NICOLAS DEROYE

Contactgegevens NICOLAS DEROYE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NICOLAS DEROYE: address, phone, fax, email, website, opening hours

NICOLAS DEROYE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-ALBANUSSTRAAT 52; 3770; RIEMST, België

Telefoon (phone): 12454826 (+32-12454826) 12454826 (+32-12454826)

Fax (fax): +32 (58) 618-14-64 +32 (58) 618-14-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NICOLAS DEROYE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NICOLAS DEROYE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NICOLAS DEROYE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NICOLAS DEROYE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NICOLAS DEROYE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NICOLAS DEROYE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NICOLAS DEROYE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NICOLAS DEROYE
Products information NICOLAS DEROYE

BTW identificatienummer (tax): BE04725463867
Ondernemingsnummer: 7885955810
Hoofdstad (capital): 261,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 330,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NICOLAS DEROYE
(Get full report from official database of BE for NICOLAS DEROYE)

Aanvulling soorten activiteiten voor NICOLAS DEROYE
Addition kinds of activities for NICOLAS DEROYE

2865. Cyclische grondstoffen en tussenproducten | Cyclic crudes and intermediates
22820209. Vinyon filamentgaren: gooien, draaien, wikkelen, spoolen | Vinyon filament yarn: throwing, twisting, winding, spooling
27919900. Typesetting, nec | Typesetting, nec
32990400. Nonmetallic minerale statuary en andere decoratieve producten | Nonmetallic mineral statuary and other decorative products
42139904. Zware hauling, nec | Heavy hauling, nec
49590301. Oplossing van oliestorting | Oil spill cleanup
57190105. Bestek | Cutlery

Werken bij NICOLAS DEROYE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NICOLAS DEROYE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NICOLAS DEROYE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NICOLAS DEROYE. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende boekhouding Brucargo (6 maand) (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je krijgt onder meer volgende taken: - Boeking van banken - Afronding van het kasstroomoverzicht - Beheer kleine contanten en kleine kassa - Aankoopfacturen (kosten van verkopen) scannen en boeken - Boeking van andere inkoopfacturen - Voorbereiding betalingen (incl. Urgenties) - Boeken van verkoopfacturen - Follow-up van eventuele herinneringsleveranciers - Voorbereiding incasso / debiteurenbeheer - Voorbereiding boeking van de kosten - Voorbereidingsrapporten zoals: o Inventory o Vaste activa - Voorbereiding BTW-aangifte - Voorbereiding salarisadministratie - Voorbereiding afsluiting van de maand -…

  • Sales Advisor Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent de persoonlijke adviseur van de klant doorheen het hele verkoopsproces: Een professioneel en vriendelijk onthaal, een efficiënte behoefteanalyse, een vakkundig begeleiding tot aankoop, continue opvolging van klanten, het aanbieden en organiseren van testritten, het afleveren van de wagen aan de klant, het actief prospecteren en het verzorgen van de bijhorende administratie behoren tot jouw takenpakket.

  • Tijdelijk administratief assistent 15/11 tot einde jaar (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    - Samen met 3 andere collega's sta je in voor de tranportplanning van het bedrijf - Je maakt afspraken met de klant omtrent leveringen - Je ondersteunt administratief waar nodig Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf regio Waregem is VIO op zoek naar een tijdelijke administratieve kracht van 15/11 tot eind 2018.

  • Afleveraar chauffeur C met vakbekwaamheid (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een chauffeur C met attest vakbekwaamheid, voor distributie van watercoolers. Per dag zal je ongeveer een 20 tal stops moeten afwerken in verschillende regio's. Uiteraard sta je mee in voor het laden en lossen van je producten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Aalst (Limburg) – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste huishoudhulp regio Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: AMBY WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • GEMOTIVEERDE MONTAGEMEDEWERKERS (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Isomasters

    Type: Vaste Job

    We zoeken dringend medewerkers voor de montage van Isothermische ramen en deuren. Je hebt technisch inzicht en werkt in een 2- ploegenstelsel.

  • Projectleider (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever, een gekend bouwbedrijf in Oost-Vlaanderen, zijn wij op zoek naar een Projectleider. Jouw takenpakket: Je volgt, samen met de hoofdprojectleider, de bouwwerken van A tot Z op. Je geeft leiding aan eigen bekisters- en metsersploegen. Je bent verantwoordelijk voor de bestelling van alle benodigdheden op de werf. Je stelt de werfplanning op en houdt toezicht op de naleving er van. Je maakt contracten op met onderaannemers. Je staat in voor het opmaken en nakijken van vorderingsstaten en facturen van leveranciers en onderaannemers. Je bent aanwezig op werfvergaderingen met het bestuur, de architect, studiebureaus, nevenaannemers en veiligheidscoördinator. Je houdt toezicht op de veiligheid en gezondheid op de werf.

