ELECTROTEAM LELOUP & CO NV

Contactgegevens ELECTROTEAM LELOUP & CO NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELECTROTEAM LELOUP & CO NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELECTROTEAM LELOUP & CO NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ambachtenstraat 11; 9900; Eeklo, België

Telefoon (phone): 09 378 28 44 (+32-09 378 28 44) 09 378 28 44 (+32-09 378 28 44)

Fax (fax): 09 378 28 44; 09 378 25 48 (+32-09 378 28 44; 09 378 25 48) 09 378 28 44; 09 378 25 48 (+32-09 378 28 44; 09 378 25 48)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELECTROTEAM LELOUP & CO NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELECTROTEAM LELOUP & CO NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELECTROTEAM LELOUP & CO NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELECTROTEAM LELOUP & CO NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELECTROTEAM LELOUP & CO NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELECTROTEAM LELOUP & CO NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELECTROTEAM LELOUP & CO NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELECTROTEAM LELOUP & CO NV
Products information ELECTROTEAM LELOUP & CO NV

BTW identificatienummer (tax): BE05693084716
Ondernemingsnummer: 6685974121
Hoofdstad (capital): 482,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 574,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Electric contractors - General; Networks; Optical fibres

Product categorie (product category): Immotics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELECTROTEAM LELOUP & CO NV
(Get full report from official database of BE for ELECTROTEAM LELOUP & CO NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELECTROTEAM LELOUP & CO NV
Addition kinds of activities for ELECTROTEAM LELOUP & CO NV

516911. Industriële zouten en poetsmiddelen | Industrial salts and polishes
679401. Muzieklicenties en royalty's | Music licensing and royalties
806200. Algemene medische en chirurgische ziekenhuizen | General medical and surgical hospitals
20330400. Groenten en plantaardige producten, in blikjes, potten, enz. | Vegetables and vegetable products, in cans, jars, etc.
22110901. Bandage doeken, katoen | Bandage cloths, cotton
24219908. Schaafmolen, nec | Planing mills, nec
27540305. Souvenirkaarten: gravure printing | Souvenir cards: gravure printing
33999905. termiet | Thermite
34480103. Boerderij- en utiliteitsgebouwen | Farm and utility buildings

Werken bij ELECTROTEAM LELOUP & CO NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELECTROTEAM LELOUP & CO NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELECTROTEAM LELOUP & CO NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELECTROTEAM LELOUP & CO NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Meubel Spuiter (m/v) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Halle zijn wij op zoek naar een ervaren spuiter. Je voert spuitwerkzaamheden uit op allerhande meubelonderdelen, alsook de voorbereiding ervan. Je brengt grondlagen, lak en vernis aan.

  • Logistiek bediende (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken voor de afdeling Shipping een medewerker die volgend takenpakket voor zich zal nemen: * Afhandeling van dagelijkse administratie binnen het departement facturatie / transport. Ervoor zorgen dat de afgewerkte producten op het gewenste tijdstip en met de geëigende documenten bij de klanten afgeleverd en gefactureerd worden. Zelfstandig zorgen voor het transport van afgewerkte producten in samenspraak met de leverancier. Voorbereiden van de registratie van binnenkomende vrachtwagens/containers; door het aanmaken van shipments in SAP. De facturatie en creditnota's van het afgewerkt product waarborgen; zodat de financiële afdeling de nodige boekhoudkundige verrichtingen kan maken. Opmaken van documentenbundels eigen aan overzees transport en conform de voorschriften eigen aan het land en de betalingsvoorwaarden.

  • Service Technieker m/v (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit bedrijf is een service technieker een arbeider m/v die de volgende taken zal uitvoeren dringende interventies interne service leveren van projecten in oplevering - uitvoeren van poort en dakonderhoud - uitvoeren van werken die beschreven zijn in de bestekken klantenservice je bent de laatste op de werf, dus ook het visite kaartje van het bedrijf werven in Oost - West Vlaanderen

  • Operator vaste namiddag of vaste nacht (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Ronse zijn we op zoek naar operatoren. Je zal tewerkgesteld worden aan een machine die kartonnen kokers produceert. Je bent verantwoordelijk voor het inpakken van de kokers, het besturen van een heftruck, de conrole van de stock en het onderhoud van de productie omgeving.

  • Verko(o)p(st)er Sanitaire (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Anderlecht zijn wij op zoek naar een tweetalige verko(o)p(st)er met ervaring/kennis van sanitaire. Je onthaalt klanten in de showroom en geeft advies op maat over het uitgebreide gamma badkamers. Je achterhaalt de behoeften van de klant en speelt hierop in : je maakt de offerte, bereidt het dossier voor en volgt het op tot de afronding van de verkoop. Je verzorgt eveneens de dienst na verkoop.

