Bouwonderneming Dewyn Krist BVBA

Particuliere bedrijvenVerzekeringsagenten, makelaars en service • Bouwonderneming Dewyn Krist BVBA
Private companiesInsurance Agents, Brokers and Service • Bouwonderneming Dewyn Krist BVBA

Contactgegevens Bouwonderneming Dewyn Krist BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bouwonderneming Dewyn Krist BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bouwonderneming Dewyn Krist BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Desselgemseweg 186 8790 Waregem, België

Telefoon (phone): +32 (61) 972-47-20 +32 (61) 972-47-20

Fax (fax): +32 (53) 118-28-26 +32 (53) 118-28-26

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bouwonderneming Dewyn Krist BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bouwonderneming Dewyn Krist BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bouwonderneming Dewyn Krist BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bouwonderneming Dewyn Krist BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bouwonderneming Dewyn Krist BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bouwonderneming Dewyn Krist BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bouwonderneming Dewyn Krist BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bouwonderneming Dewyn Krist BVBA
Products information Bouwonderneming Dewyn Krist BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07350372314
Ondernemingsnummer: 3493896484
Hoofdstad (capital): 804,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 566,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Bouwonderneming Dewyn Krist BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - House building

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bouwonderneming Dewyn Krist BVBA
(Get full report from official database of BE for Bouwonderneming Dewyn Krist BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bouwonderneming Dewyn Krist BVBA
Addition kinds of activities for Bouwonderneming Dewyn Krist BVBA

783300. Inrijbewegende theaters | Drive-in motion picture theaters
09130200. Vangst van schelpdieren | Catching of shellfish
20929906. Seafoods, vers: bereid | Seafoods, fresh: prepared
22530205. Sjaals, breien | Shawls, knit
25110601. Cedar kisten | Cedar chests
78220402. Videobanden, opgenomen: groothandel | Video tapes, recorded: wholesale
87480000. Bedrijfsadvies, nv | Business consulting, nec
96419902. Landbouwkundig bestuur, overheid | Agriculture fair board, government

Werken bij Bouwonderneming Dewyn Krist BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bouwonderneming Dewyn Krist BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bouwonderneming Dewyn Krist BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bouwonderneming Dewyn Krist BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Inside Sales Medewerker (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, wereldleider op vlak van ontwikkeling van diesel en gasmotoren, is Adecco Experts op zoek naar een Inside Sales Medewerker. Als Inside Sales Medewerker ben je de ruggengraat voor de BENELUX account managers. Jouw dagelijkse taken zijn: Je stelt prijsoffertes op en geeft ze door aan de klant. Je biedt ondersteuning bij het opmaken van Claims en je behandelt leveringsproblemen. Je maakt Credit Notes op en volgt deze administratief op. Je communiceert met alle interne departementen (finance, Customer Care,...) en je onderhoudt deze contacten.

  • Junior PC-technicus (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FORUM JOBS VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Forum Jobs zoekt een junior pc-technicus voor een project van 29 oktober tot midden januari 2019. Je zal voor een grote klant samen met een ervaren collega oude pc's vervangen door nieuwe pc's, en ze helemaal operationeel maken. Je installeert pc's. Je zorgt ervoor dat ze werkklaar zijn. Je installeert Win10 op elke pc. Je neemt de oude pc's mee.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Moorslede – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Student (e) administratief bediende luchtvracht (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: JOBCONNECTION

    Type: Studentenjob

    Je behandelt alle nodige documenten en dossiers en coördineert de te verwerken vracht volgens de voorgeschreven procedures. Je houdt van een dynamische, operationele job en bent bereid in een ploegenstelsel te werken

