 630,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. Producten gemaakt in ROGER EECKHOUT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROGER EECKHOUT is Spoorwegvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROGER EECKHOUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROGER EECKHOUT, openstaande posities, locatie van ROGER EECKHOUT op de kaart.

ROGER EECKHOUT is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROGER EECKHOUT, company assigned to the tax number BE05163269042. The company ROGER EECKHOUT is located at the address: SCHOOLSTRAAT 31; 9636; ZWALM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 794,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 630,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. Products created in ROGER EECKHOUT were not found.
The main activity of ROGER EECKHOUT is Railroad Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ROGER EECKHOUT is not available. You also can look at reviews of ROGER EECKHOUT, open positions, location of ROGER EECKHOUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROGER EECKHOUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROGER EECKHOUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROGER EECKHOUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROGER EECKHOUT, employees, financial statistics.