H. VAN BEEK

Contactgegevens H. VAN BEEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data H. VAN BEEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

H. VAN BEEK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES PRIMEURS 56; 1190; VORST/FOREST, België

Telefoon (phone): 23441734 (+32-23441734) 23441734 (+32-23441734)

Fax (fax): +32 (12) 858-85-56 +32 (12) 858-85-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) H. VAN BEEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "H. VAN BEEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "H. VAN BEEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van H. VAN BEEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen H. VAN BEEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of H. VAN BEEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees H. VAN BEEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti H. VAN BEEK
Products information H. VAN BEEK

BTW identificatienummer (tax): BE09098571777
Ondernemingsnummer: 6741729736
Hoofdstad (capital): 950,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 226,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in H. VAN BEEK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor H. VAN BEEK
(Get full report from official database of BE for H. VAN BEEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor H. VAN BEEK
Addition kinds of activities for H. VAN BEEK

8063. Psychiatrische ziekenhuizen | Psychiatric hospitals
449199. Marine vrachtvervoer, nv | Marine cargo handling, nec
20840203. Neutrale brandewijn | Neutral brandy
32110202. Gehard glas | Tempered glass
50650310. Transformers, elektronisch | Transformers, electronic

Werken bij H. VAN BEEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in H. VAN BEEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor H. VAN BEEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for H. VAN BEEK. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek Medewerker Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze afwisselende functie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagdagelijkse administratieve afhandeling en opvolging van de verzendingsactiviteiten. Je werkt als logistiek medewerker te Mechelen en volgt van A tot Z alles op: vanaf transportopdracht tot facturatie. Je voornaamste taken: Je stelt de verzendingsdocumenten en facturen op voor uitlevering van afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je verzorgt de douaneadministratie voor inkomende en uitgaande zendingen. Je hebt contact met expediteurs en douane. Je bent de aanspreekpartner voor de chauffeurs. Je blijft op de hoogte van wijzigingen in de douanewetgeving en nieuwe regels mbt transport. Je controleert de transportfacturen op correctheid en neemt correctieve acties indien noodzakelijk. Je houdt ervan je creativiteit te gebruiken en levert een actieve bijdrage in allerhande verbeteringsprojecten.

  • Projectleider Elektriciteit bij het Havenbedrijf Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je volgt een aantal deelprojecten(*) van het Havenbedrijf Antwerpen nauwgezet op, je plant en coördineert de werken en je bewaakt de kwaliteit, de timing, het budget en de veiligheid. Je maakt bestekken op volgens de wet op de overheidsopdrachten of evalueert deze en voert de verdere besprekingen. Je maakt afspraken met de distributienetbeheerder over aansluitingen en uitvoeringen, de aannemers aan wie de uitvoering gegund werd en de stakeholders. Je bent verantwoordelijk voor het nazicht van technische constructiedossiers in het kader van voorlopige en definitieve oplevering. (*) Voorbeelden : Hoogspanningsaansluitingen tot 15KV, LED buitenverlichting projecten in het kader van de ISO50001, walstroomvoorzieningen voor binnenvaart, laagspanningsprojecten allerlei, bakenverlichtingen in de haven, installatie zonnepanelen, evaluatie van technische fiches en schema’s, …

  • Commercieel - administratief bediende (decoratie) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een winkel gespecialiseerd in de verkoop van verf, behang, raamdecoratie,... zoeken wij een back office medewerker. De winkel is open van maandag tem vrijdag van 7u30 tot 18u en op zaterdag van 9u-12u. Jouw werkuren zullen dus hiertussen liggen maar zijn bespreekbaar. Wat wordt er van jou verwacht? Jij bent DE persoon die instaat voor het klantenbeheer, dwz bestellingen noteren en opvolgen, klanten op de hoogte brengen van levertermijn, facturatie, debiteurenopvolging,... Het contact met de klanten zal hoofdzakelijk telefonisch gebeuren.

  • Logistieke medewerker bpost Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als logistiek medewerker in een sorteercentrum maak je deel uit van een hightech werkplek waar het gonst van de bedrijvigheid. Met oog voor detail sorteer je poststukken, die vervolgens naar lokale mailcenters en andere sorteercentra worden vervoerd. Je sorteert verschillende soorten brieven en pakketten - voornamelijk machinaal: je werkt bijvoorbeeld met sorteermachines en scanners. Je staat in voor het basisonderhoud van de machines. Hiervoor wordt een interne opleiding voorzien.

  • CNC DRAAIER/FREEZER VOOR FAMILIEBEDRIJF AALTER (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uw takenpakket: - Beoordelen van het productieproces - Aanpassingen maken in het CNC-programma - Instellen van de draaibanken - Lezen van technische tekeningen - Selecteren en instellen van de juiste gereedschappen - Product controle - Preventief onderhoud

  • Huishoudhulp Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Adecco Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis? Ben je vriendelijk, hulpvaardig, kan je zelfstandig werken? Dan ben JIJ de poetshulp die wij zoeken! Adecco Home Services is gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatieve huishoudhulp via het systeem van dienstencheques. Op ons kantoor word je individueel opgevolgd en ondersteund door een vast contactpersoon.

