RIK DEBACKERE

Contactgegevens RIK DEBACKERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RIK DEBACKERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

RIK DEBACKERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUGGESTRAAT 41; 8830; HOOGLEDE, België

Telefoon (phone): 51200338 (+32-51200338) 51200338 (+32-51200338)

Fax (fax): +32 (51) 856-13-83 +32 (51) 856-13-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RIK DEBACKERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RIK DEBACKERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RIK DEBACKERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RIK DEBACKERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RIK DEBACKERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RIK DEBACKERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RIK DEBACKERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RIK DEBACKERE
Products information RIK DEBACKERE

BTW identificatienummer (tax): BE02619110107
Ondernemingsnummer: 3902038574
Hoofdstad (capital): 181,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 279,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in RIK DEBACKERE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RIK DEBACKERE
(Get full report from official database of BE for RIK DEBACKERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor RIK DEBACKERE
Addition kinds of activities for RIK DEBACKERE

205399. Bevroren bakkerijproducten, behalve brood, nec | Frozen bakery products, except bread, nec
363199. Huishoudelijke kookapparatuur, NIET | Household cooking equipment, nec
14220102. Krijt, gemalen of anderszins behandeld | Chalk, ground or otherwise treated
22310000. Geweven stofmolen, wol | Broadwoven fabric mills, wool
29110302. Dieselbrandstoffen | Diesel fuels
30890311. Hardware, kunststoffen | Hardware, plastics
57139904. tapijten | Rugs

Werken bij RIK DEBACKERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RIK DEBACKERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RIK DEBACKERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RIK DEBACKERE. Looking for open vacancies in other companies

  • Robotoperator 2 ploegen (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP NINOVE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Wetteren gespecialiseerd in het produceren van orthopedisch maatartiklen, zijn we op zoek naar een operator voor de freesmachine. Het bedreft een functie in een 2-ploegensysteem. Je job is niet van de minste, integendeel, jij bent een uitermate belangrijke schakel in het proces aangezien je de lijm vormt tussen de CAD-ploeg en de ateliers. Je werkt vergt ook wat precisie, want je zal steeds allerlei afmetingen gaan invoeren in het programma van de machine en vervolgens heb je een nagenoeg perfect gefreesde mal gevormd die zal gebruikt worden om het orthopedische maatwerk rond te gaan maken. Je zal ook instaan voor het voorbereidend werk en het netjes houden van je werkplaats. Let op! Dit kan stoffig werk zijn!

  • Huishoudhulp regio Booischot (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • STUDENTEN SEPTEMBER (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een firma te Nazereth die aperitiefhapjes maakt zijn we nog op zoek naar studenten die kunnen werken in september.

  • Student verkoop Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Sint-Truiden, zoeken we studenten die kunnen werken op woensdagnamiddag en in het weekend (zaterdag en zondagvoormiddag). Je zal instaan voor het aanvullen van producten in de winkel en het verderhelpen van klanten indien nodig

  • Tactisch aankoper Medisch (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5771 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen, maar je werkt ZNA overkoepelend. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Aankoop Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je bent verantwoordelijk voor het aankopen van goederen en/of diensten – in samenspraak met de betrokken stakeholders - volgens het TCO principe teneinde de interne diensten te gepasten tijde te kunnen bevoorraden met kwalitatieve goederen of te voorzien van kwalitatieve diensten conform de geldende wetgeving op de overheidsopdrachten. Je realiseert zelfstandig binnen de toegewezen inkoopgroepen de geplande en “ad hoc” aankoopdossiers. Op regelmatige basis wordt er per product of per project een marktstudie uitgevoerd en wordt er gericht contact opgenomen met leveranciers. Je onderhandelt over de prijs en de voorwaarden en stelt het contract op. Je werkt conform de Wet op de Overheidsopdrachten, stelt het lastenboek mee samen en je communiceert hierover met de interne klanten. Samen met je collega’s zorg je voor de uitvoering van de aankoopdossiers binnen “Compliance”. Het realiseren en opvolgen van savings/cost avoidance/added value services per dossier behoort tot jouw taken. Je werkt business cases mee uit samen met de strategische aankopers en biedt maximale ondersteuning aan de strategische aankopers. Je beantwoordt in 2e lijn vragen van interne klanten in verband met leveringen, klachten, prijzen en onderhoudt contacten met verschillende partijen binnen ZNA (artsen, verpleegkundigen, IT, (bio)technische dienst, juristen,…). Op regelmatige basis voer je leveranciersevaluaties en business reviews en initieer je verbeteracties, daar waar nodig, conform de JCI normen en bijhorende ME. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Natasha Pavlova, HR recruiter, op 03 234 45 80. Meer weten over de functie? Contacteer Andy Sempels – Manager Strategische Aankoop ZNA - contacteren op 03 217 74 64. Voel jij je aangesproken?

  • Onderhoudstechnieker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Vaste Job

    Binnen onze onderhoudsdienst vorm je samen met je collega een tandem betreffende curatief en preventief onderhoud. Je werkt op basis van een planning en anticipeert op vragen vanuit verschillende afdelingen, daarnaast is er ook plaats voor eigen initiatief.

