GEORGES VAN HARNEVELDT

Contactgegevens GEORGES VAN HARNEVELDT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEORGES VAN HARNEVELDT: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEORGES VAN HARNEVELDT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGDONKENSTRAAT 135; 2230; HERSELT, België

Telefoon (phone): 16570329 (+32-16570329) 16570329 (+32-16570329)

Fax (fax): +32 (55) 821-80-74 +32 (55) 821-80-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEORGES VAN HARNEVELDT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEORGES VAN HARNEVELDT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEORGES VAN HARNEVELDT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEORGES VAN HARNEVELDT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEORGES VAN HARNEVELDT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEORGES VAN HARNEVELDT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEORGES VAN HARNEVELDT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEORGES VAN HARNEVELDT
Products information GEORGES VAN HARNEVELDT

BTW identificatienummer (tax): BE08455047607
Ondernemingsnummer: 8331726074
Hoofdstad (capital): 680,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 297,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEORGES VAN HARNEVELDT
(Get full report from official database of BE for GEORGES VAN HARNEVELDT)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEORGES VAN HARNEVELDT
Addition kinds of activities for GEORGES VAN HARNEVELDT

025400. Pluimvee broedplaatsen | Poultry hatcheries
354106. Zagen en zaagmachines | Saws and sawing machines
33570100. Communicatie draad | Communication wire
38290408. Testapparatuur: schuur, schuifsterkte, enz. | Testing equipment: abrasion, shearing strength, etc.
73780000. Computer onderhoud en reparatie | Computer maintenance and repair

Werken bij GEORGES VAN HARNEVELDT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEORGES VAN HARNEVELDT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEORGES VAN HARNEVELDT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEORGES VAN HARNEVELDT. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker mechanisch onderhoud dagploeg (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Gent zijn we op zoek naar iemand die zal instaan voor het preventief onderhoud van de mechanische uitrusting, het vervangen en/of herstellen van mechanische stukken, controle uitvoert op de geode werking van het materiaal en de instrumentgegevens, het op maat brengen en vormgeven van onderdelen (draaien, frezen, boren...). Je zal nauw samenwerken met verschillende diensten. Je zal werken in dagdienst.

  • Heftruckchauffeur - Gent (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om met de heftruck te rijden in Gent? Klaar voor een afwisselende job als heftruckchauffeur, waarin je je verantwoordelijkheid kan nemen? Ja!? Lees dan zeker verder: Voor Suez zoeken we een allround heftruckchauffeur die instaat voor het interne afvalbeheer bij één van hun klanten. Jij zorgt ervoor dat het afval bij de klant onder controle is. Je zal bijvoorbeeld met de heftruck (mét rotator) zaken opruimen, maar af en toe ook rolcontainers met de hand verplaatsen. Je houdt dus van afwisseling in je job en neemt ook je verantwoordelijkheid. Als er bijvoorbeeld voldoende afval verzameld is, dan verwittig jij de dispatcher om dit te komen ophalen. Tijdens je eerste week zal je intern een opleiding krijgen. Na deze opleiding kan je zelfstandig werken.

  • PROJECTLEIDER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie als projectleider zijn we op zoek naar iemand die de bouwprojecten van A tot Z kan opvolgen. Volgende taken zijn jouw verantwoordelijkheid: Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de toegewezen bouwplaatsen zowel op technisch als op budgettair vlak; De werf wordt geleid als een bedrijf op zich maar kan voor verschillende zaken terugvallen op het hoofdbureau; Motiveren en aansturen van de medewerkers op de werf en op kantoor; Toezien op het rendement van de werken; Veiligheid gaat boven alles daarom kijk je strikt toe op alles wat gebeurd op de werf.

  • Allround medewerker met technisch inzicht (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees(verwerking) zijn we op zoek naar een allround medewerker. Je zal in eerste instantie leren om machines van de afdeling "conserven", om te bouwen (instellen van de lijn op verschillende formaten) en helpt aan de(deels) geautomatiseerde inpaklijn van de conserven. Hiervoor is een interne opleiding mogelijk.... De andere uren zou je ingezet worden op de loskade!

