JEAN-MARIE RADOES

Contactgegevens JEAN-MARIE RADOES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-MARIE RADOES: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-MARIE RADOES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE VIEILLE ESP?RANCE 120; 4100; SERAING, België

Telefoon (phone): 43366473 (+32-43366473) 43366473 (+32-43366473)

Fax (fax): +32 (56) 456-98-64 +32 (56) 456-98-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-MARIE RADOES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-MARIE RADOES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-MARIE RADOES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-MARIE RADOES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-MARIE RADOES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-MARIE RADOES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-MARIE RADOES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-MARIE RADOES
Products information JEAN-MARIE RADOES

BTW identificatienummer (tax): BE09985992431
Ondernemingsnummer: 5597778320
Hoofdstad (capital): 457,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 574,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-MARIE RADOES
(Get full report from official database of BE for JEAN-MARIE RADOES)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-MARIE RADOES
Addition kinds of activities for JEAN-MARIE RADOES

754902. Automotive aanpassingsdiensten, nonfactory basis | Automotive customizing services, nonfactory basis
24260000. Hardhoutdimensie en vloermolen | Hardwood dimension and flooring mills
32319907. Frame spiegels | Framed mirrors
35190200. Onderdelen en accessoires, verbrandingsmotoren | Parts and accessories, internal combustion engines
39440401. Lucht geweren, speelgoed | Air rifles, toy
76992201. Vliegtuig instrument reparatie | Aircraft flight instrument repair
80710105. Urinalysis laboratorium | Urinalysis laboratory

Werken bij JEAN-MARIE RADOES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-MARIE RADOES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-MARIE RADOES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-MARIE RADOES. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt samen met een hele ploeg ingezet voor het uitvoeren van diverse grondwerken en algemene werkzaamheden in het aanleggen van verkavelingen, opritten en parkeerterreinen. Tot je takenpakket behoren schuppen, kabels leggen, nutsleidingen plaatsen, herbestrating, ...

  • Productiearbeider (voltijds) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE - Didak Injection

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De productiearbeiders bij Didak Injection komen in een aangenaam team terecht en worden een zo gevarieerd mogelijk takenpakket aangeboden. Zo sta je in voor de onderstaande taken: Kwaliteitscontrole: controle van de producten op kleur en vorm Afwerken van de producten: braam wegsnijden, gewichten plaatsen, stapelen van goederen en controle van de aantallen Daarnaast werk je in een 2-ploegensysteem en word je ingeschakeld met dagcontracten. Bij positivie evaluatie kan dit snel uitmonden in een weekcontract.

  • Klantenadviseur met een hart voor dier en tuin (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een enthousiaste medewerker (m/v) voor de functie van klantenadviseur/verkoop. Taken: - je komt terecht in een professioneel team waar je mag rekenen op een doorgedreven opleiding je maakt kennis met de winkel, de producten en de processen je leert hoe we bij advies en service verlenen aan onze klanten vervolgens trainen we je in het beheer van je rayons : bevoorrading, productplacement, merchandising je schept plezier in het contact met klanten en ondersteunt hen met deskundig advies je gaat geen uitdaging uit de weg en je wil ook in de toekomst blijven bijleren

  • ADMINISTRATIEF LOGISTIEK MEDEWERKER PETROCHEMIE (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in de petrochemie zijn wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF EN LOGISTIEK MEDEWERKER (M/V). Je werkt vanop de site bij de klant in Geel en staat in voor alles mbt de voorbereiding en uitvoering van de Turnaround (TAR). Taken: PRE TAR Opzet en beheer (up to date houden) van de TAR opvolgingsfile (lijst met scope en alle info over deze scope). Track SAP info en zet dit over in excel Kost estimaties per job opzoeken (ifv actuals vorige TAR's) en aanvullen in de file Het samenstelling transmittal pakketten voor de TAR Main contractoren (ISO; P&ID; Foto’s; Locatie aanduiding plotplan; datasheet…) Logistiek coördinatie: verzamel info van alle logistieke noden en bundelen in een overzicht + reservatie/bestellingen plaatsen (inclusief coördinatie bij levering) Het maken van picklisten voor TAR’s op basis van availability rapporten en de status documenteren Administratieve hulp bij het opstellen van het TAR execution plan Het verwerken van TAR gerelateerde gegevens in een TAR Milestone plan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde logistieke bestellingen Opstellen van lijst van verschillende firma’s die werken komen uitvoeren tijdens de TAR (vermelding: aantal personen; aanmeldingen; hoe kostenboeking; ...) TAR Logistieke ondersteuning verlenen voor bepaalde uitvoerende disciplines Field/job coördinatie van bepaalde disciplines Verzamelen en documenteren van lessons learned POST TAR Opzeggen van alle gehuurde items tijdens de TAR en coördinatie bij het terug ophalen van deze items Verzamelen en documenteren van lessons learned Verwerkt en documenteert de aangeboden TAR gerelateerde contractor werkvoorbereiding op een georganiseerde manier en past op basis hiervan de SAP takenlijsten aan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde jobs Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België, Nederland en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.  

