LOMBAERT/GARAGE LOMBAERT

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • LOMBAERT/GARAGE LOMBAERT
Private companiesReal Estate • LOMBAERT/GARAGE LOMBAERT

Contactgegevens LOMBAERT/GARAGE LOMBAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOMBAERT/GARAGE LOMBAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOMBAERT/GARAGE LOMBAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE GAND 1161; 1082; SINT-AGATHA-BERCHEM/BERCHEM-SAINTE-AGATHE, België

Telefoon (phone): 24653258 (+32-24653258) 24653258 (+32-24653258)

Fax (fax): +32 (84) 145-25-31 +32 (84) 145-25-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOMBAERT/GARAGE LOMBAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOMBAERT/GARAGE LOMBAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOMBAERT/GARAGE LOMBAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOMBAERT/GARAGE LOMBAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOMBAERT/GARAGE LOMBAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOMBAERT/GARAGE LOMBAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOMBAERT/GARAGE LOMBAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOMBAERT/GARAGE LOMBAERT
Products information LOMBAERT/GARAGE LOMBAERT

BTW identificatienummer (tax): BE06217132568
Ondernemingsnummer: 5333557128
Hoofdstad (capital): 304,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 641,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in LOMBAERT/GARAGE LOMBAERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOMBAERT/GARAGE LOMBAERT
(Get full report from official database of BE for LOMBAERT/GARAGE LOMBAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOMBAERT/GARAGE LOMBAERT
Addition kinds of activities for LOMBAERT/GARAGE LOMBAERT

29110302. Dieselbrandstoffen | Diesel fuels
37990302. Auto's, off-highway: elektrisch | Cars, off-highway: electric
45129902. Luchtvaartmaatschappij, gepland | Air passenger carrier, scheduled
52119905. Eavestroughing onderdelen en benodigdheden | Eavestroughing parts and supplies
58129906. Voedingsdiensten voor contracten | Contract food services
80599902. Huisartszorg | Domiciliary care
83220503. Gezinsdienstbureau | Family service agency

Werken bij LOMBAERT/GARAGE LOMBAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOMBAERT/GARAGE LOMBAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOMBAERT/GARAGE LOMBAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOMBAERT/GARAGE LOMBAERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Tester / Foutzoeker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Oostkamp zijn wij opzoek naar testers/foutzoekers Samen met een team van collega's sta je in voor het elektrisch afregelen, testen van en foutzoeken op onderdelen en eindproducten De producten omvatten een combinatie van analoge, digitale en hoogfrequente technologieën Je draagt persoonlijk bij tot het hoge kwaliteitsniveau van de uitgeleverde producten Hiervoor sta je niet alleen in voor het opsporen van de fouten, maar eveneens voor het analyseren van de foutoorzaak en het voorstellen van correctieve acties Je kan goed samenwerken met de testassistenten en testingenieurs Je stelt zelfstandig testrapporten op met de nodige zorg

  • Ruwe ploegbaas - Ruwbouwwerken (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je geeft leiding aan een team van metsers en bekisters. Je staat in voor de voorbereiding,  coördinatie en controle van de werkzaamheden. Je beheert het materieel/materiaal. Je waakt over de veiligheid en kwaliteit op de werf in samenwerking met de werfleiding.

  • Dakwerker (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Actief Construct Neerpelt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant uit Lommel zijn wij op zoek naar gemotiveerde kandidaten die in de bouw willen werken. Je dag start ’s morgensvroeg in Lommel waar je samen met je team vertrekt naar de werf. Een week werk je op een werf wat verder weg maar de andere week zal je dichterbij huis werken. Dit om zoveel mogelijk rekening te houden met de werknemers. Zodra je op de werf aankomt ga je aan de slag,je staat in voor het maken of renoveren van platte daken. Onze klant werkt met EPDM of Roofing. Na je werkuren keer je terug naar Lommel om de werkbus te legen en terug aan te vullen waar nodig. Onze klant en Actief geloven in personen die graag willen bijleren. We bieden je de kans om een VCA-attest te behalen en om dakwerken aan te leren van A-Z.

  • Verkoper / Verkoopster Tuincentrum & Hobby (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper/verkoopster bij onze klant die gespecialiseerd is in Tuin en hobby artikelen zal jouw takenpakket bestaan uit Begroeten van de klanten met een grote glimlach Actief verkopen Aanvullen Winkel op orde houden Adviseren van de klanten

  • Customer Service Medewerker (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als customer service medewerker geef je ondersteuning aan het onderhouden van contacten met opdrachtgevers omtrent de aanname en de uitvoering van opdrachten. Uw taken zullen in hoofdzaak gericht zijn op de administratieve en communicatie processen inzake de inbound containerstroom, alsook behoort tot uw takenpakket administratieve ondersteuning bij de outbound processen.