  • STAGE REKRUTERING EN SELECTIE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ARGON SELECTIE

    Type: Studentenjob

    Argon Selectie ontstond in 2001 op initiatief van de uitzendgroep Forum Jobs. Als Selectiekantoor bieden wij professionele ondersteuning bij de zoektocht naar gekwalificeerde bedienden en kaderleden. Onze opdrachtgevers komen uit diverse sectoren en bevinden zich voornamelijk in West- en Oost-Vlaanderen. FUNCTIE Stapsgewijs word je ondergedompeld in het bedrijfsleven en leer je de volwaardige rekruteringscyclus kennen. Begeleiding krijg je van een ervaren consultant, jouw mentor doorheen dit avontuur. Afhankelijk van je interesseveld kies je voor de divisie - HR & Finance- , -Technics-of -Sales, Marketing, Logistiek en Administratie-.Jouw takenpakket is tweedelig: Rekrutering: 1. Klantenbezoek: Na een leerrijke rondleiding leer je de openstaande vacature(s) kennen, die je actief zal beheren. 2. Vacature lancering: Je schrijft een creatieve vacature op aan de hand van de verworven informatie. Deze lanceer je via diverse kanalen om instroom te garanderen. 3. Zoekopdrachten: Je gaat gericht op zoek via deze kanalen naar de ideale match en vindtgeschikte kandidaten die je laat kennismaken met de vacature. 4. Prescreenings: je selecteert CV’s op basis het vooropgestelde profiel, de gewenste competenties en ervaringen. 5. Interviews: Tijdens een diepte-interview ga je na waar de ervaring en ambities van de kandidaat liggen en in hoeverre deze matchen met de vacatures in jouw portefeuille. 6. Assessment Center: Je stelt samen met de klant een testbatterij opdie je zal afnemen met de kandidaat. Na de test bespreek je de testresultaten grondig met de kandidaat. Hierover maak je een testrapport op die je voorlegt aan de klant. 7. Opvolging: Als tussenschakel van de kandidaat en klant volg je de samenwerking nauwgezet op. Je gaat na bij de starter hoe ze hun nieuwe uitdaging ervaren. Daarnaast luister je ook bij de klant hoe hun nieuwe werknemer het doet. Je krijgt de kans ons Marketingbeleid te optimaliseren door een plan te schrijven en dit uit te voeren: 1. Marketing plan: Na een grondige marktanalyse stel je een plan op hoe Argon Selectie beter in de picture komt off en online. Dit volg je dan ook actief op via Google Analytics. 2. POS materiaal: Je krijgt de kans creatieve ontwerpen te maken via onze grafische tools. 3. Mailing: Je organiseert mailingsacties en creëert hiervoor de nodige content. 4. Beurzen: Je staat in voor de planning en organisatie van komende jobbeurzen en samen met de collega’s trek je naar dit event.

  • Solution Architect (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Katoen Natie

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier

  • Telefonist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Vaste Job

    Als telefonist vertegenwoordig je de firma en sta je in voor de telefonische verkoop/promotie van verschillende producten. Dit zijn vb. kranten, magazines, verzekeringen, kreditkaarten, .... Je overtuigt de klant van de toegevoegde waarde van de bestaande producten en diensten: - Je neemt contact op met de bestaande klanten om hen te informeren over de mogelijkheden van het product of de dienst die je vertegenwoordigt - Met commerciële ingesteldheid en luisterend oor, ga je op zoek naar nieuwe en potentiële behoeftes van de klant om hier naderhand op in te spelen - Je bent verantwoordelijk voor het administratieve beheer van je verkoopsgesprekken en het inloggen van je verkopen in het systeem

  • Balieverkoper (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    • Met enthousiasme klanten aan de balie ondersteunen alsook degenen die telefonisch contact opnemen. • Op een nauwkeurige wijze orders op een snelle, maar vooral correcte manier verwerken zodat de klant tijdig de juiste goederen ontvangt. • Bestellingen klaarzetten en inputten, leveringen controleren, goederen laden en lossen, stocktellingen uitvoeren en het magazijn netjes houden.

  • Zelfstandig Logopedist(e) (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: Centrum voor Therapie en Welzijn Balans

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen onze multidisciplinaire praktijk zoeken we iemand om ons logopedisch team uit te breiden. Je bouwt volledig autonoom je eigen logopedie praktijk uit, op basis van je eigen expertise en interesse. Je doelgroep en behandelingen zijn vrij te bepalen, maar we zijn met name op zoek naar complementaire specialisaties op ons huidig aanbod (zijnde leer- en ontwikkelingsstoornissen bij kinderen) : bijvoorbeeld logopedische problemen bij volwassenen, stottertherapie, stemproblemen, ... Dagen en uren in overleg te bepalen. Min. 8 uur - zowel dag als avonduren.

