DE GROENE DEN

Contactgegevens DE GROENE DEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE GROENE DEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE GROENE DEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NEERSTRAAT 71; 9112; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37220391 (+32-37220391) 37220391 (+32-37220391)

Fax (fax): +32 (53) 634-38-93 +32 (53) 634-38-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE GROENE DEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE GROENE DEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE GROENE DEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE GROENE DEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE GROENE DEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE GROENE DEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE GROENE DEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE GROENE DEN
Products information DE GROENE DEN

BTW identificatienummer (tax): BE06319580078
Ondernemingsnummer: 4922943115
Hoofdstad (capital): 760,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 865,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE GROENE DEN
(Get full report from official database of BE for DE GROENE DEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE GROENE DEN
Addition kinds of activities for DE GROENE DEN

484100. Kabel- en andere betaaltelevisie | Cable and other pay television services
31310301. Rands | Rands
38610313. Bereikzoekers, fotografisch | Range finders, photographic
72190201. Handschoenmakerij voor particulieren | Glove mending for individuals
73779902. Verhuur en leasing van computerapparatuur | Computer peripheral equipment rental and leasing

Werken bij DE GROENE DEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE GROENE DEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE GROENE DEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE GROENE DEN. Looking for open vacancies in other companies

 • TECHNISCH ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant met hoofdzetel in Gent, gespecialiseerd in snellopende dieselmotoren zijn wij op zoek naar een technisch administratief medewerker. Je komt terecht in de After Sales Afdeling. Tot je takenpakket behoren: - Instaan voor de telefonische dienstverlening aan klanten en de administratieve en organisatorische opvolging van technische dossiers om een correcte en vlotte service te bieden. - Optreden als eerste aanspreekpunt voor de klant, bieden van ondersteuning en beantwoorden van vragen (via mail en telefonisch). - Administratief opvolgen van de klanten en onderhouden van goede contacten. - Mee up-to-date houden van de technische informatie in de database. - Verwerken van klantenvragen voor onderdelen, opmaken van offertes en orders en deze verder opvolgen tot en met verzending en facturatie. - Verwerken van de technische rapporten van de techniekers en deze doorgeven aan de klanten. - Verwerken en documenteren van eventuele klantenklachten. - Lanceren van orders & offertes in het ERP systeem.

 • Monteurs gevelbekleding m/v (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bouwproject in uitvoering te Leuven zijn wij dringend op zoek naar plaatsers m/v Het betreft het monteren van aluminium gevel- en plafondbekleding

 • Dakwerker platte daken (KNESSELARE)

  Regio: KNESSELARE

  Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het plaatsen van: - Isolatie - Epdm - Branden van roofing

 • Monteur hoogspanning (klimmer) (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als monteur hoogspanning (klimmer) regio Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde kandidaat met zin om er in te vliegen. Je zal verschillende werkzaamheden uitvoeren waaronder: het oprichten en in elkaar zetten van hoogspanningsmasten; het plaatsen en vervangen van uitrustingen van hoogspanningslijnen en van sferische bakens; het afrollen en vervangen van hoogspanningslijnen (volgens de klassieke methode/helikopter/trekrobot/?); diverse werken in de hoogte die professionele alpinisten vereisen (pylonen/grote stellingen/antennes/klimwerken); het werken op hoogtes tot wel 120 meter.

 • TEAMLEADER LOGISTIEK (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Van de teamleader ben jij de backup. Je staat in voor het laden en lossen van containers en vrachtwagens. De inkomende goederen ga je controleren. Het orderpicken van bestellingen en verplaatsen van goederen met een transpallet en reachtruck behoren ook tot jouw takenpakket. Een aantal administratieve verantwoordelijkheden horen er ook bij. Tussen de leveranciers en de medewerkers ben jij een belangrijke spilfiguur.

 • Huishoudhulp (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lommel

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar iemand die op vrijdag 8 uur bij 1 gezin in BALEN het huishouden en de schoonmaak kan doen. Het uurrooster kan aangevuld worden met andere gezinnen in Lommel en omstreken.

