FLTERCA QUIRIJNEN NV

Contactgegevens FLTERCA QUIRIJNEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLTERCA QUIRIJNEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLTERCA QUIRIJNEN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Jobbaan 58 2390 Malle - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-24-96-10 32-56-24-96-10

Fax (fax): 32-56-25-92-96 32-56-25-92-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLTERCA QUIRIJNEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLTERCA QUIRIJNEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLTERCA QUIRIJNEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLTERCA QUIRIJNEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLTERCA QUIRIJNEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLTERCA QUIRIJNEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLTERCA QUIRIJNEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLTERCA QUIRIJNEN NV
Products information FLTERCA QUIRIJNEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE09945617675
Ondernemingsnummer: 2574615478
Hoofdstad (capital): 492,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 632,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in FLTERCA QUIRIJNEN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Building bricks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLTERCA QUIRIJNEN NV
(Get full report from official database of BE for FLTERCA QUIRIJNEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLTERCA QUIRIJNEN NV
Addition kinds of activities for FLTERCA QUIRIJNEN NV

3061. Mechanische rubberen goederen | Mechanical rubber goods
202402. Zuivel gebaseerde bevroren desserts | Dairy based frozen desserts
28330300. antibiotica | Antibiotics
32960000. Minerale wol | Mineral wool
39490903. Rackets en frames: tennis, badminton, squash, lacrosse, enz | Rackets and frames: tennis, badminton, squash, lacrosse, etc
54119904. Kruidenierswinkels, ketting | Grocery stores, chain
59440102. Horloges | Watches

Werken bij FLTERCA QUIRIJNEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLTERCA QUIRIJNEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLTERCA QUIRIJNEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLTERCA QUIRIJNEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromechanicien (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als technicus sta je in voor de integrale opbouw en opstart van nieuwe installaties, machines, verbeteringsprojecten,… Alsook ben je mede verantwoordelijk voor de elektrische interventies en revisies op de opgebouwde installaties en het algemeen machinepark

  • Metaalarbeider m/v (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, gelegen te Lommel, zijn we op zoek naar gemotiveerde metaalarbeiders. - Je zal instaan voor het beladen en ontladen van machines, gereedschappen wisselen, onderdelen vervangen en kleine storingen oplossen.

  • Zaalmedewerker - restaurant Damme (géén weekends!) (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend restaurant in Damme gaat Randstad momenteel op zoek naar een fulltime zaalmedewerker met optie vast. Je staat onder andere in voor het opnemen van de bestellingen, de bediening van de klanten en het afruimen van de tafels. Je werkt in een service coupé, waarbij de uren vaak lopen van 11u30 - 15u en 18u - 22u. Tijdens het weekend is het restaurant gesloten en moet je dus nooit werken.

  • Huishoudhulp regio Nevele (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Gent

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Dan ben jij de kandidaat die wij graag aan het werk zetten! Voor enkele gezinnen in Nevele zijn we op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je krijgt een volledig wettelijk statuut en na 3 maand een contract van onbepaalde duur. Randstad voorziet ook in enkele extralegale voordelen en opleidingen. Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, strijken, ramen lappen,... Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met jouw klanten. Uurrooster bespreekbaar deeltijds of voltijds.

  • Huishoudhulpen in Riemst/Tongeren/Lanaken (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb je zin om mensen te helpen met hun huishouden en ben je sociaal ingesteld en daarbij zin om je eigen werkuren te bepalen in samenspraak met ons... dan ben jij de persoon die wij zoeken!!! Mogelijke plaatsen van tewerkstelling zijn Riemst, Tongeren of Lanaken.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Lubbeek en omgeving

  • 2nd line support Skype for business (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RenewIT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een 2nd line support engineer voor Skype for Business.

  • SCHRIJNWERKER-Flightcasebouwer (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ICARUS FLIGHTCASES & DECOR FACILIT.

    Type: Vaste Job

    Uw taak wordt het bouwen van onze topkwaliteit flightcases op maat en met aangepast binnenwerk.

  • Regionale Sales representant(e) Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

  • Opvoed(st)er A1 en A2 (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: DE WITTE MOL

    Type: Werfreserve

    De opvoed(st)er in de leefgroep staat in voor de realisatie van: nodige assistentie verlenen bij het wonen en leven van de zorggebruiker, een evenwichtige daginvulling verzorgen, duidelijke en eerlijke informatieoverdracht, een vlotte veilige en goed georganiseerde dagelijkse werking.

