Belle & la Bête (La)

Contactgegevens Belle & la Bête (La): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Belle & la Bête (La): address, phone, fax, email, website, opening hours

Belle & la Bête (La)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place Cardinal Mercier 18; 1300; Wavre, België

Telefoon (phone): 010 24 43 74 (+32-010 24 43 74) 010 24 43 74 (+32-010 24 43 74)

Fax (fax): 010 24 43 74 (+32-010 24 43 74) 010 24 43 74 (+32-010 24 43 74)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Belle & la Bête (La): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Belle & la Bête (La)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Belle & la Bête (La)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Belle & la Bête (La), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Belle & la Bête (La). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Belle & la Bête (La), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Belle & la Bête (La). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Belle & la Bête (La)
Products information Belle & la Bête (La)

BTW identificatienummer (tax): BE07231445312
Ondernemingsnummer: 9833831787
Hoofdstad (capital): 473,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 693,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Belle & la Bête (La) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boutiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Belle & la Bête (La)
(Get full report from official database of BE for Belle & la Bête (La))

Aanvulling soorten activiteiten voor Belle & la Bête (La)
Addition kinds of activities for Belle & la Bête (La)

0111. Tarwe | Wheat
331300. Electrometallurgische producten | Electrometallurgical products
26211000. Gedrukte en gevormde pulp- en vezelproducten | Pressed and molded pulp and fiber products
28190911. Lithiumverbindingen, anorganisch | Lithium compounds, inorganic
35550300. Handelsonderdelen en bijlagen afdrukken | Printing trade parts and attachments
35999909. Smeerbekers, metaal | Grease cups, metal
38230409. Draft meters, industrieel proces type | Draft gauges, industrial process type
47240000. Reisbureaus | Travel agencies
50930203. Wire en kabel schroot | Wire and cable scrap

Werken bij Belle & la Bête (La): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Belle & la Bête (La): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Belle & la Bête (La). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Belle & la Bête (La). Looking for open vacancies in other companies

  • Assistant Store Manager (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar een Flying Assistant Store Manager – Verkoper/ster voor onze winkels in de regio Zaventem-Leuven-Machelen – Evere – Sint Pieters Leeuw OMSCHRIJVING De Assistant Store Manager is verantwoordelijk voor het volbrengen van de dagdagelijkse taken met als doel de vooropgestelde objectieven te bereiken. Deze objectieven houden onder meer de bezettingsgraad, debiteurenbeheer en het onderhoud van de Store in. Hij/Zij geeft prioriteit aan een klantgerichte aanpak en verricht zijn taken in lijn met de strategie, het beleid en de procedures eigen aan Shurgard.. VERANTWOORDELIJKHEDEN 1. Verkoop Oriëntatie Behandelen van nieuwe prospects, opvolgen van bestaande prospects en pre-leases zodat maximale verkoopsresultaten van de store kan behaald worden. Het behalen van de gestelde verkoop targets door het gebruiken van de bedrijfseigen training technieken. Aanbevelen van de voordelen en extra’s van het bedrijf en deze op een klantgerichte manier verkopen. 2. Klantgerichtheid Bied continu een uitstekende service naar de klanten en verwerk de bijbehorende administratie zorgvuldig. Verantwoordelijk voor alles op gebied van klantenservice. Van aanvragen voor opslag tot het oplossen van klachten en het netjes afhandelen van lastige klanten of situaties. 3. Beheer van de vestiging Zorg voor het algemene onderhoud van de vestiging en alle faciliteiten zoals verwacht wordt tijdens de store-inspecties. Voer regelmatig schoonmaakwerkzaamheden uit zodat de uitstraling van de store van zowel binnen als buiten continu op het hoogste niveau zit.

  • Magazijnier (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant op regio Ternat zijn wij op zoek naar een magazijnier - heftruckbestuurder. Je taken zijn: - Je rijdt met de heftruck. - Je staat in voor het picken van orders. - Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens. - Je zal klanten bedienen bij afhalingen.

  • Halfautomaat Lasser (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant in de regio van Grobbendonk zijn we op zoek naar gemotiveerde Halfautomaat Lassers die ook willen speten. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring in prefab beton, waar kwaliteit dan ook altijd belangrijk is. Ze zijn uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de sector van de prefab elementen. Ze zijn dan ook op zoek naar gemotiveerde mensen om het team te versterken. Voor deze functie als Lasser, zoekt het bedrijf Halfautomaat Lassers die ook willen speten. Ben jij een Halfautomaat Lasser en wil je ook speten? Dan is deze job ideaal voor jou. Je zal werken in een twee-ploegensysteem en je werkt altijd in een atelier, niet op verplaatsing.

  • Meestergast elektricien (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Sint-Niklaas zoeken we een MEESTERGAST ELEKTRICIEN (M/V) U staat in voor het plaatsen van elektrische huishoudelijke installaties in zowel nieuwbouw als renovatieprojecten U doet dit zowel bij particulieren thuis alsook in scholen of bedrijven De werven zijn gelegen in gans Vlaanderen Daarbij geef je leiding aan een kleine groep elektriciens 

  • Huishoudhulpen regio Gooreind (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor huishoudelijk werk bij particulieren in de ruime regio van Brasschaat: voornamelijk poetsen maar ook strijken, boodschappen doen, koken en eventueel kleine naaiwerkjes. Je kan rekenen op een uurrooster naar eigen wensen en tal van andere voordelen. Bovendien begeleiden we je persoonlijk vanaf de eerste kennismaking met de klanten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tienen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student kassa (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Kalken zijn wij nog op zoek naar een student die in het weekend wilt helpen in de winkel. -Kassawerk -Broodjes maken -Voorbereidings- en opruimwerk -Aanvullen