 • Poetshulp Westerlo (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: PUUUR HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Monitor /Animator om les Fotografie te geven - Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob als lesgever Fotografie Heb je een passie voor fotografue en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! Fotografie wordt afgewisseld met spelactiviteiten. +/- 4 uur fotografie en 2 uur spel per dag Fototoestellen worden voorzien

 • Test Application Engineer (LANDGRAAF)

  Regio: LANDGRAAF

  Bedrijf: RBC ENGINEERING SUPPORT

  Type: Vaste Job

  Functie: Design van structurele en functionele test-applicaties en –systemen, gebaseerd op de specificaties en data van de klant met aanvullende informatie en richtlijnen van de projectleider. Hierbij ligt de integrale verantwoordelijkheid van de betreffende applicatie bij jouw functie als test-engineer. Dit omvat: Ontwerp van hardware, gebruik makend van standaard beschikbare onderdelen, componenten en modules (marktoplossingen, eigen IPTE-standards of oplossingen gespecifieerd door de klant) Opstellen van aanmaak- en gebruikersdocumentatie, zoals samenstellings- en bedradingsschema’s Samenwerken met en aansturen van de mechanische engineer voor het mechanische deel van de systemen Begeleiden van de werkplaats bij realisatie Ontwerp van de testsequentie (software) Debuggen van de volledige applicatie Installatie, vrijgave en oplevering : zowel lokaal als bij de klant Geven van training en support bij de klant Design van standard modules voor later gebruik bij verschillende projecten, dit omvat zowel hardware (oa PCB’s), software als embedded software Uitvoeren van voorstudies en voorontwerpen met het doel oplossingen en offertes aan te bieden aan klanten

 • Zelfstandige Carwash uitbater (Provincie Oost-Vlaanderen)

  Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

  Bedrijf: SODEAL

  Type: Zelfstandige activiteit

  verwelkoming klanten , aanbieden van onze diverse kwaliteitsvolle programma's , informeren acties naar klanten toe, verzorgen van een unieke pre wash om de kwaliteit van het wassen te verzekeren.

 • Weekendbakker Sint-Denijs-Westrem (flexi) (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: Konvert Interim Gent

  Type: Flexijob

  Voor een bakkerij in de regio van Sint-Denijs-Westrem zoeken wij nog een bakker die zich elke zaterdag + zondag wilt inzetten. Concreet sta je in voor de productie van de bakkerij en dit enkel in het weekend. Je staat samen met vaste werknemers en in de winkel zelf lopen er ook enkele studenten via Konvert interim Gent.

 • Afwasser FLEXIJOB (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: BRASSERIE PASSERELLE

  Type: Flexijob

  Afwassen, afdrogen met behulp van een volautomaat in doorschuifsysteem. Algemene schoonmaak zaal en keuken. Prestaties op woensdag, donderdag en vrijdagmiddag.

Zoek naar antwoorden van DE GROENE DEN in sociale netwerken
Look for responds of DE GROENE DEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE GROENE DEN. Laat een reactie achter voor DE GROENE DEN. DE GROENE DEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE GROENE DEN. Leave a respond for DE GROENE DEN. DE GROENE DEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE GROENE DEN op de google maps. Adres en contacten DE GROENE DEN
Location of DE GROENE DEN on the google maps. Address and contacts of DE GROENE DEN

Andere gerelateerde bedrijven als come DE GROENE DEN DE GROENE DEN: Decor Fierens | MARC VERSCHUEREN | ELECTROTEAM LELOUP & CO NV | UN MOT UN GESTE.TOUS TRAVAUX | ETIENNE VAN MEIRHAEGHE

Other related companies as DE GROENE DEN: Decor Fierens | MARC VERSCHUEREN | ELECTROTEAM LELOUP & CO NV | UN MOT UN GESTE.TOUS TRAVAUX | ETIENNE VAN MEIRHAEGHE

DE GROENE DEN is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE GROENE DEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06319580078. Het bedrijf DE GROENE DEN bevindt zich op het adres: NEERSTRAAT 71; 9112; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 760,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 865,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
De hoofdactiviteit van DE GROENE DEN is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE GROENE DEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE GROENE DEN, openstaande posities, locatie van DE GROENE DEN op de kaart.

DE GROENE DEN is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE GROENE DEN, company assigned to the tax number BE06319580078. The company DE GROENE DEN is located at the address: NEERSTRAAT 71; 9112; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 760,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 865,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
The main activity of DE GROENE DEN is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE GROENE DEN is not available. You also can look at reviews of DE GROENE DEN, open positions, location of DE GROENE DEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE GROENE DEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE GROENE DEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE GROENE DEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE GROENE DEN, employees, financial statistics.