  • Bediende verkoper Colruyt Alsemberg (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Medewerker montage - monteur (m/v) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een topfirma te Kuurne gespecialiseerd in de productie van een elektronisch product gaan wij op zoek naar een gemotiveerde monteur.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Ruiselede,dringend! (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Bij dit gezin worden er 8 u gepresteerd.Combineren met andere gezinnen in de buurt is zeker mogelijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oostrozebeke! (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Er wordt gewerkt de maandag 6 u & de donderdag 6 u.Combineren met andere gezinnen in de buurt , zeker mogelijk! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Keukenhulp dagopdrachten - ideaal voor studenten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor het UZ Gent zijn wij op zoek naar medewerkers voor de cafetaria en/of broodjeszaak. Je bent beschikbaar om regelmatig in te springen. Je helpt mee in de cafetaria (aanvullen, afwassen, afruimen) of in de broodjeszaak (mis-en-place, schoonmaken, aanvullen). Je werkt tussen 7u30 en 20u. Geen mogelijkheid op een vast contract.

  • Jobstudent technische dienst (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Beringen, gespecialiseerd in horecaproducten, zijn wij op zoek naar een jobstudent om te werken op de technische dienst. Ben je 1 dag tijdens de week vrij van school en volg je bij voorkeur een technische richting. Neem dan vlug contract met ons op!

  • Student huishoudhulp met dienstencheques Regio Hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student huishoudhulp voor het schoonmaken van particuliere woningen in de regio Hasselt d.w.z. poetsen algemeen, ramen wassen,... Uren overeen te komen. (afhankelijk van je lessenrooster)

  • Hoofdboekhouder (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: VISIT BRUSSELS

    Type: Vaste Job

    visit.brussels is het agentschap voor toerisme van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Het heeft tot doel het imago van de hoofdstad van 500 miljoen Europeanen te promoten en te versterken en het aantal bezoekers in de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest te verhogen. Het Departement: Het Departement Operating & Financial omvat de afdelingen boekhouding, personeelszaken, inkoop, IT, administratie, juridische zaken en gebouwenbeheer. De dienst Boekhouding beheert de algemene, analytische en begrotingsboekhouding van de verschillende diensten met behulp van hetzelfde softwarepakket. Het ontwikkelt een analytische boekhouding per evenement en per actie volgens de behoeften van de organisatie. Het beheert de begrotingsplanning en kwijt zich van de boekhoudkundige verplichtingen eigen aan vzw’s. Het zorgt voor de follow-up van de subsidies en de rechtvaardiging ervan bij de overheid. Plaats in het bedrijf: De Accounting Supervisor is afhankelijk van en werkt actief samen met de CFO. De voornaamste opdracht van deze dienst bestaat erin een volledige boekhouding te voeren overeenkomstig, enerzijds, de wet van 2 mei 2002 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk en, anderzijds, de organieke ordonnantie van 23 februari 2006 houdende de bepalingen die van toepassing zijn op de begroting, de boekhouding en de controle. (OOBBC). Zie volledige functiebeschrijving als bijlage.

Zoek naar antwoorden van JEAN-MARIE RADOES in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-MARIE RADOES in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-MARIE RADOES. Laat een reactie achter voor JEAN-MARIE RADOES. JEAN-MARIE RADOES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-MARIE RADOES. Leave a respond for JEAN-MARIE RADOES. JEAN-MARIE RADOES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-MARIE RADOES op de google maps. Adres en contacten JEAN-MARIE RADOES
Location of JEAN-MARIE RADOES on the google maps. Address and contacts of JEAN-MARIE RADOES

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-MARIE RADOES JEAN-MARIE RADOES: DUIKWERKEN PELLEGRIMS R. NV | Agricoservice de Marche-Laroche ASBL | Stubbe (Firma) | Petit Magasin (Au) | Cuylaerts J

Other related companies as JEAN-MARIE RADOES: DUIKWERKEN PELLEGRIMS R. NV | Agricoservice de Marche-Laroche ASBL | Stubbe (Firma) | Petit Magasin (Au) | Cuylaerts J

JEAN-MARIE RADOES is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-MARIE RADOES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09985992431. Het bedrijf JEAN-MARIE RADOES bevindt zich op het adres: RUE DE VIEILLE ESP?RANCE 120; 4100; SERAING. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 457,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 574,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. Lijst met producten zijn Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures..
De hoofdactiviteit van JEAN-MARIE RADOES is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-MARIE RADOES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-MARIE RADOES, openstaande posities, locatie van JEAN-MARIE RADOES op de kaart.

JEAN-MARIE RADOES is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-MARIE RADOES, company assigned to the tax number BE09985992431. The company JEAN-MARIE RADOES is located at the address: RUE DE VIEILLE ESP?RANCE 120; 4100; SERAING. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 457,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 574,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. List of products are Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures..
The main activity of JEAN-MARIE RADOES is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-MARIE RADOES is not available. You also can look at reviews of JEAN-MARIE RADOES, open positions, location of JEAN-MARIE RADOES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-MARIE RADOES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-MARIE RADOES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-MARIE RADOES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-MARIE RADOES, employees, financial statistics.