KEN'S PROMO PLUS NV

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • KEN'S PROMO PLUS NV
Private companiesAgricultural Services • KEN'S PROMO PLUS NV

Contactgegevens KEN'S PROMO PLUS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KEN'S PROMO PLUS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

KEN'S PROMO PLUS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 9250-Waasmunster, België

Telefoon (phone): 052-46.37.76 (+32-052-46.37.76) 052-46.37.76 (+32-052-46.37.76)

Fax (fax): 03-778.09.30 (+32-03-778.09.30) 03-778.09.30 (+32-03-778.09.30)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KEN'S PROMO PLUS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KEN'S PROMO PLUS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KEN'S PROMO PLUS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KEN'S PROMO PLUS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KEN'S PROMO PLUS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KEN'S PROMO PLUS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KEN'S PROMO PLUS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KEN'S PROMO PLUS NV
Products information KEN'S PROMO PLUS NV

BTW identificatienummer (tax): BE08700042724
Ondernemingsnummer: 2982482910
Hoofdstad (capital): 150,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 693,000 EUR
Werknemers (employees): 1
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in KEN'S PROMO PLUS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KEN'S PROMO PLUS NV
(Get full report from official database of BE for KEN'S PROMO PLUS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor KEN'S PROMO PLUS NV
Addition kinds of activities for KEN'S PROMO PLUS NV

596201. Voeding automaten | Food vending machines
23399907. Slacks: vrouwen, misses 'en junioren' | Slacks: women's, misses', and juniors'
23950200. Borduurwerk en kunst naaldwerk | Embroidery and art needlework
25910100. Schaduw-, gordijn- en gordijnhardware | Shade, curtain, and drapery hardware
28191011. Fosfaten, behalve meststoffen: ontlucht en ammoniair | Phosphates, except fertilizers: defluorinated and ammoniated
37110302. Personeelsdragers (motorvoertuigen), assemblage van | Personnel carriers (motor vehicles), assembly of
39140209. Trofeeën, nikkel zilver | Trophies, nickle silver

Werken bij KEN'S PROMO PLUS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KEN'S PROMO PLUS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KEN'S PROMO PLUS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KEN'S PROMO PLUS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek Manager (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -Je staat in voor de afhandeling van de dagelijkse administratie binnen het departement facturatie / transport. -Je zorgt ervoor dat de afgewerkte producten op het gewenste tijdstip en met de geëigende documenten bij de klanten geleverd worden en gefactureerd. -Je zorgt zelfstandig voor het transport van afgewerkte producten in samenspraak met de leverancier en rekening houdend met de specifieke vereisten van de -individuele klanten op vlak van transport en aanlevering van goederen. -Je bereidt de registratie van binnenkomende vrachtwagens/containers voor door het aanmaken van shipments in SAP. -Je waarborgt de facturatie en creditnota’s van het afgewerkt product en transacties (metaal, doorberekening van kosten, verkoop afgeschreven investeringsgoederen,…) zodat de financiële afdeling de nodige boekhoudkundige verrichtingen kan maken. -Je staat in voor de opmaak van documentenbundels eigen aan overzees transport en conform de voorschriften eigen aan het land en de betalingsvoorwaarden.

  • Calculator (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Calculator zal je in nauw overleg met de Sales Manager de binnenkomende dossiers analyseren en verder uitwerken tot creatieve en concurrentiële offertes. Je zal binnenkomende prijsaanvragen lastenboeken en plannen bekijken en analyseren om zo een duidelijk beeld te krijgen van wat er specifiek door de klant gevraagd wordt. Indien er iets niet duidelijk is zal je de klant contacteren voor extra informatie. Daarnaast zal je meetstaten opmaken ter voorbereiding op de prijscalculatie.

  • Reachtruckchauffeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een magazijn te Genk zijn we op zoek naar een magazijnier/reachtruckchauffeur voor het laden en lossen van speelgoed,dozen in rekken plaatsen, winkelbevoorrading klaarzetten...

  • Randstad zoekt technisch talent voor Engie! (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring en interesse in één van de volgende technische domeinen? Aarzel niet en bezorg ons jouw recente cv! HVAC/koeling elektromechanica elektriciteit piping automatisatie ingenieurs meet-en regeltechniek mechanica sprinklers security en data pijpfitten/lassen werkvoorbereiding

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Oostnieuwkerke (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp (M/V) Kaaskerke (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • Passie voor een studentenjob in elektro-mechanische technieken! (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor verscheidene gezonde en goed draaiende klanten, actief in oa. het produceren van machines, het installeren van elektrotechnische installaties, zijn we op zoek naar enthousiaste studenten die tijdens de zomermaanden heel graag hun schoolse kennis willen aanscherpen met praktijkgerichte ervaringen! Als jij een technische richting volgt en je wil graag jouw kennis aanscherpen met gerichte praktijkervaringen, kom dan zeker eens met ons praten! Samen vinden wij een geschikte en superfijne studentenjob voor jou!

  • Poetsvrouw Reguliere Schoonmaak (M / V) Regio Mechelen ( Jobstudent ) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: CROWN CLEANING

    Type: Studentenjob

    We zoeken een gedreven jobstudent die wilt inspringen in de reguliere schoonmaak. Het betreft dagwerk. Uren overeen te komen.

