Immobilière Liégeois & Demoulin SPRL

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • Immobilière Liégeois & Demoulin SPRL
Private companiesRailroad Transportation • Immobilière Liégeois & Demoulin SPRL

Contactgegevens Immobilière Liégeois & Demoulin SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Immobilière Liégeois & Demoulin SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Immobilière Liégeois & Demoulin SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Rechain 29-31; 4820; Dison, België

Telefoon (phone): 087 31 40 80; 087 32 11 67 (+32-087 31 40 80; 087 32 11 67) 087 31 40 80; 087 32 11 67 (+32-087 31 40 80; 087 32 11 67)

Fax (fax): 087 34 12 39; 087 34 13 29 (+32-087 34 12 39; 087 34 13 29) 087 34 12 39; 087 34 13 29 (+32-087 34 12 39; 087 34 13 29)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Immobilière Liégeois & Demoulin SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Immobilière Liégeois & Demoulin SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Immobilière Liégeois & Demoulin SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Immobilière Liégeois & Demoulin SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Immobilière Liégeois & Demoulin SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Immobilière Liégeois & Demoulin SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Immobilière Liégeois & Demoulin SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Immobilière Liégeois & Demoulin SPRL
Products information Immobilière Liégeois & Demoulin SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06321228027
Ondernemingsnummer: 5230010986
Hoofdstad (capital): 208,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 830,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Real estate; Mortgages & loans

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Immobilière Liégeois & Demoulin SPRL
(Get full report from official database of BE for Immobilière Liégeois & Demoulin SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Immobilière Liégeois & Demoulin SPRL
Addition kinds of activities for Immobilière Liégeois & Demoulin SPRL

208300. Mout | Malt
484100. Kabel- en andere betaaltelevisie | Cable and other pay television services
509499. Sieraden en edelstenen, nec | Jewelry and precious stones, nec
14999912. Pipestone mining (catlinite) | Pipestone mining (catlinite)
28330402. Dieroliën, geneesmiddelkwaliteit: geraffineerd of geconcentreerd | Animal oils, medicinal grade: refined or concentrated

Werken bij Immobilière Liégeois & Demoulin SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Immobilière Liégeois & Demoulin SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Immobilière Liégeois & Demoulin SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Immobilière Liégeois & Demoulin SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Montagemedewerker (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een bedrijf gelegen in Zulte is op zoek naar een riveerder om in 2-ploegen te werken.

  • Schade Inspecteur (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor een vlekkeloze inspectie van schades aan wagens die in de pool komen of einde lease worden en werkt volgens een bepaalde normering en methodiek aan de hand van een camera tablet en dit al dan niet in aanwezigheid van de klant of bestuurder. Je zorgt ervoor dat deze klant of bestuurder steeds perfect geïnformeerd wordt over de schade toestand van de geinspecteerde wagen en dat de klant of bestuurder aftekent voor akkoord met de geregistreerde schades. Waar nodig geef je extra toelichtingen bij de schades aan de wagen en check je samen met de bestuurder of klant of een aangifte voor de verzekering aangewezen is. Tevens geef je nuttige tips aan de bestuurder of klant in verband met het voorkomen van schades. En noteert steeds alle bemerkingen of vragen vanwege de klant op de schade-inspectietool. Je verwerkt de schades die vastgesteld werden tijdens de inspectie binnen de afgesproken deadlines tot een schade-rapport en stuurt dit door aan de geautoriseerde personen bij de klant Naast inspectie van wagens zal je ook instaan voor het uitleveren van wagens aan bestuurders en zal je een volledig beeld geven van de uit te leveren wagen op het vlak van schades alsook andere aspecten zoals technische zaken of gebruik van de wagen.

  • Chauffeur CE (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de regio van Tongeren zijn we op zoek naar een chauffeur CE M/V Je staat in voor de nationale distributie van: verpakkingsmaterialen, bloemen, sanitair, ... Ritten over heel België Werken met trekker-oplegger

  • Programmeur/Bediener (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor programmatie & bediening van verschillende lasersnijmachines Je hebt ervaring met CNC gestuurde machines Je hebt ervaring met CAD tekensoftware Je bent technisch onderlegd, vindingrijk, leergierig en nauwkeurig

  • Poetshulpen (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DIENSTENCHEQUES BEERSE VZW

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetshulpen om via dienstencheques te poetsen bij particulieren. Tewerkstelling in Beerse en omliggende gemeenten, uurrooster naar keuze 13-38 uren per week. Kandidaten hoeven niet ingeschreven te zijn als werkzoekende (ook huisvrouwen zijn welkom).

  • Enthousiaste Thuishulp/huishoudhulp Merelbeke (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • STUDENT VERKOOP BAKKERIJ-TEAROOM - PAUL OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BOULANGERIE PAUL

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je helpt de klant in het maken van hun keuzes. Je neemt bestellingen op. Je werkt de quiches en salades af. Je bereidt de warme dranken. Je pakt de producten in voor de meeneemverkoop. Je presenteert de producten op een dienbord. Je bedient de kassa. Je doet de follow-up van de tafels in de zaal. Je staat in voor de permanente bevoorrading van etalages en toonbank. Je doet het onderhoud van de toonbankzone, verbruikszaal, toiletten en apparatuur. Je doet de afwas. Je voert de opening- en sluitingsprocedures van de winkel.