  • Poetshulp Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • HUISHOUDHULP REGIO Herentals - Olen M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

  • cnc-operator (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in dichting -en regelkleppen zijn wij opzoek naar een ervaren cnc- operator die ook de machines kan instellen/programmeren. Je takenpakket zal bestaan uit het bepalen van de verschillende bewerkingsfases, de afstelwaarden en de snijkappen monteren en afstellen, de stukken passioneren en vastzetten. Je kan de storingen aan de machines opmerken en aanpassingen doorvoeren. Verder sta je ook in op het controleren van de geproduceerde stukken, het onderhoud aan de machines. Kan je jezelf terugvinden in deze functie? Wil je graag werken in daguren? En heb je kennis van Fanuc of Heidenhain? Dat zou een pluspunt kunnen zijn. Laat ons dan zo snel mogelijk iets weten.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Gent. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Kick ass Content Editor (Student) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BULDIT

    Type: Studentenjob

    Ben jij de Nostradamus onder de copywriters die voorspelt wat onze lezers willen weten? Zit je nog op de schoolbanken en heb je 1 of meerdere dagen vrij om wat extra ervaring op te doen? Kom ons dan helpen met het schrijven van teksten. Zo verdien je nog wat centjes in plaats van ze uit te geven aan tequila, H&M en McDonalds. Buldit is een jonge en dynamische start-up met vernieuwende ideeën in de bouwsector. Wij verbinden particulieren met (ver)bouwplannen met lokale vakmannen. Aangenaam en ontspannen verbouwen voor iedereen, dat is onze missie. Je maakt deel uit van het redactieteam en zorgt voor nieuwe content op onze verschillende websites. Onze unieke bedrijfscultuur maakt ons anders dan eender welk bedrijf. Join us and become famous! Hoe vul je je dag? Je schrijft artikels en blogposts voor onze websites Je herschrijft oude artikels en maakt ze beter op vlak van structuur en SEO Je zoekt passende foto’s die je tekst helemaal af maken Je doet aan keywordanalyse en denkt mee over nieuwe onderwerpen Je helpt mee onze merkidentiteit en -persoonlijkheid uitbouwen Wat wij belangrijk vinden Vlotte pen Brede interesse in diverse onderwerpen Kritische houding ten opzichte van informatiebronnen Perfect Nederlands Creatief / Out-of-the-box-denken Open en leergierige houding Positieve vibe: zelfs de grootste azijnpisser wordt blij als jij er bent

  • Adjunct directeur te Assebroek-Brugge (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Onze groep is voor residentie/assistentiewoningen Berkenhof in Assebroek (Brugge) op zoek naar een enthousiaste, dynamische, hands-on en operationele collega die mee wil draaien in een innovatieve en dynamische werkomgeving. Als adjunct directeur ben je medeverantwoordelijk voor de organisatie van de vestiging in overeenstemming met de Armonea-waarden. Je maakt deel uit van het lokale managementteam en rapporteert rechtstreeks aan de directeur van de residentie. De belangrijkste verantwoordelijkheden zijn: Coördineren en organiseren van de verschillende activiteiten voor de residentie zoals: het instaan voor receptie alsook evenementen organiseren, residenten te woord staan en rondleidingen geven voor de nieuwe residenten. Vooropgestelde doelstellingen correct ten einde brengen binnen de kwaliteitseisen van Armonea en binnen de vooropgestelde termijnen. Projecten en programma's opvolgen en implementeren. Planning, opvolging, en coaching van de medewerkers teneinde een gemotiveerd team te vormen. Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie binnen de teams. In samenspraak met de directie sta je in voor het opstellen en het opvolgen van het budget en de operationele bezetting. Daarnaast volg je de RIZIV facturatie op. Organiseren van activiteiten en evenementen teneinde een gevarieerde en onderhoudende activiteitenplanning aan te bieden. Je staat in voor veiligheid en preventie en wordt opgeleid tot preventie adviseur niveau 3 van de site. Monitoren van klantentevredenheid, zowel op objectieve wijze als door middel van interactie, en voorstellen en implementeren van actieplannen om hieraan bij te dragen teneinde een optimale klantentevredenheid te garanderen en bij te dragen tot een sterk, positief en aantrekkelijk imago van de vestiging en de groep Armonea. Inspelen op commerciële opportuniteiten en optreden als ambassadeur voor Armonea zowel intern als extern teneinde bij te dragen tot een sterk, positief en aantrekkelijk imago van de vestiging en de groep Armonea.

Zoek naar antwoorden van H. VAN BEEK in sociale netwerken
Look for responds of H. VAN BEEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor H. VAN BEEK. Laat een reactie achter voor H. VAN BEEK. H. VAN BEEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for H. VAN BEEK. Leave a respond for H. VAN BEEK. H. VAN BEEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie H. VAN BEEK op de google maps. Adres en contacten H. VAN BEEK
Location of H. VAN BEEK on the google maps. Address and contacts of H. VAN BEEK

Andere gerelateerde bedrijven als come H. VAN BEEK H. VAN BEEK: Alu PVC Antoine BVBA | Bodystyling | P. CAISE | Belgacom DNA/PMK | JONCKERS TRANSLATION & ENGINEERING

Other related companies as H. VAN BEEK: Alu PVC Antoine BVBA | Bodystyling | P. CAISE | Belgacom DNA/PMK | JONCKERS TRANSLATION & ENGINEERING

H. VAN BEEK is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is H. VAN BEEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09098571777. Het bedrijf H. VAN BEEK bevindt zich op het adres: RUE DES PRIMEURS 56; 1190; VORST/FOREST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 950,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 226,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. Producten gemaakt in H. VAN BEEK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van H. VAN BEEK is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van H. VAN BEEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van H. VAN BEEK, openstaande posities, locatie van H. VAN BEEK op de kaart.

H. VAN BEEK is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is H. VAN BEEK, company assigned to the tax number BE09098571777. The company H. VAN BEEK is located at the address: RUE DES PRIMEURS 56; 1190; VORST/FOREST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 950,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 226,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. Products created in H. VAN BEEK were not found.
The main activity of H. VAN BEEK is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of H. VAN BEEK is not available. You also can look at reviews of H. VAN BEEK, open positions, location of H. VAN BEEK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over H. VAN BEEK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf H. VAN BEEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about H. VAN BEEK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company H. VAN BEEK, employees, financial statistics.