PETER VANDERSCHAEGHE

Contactgegevens PETER VANDERSCHAEGHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PETER VANDERSCHAEGHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PETER VANDERSCHAEGHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUISELEDESTEENWEG 24; 8750; WINGENE, België

Telefoon (phone): 51656447 (+32-51656447) 51656447 (+32-51656447)

Fax (fax): +32 (12) 974-63-10 +32 (12) 974-63-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PETER VANDERSCHAEGHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PETER VANDERSCHAEGHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PETER VANDERSCHAEGHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PETER VANDERSCHAEGHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PETER VANDERSCHAEGHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PETER VANDERSCHAEGHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PETER VANDERSCHAEGHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PETER VANDERSCHAEGHE
Products information PETER VANDERSCHAEGHE

BTW identificatienummer (tax): BE01880554199
Ondernemingsnummer: 2784454345
Hoofdstad (capital): 570,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 770,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in PETER VANDERSCHAEGHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PETER VANDERSCHAEGHE
(Get full report from official database of BE for PETER VANDERSCHAEGHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PETER VANDERSCHAEGHE
Addition kinds of activities for PETER VANDERSCHAEGHE

074100. Veterinaire diensten voor vee | Veterinary services for livestock
162399. Water-, riool- en utiliteitsleidingen, nec | Water, sewer, and utility lines, nec
283605. Toxines, virussen en soortgelijke stoffen, waaronder gif | Toxins, viruses, and similar substances, including venom
32950211. Lood, zwart (natuurlijk grafiet): gemalen, geraffineerd of gemengd | Lead, black (natural graphite): ground, refined, or blended
41110200. Straat- en karretransport | Street and trolley car transportation
76299906. Gereedschapsherstelling, elektrisch | Tool repair, electric
76991500. Reparatie van fotografische en optische goederen apparatuur | Photographic and optical goods equipment repair services

Werken bij PETER VANDERSCHAEGHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PETER VANDERSCHAEGHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PETER VANDERSCHAEGHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PETER VANDERSCHAEGHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatsers interieurbouw (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je plaatst op maat gemaakte projecten bij klanten.

  • Juridisch-Administratief Dossierbeheerder (M/F) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Juridisch-Administratief Dossierbeheerder ben jij verantwoordelijk voor de administratieve en juridische opvolging van de zowel nieuwe als bestaande dossiers. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een vastgoedontwikkelaar gelegen in Kortrijk. Ze staan bekend als een klassieke ontwikkelaar. Om een professionele werking te garanderen en om de projecten zo optimaal mogelijk te kunnen opvolgen zijn ze op zoek naar een nieuwe werknemer om hun team te versterken. Omschrijving Als Juridisch-Administratief Dossierbeheerder ben jij de ondersteunende schakel binnen het ontwikkelingsteam. Jij staat in voor de administratieve en juridische opvolging van de nieuwe en bestaande dossiers. Jouw voornaamste taken zijn: Jij bent verantwoordelijk voor het screenen van de nieuwe dossiers die binnenkomen. Je analyseert de markt om te onderzoeken indien het project al dan niet haalbaar is door middel van haalbaarheidsstudies en rendementsonderzoeken Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van contracten Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen van verkoopsdossiers De administratieve opvolging

  • Commercial Collaborator (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij benieuwd naar het reilen en zeilen van een bank? Heb je altijd eens willen weten wat er precies achter de schermen van een bankkantoor gebeurt? Omschrijf jij jezelf als leergierig, nieuwsgierig en klantvriendelijk? Geeft het adviseren van mensen jou voldoening en haal je een kick uit het behalen van persoonlijke doelen? Dan leren wij jou graag beter kennen! Wij zoeken momenteel voor verscheidene locaties nieuwe commercieel medewerkers. Dit is een uitgelezen startersfunctie voor pas afgestudeerden met de drive om door te groeien binnen de financiële wereld. Jouw voornaamste taken zijn de volgende: Het beantwoorden van de vragen van klanten en desgewenst de klant doorverwijzen naar gespecialiseerde collega’s Het correct uitvoeren van de kasverrichtingen Administratieve invoer van gegevens in onze systemen De klant basisinformatie verschaffen over de producten- en diensten

  • Monteur - Elektromechanicien : (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Monteur-Elektromechanicien sta je in voor de montage en opstart van machines en afzuigsystemen op verplaatsing bij de klant. Je hebt kennis van pneumatische systemen motoren en reductoren alsook van allerhande montagetechnieken en materialen. Ervaring met een conventionele en teach-in draaibank is een pluspunt. Je kan een constructieplan lezen interpreteren en uitvoeren en kan goed Halfautomaat lassen. Goede kennis Nederlands is vereist.

  • Bijstandsverlener bij autopech (parttime ook mogelijk) (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze opdrachtgever is een nationale speler inzake mobiliteit. We zijn voor hen op zoek naar collega's voor de alarmcentrale binnenland. Welke taken mag je verwachten in deze functie? Als bijstandsverlener beantwoord je telefonische oproepen van klanten die problemen hebben met de wagen/moto/fiets. Je doet een duidelijke analyse van het probleem en geeft deze info correct en volledig door aan de dispatching. Je zorgt ervoor dat jouw collega's van de dispatching en de wegenwacht over kwalitatieve informatie beschikken om de best mogelijk interventie te doen. Je bent bereid te werken in een 2-ploegensysteem, waarbij je ook regelmatig in het weekend werkt.