  • Head Care (hoofd bewonerszorg) te Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    De Head Care coördineert de verschillende care departementen (Paramedische & verpleegkundige dienst). Je garandeert een kwalitatieve zorg voor alle bewoners. Onze groep is voor woonzorgcentrum Millegem te Ranst op zoek naar een enthousiaste collega die mee wil draaien in een innovatieve en dynamische werkomgeving Als Head Care maak je deel uit van het lokale managementteam en rapporteer je rechtstreeks aan de directeur. Samen met je collega's head hospitality en head administration ben je de spil van de organisatie en sta je mee in voor het bieden van een kwaliteitsvolle dienstverlening aan onze residenten en hun familie. Je coördineert en superviseert de zorgverlenende diensten Je staat in voor de controle van de zorgverlening en zorgt ervoor dat de kwaliteitsnormen voorgeschreven door onze groep worden gerespecteerd Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie binnen de teams Je volgt verschillende personeelsgerelateerde materies op Je waakt erover dat je teams respectvol omgaan met residenten en hun familie, dat ze naar hen luisteren en dat ze tegemoet komen aan hun wensen Je staat garant voor de goede overdracht van alle noodzakelijke informatie Je coördineert en controleert de registratie van observaties en veranderingen betreffende onze residenten, je waakt erover dat de verpleegkundige dossiers nauwgezet up-to-date worden gehouden In samenspraak met de directie sta je in voor het opstellen en het opvolgen van het budget van jouw afdelingen

  • VRACHTWAGENBESTUURDER / CHAUFFEUR CE (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DELAVI

    Type: Vaste Job

    Delavi is een familiebedrijf pur sang, reeds drie generaties actief in de vleessector. We zijn op zoek naar een vrachtwagenbestuurder CE voor vleestransport in het binnenland en buitenland. Voor meer info over onze firma kunt u onze website www.delavi.be bekijken.

  • Wervingsreserve - Account Manager catering - Leuven - 38u - Ref JDC 448 (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor: de organisatie van de keuken en de kwaliteit van de uitvoering de aansturing en de coaching van je team actief in "Quality of Life" services het commerciële beheer van je site. Je draagt bij aan de commerciële ontwikkeling. Je zal regelmatig contact hebben met een groot aantal contactpersonen van de klant Je analyseert en identificeert de noden van je site rekening houdend met de noden en de verwachtingen van de klanten Je stelt de uurroosters en de taken voor je team op met aandacht voor de motivatie en teamspirit Je doet de bestellingen rekening houdend met de interne regels en procedures op vlak van beheer Je organiseert en structureert de site voor een optimale functionering Je bent verantwoordelijk voor de oppuntstelling en de opvolging van de HACCP-procedures Je bent verantwoordelijk voor het financieel beheer van de site en streeft voortdurend naar een strikte opvolging van de facturatie, de foodcost, de personeelskosten, de diverse kosten en van de maandelijkse consolidatie van RMA, …

Zoek naar antwoorden van KEN'S PROMO PLUS NV in sociale netwerken
Look for responds of KEN'S PROMO PLUS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor KEN'S PROMO PLUS NV. Laat een reactie achter voor KEN'S PROMO PLUS NV. KEN'S PROMO PLUS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KEN'S PROMO PLUS NV. Leave a respond for KEN'S PROMO PLUS NV. KEN'S PROMO PLUS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KEN'S PROMO PLUS NV op de google maps. Adres en contacten KEN'S PROMO PLUS NV
Location of KEN'S PROMO PLUS NV on the google maps. Address and contacts of KEN'S PROMO PLUS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come KEN'S PROMO PLUS NV KEN'S PROMO PLUS NV: KBC | ASEEE CHAMPIBEAU | JEAN-PIERRE JUBARU | VANDEVELDE TH?O ETS | BAERT

Other related companies as KEN'S PROMO PLUS NV: KBC | ASEEE CHAMPIBEAU | JEAN-PIERRE JUBARU | VANDEVELDE TH?O ETS | BAERT

KEN'S PROMO PLUS NV is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KEN'S PROMO PLUS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08700042724. Het bedrijf KEN'S PROMO PLUS NV bevindt zich op het adres: 9250-Waasmunster. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 150,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 693,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in KEN'S PROMO PLUS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KEN'S PROMO PLUS NV is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KEN'S PROMO PLUS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KEN'S PROMO PLUS NV, openstaande posities, locatie van KEN'S PROMO PLUS NV op de kaart.

KEN'S PROMO PLUS NV is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is KEN'S PROMO PLUS NV, company assigned to the tax number BE08700042724. The company KEN'S PROMO PLUS NV is located at the address: 9250-Waasmunster. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 employees work in this company. Capital - 150,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 693,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in KEN'S PROMO PLUS NV were not found.
The main activity of KEN'S PROMO PLUS NV is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KEN'S PROMO PLUS NV is not available. You also can look at reviews of KEN'S PROMO PLUS NV, open positions, location of KEN'S PROMO PLUS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KEN'S PROMO PLUS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KEN'S PROMO PLUS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KEN'S PROMO PLUS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KEN'S PROMO PLUS NV, employees, financial statistics.