NISSAN-NOROMA DETAIL CAR

Contactgegevens NISSAN-NOROMA DETAIL CAR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NISSAN-NOROMA DETAIL CAR: address, phone, fax, email, website, opening hours

NISSAN-NOROMA DETAIL CAR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Marbrerie 6; 4870; Trooz (For锚t), België

Telefoon (phone): 04 351 72 36 (+32-04 351 72 36) 04 351 72 36 (+32-04 351 72 36)

Fax (fax): 04 351 80 67 (+32-04 351 80 67) 04 351 80 67 (+32-04 351 80 67)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NISSAN-NOROMA DETAIL CAR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NISSAN-NOROMA DETAIL CAR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NISSAN-NOROMA DETAIL CAR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NISSAN-NOROMA DETAIL CAR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NISSAN-NOROMA DETAIL CAR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NISSAN-NOROMA DETAIL CAR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NISSAN-NOROMA DETAIL CAR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NISSAN-NOROMA DETAIL CAR
Products information NISSAN-NOROMA DETAIL CAR

BTW identificatienummer (tax): BE07887054443
Ondernemingsnummer: 7495666503
Hoofdstad (capital): 591,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 364,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Automobile - Wrecking; Automobile - Parts & Access. - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Automobile - Parts and Access. - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NISSAN-NOROMA DETAIL CAR
(Get full report from official database of BE for NISSAN-NOROMA DETAIL CAR)

Aanvulling soorten activiteiten voor NISSAN-NOROMA DETAIL CAR
Addition kinds of activities for NISSAN-NOROMA DETAIL CAR

28650402. Koolteer: ruwe producten, tussenproducten en destillaten | Coal tar: crudes, intermediates, and distillates
34629902. Ankers, gesmeed | Anchors, forged
39990103. Haarknipsels voor menselijk gebruik, hand en elektrisch | Hair clippers for human use, hand and electric
67269903. Overheidslening van de overheidslening (gnma) | Government national mortgage association (gnma) pools
79991108. Spellen, instructies | Games, instruction

Werken bij NISSAN-NOROMA DETAIL CAR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NISSAN-NOROMA DETAIL CAR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NISSAN-NOROMA DETAIL CAR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NISSAN-NOROMA DETAIL CAR. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier rijbewijs C + heftruck m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze stock te Vilvoorde zijn we op zoek naar een gemotiveerde en ervaren magazijnier die in het bezit is van een attest voor heftruckchauffeur en rijbewijs C. Het beheer van onze stock gebeurt in ons ERP Kimoce. Hiervoor is een basiskennis pc en Windows noodzakelijk.

  • Administratief bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Cargovil zijn we opzoek naar tijdelijke, voltijdse administratieve ondersteuning. -Liefst iemand die voltijds kan werken, minstens 32 uur is ook mogelijk. -Je zal werken op de dienst Immo en expansie. -Je staat in voor het telefonisch regelen van herstellingen.

  • Aankoper - Stad Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Start People rekruteert momenteel een aankoper voor Stad Gent. Dit houdt in dat hij/zij zal meehelpen om de zeer diverse behoeften die er zijn binnen de organisatie in te vullen. Voorbeelden van dergelijke behoeften zijn aankoop van voedingswaren, tuinmachines, elektrische toestellen, adviesverlening, meubilair… De aankoper komt terecht in een team van 9 aankopers dat wordt geleid door een leidinggevende. De dienst aankoop bestaat naast het team van aankopers ook uit het team bestellen en nazorg. De aankopers zijn elk verantwoordelijk voor de aankoop van bepaalde leveringen en/of diensten en volgen hiervoor een procedure die de volgende stappen inhoudt: behoeftebepaling, markconsultatie, contracteren, bestellen, nazorg en evaluatie. Het zwaartepunt van de taken van een aankoper liggen bij de eerste drie fases. Voor de aankoop van die leveringen en diensten wordt gebruik gemaakt van de techniek van de overheidsopdrachten. Hij/Zij zal de verantwoordelijkheid voor bepaalde leveringen en/of diensten toegewezen krijgen en zal ondersteuning bieden bij de grotere opdrachten die worden geleid door collega’s. De procedures worden bijgehouden in 3P en worden aan het bestuur voorgelegd in Q besluit.