  • Jobstudent m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Als je aan de slag gaat als jobstudent bij dit bedrijf sta je in voor de finishing touches van het project. - Je gaat in team of alleen, naargelang de grootte van de werf,  met je tools (poetsmateriaal) aan de slag; - Je hebt de verantwoordelijkheid om de oppervlaktes, vloeren  en meubilair te reinigen; - Kortom je staat in voor de orde en netheid op onze werven.

  • Inspecteur voertuigen – remote (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: VAB

    Type: Vaste Job

    MVI maakt deel uit van Macadam en is actief in Europa met vestigingen in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Spanje, en heeft daarnaast reguliere activiteiten uitgebouwd in Luxemburg en Portugal. Vandaag wordt de laatste hand gelegd aan een opstart via lokale partnerships in Letland, Litouwen, Italië en in Noorwegen, waarna Oostenrijk en de andere Scandinavische landen zullen volgen. Van de meer dan 450.000 inspecties die Macadam jaarlijks uitvoert worden er 140.000 gerealiseerd in de Benelux en 240.000 in Frankrijk. Dit maakt Macadam marktleider op het vlak van inspecties van voertuigen en ondersteuning van het remarketingproces in opdracht van leasemaatschappijen, fleet owners en autofabrikanten. Ter uitbreiding van ons team, zijn we op zoek naar een Inspecteur Voertuigen Remote voor verschillende regio’s (O-Vl; BR; Vl-Br; Ant; W-Br) . Heb jij affiniteit met auto’s en werk je graag in een omgeving waar je de mooiste modellen voorbij ziet komen? Heb je scherpe ogen en ontgaat jou niets? Kom dan bij ons werken en ontwikkel je tot een Inspecteur Voertuigen Remote. Als Inspecteur Voertuigen Remote beoordeel je leaseauto’s en/of huurauto’s, waarvan het contract is afgelopen, op de aanwezigheid van schades en het ontbreken van accessoires samen met de bestuurder van het voertuig. Onze planning afdeling maakt dagelijks voor jou de afspraken in jouw regio. Jouw uitdaging is om met alle verkeersdrukte op tijd te arriveren bij de bestuurder en deze op een klantvriendelijke manier kennis te laten maken met ons inspectieproces. Geen dag is hetzelfde omdat de routes en de afspraken per dag variëren. Iedere dag vertrek je vanuit huis en wikkel je jouw inspecties op locatie af voordat je weer richting huis gaat. Ook kan het voorkomen dat je inspecties uitvoert op de locaties van de leasemaatschappijen of projecten. Je registreert op je tablet, met de MVI inspectiesoftware, de acceptabele en de niet-acceptabele schades, je neemt digitale foto’s van het voertuig en de eventuele schade(s) en koppelt calculatiebedragen aan de schade-evenementen. Met deze gegevens maak je een volledig elektronisch rapport welke ingevoerd wordt op het MVI IT platform. Op dit platform zijn onze klanten eveneens aangesloten.

  • Automecanicien (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: GARAGE WILLEMS FREDDY

    Type: Vaste Job

    Het vaststellen van diagnoses en het uitvoeren van herstellingen en onderhoud van zowel personen- als bedrijfswagens.

  • Werkvoorbereider veelzijdige mechanische constructies regio Gent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als werkvoorbereider doe je de werkvoorbereiding samen en in opdracht van de klant, Je verzamelt alle data, plannen en schema's die noodzakelijk zijn voor een efficiënte en correcte uitvoering, Je maakt lastenboeken op, Je volgt de bestellingen van het materiaal op, Je kan offertes calculeren.

  • Assistent monteur liften (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: VEROLIFT

    Type: Vaste Job

    Als assistent monteur mechanische montage help je de monteur bij de installatie van nieuwe liften. Je bent een belangrijke schakel in de montage van liften, samen met de monteur zorg je ervoor dat de liften tijdig en kwalitatief geïnstalleerd worden. Na voldoende kennis van je job en ervaring zal je op termijn kunnen doorgroeien als monteur voor de montage van liften.