  • ASSISTENT-TUINCHEF (werfreserve) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ARBORETUM KALMTHOUT

    Type: Werfreserve

    Als assistent-tuinchef geef je leiding aan een team van 5 tuiniers, 1 klusjesman, 30 vrijwilligers en 10 studenten. Je assisteert de tuinchef en neemt zijn taken over in geval van afwezigheid (20%) - assisteren van de tuinchef bij het invullen en opvolgen van de planning en de dagelijkse werkzaamheden - aansturen, bijsturen en controleren van de teamleden bij het uitvoeren van hun taken - opstellen van werkinstructies om een veilig gebruik van materialen, machines en producten te waarborgen - beheren van keuringen, kap- en vuurvergunningen alsook de gifkast en alle administratie hieromtrent - opzetten en opvolgen van ongediertebestrijding - uitvoeren van verschillende administratieve taken zoals het beheer van labels, opzoekingen in databases, aanvragen van offertes, … - uitwerken van tentoonstellingen rondom bepaalde thema’s en planten - eindverantwoordelijk voor de opkweek in serre en kwekerij Je bent meewerkend tuinier (80%) - als meewerkend tuinier de onberispelijke uitvoering van alle werkzaamheden op en rond het domein garanderen en controleren - toezien op het toepassen van procedures en werkinstructies om aan veiligheids-, kwaliteits- en milieueisen te voldoen - waarborgen dat onderhoud aan machines en gebouwen alsook kleine herstellingen uitgevoerd worden - erover waken dat het team steeds over voldoende materiële middelen beschikt om de opdrachten uit te voeren - assisteren bij evenementen, opbouwen, afbreken en opruimen - optreden als EHBO-hulpverlener

  • Gelegenheidswerknemers of flexijob m/v (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: 'T SPIJKER

    Type: Werfreserve

    Voor ons feestzalencomplex Hof ten Steen te Linter zijn wij op zoek naar mensen die graag in het weekend iets willen bijverdienen als extra of in het kader van de flexijob. Het gaat voornamelijk om bediening in de zaal en/of taken in de keuken.

  • WINKELBEDIENDE SLAGERIJ (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: STEVENS ROEL

    Type: Flexijob

    Je zal de klanten bedienen aan de toog. Je maakt de bestellingen klaar en rekent af. Daarnaast zorg je ervoor dat de toog steeds aangevuld en proper is. Als het rustiger is help je ook mee in het atelier bij het maken van kleine bereidingen en je doet de afwas.

  • VERKOPER / VERKOOPSTER SLAGERIJ (Flexi) (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: KEURSLAGERIJ NIJNS

    Type: Flexijob

    Voor onze moderne, ambachtelijke keurslagerij zijn we op zoek naar een verkoper. Je hebt volgende taken: Bedienen van onze klanten; Kassawerk; Aanvullen van toonbank. ...

Zoek naar antwoorden van NICOLAS DEROYE in sociale netwerken
Look for responds of NICOLAS DEROYE in social networks

Lees alle opmerkingen voor NICOLAS DEROYE. Laat een reactie achter voor NICOLAS DEROYE. NICOLAS DEROYE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NICOLAS DEROYE. Leave a respond for NICOLAS DEROYE. NICOLAS DEROYE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NICOLAS DEROYE op de google maps. Adres en contacten NICOLAS DEROYE
Location of NICOLAS DEROYE on the google maps. Address and contacts of NICOLAS DEROYE

Andere gerelateerde bedrijven als come NICOLAS DEROYE NICOLAS DEROYE: DESIGN ASSISTANT | Baguette H | DE GROENE DEN | Sapi | JOZEF REYNAERT

Other related companies as NICOLAS DEROYE: DESIGN ASSISTANT | Baguette H | DE GROENE DEN | Sapi | JOZEF REYNAERT

NICOLAS DEROYE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NICOLAS DEROYE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04725463867. Het bedrijf NICOLAS DEROYE bevindt zich op het adres: SINT-ALBANUSSTRAAT 52; 3770; RIEMST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 261,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 330,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. Lijst met producten zijn Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures..
De hoofdactiviteit van NICOLAS DEROYE is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NICOLAS DEROYE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NICOLAS DEROYE, openstaande posities, locatie van NICOLAS DEROYE op de kaart.

NICOLAS DEROYE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is NICOLAS DEROYE, company assigned to the tax number BE04725463867. The company NICOLAS DEROYE is located at the address: SINT-ALBANUSSTRAAT 52; 3770; RIEMST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 261,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 330,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. List of products are Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures..
The main activity of NICOLAS DEROYE is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of NICOLAS DEROYE is not available. You also can look at reviews of NICOLAS DEROYE, open positions, location of NICOLAS DEROYE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NICOLAS DEROYE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NICOLAS DEROYE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NICOLAS DEROYE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NICOLAS DEROYE, employees, financial statistics.