  • Ben jij de TOP elektricien (industrieel/residentieel) die ik zoek? (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je trekt de kabels en zorgt ervoor dat alles volgens plan verloopt. Je kan werken in team maar ook zelfstandig

  • Projectleider Elektriciteit (PERVIJZE)

    Regio: PERVIJZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectleider elektriciteit staat u (na een grondige inwerkperiode) in voor de coördinatie en opvolging van uitdagende projecten van aanbesteding tot oplevering. Dit behelst o.a.: de volledige voorbereiding van het project de uitwerking van elektrische schema's de organisatie en het halen van de deadlines per afwerkingsfase de aankoop van materialen de opvolging van de werken in samenwerking met de werfleider en techniekers de deelname aan werfvergaderingen en de dagelijkse communicatie met alle betrokken partijen (studiebureaus aannemers klanten leveranciers...) tot aan de indienststelling en oplevering U rapporteert rechtstreeks aan de projectmanager en zaakvoerder. Tevens staat u in voor de projectorganisatie van de jouw toegewezen werven zowel commercieel technisch als administratief.

  • Supervisor (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Je hebt de leiding over een team mensen en bent dagelijks bezig met de begeleiding sturing en coaching. ? Als Supervisor ben je verantwoordelijk voor de resultaten van je team voor wat betreft productiviteit kwaliteit en efficiëntie. Je slaagt erin om je eigen targets te vertalen naar concrete doelen voor je team en stuurt je medewerkers in de juiste richting. ? Je informeert over de dagelijkse werking van het project en rapporteert probleemsituaties. ? Je helpt de agents om hun targets te behalen. Je ziet potentieel en haalt het beste uit je mensen naar boven. ? Door je enthousiasmerende en dynamische aanpak slaag je er als Supervisor je team blijvend te motiveren. ? Je houdt op regelmatige basis evaluatie- en functioneringsgesprekken. ? Als Supervisor werk je mee aan en denk je na over de verdere organisatie van de afdeling en de noodzakelijke procesverbeteringen.

  • Operator CNC (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt te werk gesteld in een productieafdeling te Schoten, waar plaatmateriaal op maat van de klant wordt afwerkt. Je bedient voornamelijk de CNC-machine welke het plaatmateriaal bijvoorbeeld van scharniergaten, groeven en rijboringen voorziet. Je hebt een hart van hout, een positief karakter en leert graag bij. Je werkt accuraat en wil graag kwaliteit leveren. Je hebt al ervaring als machine-operator, het liefst in de hout- of bouwsector.

  • Operator (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in Lokeren  zijn wij op zoek naar een ervaren operator/bedienaar

  • Logistiek Medewerker / hulpverkoper Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verzorgt de presentatie van de winkel ( orde bevoorrading ontvangst van goederen reinigen van de winkel en de reserve de sanitaire ruimten en de nabije omgeving): Je monteert de toonmodellen Je zorgt voor de correcte affichering van de goederen in de winkel Je houdt de etikettering en promoties bij Je biedt assistentie bij de verkoop van goederen Je verschaft informatie over eenvoudige producten die geen specifieke kennis of geen hoge graad van dienstverlening vereisen of maakt de vraag van de klant over aan de hiërarchie of verkoper(s) Je zorgt voor een correcte betaling van de goederen Je gaat na of de goederen die de winkel verlaten in kwaliteit en hoeveelheid overeenstemmen met de aanduidingen op de bestelbon Je licht de hiërarchie of de aanwezige verkoper(s) in over ontbrekende goederen Je overhandigt bestelde goederen aan de klant Je neemt deel aan de opmaak van de inventaris

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Tielt (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Kelner student (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE JACOB

    Type: Studentenjob

    Bedienen en adviseren van klanten.

