JULIEN CROES

Contactgegevens JULIEN CROES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JULIEN CROES: address, phone, fax, email, website, opening hours

JULIEN CROES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLIPSTRAAT 2BA; 3440; ZOUTLEEUW, België

Telefoon (phone): 11780382 (+32-11780382) 11780382 (+32-11780382)

Fax (fax): +32 (87) 619-42-24 +32 (87) 619-42-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JULIEN CROES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JULIEN CROES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JULIEN CROES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JULIEN CROES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JULIEN CROES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JULIEN CROES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JULIEN CROES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JULIEN CROES
Products information JULIEN CROES

BTW identificatienummer (tax): BE04020141601
Ondernemingsnummer: 2460906982
Hoofdstad (capital): 909,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 114,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in JULIEN CROES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JULIEN CROES
(Get full report from official database of BE for JULIEN CROES)

Aanvulling soorten activiteiten voor JULIEN CROES
Addition kinds of activities for JULIEN CROES

249906. Heersers en stokjes, hout | Rulers and yardsticks, wood
13890200. Testen, meten, opmeten en analysediensten | Testing, measuring, surveying, and analysis services
44990102. Marine landmeters | Marine surveyors
51590403. Woltoppen | Wool tops
79991127. Fysieke fitness instructie | Physical fitness instruction

Werken bij JULIEN CROES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JULIEN CROES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JULIEN CROES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JULIEN CROES. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitscontroleur (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Neerpelt zijn wij op zoek naar een kwaliteitscontroleur. Je staat in voor het controleren van medische materialen. Dit doe je aan de hand van een loep. Verder houd je alles bij in de logboeken en koppel je alles terug naar de medewerkers.

  • Bijverdieners voor in de bouw gezocht! (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Randstad Construct is op zoek naar ervaren bouwvakkers die willen bijverdienen in de sector. Ben jij met pensioen, wil je gewoon bijklussen of wil je naast je hoofdberoep deeltijds aan de slag als metselaar, bekister, schrijnwerker, monteur industriebouw, sanitair installateur? Op dit moment hebben wij bekwame mensen in dienst die met veel plezier bijklussen. Er wordt minstens twee aaneensluitende dagen gewerkt tijdens de week. Je wordt wekelijks uitbetaald voor jouw prestaties. Wil jij ook deel uitmaken van onze groep bijverdieners? Neem dan contact op met ons. Wij stellen een persoonlijk dossier op en stellen je voor aan heel wat bedrijven uit de streek. Wanneer wij werk hebben voor jou, nemen we contact op.

  • Mekanieker rollend materieel (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een logistieke firma in de Waaslandhaven ben ik op zoek naar een mekanieker voor het rollend materieel.  Je zal instaan voor: Het oplossen van technische defecten bij de operaties Het uitvoeren van onderhoudsbeurten aan personenwagens en vorkliften Kleine mechanische herstellingen Dit is een functie in twee ploegen met sporadisch weekendwerk.

  • Bandenmonteur / automechanicien (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een bandencentrale gevestigd in Lier. Ter versterking van het team zoeken we een bandenmonteur en automechanicien. Als bandenmonteur vang je de piek van het bandenseizoen op: wissel van zomer- naar winterbanden. Dit is een tijdelijke functie zo snel mogelijk op te starten tot eind december. Belangrijk is dat je ervaring hebt. Daarnaast zoekt de klant een automechanicien met optie vast. Heb je ervaring als mechanicien en wil je ook banden monteren, reageer dan zeker.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Hever/Schiplaken (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES ZEMST

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DUDZELE (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Projectingenieur technieken (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Ben jij de man/vrouw die gebeten is door de HVAC- microbe en ben je ook zo gepassioneerd in elektriciteit en sanitair? Jij maakt de ontwerpen; zowel autonoom alsook in teamverband. Een team van tekenaars zal u hierin bijstaan. Het is dus zeer belangrijk om zelfstandig, alsook in team te kunnen werken. Kennis van Revit is in deze functie een zeer groot pluspunt. Je begeleid de projecten van A tot Z. Tevens ben je een prima planner en zorg je dat het budget en de kwaliteit gerespecteerd worden. Jij steekt ook je neus eens graag buiten en volgt je werven in uitvoering mee op, rapporteert hierover en maakt de nodige verslagen op.

  • Pijpfitters te Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: ATS TECHNICS nv

    Type: Vaste Job

    Als pijpfitter ben je verantwoordelijk voor het prefabriceren van diverse leidingen. Dit aan de hand van tekeningen, schetsen en aanwijzingen van opdrachtgever of projectleider. De werklocatie is bij onze klant FrieslandCampina te Aalter.