  • Technieker Centrale verwarming & Sanitair installaties (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Voor een dynamisch bedrijf zijn we op zoek naar techniekers(met enige administratie) Heb je een diploma Centrale verwarming en sanitair/ + ervaring op zak? Ben je gebeten om problemen op te sporen en op te lossen? Administratie(rapporteringen) schrikt jou niet af? Voel je de kriebel? Aarzel dan niet om te solliciteren!

  • Leercontract damesboetiek "QUEENS" Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: QUEENS

    Type: Leercontract

    Voor onze tiener- en dameskledingwinkels QUEENS ( www.queensfashion.be ) zoeken wij verdere versterking, met name voor onze vestiging in Aarschot. Ben jij op zoek naar een leuke plek voor je leercontract, waar je het volledige takenpakket van verkoopster in een boetiek aanleert? Herken je jezelf in de volgende beschrijving? Je hebt een goed gevoel voor mode, styling en trends, en houdt er van om klanten te helpen zodat zij zich goed in hun vel voelen in de aangekochte outfit. "Gelukkige klanten komen terug" wordt ook jouw drijfveer. Naast klanten helpen werk je ook mee aan alles wat komt kijken bij het runnen van de winkel: het uitpakken van leveringen, de winkel spik & span houden, visual merchandising en kassa-verrichtingen. Je bent een teamspeler die de QUEENS-spirit mee verwezenlijkt. Dagen en uren zijn overeen te komen. He jij er zin in? Stuur dan je CV mét foto én bijhorende motivatiebrief per e-mail en we contacteren je heel snel terug. Vermeld duidelijk dat het om een leercontract gaat, gezien we ook nog andere vacatures open hebben.

  • FLEXI JOB Beenhouwerij te Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van GEORGES VAN HARNEVELDT in sociale netwerken
Look for responds of GEORGES VAN HARNEVELDT in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEORGES VAN HARNEVELDT. Laat een reactie achter voor GEORGES VAN HARNEVELDT. GEORGES VAN HARNEVELDT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEORGES VAN HARNEVELDT. Leave a respond for GEORGES VAN HARNEVELDT. GEORGES VAN HARNEVELDT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEORGES VAN HARNEVELDT op de google maps. Adres en contacten GEORGES VAN HARNEVELDT
Location of GEORGES VAN HARNEVELDT on the google maps. Address and contacts of GEORGES VAN HARNEVELDT

Andere gerelateerde bedrijven als come GEORGES VAN HARNEVELDT GEORGES VAN HARNEVELDT: IPPA | COIFFURE ROSE | Finassur SPRL | KRIBBE GEORGES LACROIX | NISSAN-NOROMA DETAIL CAR

Other related companies as GEORGES VAN HARNEVELDT: IPPA | COIFFURE ROSE | Finassur SPRL | KRIBBE GEORGES LACROIX | NISSAN-NOROMA DETAIL CAR

GEORGES VAN HARNEVELDT is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEORGES VAN HARNEVELDT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08455047607. Het bedrijf GEORGES VAN HARNEVELDT bevindt zich op het adres: LANGDONKENSTRAAT 135; 2230; HERSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 680,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 297,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. Lijst met producten zijn Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures..
De hoofdactiviteit van GEORGES VAN HARNEVELDT is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEORGES VAN HARNEVELDT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEORGES VAN HARNEVELDT, openstaande posities, locatie van GEORGES VAN HARNEVELDT op de kaart.

GEORGES VAN HARNEVELDT is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEORGES VAN HARNEVELDT, company assigned to the tax number BE08455047607. The company GEORGES VAN HARNEVELDT is located at the address: LANGDONKENSTRAAT 135; 2230; HERSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 680,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 297,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. List of products are Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures..
The main activity of GEORGES VAN HARNEVELDT is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GEORGES VAN HARNEVELDT is not available. You also can look at reviews of GEORGES VAN HARNEVELDT, open positions, location of GEORGES VAN HARNEVELDT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEORGES VAN HARNEVELDT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEORGES VAN HARNEVELDT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEORGES VAN HARNEVELDT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEORGES VAN HARNEVELDT, employees, financial statistics.