Coop茅rative du Lozet scrl (La)

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • Coop茅rative du Lozet scrl (La)
Private companiesTransportation Services • Coop茅rative du Lozet scrl (La)

Contactgegevens Coop茅rative du Lozet scrl (La): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Coop茅rative du Lozet scrl (La): address, phone, fax, email, website, opening hours

Coop茅rative du Lozet scrl (La)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Sart 2; 7760; Celles (Popuelles), België

Telefoon (phone): 069 85 92 03 (+32-069 85 92 03) 069 85 92 03 (+32-069 85 92 03)

Fax (fax): +32 (19) 840-30-93 +32 (19) 840-30-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Coop茅rative du Lozet scrl (La): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Coop茅rative du Lozet scrl (La)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Coop茅rative du Lozet scrl (La)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Coop茅rative du Lozet scrl (La), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Coop茅rative du Lozet scrl (La). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Coop茅rative du Lozet scrl (La), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Coop茅rative du Lozet scrl (La). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Coop茅rative du Lozet scrl (La)
Products information Coop茅rative du Lozet scrl (La)

BTW identificatienummer (tax): BE04579345703
Ondernemingsnummer: 4659271240
Hoofdstad (capital): 945,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 235,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Coop茅rative du Lozet scrl (La) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Potatoes - Whol.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Coop茅rative du Lozet scrl (La)
(Get full report from official database of BE for Coop茅rative du Lozet scrl (La))

Aanvulling soorten activiteiten voor Coop茅rative du Lozet scrl (La)
Addition kinds of activities for Coop茅rative du Lozet scrl (La)

23890302. Maskerade kostuums | Masquerade costumes
28330405. Hormonen of derivaten | Hormones or derivatives
28340101. Bijnier farmaceutische preparaten | Adrenal pharmaceutical preparations
34420101. Casements, aluminium | Casements, aluminum
34431103. Brandende kamers, metalen plaat | Fumigating chambers, metal plate
58120600. Pizza restaurants | Pizza restaurants
65319900. Makelaars en managers, onbeperkt | Real estate agents and managers, nec
73729907. Utility computer software | Utility computer software

Werken bij Coop茅rative du Lozet scrl (La): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Coop茅rative du Lozet scrl (La): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Coop茅rative du Lozet scrl (La). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Coop茅rative du Lozet scrl (La). Looking for open vacancies in other companies

  • Operator nachtploeg m/v (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Operator nacht gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en je maakt de bereidingen klaar.

  • Medewerker Onthaal M/V - Tweetalig NL/FR - Vaste namiddag (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Startpeople Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gespecialiseerde bloemen- en plantenzaak te Wevelgem, zijn we op zoek naar een polyvalent bediende (m/v) die kan werken in een vaste namiddagploeg. Takenpakket: Onthaal van klanten Aannemen van telefoons Bestellingen noteren Input van artikelen aan de kassa Afrekenen van facturen aan de kassa Proper houden van de kassaomgeving Klaarmaken van bestellingen ...

  • Monteur - dag (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een monteur die metaalconstructies vervaardigd en plaatst. Je helpt met het plaatsen van metaalstructuur, betonpanelen en dakbedekkingen. Je werkt op verplaatsing in de regio Oost-, West en Zeeuws-Vlaanderen. Je kan materialen waterpas zetten en treft de nodige veiligheidsmaatregelingen voor jezelf en voor andere arbeiders.

  • Bijrijder/magazijnier meubelzaak met achtergrond houtbewerking (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bekende meubelzaak in Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde bijrijder! Samen met de chauffeur ga je op ronde om meubels af te leveren bij klanten. Na deze afgeleverd te hebben ga je ook de meubels in elkaar zetten. Je weet wel wat af van hout en meubels en hebt bij voorkeur een diploma houtbewerking op zak. Je bent klantvriendelijk en kan goed om met werkdruk.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER/STER INPAKAFDELING 2PL. (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als inpakker/ster sta je in voor het inpakken van kartonnen doosjes voor de voedingsindustrie. Je staat ook in voor het uitrapen van overgebleven restjes karton alsook het correct aantal doosjes verzamelen en toekleven + etiketteren

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wezembeek-Oppem (WEZEMBEEK-OPPEM)

    Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Leuven, 12 uur per week (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, voor een gastgezin wonende te Leuven. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp dienstencheques (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • 5 STUDENTEN SUPERMARKT | HARELBEKE (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent(e) sta jij in voor: het aanvullen van de winkel op verschillende afdelingen ben je bereid om kassa werk te doen het bedienen van de mensen aan de slagerij

  • Student - Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit voor een mooie firma in volle expansie in de regio van Oostende. Om de piekperiode op te vangen, staan zij steeds open voor enthousiaste studenten die enkele weken beschikbaar zijn de maanden augustus en/of september of tijdens het schooljaar. Jouw takenpakket als Student: je staat in voor de eerstelijnstelefonie; je boekt reservaties in; je behandelt de klachten; je assisteert bij het opstellen van kredietnota's; je bent backup voor de planning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • CHAUFFEUR CE - BRANDSTOFFEN (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DE SAERT

    Type: Vaste Job

    Je levert brandstoffen (gasolie, mazout, ...) bij onze klanten in de ruime omgeving van Baasrode.

  • Integraal begeleider (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DE KORF

    Type: Werfreserve

    Als integraal begeleider sta je in voor het begeleiden van kinderen/jongeren tijdens hun verblijf in de korf (leefgroepswerking) en bouw je contacten op met de ruime context van de minderjarige (contextwerking). Je hanteert een respectvolle, oplossingsgerichte benadering vanuit het geloof in de krachten en competenties van de jongeren en hun context waardoor de cliënt volwaardig participeert in een open dialoog in zijn hulpverleningstraject.

Zoek naar antwoorden van Coop茅rative du Lozet scrl (La) in sociale netwerken
Look for responds of Coop茅rative du Lozet scrl (La) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Coop茅rative du Lozet scrl (La). Laat een reactie achter voor Coop茅rative du Lozet scrl (La). Coop茅rative du Lozet scrl (La) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Coop茅rative du Lozet scrl (La). Leave a respond for Coop茅rative du Lozet scrl (La). Coop茅rative du Lozet scrl (La) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Coop茅rative du Lozet scrl (La) op de google maps. Adres en contacten Coop茅rative du Lozet scrl (La)
Location of Coop茅rative du Lozet scrl (La) on the google maps. Address and contacts of Coop茅rative du Lozet scrl (La)

Andere gerelateerde bedrijven als come Coop茅rative du Lozet scrl (La) Coop茅rative du Lozet scrl (La): J.B.S. | BODY & VISION? BVBA | Wijkcentrum 't Pleintje | EVA MOTOR | Driesens P

Other related companies as Coop茅rative du Lozet scrl (La): J.B.S. | BODY & VISION? BVBA | Wijkcentrum 't Pleintje | EVA MOTOR | Driesens P

Coop茅rative du Lozet scrl (La) is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Coop茅rative du Lozet scrl (La), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04579345703. Het bedrijf Coop茅rative du Lozet scrl (La) bevindt zich op het adres: Rue du Sart 2; 7760; Celles (Popuelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 945,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 235,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Potatoes - Whol.. Producten gemaakt in Coop茅rative du Lozet scrl (La) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Coop茅rative du Lozet scrl (La) is Transportdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Coop茅rative du Lozet scrl (La) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Coop茅rative du Lozet scrl (La), openstaande posities, locatie van Coop茅rative du Lozet scrl (La) op de kaart.

Coop茅rative du Lozet scrl (La) is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Coop茅rative du Lozet scrl (La), company assigned to the tax number BE04579345703. The company Coop茅rative du Lozet scrl (La) is located at the address: Rue du Sart 2; 7760; Celles (Popuelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 945,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 235,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Potatoes - Whol.. Products created in Coop茅rative du Lozet scrl (La) were not found.
The main activity of Coop茅rative du Lozet scrl (La) is Transportation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Coop茅rative du Lozet scrl (La) is not available. You also can look at reviews of Coop茅rative du Lozet scrl (La), open positions, location of Coop茅rative du Lozet scrl (La) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Coop茅rative du Lozet scrl (La), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Coop茅rative du Lozet scrl (La), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Coop茅rative du Lozet scrl (La), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Coop茅rative du Lozet scrl (La), employees, financial statistics.