  • Jobstudenten verpleegkundigen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ASZ

    Type: Studentenjob

    Heb je interesse in een leerrijke studentenjob waarbinnen je de theorie in praktijk kan omzetten? Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de totaalzorg van de aan jou toegewezen patiënten Je voert verpleegkundige technieken uit overeenkomstig de opleiding en de algemeen geldende richtlijnen in het ziekenhuis. Je observeert en evalueert de toestand van patiënten en houdt dit bij in het verpleegdossier. Je begeleidt en ondersteunt de patiënt actief in functie van zijn fysieke, psychische en sociale noden. Je voorziet de patiënt van de nodige informatie en weet in hoeverre bezoekers hierover mogen ingelicht worden. Je geeft collega’s op een correcte manier alle informatie door omtrent de patiënt. Je bewaakt de patiëntveiligheid en draagt bij tot een kwalitatieve zorgverlening.    

  • Junior Projectleider (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Je bent mede verantwoordelijk voor het totale bouwproject Je staat in contact met de aannemers en stuurt & coördineert hen dagelijks Je bewaakt de kwaliteit & de planning van de werken alsook de orde & netheid op de werf Je maakt de uitvoeringsdossiers op & controleert regelmatig de stand van zaken op de werven Je bespreekt de bouwplannen met klanten & begeleidt hen bij vragen Je wordt ook verantwoordelijk gesteld voor het administratieve & financiële luik van de projecten

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Flexijob verkoop slagerij (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde verkopers/verkoopsters. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het opruimen van de winkel na sluiting.

  • Video Content Creator ( Flexi Job ) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Flexijob

    Scava is actief in de verkoop van 'Fitness & Health' producten en wij zoeken een Fulltime collega met pit, passie en durf die de wereld van videotrends kent als de beste, iemand die volledig autonoom kan werken en sterk uit de hoek komt. Je draagt bij aan het creatieve proces en brengt proactief nieuwe video-ideëen aan, c reëer aansprekende video-content die geplaatst wordt op onze online kanalen en die resoneert bij specifieke doelgroepen door de boodschap en de gekozen vorm. Je denk mee aan concepten en helpt mee in de executie van pre-productie tot en met post-productie. Je bent ambitieus en voelt je verantwoordelijk voor je eigen werk. Of je op die dag nou op een shoot staat of pre- of post-productie doet: je doet het met passie en nailed de taken die jij je eigen hebt gemaakt. Je bent vlot in de omgang & sympathiek. Een optimistisch persoon. Je weet wat commercieel ok is en je voelt onze producten perfect aan.

Zoek naar antwoorden van Immobilière Liégeois & Demoulin SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Immobilière Liégeois & Demoulin SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Immobilière Liégeois & Demoulin SPRL. Laat een reactie achter voor Immobilière Liégeois & Demoulin SPRL. Immobilière Liégeois & Demoulin SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Immobilière Liégeois & Demoulin SPRL. Leave a respond for Immobilière Liégeois & Demoulin SPRL. Immobilière Liégeois & Demoulin SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Immobilière Liégeois & Demoulin SPRL op de google maps. Adres en contacten Immobilière Liégeois & Demoulin SPRL
Location of Immobilière Liégeois & Demoulin SPRL on the google maps. Address and contacts of Immobilière Liégeois & Demoulin SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Immobilière Liégeois & Demoulin SPRL Immobilière Liégeois & Demoulin SPRL: Davister L | JOZEF VANKRUNKELSVEN | MONSTREY WORLDWIDE SERVICES | De Clerck P | Adam D

Other related companies as Immobilière Liégeois & Demoulin SPRL: Davister L | JOZEF VANKRUNKELSVEN | MONSTREY WORLDWIDE SERVICES | De Clerck P | Adam D

Immobilière Liégeois & Demoulin SPRL is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Immobilière Liégeois & Demoulin SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06321228027. Het bedrijf Immobilière Liégeois & Demoulin SPRL bevindt zich op het adres: Rue de Rechain 29-31; 4820; Dison. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 208,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 830,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Lijst met producten zijn Real estate; Mortgages & loans.
De hoofdactiviteit van Immobilière Liégeois & Demoulin SPRL is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Immobilière Liégeois & Demoulin SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Immobilière Liégeois & Demoulin SPRL, openstaande posities, locatie van Immobilière Liégeois & Demoulin SPRL op de kaart.

Immobilière Liégeois & Demoulin SPRL is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Immobilière Liégeois & Demoulin SPRL, company assigned to the tax number BE06321228027. The company Immobilière Liégeois & Demoulin SPRL is located at the address: Rue de Rechain 29-31; 4820; Dison. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 208,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 830,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Insurance Agents and Brokers. List of products are Real estate; Mortgages & loans.
The main activity of Immobilière Liégeois & Demoulin SPRL is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Immobilière Liégeois & Demoulin SPRL is not available. You also can look at reviews of Immobilière Liégeois & Demoulin SPRL, open positions, location of Immobilière Liégeois & Demoulin SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Immobilière Liégeois & Demoulin SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Immobilière Liégeois & Demoulin SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Immobilière Liégeois & Demoulin SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Immobilière Liégeois & Demoulin SPRL, employees, financial statistics.