  • Leercontract voor hulp interieurafwerking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FP RENOVATIE & INTERIEUR

    Type: Leercontract

    Wij zijn een bouwbedrijf gespecialiseerd in interieurafwerking. Vloerwerken, pleister- & schilderwerk, schrijnwerk op maat, het behoort allemaal tot ons takenpakket. Omwille van de groeiende omvang van onze projecten bij particulieren, zijn we op zoek naar gemotiveerde leercontracters ter ondersteuning van de zaakvoerder. Hij startte zelf ook als leerjongen bij een glazenmaker en genoot ondertussen een opleiding schilder. Hij ging nadien als zelfstandige aan de slag en leerde zo ook de andere kneepjes van de interieurafwerking. Na 25 jaar in het vak staan, heeft hij een enorme kennis verworven. Een kwalitatieve, gedetailleerde afwerking draagt hij hoog in het vaandel. Volg je een opleiding in de bouwsector en wil je graag je theoretische kennis omzetten in praktijk? Meld je dan zeker aan voor deze vacature. Je hebt een heel divers takenpakket: vloerwerken; pleister- & schilderwerk; elektrische- & sanitaire werken; schrijnwerk op maat (inclusief plaatsing). Je werkt zij aan zij met de zaakvoerder, die je zal begeleiden in het leerproces.

  • KAMERMEISJE (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: NOVOTEL IEPER CENTRUM

    Type: Flexijob

    Novotel Ieper (valt onder Accor hotels), een modern hotel in het hartje van de stad, met 122 kamers, 10 vergaderzalen, bar en restaurant zoekt een enthousiast kamermeisje voor het reinigen van de hotelkamers en algemene delen van het hotel. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van FLTERCA QUIRIJNEN NV in sociale netwerken
Look for responds of FLTERCA QUIRIJNEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLTERCA QUIRIJNEN NV. Laat een reactie achter voor FLTERCA QUIRIJNEN NV. FLTERCA QUIRIJNEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLTERCA QUIRIJNEN NV. Leave a respond for FLTERCA QUIRIJNEN NV. FLTERCA QUIRIJNEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLTERCA QUIRIJNEN NV op de google maps. Adres en contacten FLTERCA QUIRIJNEN NV
Location of FLTERCA QUIRIJNEN NV on the google maps. Address and contacts of FLTERCA QUIRIJNEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLTERCA QUIRIJNEN NV FLTERCA QUIRIJNEN NV: INDUSYS TECHNOLOGIES BELGIUM SPRL | VERMO CLEAN | MARIE-CHRISTINE HUBINOT | BLOOM DIAMONDS | ROBERT HENRI SA

Other related companies as FLTERCA QUIRIJNEN NV: INDUSYS TECHNOLOGIES BELGIUM SPRL | VERMO CLEAN | MARIE-CHRISTINE HUBINOT | BLOOM DIAMONDS | ROBERT HENRI SA

FLTERCA QUIRIJNEN NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLTERCA QUIRIJNEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09945617675. Het bedrijf FLTERCA QUIRIJNEN NV bevindt zich op het adres: Sint-Jobbaan 58 2390 Malle - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 492,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 632,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Building bricks. Producten gemaakt in FLTERCA QUIRIJNEN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLTERCA QUIRIJNEN NV is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLTERCA QUIRIJNEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLTERCA QUIRIJNEN NV, openstaande posities, locatie van FLTERCA QUIRIJNEN NV op de kaart.

FLTERCA QUIRIJNEN NV is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLTERCA QUIRIJNEN NV, company assigned to the tax number BE09945617675. The company FLTERCA QUIRIJNEN NV is located at the address: Sint-Jobbaan 58 2390 Malle - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 492,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 632,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Building bricks. Products created in FLTERCA QUIRIJNEN NV were not found.
The main activity of FLTERCA QUIRIJNEN NV is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLTERCA QUIRIJNEN NV is not available. You also can look at reviews of FLTERCA QUIRIJNEN NV, open positions, location of FLTERCA QUIRIJNEN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLTERCA QUIRIJNEN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLTERCA QUIRIJNEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLTERCA QUIRIJNEN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLTERCA QUIRIJNEN NV, employees, financial statistics.