GARAGE W. EN D.

Contactgegevens GARAGE W. EN D.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE W. EN D.: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE W. EN D.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUD-TERMIENSTRAAT 4; 3600; GENK, België

Telefoon (phone): 89354531 (+32-89354531) 89354531 (+32-89354531)

Fax (fax): +32 (87) 127-19-29 +32 (87) 127-19-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE W. EN D.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE W. EN D."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE W. EN D."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE W. EN D., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE W. EN D.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE W. EN D., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE W. EN D.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE W. EN D.
Products information GARAGE W. EN D.

BTW identificatienummer (tax): BE07143554687
Ondernemingsnummer: 5456878662
Hoofdstad (capital): 837,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 159,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in GARAGE W. EN D. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE W. EN D.
(Get full report from official database of BE for GARAGE W. EN D.)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE W. EN D.
Addition kinds of activities for GARAGE W. EN D.

289902. zuren | Acids
33550401. Rails, gerold en getrokken, aluminium | Rails, rolled and drawn, aluminum
35770400. Keypunch apparatuur | Keypunch equipment
50399903. luifels | Awnings
80110205. Primaire zorg medische kliniek | Primary care medical clinic

Werken bij GARAGE W. EN D.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE W. EN D.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE W. EN D.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE W. EN D.. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers/magazijniers nachtploeg in Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vanuit het hoogtechnologische distributiecentrum in Olen en Westerlo (Heultje) voorziet CASA al haar Europese winkels van hippe interieurartikelen. Voor de vaste nachtploeg zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Je maakt de bestellingen klaar voor de winkels. Je werkt zelfstandig en je bent voortdurend in beweging. Je werkt met een manuele of elektrische transpallet. Ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Bij jouw opstart wordt er een goed uitgewerkte opleiding voorzien. Wij bieden jouw: Een snelle opstart met goede begeleiding in een nieuw geautomatiseerd distributiecentrum. Een marktconform loon met maaltijdcheques en fietsvergoeding. Een kans om te werken in een groeiende onderneming met leuke werksfeer!

  • Verpleegkundige thuiszorg (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar topverpleegkundigen, met een hart voor de thuiszorg, die ons projectstaffing team komen versterken. Je wordt tewerkgesteld regio Vlaams-Brabant en/of Brusse. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam en staat in voor de dagelijkse verzorging van je patiënten. De persoonlijke aanpak maakt dit alles een erg dankbare job. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • SPOOLER 2PL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als spooler leg je grote, geproduceerde rollen op een machine en ga je deze in kleinere lagen versnijden. Je bent dus bereid om fysieke arbeid uit te voeren en hebt geen lichamelijke klachten.

  • HVAC technieker Warmtepompen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Service Technieker HVAC Warmtepompen sta je in voor het onderhoud van HVAC installaties bij onze klanten, zowel voor preventief als curatief onderhoud. Na een opleidingsperiode maak je deel uit van het Service Team. Je werkt aan de meest moderne HVAC installaties die gebruikt worden bij onze klanten. De Service Technieker (m/v) rapporteert aan de Teamleader. Je zal voornamelijk werken op sites van onze klanten. In deze functie verzorg je het: • Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud van HVAC installaties. • Behandelen en verhelpen van storingen aan verwarmings- en koelinstallaties, klimatisatie installaties. • Monteren van aanpassingen of uitbreidingen op bestaande installaties. • Monteren van nieuwe installaties. • Onderhouden van contact met klanten. • Afhankelijk van je werkervaring en kennisniveau zal je eveneens instaan voor het inbedrijfstellen van nieuwe installaties.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP DESSEL (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wichelen / Serskamp (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Gezocht: Jong en sociaal geweld voor in de eventsector (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EVER PRESENT

    Type: Studentenjob

    Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector zijn wij op zoek naar het jonge geweld. Je staat in voor het ontvangen van de mogelijke klanten; je biedt ze een drankje aan; je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid; je bent gewoon je mooie zelf; je bent flexibel om dagen in de week of in het weekend te werken.

  • Studenten voor weekendwerk (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SPAR EXPRESS SCHIERVEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze Spar Express winkel te Hasselt zoeken wij gemotiveerde studenten Jobinhoud : kassawerk aanvulwerk maken van belegde broodjes afbakken van broodjes voorverpakken van kazen, charcuterie,...

  • Barverantwoordelijke (Zwitserland)

    Regio: Zwitserland

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    Als barverantwoordelijke sta je in voor de organisatie van het werk achter de bar. Je stelt de werkroosters op van de barmedewerkers en geeft hen de nodige instructies. Je controleert dagelijks de voorraad en geeft de nodige interne bestellingen door. Je bedient mee de klanten, geeft uitleg over het barassortiment en doet de correcte afrekening via het kassasysteem. Je houdt je bar proper en kijkt erop toe dat andere medewerkers dit ook doen. Bij speciale gelegenheden zorg je voor een feestelijke drank (incl. presentatie).

  • Flexijob horeca medewerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de bediening aan de bar. Je schenkt drank in, maakt cocktails en zorgt voor de orde en netheid van de bar. Je werkt op vrijdag- zaterdag- of zondagavond van 18u00 tot 12u00.

  • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van GARAGE W. EN D. in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE W. EN D. in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE W. EN D.. Laat een reactie achter voor GARAGE W. EN D.. GARAGE W. EN D. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE W. EN D.. Leave a respond for GARAGE W. EN D.. GARAGE W. EN D. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE W. EN D. op de google maps. Adres en contacten GARAGE W. EN D.
Location of GARAGE W. EN D. on the google maps. Address and contacts of GARAGE W. EN D.

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE W. EN D. GARAGE W. EN D.: Ivora SPRL | HAARSTUDIO DE KEYSER | VANDER STICHELE sa/ VDS CONSTRUCT | ANN DE BLICK | STUDIO ANTOINE

Other related companies as GARAGE W. EN D.: Ivora SPRL | HAARSTUDIO DE KEYSER | VANDER STICHELE sa/ VDS CONSTRUCT | ANN DE BLICK | STUDIO ANTOINE

GARAGE W. EN D. is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE W. EN D., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07143554687. Het bedrijf GARAGE W. EN D. bevindt zich op het adres: OUD-TERMIENSTRAAT 4; 3600; GENK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 837,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 159,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. Producten gemaakt in GARAGE W. EN D. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE W. EN D. is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE W. EN D. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE W. EN D., openstaande posities, locatie van GARAGE W. EN D. op de kaart.

GARAGE W. EN D. is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE W. EN D., company assigned to the tax number BE07143554687. The company GARAGE W. EN D. is located at the address: OUD-TERMIENSTRAAT 4; 3600; GENK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 837,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 159,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. Products created in GARAGE W. EN D. were not found.
The main activity of GARAGE W. EN D. is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE W. EN D. is not available. You also can look at reviews of GARAGE W. EN D., open positions, location of GARAGE W. EN D. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE W. EN D., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE W. EN D., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE W. EN D., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE W. EN D., employees, financial statistics.