  • DEELTIJDS BEGELEID(ST)ERS KINDEROPVANG PETER PAN (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG

    Type: Werfreserve

    Als begeleid(st)er sta je in voor de opvang van kinderen tussen 2,5 jaar en 12 jaar voor en na de schooluren, schoolvrije dagen en vakanties. Je zorgt samen met je collega’s voor een gevarieerd spelprogramma en spelmogelijkheden en zorgt voor de praktische organisatie van dagelijkse opvang (zoals afnemen aanwezigheden, boodschappen, …)

  • Elektricien Waterproductiecentrum Oost-Vlaanderen (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie Als elektricien waterproductiecentrum (WPC) voer je exploitatieopdrachten uit in drinkwaterinstallaties en in proceswaterinstallaties van industriële klanten. Als elektricien waterproductiecentrum werk je binnen de Directie Productie en Opslag die verantwoordelijk is voor de optimale werking van de productie-infrastructuur (waterproductiecentra, watertorens, hydroforen, toevoerleidingen ...) en voor het automatiseren en de telecontrole van productie, berging en toevoer. Je werkt onder leiding van de verantwoordelijke voor exploitatie, productie en opslag. Je werkt nauw samen met de andere elektriciens en met de productiemedewerkers. Voornaamste opdrachten Dit zijn jouw belangrijkste opdrachten: Je controleert en onderhoudt de productie-installaties. Je voert metingen uit. Je legt bedradingen aan op basis van schema's. Je stelt eenvoudige elektrische schema's op en helpt bij het programmeren van PLC's. Je voorziet de doseer- en waterbehandelingsinstallaties van scheikundige producten. Je volgt de richtlijnen inzake waterbehandeling, AREI, veiligheid en milieu. Je lost praktische problemen op.

Zoek naar antwoorden van Bouwonderneming Dewyn Krist BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Bouwonderneming Dewyn Krist BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bouwonderneming Dewyn Krist BVBA. Laat een reactie achter voor Bouwonderneming Dewyn Krist BVBA. Bouwonderneming Dewyn Krist BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bouwonderneming Dewyn Krist BVBA. Leave a respond for Bouwonderneming Dewyn Krist BVBA. Bouwonderneming Dewyn Krist BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bouwonderneming Dewyn Krist BVBA op de google maps. Adres en contacten Bouwonderneming Dewyn Krist BVBA
Location of Bouwonderneming Dewyn Krist BVBA on the google maps. Address and contacts of Bouwonderneming Dewyn Krist BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Bouwonderneming Dewyn Krist BVBA Bouwonderneming Dewyn Krist BVBA: Belle & la Bête (La) | Kroonen J | BERNARD DAUSSAINT | JEAN-MARIE GEGO | Vanderstraeten & Verhaeghe

Other related companies as Bouwonderneming Dewyn Krist BVBA: Belle & la Bête (La) | Kroonen J | BERNARD DAUSSAINT | JEAN-MARIE GEGO | Vanderstraeten & Verhaeghe

Bouwonderneming Dewyn Krist BVBA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bouwonderneming Dewyn Krist BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07350372314. Het bedrijf Bouwonderneming Dewyn Krist BVBA bevindt zich op het adres: Desselgemseweg 186 8790 Waregem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 804,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 566,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Contractors - House building. Producten gemaakt in Bouwonderneming Dewyn Krist BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bouwonderneming Dewyn Krist BVBA is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bouwonderneming Dewyn Krist BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bouwonderneming Dewyn Krist BVBA, openstaande posities, locatie van Bouwonderneming Dewyn Krist BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bouwonderneming Dewyn Krist BVBA is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bouwonderneming Dewyn Krist BVBA, company assigned to the tax number BE07350372314. The company Bouwonderneming Dewyn Krist BVBA is located at the address: Desselgemseweg 186 8790 Waregem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 804,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 566,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Contractors - House building. Products created in Bouwonderneming Dewyn Krist BVBA were not found.
The main activity of Bouwonderneming Dewyn Krist BVBA is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Bouwonderneming Dewyn Krist BVBA is not available. You also can look at reviews of Bouwonderneming Dewyn Krist BVBA, open positions, location of Bouwonderneming Dewyn Krist BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bouwonderneming Dewyn Krist BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bouwonderneming Dewyn Krist BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bouwonderneming Dewyn Krist BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bouwonderneming Dewyn Krist BVBA, employees, financial statistics.