  • Klantendienstmedewerker medische sector Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw uitdagingen zijn: Als eerstelijnshulp help je de klant ten allen tijde zo adequaat mogelijk verder. Klantvragen in verband met de specifieke materie van vervangingsinkomen komen bij jou en je 6 collega's terecht. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant telefonisch met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 85% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls in verband met de materie van vervangingsinkomen (zowel medisch als uitkeringsgericht). De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail ivm deze materie. Je rapporteert na elk telefonisch contact de indruk die de klant had over onze dienstverlening. Je verwerkt elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo'n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig door hem of haar door te verbinden met de experts vervangingsinkomen op de back office.

  • Hoofdverpleegkundige interim revalidatie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als hoofdverpleegkundige op de dienst revalidatie: - ben je leidinggevende van een twintigtal medewerkers - werk je mee aan het beleid op de dienst - optimaliseer je mede de zorgprocessen die de neurologische patiënten doorlopen - werk je in team met de leidinggevenden van de diensten acute neurologische en neurochirurgische - sta je in voor een efficiënt beheer van logistiek en middelen van de dienst - ... Bedrijfsprofiel: Ben jij een hoofdverpleegkundige die weet van aanpakken? Heb je bovendien affiniteit met revalidatie en zoek je een tijdelijke uitdaging? Dan is deze vacature op jouw lijf geschreven!

  • magazijnier late ploeg (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt en stockeert de grond- en hulpstoffen. De orders maak je verzendklaar, juist registreren. Je maakt de zendnota en etiketten aan. Je verzorgt de administratie voor de transporteurs. Je laadt en lost de vracht- en andere wagens. Stockvoorraad van diverse verpakkingsmaterialen op orde houden, stockeren en op peil houden. Controleren op kwaliteit. Sporadische leveringen en afhalingen uitvoeren met camionette.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MELLE (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Melle zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder op kantoor ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Operator Spuitgieten (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gelegen in Malle zijn wij op zoek naar een Operator Spuitgieten (M/V): U zal instaan voor: Algemene werkorganisatie voor de totale groep van PET-machines: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark; Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; Kwaliteitscontrole 

  • Student JBC Houthalen (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Verwerken van binnengekomen leveringen, op orde houden van de winkel en paskamers, plooien van kleding, verderhelpen van de klanten

  • Coach Leren programmeren met Scratch voor kinderen - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Flexijob

    Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 12 kinderen gedurende ongeveer 20 weken (niet tijdens de schoolvakanties). Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen gaan door na schooltijd rond 16:00 uur op verschillende scholen in Antwerpen, Deurne, Borgerhout...

Zoek naar antwoorden van ELECTROTEAM LELOUP & CO NV in sociale netwerken
Look for responds of ELECTROTEAM LELOUP & CO NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELECTROTEAM LELOUP & CO NV. Laat een reactie achter voor ELECTROTEAM LELOUP & CO NV. ELECTROTEAM LELOUP & CO NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELECTROTEAM LELOUP & CO NV. Leave a respond for ELECTROTEAM LELOUP & CO NV. ELECTROTEAM LELOUP & CO NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELECTROTEAM LELOUP & CO NV op de google maps. Adres en contacten ELECTROTEAM LELOUP & CO NV
Location of ELECTROTEAM LELOUP & CO NV on the google maps. Address and contacts of ELECTROTEAM LELOUP & CO NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ELECTROTEAM LELOUP & CO NV ELECTROTEAM LELOUP & CO NV: D.W. PLASTICS | MARIE-CHRISTINE HUBIN | CORNELIS PETER | Franco Decor | DANTEC ELECTRONICS

Other related companies as ELECTROTEAM LELOUP & CO NV: D.W. PLASTICS | MARIE-CHRISTINE HUBIN | CORNELIS PETER | Franco Decor | DANTEC ELECTRONICS

ELECTROTEAM LELOUP & CO NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELECTROTEAM LELOUP & CO NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05693084716. Het bedrijf ELECTROTEAM LELOUP & CO NV bevindt zich op het adres: Ambachtenstraat 11; 9900; Eeklo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 482,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 574,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Immotics. Lijst met producten zijn Electric contractors - General; Networks; Optical fibres.
De hoofdactiviteit van ELECTROTEAM LELOUP & CO NV is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELECTROTEAM LELOUP & CO NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELECTROTEAM LELOUP & CO NV, openstaande posities, locatie van ELECTROTEAM LELOUP & CO NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ELECTROTEAM LELOUP & CO NV is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELECTROTEAM LELOUP & CO NV, company assigned to the tax number BE05693084716. The company ELECTROTEAM LELOUP & CO NV is located at the address: Ambachtenstraat 11; 9900; Eeklo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 482,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 574,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Immotics. List of products are Electric contractors - General; Networks; Optical fibres.
The main activity of ELECTROTEAM LELOUP & CO NV is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ELECTROTEAM LELOUP & CO NV is not available. You also can look at reviews of ELECTROTEAM LELOUP & CO NV, open positions, location of ELECTROTEAM LELOUP & CO NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELECTROTEAM LELOUP & CO NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELECTROTEAM LELOUP & CO NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELECTROTEAM LELOUP & CO NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELECTROTEAM LELOUP & CO NV, employees, financial statistics.