  • Ervaren procesoperator (M/V) - Chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de chemische sector is Actief Interim op zoek naar een ervaren procesoperator voor het bewaken van het geautomatiseerde productieproces. Als operator bij deze bioraffinaderij zal jij instaan voor een nauwkeurige aansturing, opvolging en optimalisatie van het productieproces. Bij afwijkingen in het proces zoek jij naar oplossingen! Jij neemt stalen, analyseert deze en voert ook controlerondes uit. Bovendien ben jij technisch aangelegd en zal jij ook instaan voor kleine onderhoudswerken. Je komt terecht in een volcontinu ploegensysteem.

  • Huishoudhulp regio Hamont (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Studenten interviewers (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: D-Sense

    Type: Studentenjob

    Je doet een tabletbevraging in de luchthaven van Oostende. Je kunt je een aantal dagen vrijmaken in de periode van 24/09/2018 en 31/10/2018.

  • Kinderverzorgster/verzorger (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Jannekemaan

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde en betrouwbare kinderverzorgsters (m/v). Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van het kindje. Je zorgt voor kindjes tussen 0-3 jaar. Motivatie en inzet zijn noodzakelijk. Huishoudelijke taken zoals de kribbe schoonmaken behoren mee tot het takenpakket.

  • FREELANCE STUDIECOACH (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons Re-Mind team heeft versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen & studiecoaching te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

  • Stagiair architect of architect (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: MOONARCHITECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het uitwerken van ontwerpen. Het opstellen van bouwaanvraagdossiers. opstellen van meetstaten en lastenboeken. Lopende dossiers mee opvolgen.

  • KOKS voor hoogstaande horeca evenementen (Brussel) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: KITCHENSTAFFLEUVEN

    Type: Werfreserve

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je zelf bepalen welke dagen/uren je werkt en in welke regio? Ben jij een kok of keukenmedewerker, met veel of weinig ervaring maar kook je over van passie voor het vak? Dan is KITCHENSTAFF zeker iets voor jou! Kitchenstaff is een vliegende brigade van gemotiveerd keukenpersoneel. Ondersteuning van klanten op momenten van grote drukte, afwezigheid, ziekte of vakantie van het vaste personeel. Van cateringbedrijf tot eventskantoor, bedrijfsrestaurant tot sterrenzaken.

Zoek naar antwoorden van PETER VANDERSCHAEGHE in sociale netwerken
Look for responds of PETER VANDERSCHAEGHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PETER VANDERSCHAEGHE. Laat een reactie achter voor PETER VANDERSCHAEGHE. PETER VANDERSCHAEGHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PETER VANDERSCHAEGHE. Leave a respond for PETER VANDERSCHAEGHE. PETER VANDERSCHAEGHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PETER VANDERSCHAEGHE op de google maps. Adres en contacten PETER VANDERSCHAEGHE
Location of PETER VANDERSCHAEGHE on the google maps. Address and contacts of PETER VANDERSCHAEGHE

Andere gerelateerde bedrijven als come PETER VANDERSCHAEGHE PETER VANDERSCHAEGHE: LE TEMPS DES FLEURS | AGENCE CPC CORPORATE PROPERTY CONSULTANTS | Sillen K | FIRMA VERMEIREN | JEAN-LEON TOUPY

Other related companies as PETER VANDERSCHAEGHE: LE TEMPS DES FLEURS | AGENCE CPC CORPORATE PROPERTY CONSULTANTS | Sillen K | FIRMA VERMEIREN | JEAN-LEON TOUPY

PETER VANDERSCHAEGHE is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PETER VANDERSCHAEGHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01880554199. Het bedrijf PETER VANDERSCHAEGHE bevindt zich op het adres: RUISELEDESTEENWEG 24; 8750; WINGENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 570,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 770,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. Producten gemaakt in PETER VANDERSCHAEGHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PETER VANDERSCHAEGHE is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PETER VANDERSCHAEGHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PETER VANDERSCHAEGHE, openstaande posities, locatie van PETER VANDERSCHAEGHE op de kaart.

PETER VANDERSCHAEGHE is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is PETER VANDERSCHAEGHE, company assigned to the tax number BE01880554199. The company PETER VANDERSCHAEGHE is located at the address: RUISELEDESTEENWEG 24; 8750; WINGENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 570,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 770,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. Products created in PETER VANDERSCHAEGHE were not found.
The main activity of PETER VANDERSCHAEGHE is Electric, Gas and Sanitary Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PETER VANDERSCHAEGHE is not available. You also can look at reviews of PETER VANDERSCHAEGHE, open positions, location of PETER VANDERSCHAEGHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PETER VANDERSCHAEGHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PETER VANDERSCHAEGHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PETER VANDERSCHAEGHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PETER VANDERSCHAEGHE, employees, financial statistics.