  • (INLOOP)ONDERHOUDSTECHNIEKER vaste contract (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Vaste Job

    HR MENTOR rekruteert en selecteert een (inloop)onderhoudstechnieker actief in de maritieme sector. Onze klant is actief op maritiem transport en maakt deel uit van een sterke internationale groep. Deze vacature is voor vaste aanwerving, zonder interimperiodes. Als onderhoudstechnieker sta je in voor verschillende zaken. Als inloop technieker wordt je begeleid naar een volwaardige job als zelfstandig onderhoudstechnieker. Je helpt bij het onderhoud van kaaikranen en rollend materieel. Je leert alle facetten van onderhouds-en herstellingswerken op de terminal kennen. Je verwerft hierdoor inzicht in prioriteiten en potentiële risico’s. Je zal voornamelijk instaan voor standaardonderhouden( smeerbeurten, inspecties op installaties, constructie bij garantie en herstellingswerken, periodieke keuringen. Je leert meewerken aan kleine en grote herstellingen (vervangen van hijskabels, remplaketten, remschijven,hydraulische componenten). Je helpt bij het uitvoeren van kleine schades. Je leert mee te helpen bij interventies bij pannes ( oplossen van storingen, planlezen, lezen van fouten in PLC, uitmeten van elektrische en hydraulische circuits, ander fout analyses). Je verleent daarnaast ad hod assistentie bij specifieke operationele handelingen. Je werkt samen met een senior technieker en de technical supervisor. Je werkt in een vol continu systeem.

  • System engineer met interesse in cyber security (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Als System Engineer ben jij dé vertrouwenspartner en hét aanspreekpunt van de klant. Elke dag ondersteun je hen met raad en daad bij de uitbouw en ondersteuning van hun IT-infrastructuur. Je hebt een extra focus op alles wat IT security aangaat en bouwt hierin een diepgaande expertise uit die je deelt met klanten én collega's. Concreet takenpakket: Je analyseert de behoeftes van de je klanten ter plaatse en stelt een actieplan op. Je implementeert op een kwalitatieve manier de aangeboden oplossing binnen de vooropgestelde timing. Je geeft een continue en proactieve ondersteuning aan de klant. Hiervoor denk je steeds mee naar oplossingen voor de verschillende IT-uitdagingen. Je zorgt voor een correcte documentatie van je projecten, zodat je collega's je klanten kunnen ondersteunen als je er even tussen uit bent. Je verdiept je in IT Security en bouwt hierin een expertise uit. Je bent 75% van de tijd werkzaam bij de klant ter plaatse. Je rapporteert aan de Operations Manager.

  • Docent Nederlands (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Zelfstandig uitbater Press Shop Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv.   De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent flexibel en hebt geen problemen met de openingsuren Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare winkel op een topligging Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Een doorgedreven opleidingsaanbod, zowel theorie als praktijk De winkel Hundelgemse steenweg 329, 9820 Merelbeke Openingsuren van maandag tot vrijdag van 6u15 tot 18u00, op zaterdag van 7u30 tot 18u00, op zondag gesloten Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

Zoek naar antwoorden van JULIEN CROES in sociale netwerken
Look for responds of JULIEN CROES in social networks

Lees alle opmerkingen voor JULIEN CROES. Laat een reactie achter voor JULIEN CROES. JULIEN CROES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JULIEN CROES. Leave a respond for JULIEN CROES. JULIEN CROES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JULIEN CROES op de google maps. Adres en contacten JULIEN CROES
Location of JULIEN CROES on the google maps. Address and contacts of JULIEN CROES

Andere gerelateerde bedrijven als come JULIEN CROES JULIEN CROES: Delboo E | NECKERMANN | Hathy & Macheco | HELMUTH VEIDERS | Coop茅rative du Lozet scrl (La)

Other related companies as JULIEN CROES: Delboo E | NECKERMANN | Hathy & Macheco | HELMUTH VEIDERS | Coop茅rative du Lozet scrl (La)

JULIEN CROES is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JULIEN CROES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04020141601. Het bedrijf JULIEN CROES bevindt zich op het adres: KLIPSTRAAT 2BA; 3440; ZOUTLEEUW. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 909,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 114,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. Producten gemaakt in JULIEN CROES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JULIEN CROES is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JULIEN CROES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JULIEN CROES, openstaande posities, locatie van JULIEN CROES op de kaart.

JULIEN CROES is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is JULIEN CROES, company assigned to the tax number BE04020141601. The company JULIEN CROES is located at the address: KLIPSTRAAT 2BA; 3440; ZOUTLEEUW. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 909,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 114,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. Products created in JULIEN CROES were not found.
The main activity of JULIEN CROES is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JULIEN CROES is not available. You also can look at reviews of JULIEN CROES, open positions, location of JULIEN CROES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JULIEN CROES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JULIEN CROES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JULIEN CROES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JULIEN CROES, employees, financial statistics.