  • Productiemedewerker chemie- volcontinu 4/2 stelsel - regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je zal werken in een volcontinusysteem (4-2). Concreet werk je vier dagen en ben je nadien 2 dagen thuis. De klant zoekt bij voorkeur mensen uit de bouwsector, omdat dit om ruwer en zwaarder fysiek werk gaat. Daartegenover staat een mooie verloning. Je komt terecht in een team waar je de nodige begeleiding, opleiding en zelfstandigheid krijgt. Mooi loon van meer dan 17 euro/uur. Bedrijfsprofiel: Voor een gekend chemisch bedrijf in de Gentse regio ben ik op zoek naar ervaren arbeiders. Je werkt op de afdeling die grondstoffen produceert die in de staalindustrie gebruikt wordt.

  • SAP Business Objects Cloud Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CANGURU SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken nieuw en enthousiast geweld om ons team te vervoegen, onze groei te verzekeren en om onze klanten een topservice te blijven garanderen. We zijn een bedrijf gefocust op SAP consultancy en hebben sinds kort ook een Canguru Factory waar we software op maat van onze klant ontwikkelen. We kijken uit naar dé nieuwe collega, waar iedereen tijdens de lunch wil naast zitten. De energierijke Jumper die klaar is om samen de IT wereld in te springen. Canguru creëert de perfecte omgeving voor een nieuw professioneel avontuur waar ontwikkeling, bijleren en collegialiteit centraal staan! Wij zij er van overtuigd dat continu bijleren en uitbouw van je kennis de manier is om te toekomst te verzekeren. We investeren dan ook op verschillende manieren in delen van kennis (oa kennisdomeinen) en opleiding. We zijn op zoek naar verschillende soorten teamgenoten (het mag af en toe wat specialer zijn): JAVA Developers, technische wizards, SAP Cloud Consultants, SAP CRM Consultants, BO Consultants. Ben je bezig met Hybris, HANA, Fiori/UI5, C4C, C4C, BO, JAVA, SDK etc… dan willen we u zeker eens ontmoeten! Om onze expansie verder te ondersteunen en uit te breiden zijn we op zoek naar een SAP Business Objects Cloud Consultant. Binnen ons BO-team ondersteun je onze klanten in de transitie naar Cloud-oplossingen. Als SAP BO Cloud Consultant zorg je voor het uittekenen van hun Cloud-strategie en managet de implementatie. Op basis van jouw analyse beoordeel je de diverse mogelijkheden aan oplossingen en neem je de lead in het uitrollen ervan. Kennis delen met andere teamleden en het op sleeptouw nemen van junior collega’s is een evidentie voor jou.

  • Freelance Payroll Officer (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Om de payrollverwerking op te vangen ben ik op zoek naar een freelance payroll officer voor 2 dagen/week. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van de payroll voor 70 FTE's zowel arbeiders als bedienden. Je werkt hiervoor nauw samen met het sociaal secretariaat SD Worx. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station.

  • keukenhulp (flexi-job of extra) (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: L'HOMARD ET LA MOULE

    Type: Flexijob

    Je helpt ons in de keuken bij alles wat met de keuken te maken heeft (van groenten wassen en snijden tot desserts maken).

  • KELNER OF OPDIEN(ST)ER (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: PALACE

    Type: Flexijob

    U staat in voor de bediening van de klanten in ons restaurant. U bent vriendelijk, gemotiveerd en u hebt een goed voorkomen. Interesse? Neem dringend contact met ons op.

Zoek naar antwoorden van Belle & la Bête (La) in sociale netwerken
Look for responds of Belle & la Bête (La) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Belle & la Bête (La). Laat een reactie achter voor Belle & la Bête (La). Belle & la Bête (La) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Belle & la Bête (La). Leave a respond for Belle & la Bête (La). Belle & la Bête (La) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Belle & la Bête (La) op de google maps. Adres en contacten Belle & la Bête (La)
Location of Belle & la Bête (La) on the google maps. Address and contacts of Belle & la Bête (La)

Andere gerelateerde bedrijven als come Belle & la Bête (La) Belle & la Bête (La): BABY 2000 | CITIBANK | E.F.A.S. | MAISON NOUGATINE | VEDIOR INTERIM

Other related companies as Belle & la Bête (La): BABY 2000 | CITIBANK | E.F.A.S. | MAISON NOUGATINE | VEDIOR INTERIM

Belle & la Bête (La) is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Belle & la Bête (La), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07231445312. Het bedrijf Belle & la Bête (La) bevindt zich op het adres: Place Cardinal Mercier 18; 1300; Wavre. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 473,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 693,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boutiques. Producten gemaakt in Belle & la Bête (La) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Belle & la Bête (La) is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Belle & la Bête (La) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Belle & la Bête (La), openstaande posities, locatie van Belle & la Bête (La) op de kaart.

Belle & la Bête (La) is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Belle & la Bête (La), company assigned to the tax number BE07231445312. The company Belle & la Bête (La) is located at the address: Place Cardinal Mercier 18; 1300; Wavre. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 473,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 693,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boutiques. Products created in Belle & la Bête (La) were not found.
The main activity of Belle & la Bête (La) is Insurance Agents, Brokers and Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Belle & la Bête (La) is not available. You also can look at reviews of Belle & la Bête (La), open positions, location of Belle & la Bête (La) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Belle & la Bête (La), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Belle & la Bête (La), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Belle & la Bête (La), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Belle & la Bête (La), employees, financial statistics.