  • Huishoudhulp regio Beernem (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

  • Huishoudhulp (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: TRIXXO HOME KASTERLEE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je voert huishoudelijke taken uit bij mensen thuis in het systeem van de dienstencheques. Je zal voornamelijk als schoonmaker ingeschakeld worden maar af en toe wordt er ook gevraagd om te strijken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oevel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Tweetalig Medewerker Gerechtsdeurwaarder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: OFFICE4TALENT

    Type: Vaste Job

    Het team van Office4Talent is thans dringend op zoek naar gedreven medewerkers voor een gerechtsdeurwaarderskantoor in het centrum van Antwerpen. Het is één van de grootste deurwaarderskantoren van het land, nationaal actief maar lokaal verankerd. Je taken: Je maakt en volgt de toevertrouwde dossiers op; Je staat in voor het opstellen van allerlei brieven en juridische documenten, zoals aanmaningsbrieven, dagvaardingen, betekening van vonnissen, bevelen, beslagen, etc; Je communiceert met uiteenlopende partijen (cliënten, advocaten, schuldenaars) en bent een eerste SPOC; Je onderhandelt afbetalingsplannen en volgt ze op; Je behandelt de briefwisseling en de betwistingen die binnenkomen; Je werkt nauw samen met andere diensten, en kan deze ook ondersteunen. Jouw profiel: Je hebt minstens interesse in de juridische wereld, en je hebt reeds een eerste werkervaring, (niet noodzakelijk in de juridische sfeer - minimum 2 jaar); Je bedient je vlot van het Nederlands en Frans, zowel mondeling als schriftelijk; Je gaat discreet om met vertrouwelijke informatie en kan empathisch met mensen omgaan; Je bent communicatief sterk, bezit de nodige assertiviteit, en je bent stressbestendig; Je hebt oog voor detail, je werkt nauwkeurig en je bezit een “juist is juist”-mentaliteit; Je werkt graag in team, maar je kan ook zelfstandig/pro-actief werken; Je kan vlot werken met de gangbare MS Office software toepassingen (Outlook, Word, Excel).

  • Logopedist - dringend! (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: DE CHARTREUSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Chartreuse is een multidisciplinair centrum met een uitgebreid aanbod voor jong en oud. Naast een gespecialiseerd arts, sportcoaching, kinesitherapie, diëtiek en psychologie, vormt logopedie een belangrijk onderdeel van onze werking. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een logopedist om mee te draaien in het multidisciplinaire concept met aandacht voor overleg en samenwerking binnen de eigen discipline en tussen de verschillende disciplines. Je staat in voor individuele begeleiding van kinderen, jongeren en ouderen met diverse hulpvragen. Het behandelen van stoornissen en beperkingen op het gebied van communicatie en leerstoornissen om een zo gunstig mogelijk resultaat te bereiken vormt het doel. Je stelt na een uitgebreide anamnese en onderzoek, het behandelingsprogramma op en begeleidt je cliënten tijdens hun behandeling.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Sollicitatiedag Schoonmaak burelen regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten regio Kortrijk voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

Zoek naar antwoorden van LOMBAERT/GARAGE LOMBAERT in sociale netwerken
Look for responds of LOMBAERT/GARAGE LOMBAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOMBAERT/GARAGE LOMBAERT. Laat een reactie achter voor LOMBAERT/GARAGE LOMBAERT. LOMBAERT/GARAGE LOMBAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOMBAERT/GARAGE LOMBAERT. Leave a respond for LOMBAERT/GARAGE LOMBAERT. LOMBAERT/GARAGE LOMBAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOMBAERT/GARAGE LOMBAERT op de google maps. Adres en contacten LOMBAERT/GARAGE LOMBAERT
Location of LOMBAERT/GARAGE LOMBAERT on the google maps. Address and contacts of LOMBAERT/GARAGE LOMBAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come LOMBAERT/GARAGE LOMBAERT LOMBAERT/GARAGE LOMBAERT: TOERISME OOSTENDE VZW | Van den Berghe C | Gerlach | PHARMACIES DE GARDE | JANSEGHERS K

Other related companies as LOMBAERT/GARAGE LOMBAERT: TOERISME OOSTENDE VZW | Van den Berghe C | Gerlach | PHARMACIES DE GARDE | JANSEGHERS K

LOMBAERT/GARAGE LOMBAERT is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOMBAERT/GARAGE LOMBAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06217132568. Het bedrijf LOMBAERT/GARAGE LOMBAERT bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE GAND 1161; 1082; SINT-AGATHA-BERCHEM/BERCHEM-SAINTE-AGATHE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 304,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 641,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. Producten gemaakt in LOMBAERT/GARAGE LOMBAERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LOMBAERT/GARAGE LOMBAERT is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOMBAERT/GARAGE LOMBAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOMBAERT/GARAGE LOMBAERT, openstaande posities, locatie van LOMBAERT/GARAGE LOMBAERT op de kaart.

LOMBAERT/GARAGE LOMBAERT is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOMBAERT/GARAGE LOMBAERT, company assigned to the tax number BE06217132568. The company LOMBAERT/GARAGE LOMBAERT is located at the address: CHAUSS?E DE GAND 1161; 1082; SINT-AGATHA-BERCHEM/BERCHEM-SAINTE-AGATHE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 304,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 641,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. Products created in LOMBAERT/GARAGE LOMBAERT were not found.
The main activity of LOMBAERT/GARAGE LOMBAERT is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LOMBAERT/GARAGE LOMBAERT is not available. You also can look at reviews of LOMBAERT/GARAGE LOMBAERT, open positions, location of LOMBAERT/GARAGE LOMBAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOMBAERT/GARAGE LOMBAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOMBAERT/GARAGE LOMBAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOMBAERT/GARAGE LOMBAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOMBAERT/GARAGE LOMBAERT, employees, financial statistics.