  • HR Business Partner Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

    Type: Vaste Job

    Als HR Business Partner heb je de volgende verantwoordelijkheden: het ondersteunen van de business bij de dagelijkse werkzaamheden en alle ad-hoc HR gerelateerde vragen en omstandigheden die zich daarbij voordoen binnen de Cabinefabriek het adviseren en ondersteunen van de business bij de uitvoering van HR gerelateerde taken zoals personeelsbegeleiding & ontwikkeling, verzuimbegeleiding, beoordelen, etc je bent sparring partner van het management team en de HR Manager over onderwerpen als organisatiestructuur, duurzame inzetbaarheid, communicatie en stijl van leidinggeven het toezien op een juiste toepassing van arbeidsvoorwaarden, wet-en regelgeving en DAF-regelingen het regelen en organiseren van zaken zoals instroom van nieuwe medewerkers, opleidingsplanning en informatie over gewijzigde regelgeving, etc participeren in projecten die gericht zijn op proces- en kwaliteitsverbetering van de HR organisatie en de business Als HR Business Partner rapporteer je aan de HR Manager Cabinefabriek.

Zoek naar antwoorden van NISSAN-NOROMA DETAIL CAR in sociale netwerken
Look for responds of NISSAN-NOROMA DETAIL CAR in social networks

Lees alle opmerkingen voor NISSAN-NOROMA DETAIL CAR. Laat een reactie achter voor NISSAN-NOROMA DETAIL CAR. NISSAN-NOROMA DETAIL CAR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NISSAN-NOROMA DETAIL CAR. Leave a respond for NISSAN-NOROMA DETAIL CAR. NISSAN-NOROMA DETAIL CAR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NISSAN-NOROMA DETAIL CAR op de google maps. Adres en contacten NISSAN-NOROMA DETAIL CAR
Location of NISSAN-NOROMA DETAIL CAR on the google maps. Address and contacts of NISSAN-NOROMA DETAIL CAR

Andere gerelateerde bedrijven als come NISSAN-NOROMA DETAIL CAR NISSAN-NOROMA DETAIL CAR: Pollet | FRANS DE SMET | DECATRA | GM INTRASOFT | I. VAN DEN BERGH

Other related companies as NISSAN-NOROMA DETAIL CAR: Pollet | FRANS DE SMET | DECATRA | GM INTRASOFT | I. VAN DEN BERGH

NISSAN-NOROMA DETAIL CAR is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NISSAN-NOROMA DETAIL CAR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07887054443. Het bedrijf NISSAN-NOROMA DETAIL CAR bevindt zich op het adres: Rue de la Marbrerie 6; 4870; Trooz (For锚t). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 591,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 364,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Automobile - Parts and Access. - Retail. Lijst met producten zijn Automobile - Wrecking; Automobile - Parts & Access. - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van NISSAN-NOROMA DETAIL CAR is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NISSAN-NOROMA DETAIL CAR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NISSAN-NOROMA DETAIL CAR, openstaande posities, locatie van NISSAN-NOROMA DETAIL CAR op de kaart.

NISSAN-NOROMA DETAIL CAR is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is NISSAN-NOROMA DETAIL CAR, company assigned to the tax number BE07887054443. The company NISSAN-NOROMA DETAIL CAR is located at the address: Rue de la Marbrerie 6; 4870; Trooz (For锚t). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 591,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 364,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Automobile - Parts and Access. - Retail. List of products are Automobile - Wrecking; Automobile - Parts & Access. - Mfg. & Whol..
The main activity of NISSAN-NOROMA DETAIL CAR is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of NISSAN-NOROMA DETAIL CAR is not available. You also can look at reviews of NISSAN-NOROMA DETAIL CAR, open positions, location of NISSAN-NOROMA DETAIL CAR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NISSAN-NOROMA DETAIL CAR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NISSAN-NOROMA DETAIL CAR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NISSAN-NOROMA DETAIL CAR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NISSAN-NOROMA DETAIL CAR, employees, financial statistics.