Sillen K

Contactgegevens Sillen K: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sillen K: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sillen K

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wijngaardstraat 11; 3740; Bilzen (Munsterbilzen), België

Telefoon (phone): 089 41 17 81 (+32-089 41 17 81) 089 41 17 81 (+32-089 41 17 81)

Fax (fax): +32 (50) 851-55-59 +32 (50) 851-55-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sillen K: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sillen K"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sillen K"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sillen K, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sillen K. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sillen K, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sillen K. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sillen K
Products information Sillen K

BTW identificatienummer (tax): BE01280975341
Ondernemingsnummer: 6562927246
Hoofdstad (capital): 569,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 707,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Sillen K zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sillen K
(Get full report from official database of BE for Sillen K)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sillen K
Addition kinds of activities for Sillen K

2087. Smaakstoffen extracten en siroopjes, nec | Flavoring extracts and syrups, nec
106104. Tungstenmalmwinning | Tungsten ores mining
359400. Vloeistofpompen en motoren | Fluid power pumps and motors
512299. Drugs, eigendomsrechten en diversen, nec | Drugs, proprietaries, and sundries, nec
28440102. Haarkleurpreparaten | Hair coloring preparations
33519905. Rails, koper en koperlegering | Rails, copper and copper alloy
34420400. Metalen deuren | Metal doors
35680101. Lagers, vlakte | Bearings, plain
39150104. Gietstukken van juweliers | Jewelers' castings

Werken bij Sillen K: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sillen K: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sillen K. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sillen K. Looking for open vacancies in other companies

 • DIEPVRIESCHAUFFEUR 2PL (M/V) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt als heftruckchauffeur - aanvoeren van de bakken met groenten in en uit diepvries

 • chauffeur rijbewijs C + Polyvalent medewerker vaste planten (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In het voorjaar werk je voltijds als chauffeur + orderpicker, in de winterperiode werk je meer in het bedrijf zelf. De andere periodes is het een combinatie van de 2 afhankelijk van de bestellingen. TAKEN: - klaarzetten van bestellingen + laden en lossen van vrachtwagen - uitvoeren van de bestellingen - verspenen of stekken van jonge plantjes - knippen of snoeien van planten in groei met behulp van een manuele snoeischaar - inpotten en verpotten met behulp van een inpotmachine - potten op de transportband zetten en/of er terug afhalen - uitzetten van de potten op een containerveld - buitenzetten en of binnenhalen van de potten - wieden - water geven - inpakken van planten en verzendklaar maken - laden van planten op deense karren, met behulp van een manuele transpallet - algemene opkuiswerkzaamheden

 • BANDENMONTEUR (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant een bedrijf te Mechelen zijn we dringend op zoek naar een bandenmonteur! Als Bandenmonteur: Sta je in voor het monteren en demonteren van wielen, banden en velgen. Herstel je en zorg je voor de wielbalans en wielgeometrie. Varieert je opdracht van het herstellen van nagelgaten en kleine beschadigingen in het loopvlak en de zijwanden van personenwagens, tot het vulkaniseren van vrachtwagenbanden. Jij zorgt ervoor dat de banden weer in topconditie zijn, helemaal klaar voor op de weg.

 • Dakwerker hellende daken (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bouwbedrijf in Ronse zijn we op zoek naar een dakwerker voor platte daken. Je zal als dakwerker instaan voor het isoleren en waterdicht maken van platte daken, dit in zink en asfalt. Asfalteren, isoleren en het plaatsen van dakranden behoren standaard tot je takenpakket. Je vertrekt met je team telkens vanuit Ronse.

 • huishoudhulp Hamme (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: DANIKA

  Type: Dienstenchequebaan

  Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

 • Merchandiser (ROUBAIX)

  Regio: ROUBAIX

  Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant actief in de grafische sector, met hoofdzetel in Roubaix is Konvert Office op zoek naar een Merchandiser (m/v). Onze klant is op zoek naar een tijdelijk medewerker voor 1 à 2 maanden om klanten in België en Wallonië te bezoeken en hun onderhoudsproducten voor de grafische machines voor te stellen en te demonstreren.