  • VOLWAARDIG DOSSIERBEHEERDER HASSELT | In dit boekhoudkantoor... (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    ...werken 5 gedreven collega's samen om de klanten te ondersteunen, ...heerst er dagelijks een fijne sfeer onderling, ...bestaat er een vlakke structuur, waardoor jij dicht bij de zaakvoerder en je klanten staat. Hun vacature momenteel gaat uit naar een ervaren dossierbeheerder die graag zelfstandig dossiers zou behandelen en veel ruimte krijgt voor groei binnen het kantoor. Deed jij al enkele jaren ervaring op en zie je jezelf wel werken in deze omgeving? Contacteer ons dan nu voor meer informatie! Volwaardig Dossierbeheerder | Boekhoudkantoor | De jobomschrijving Na een grondige inwerking behandel je een eigen portfolio aan dossiers van A tot Z, Hierbij horen de fiscale aangiftes, het opstellen van de balansen en een correcte afsluiting, Voer jij graag zelf besprekingen met de klanten? Hier ondersteunt de zaakvoerder je graag mee in combinatie met het behalen van een titel!

  • Magazijnier /kruidenkamer (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: NV TerBeke Pluma

    Type: Vaste Job

    Ontvangen, inboeken, stockeren en afwegen en identificeren van kruiden, additieven en hulpstoffen.

  • Punctuele en veelzijdige Accountant (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Progress HR

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor volgende taken: klantbeheer & debiteurenbeheer: maandelijkse schriftelijke & telefonische opvolging van de vervallen facturen en opvolging van de openstaande debiteuren. leveranciersbeheer: opvolging & uitvoering van de betalingen aan levernaciers. Eventuele aanmaningen van leveranciers controleren op juistheid alvorens een betaling te voorzien. Betalingen voorbereiden en uitvoeren het betalingssysteem ISABEL. het onderhouden van een cash flow overzicht, alle in- en uitgaande cashbewegingen voorzien om aldus een inzicht te krijgen in de cashsituatie op korte en middellange termijn. aangiftes doen en opvolgen: BTW aangifte, intracommunautaire aangifte, recuperatie buitenlandse BTW, klantenlisting, statistieken Nationale Bank invullen en opvolgen, ...

  • Freelance tour guide (adults) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    You will animate guided Tours of the permanent and temporary exhibitions You will manage groups from different backgrounds ( for example: adults, VIP, tourists etc. ) You will have to adapt your story to the different audiences You will be in charge of a group of visitors (10 to 30 people). You will guide them in different types of tours. (the classic and the events) Your responsibility is to personalize the visit and to tell the story your own way You will collect some feedback from the visitors about your way of touring, all the information you collect at that moment will be discussed with the contact person

  • Freelance AZ Accountant (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beheren van verschillende entiteiten van A tot Z  Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Boeken van de banken Betalingen via Isabel  BTW  aangiftes  Maand, kwartaal en jaarafsluitingen neerleggen  Je krijgt de kans om heel wat procesoptimalisatie te doen  Optimalisatie van buitenlandse entiteiten 

  • Computer Futures - Fullstack .NET Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    The project As an experienced .NET developer you will work on an innovative Web application that the customer will roll out.  Within the team you will be responsible for the entire application process.   Profile You already have several years of experience in .NET as an fullstack .NET developer, you are triggered by technologies such as .NET Core, Angular and Docker.  On top of that you have an Agile mindset and thrive OO programming.   Details of the project Start date: ASAP Duration of the project: 6 months (chance of extension) Location: Brussels Region Full time freelance    Are you the interested in this challenge?   Apply via here!    

Zoek naar antwoorden van RIK DEBACKERE in sociale netwerken
Look for responds of RIK DEBACKERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor RIK DEBACKERE. Laat een reactie achter voor RIK DEBACKERE. RIK DEBACKERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RIK DEBACKERE. Leave a respond for RIK DEBACKERE. RIK DEBACKERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RIK DEBACKERE op de google maps. Adres en contacten RIK DEBACKERE
Location of RIK DEBACKERE on the google maps. Address and contacts of RIK DEBACKERE

Andere gerelateerde bedrijven als come RIK DEBACKERE RIK DEBACKERE: FLERAN PARTYRENT NV | DEMUELENAERE KANTOOR NV | SBAT NV EXAMENCENTRUM | BUELENS OPTIEK | AGF ASSUBEL

Other related companies as RIK DEBACKERE: FLERAN PARTYRENT NV | DEMUELENAERE KANTOOR NV | SBAT NV EXAMENCENTRUM | BUELENS OPTIEK | AGF ASSUBEL

RIK DEBACKERE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RIK DEBACKERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02619110107. Het bedrijf RIK DEBACKERE bevindt zich op het adres: BRUGGESTRAAT 41; 8830; HOOGLEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 181,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 279,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. Producten gemaakt in RIK DEBACKERE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RIK DEBACKERE is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RIK DEBACKERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RIK DEBACKERE, openstaande posities, locatie van RIK DEBACKERE op de kaart.

RIK DEBACKERE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is RIK DEBACKERE, company assigned to the tax number BE02619110107. The company RIK DEBACKERE is located at the address: BRUGGESTRAAT 41; 8830; HOOGLEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 181,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 279,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. Products created in RIK DEBACKERE were not found.
The main activity of RIK DEBACKERE is Wholesale Trade - Durable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of RIK DEBACKERE is not available. You also can look at reviews of RIK DEBACKERE, open positions, location of RIK DEBACKERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RIK DEBACKERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RIK DEBACKERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RIK DEBACKERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RIK DEBACKERE, employees, financial statistics.