 • Commercieel/administratief bediende - Gavere (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: STEGMANN DEINZE

  Type: Vaste Job

  Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of een eerste job? De transportsector spreekt jou aan (of je hebt er ervaring in)? Commerciële contacteren schrikken jou niet af? Twijfel niet! Bedrijf regio Gavere: Telefonische contacten met de klanten Leiding nemen over een 8-tal chauffeurs Praktische regeling onderhoud wagenpark Administratieve opvolging van de chauffeurs Opmaken van dossiers, transportopdrachten, vervoersdocumenten, ... Diverse andere taken ... Eerste interesse of vragen? 09 381 06 20 of [email protected]

 • INGENIEUR-ARCHITECT (BE770492) (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: ABETEC architecten&ingenieurs

  Type: Vaste Job

  Abetec architecten & ingenieurs is al decennialang de vertrouwde partner voor een waaier aan bouwprojecten in binnen- en buitenland. Abetec begeleidt klanten in de constructie van distributiecentra, kantoorgebouwen of andere projecten, van voorstudie tot definitieve oplevering. Abetec is een sterk groeiend familiebedrijf met een informele cultuur, dat een 80-tal medewerkers telt, gestructureerd in 5 afdelingen: architectuur, stabiliteit, technieken, infrastructuur en veiligheidscoördinatie. De klanten appreciëren Abetec voor zijn multidisciplinaire aanpak, efficiënte communicatie, duidelijke afspraken en zijn team van specialisten dat garant staat voor de onafhankelijkheid en kwaliteit, veiligheid, aandacht voor het milieu en duurzaamheid. Abetec is gevestigd in Dendermonde, en plant begin volgend jaar te verhuizen naar nieuwe kantoren in Zele (op 800m van de afrit van de E17). Momenteel is Abetec op zoek naar een (m/v) INGENIEUR-ARCHITECT Gedreven architecturaal ontwerper met zin voor initiatief en sterke organisatorische vaardigheden Functie Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp van gebouwen en inrichtingen: van schets over voorontwerp tot het finale ontwerp. In nauwe samenwerking en afstemming met de projectmanager zorg je ervoor dat het ontwerp functioneel en op maat van de klant voltrokken wordt. Wanneer nodig, stem je rechtstreeks af met de bouwheer. Daarnaast verzorg je de opmaak van het volledige bouwaanvraagdossier en sta je in voor het opstellen van de aanbestedingsdocumenten en meetstaten. Om een gecoördineerd resultaat te garanderen, overleg je op regelmatige basis met de projectingenieurs elektrische technieken en stabiliteit.

 • Onderhoudstechnieker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: C. Steinweg Belgium nv

  Type: Vaste Job

  ·je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellingen van havenvoertuigen en kranen, elektrisch, mechanisch en hydraulisch: Gottwald overslagkranen Stackers Heftrucks ·je staat in voor algemene onderhoudswerken en kleine constructiewerken

 • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - Vlaams-Brabant (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: ART OF WORK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

 • Computer Futures - Product Owner (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een (freelance) product owner op zoek naar een nieuwe uitdaging?    Een toonaangevende klant zoekt een freelance Product owner. Je bent binnen het bedrijf de schakel tussen de business en het team en werkt op een innovatief project.     Profiel Ruime Product owner ervaring Patronen doorbreken Sterke persoonlijkheid Continu verbeteren   Project details Locatie: Zuid-Brussel Projectduur: min 6 maanden Marktconforme verloning   Interesse?   In een persoonlijk gesprek vertel ik graag meer over de inhoud en achtergrond van de rol.  Reageer op de advertentie via de knop hieronder.

 • Zaal- en keukenmedewerker (POEDERLEE)

  Regio: POEDERLEE

  Bedrijf: CASA LUNA

  Type: Flexijob

  Ter versterking van het team is brasserie Ferm op zoek naar flexi-job medewerkers voor het weekend en dit zowel voor in de keuken als in de bediening.

Zoek naar antwoorden van Sillen K in sociale netwerken
Look for responds of Sillen K in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sillen K. Laat een reactie achter voor Sillen K. Sillen K bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sillen K. Leave a respond for Sillen K. Sillen K on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sillen K op de google maps. Adres en contacten Sillen K
Location of Sillen K on the google maps. Address and contacts of Sillen K

Andere gerelateerde bedrijven als come Sillen K Sillen K: Formen | JEAN-MARIE VERHAEGHE | Deridder BVBA | Denise | THIBAUT SERGE

Other related companies as Sillen K: Formen | JEAN-MARIE VERHAEGHE | Deridder BVBA | Denise | THIBAUT SERGE

Sillen K is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sillen K, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01280975341. Het bedrijf Sillen K bevindt zich op het adres: Wijngaardstraat 11; 3740; Bilzen (Munsterbilzen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 569,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 707,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Sillen K zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sillen K is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sillen K is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sillen K, openstaande posities, locatie van Sillen K op de kaart.

Sillen K is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sillen K, company assigned to the tax number BE01280975341. The company Sillen K is located at the address: Wijngaardstraat 11; 3740; Bilzen (Munsterbilzen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 569,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 707,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Sillen K were not found.
The main activity of Sillen K is Electric, Gas and Sanitary Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Sillen K is not available. You also can look at reviews of Sillen K, open positions, location of Sillen K on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sillen K, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sillen K, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sillen K, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sillen K, employees, financial statistics.