GARAGE VAN LIEFDE

Contactgegevens GARAGE VAN LIEFDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE VAN LIEFDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE VAN LIEFDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDENHOVESTRAAT 40; 9620; ZOTTEGEM, België

Telefoon (phone): 93602257 (+32-93602257) 93602257 (+32-93602257)

Fax (fax): +32 (3) 341-15-21 +32 (3) 341-15-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE VAN LIEFDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE VAN LIEFDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE VAN LIEFDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE VAN LIEFDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE VAN LIEFDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE VAN LIEFDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE VAN LIEFDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE VAN LIEFDE
Products information GARAGE VAN LIEFDE

BTW identificatienummer (tax): BE09061492919
Ondernemingsnummer: 4332702636
Hoofdstad (capital): 780,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 214,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in GARAGE VAN LIEFDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE VAN LIEFDE
(Get full report from official database of BE for GARAGE VAN LIEFDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE VAN LIEFDE
Addition kinds of activities for GARAGE VAN LIEFDE

24520103. Boerderijen gebouwen, geprefabriceerd of draagbaar: hout | Farm buildings, prefabricated or portable: wood
28420200. Polijstenpreparaten en aanverwante producten | Polishing preparations and related products
28990105. Essentiële oliën | Essential oils
30899922. Banden, kunststoffen | Tires, plastics
35990202. Slang, flexibel metallisch | Hose, flexible metallic
36430104. Outlets, elektrisch: gemak | Outlets, electric: convenience
38210112. Laboratoriumapparatuur: dampkappen, distillatieracks, enz. | Laboratory equipment: fume hoods, distillation racks, etc.
38210401. Saldi, laboratorium | Balances, laboratory
51929901. Boeken | Books
60359901. Federale spaar- en leningverenigingen | Federal savings and loan associations

Werken bij GARAGE VAN LIEFDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE VAN LIEFDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE VAN LIEFDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE VAN LIEFDE. Looking for open vacancies in other companies

  • sales support medewerker (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sales support medewerker sta je in voor de administratieve ondersteuning van de sales afdeling: Opvolgen van alle dossiers vanaf offerte tot bestelling. Met de input die je krijgt van de salesafdeling maak je een voorstel op voor de klant en volg je dit verder op. Na bestelling door de klant sta je in voor alle administratieve opvolging: opmaken van het contract aanvragen van het chassisnummer regelen van douane documenten verwerking van e-mails behandelen van vragen van klanten regelen van transport van de wagens vanuit de productie naar de klant facturatie... In samenwerking met de marketingafdeling ben je verantwoordelijk voor marketinganalyses

  • Chauffeurs C/CE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: District Oost-Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verzorgt transport over gans België. Je zorgt voor een correcte afhandeling bij de klant, dit kunnen zowel bedrijven als particulieren zijn.  Bedrijfsprofiel: Voor een transportbedrijf gelegen in het Gentse.

  • Teamleader nacht (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een teamleader voor in de nacht. Als teamleader sta je in voor het aansturen van een ploeg van 20 à 30 mensen over verschillende afdelingen. Je staat in voor de picking voor te bereiden en aan te sturen. Je gaat hierbij telkens motiverend te werk. Daarnaast zal je ook zelf fysiek werk verrichten. Als teamleader rapporteer je steeds aan de ploegchef

  • Huishoudheld regio Ingelmunster (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kruibeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student stickerafdeling (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Studentenjob

    Voor een groothandel in bloemen & planten te Kontich zijn we op zoek naar studenten die beschikbaar zijn om op maandag of op woensdag te werken. Geen weekendwerk! Je taak bestaat uit het stickers plakken op de binnenkomende producten. Je controleert nadien of alle producten de juiste stickers hebben meegekregen. Je kan ook op andere afdelingen ingeschakeld worden. vb. ontvangst en verdeling van bloemen en planten naar juiste afdeling

  • Jobstudent M/V maand oktober fotocovers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een grafisch vormgevingsbureau in centrum Gent zoekt Adecco een jobstudent M/V voor het maken van fotocovers, om van 9/10 tem 26/10 fulltime te werken. Takenpakket: Je helpt mee met het maken van fotocovers voor verschillende soorten smartphones. Dit doe je samen met onze collega in de productie. Je print de gevraagde foto van de klant op een ijzeren plaatje door gebruik te maken van een verwarmde pers. Vervolgens plak je dit op de cover. Ook pak je de bestellingen in en doe je de nodige administratie zodat het product naar het juiste adres vertrekt.

  • Polyvalente studenten - Fastfoodketen - Wetteren - 18+ (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, één van 's werelds grootste fastfoodketens zijn wij nog op zoek naar meerdere studenten voor in de vakantieperiode en voor tijdens het weekend doorheen het schooljaar. Je wordt tewerkgesteld in een jong en dynamisch team en zal polyvalent ingeschakeld worden binnen de zaak. Op deze manier heb je een zeer variërende functie waarbij je op verschillende werkposten opgeleid zal worden. De uren liggen tussen 10u00 en 01u00. In samenspraak met de verantwoordelijke kan steeds bekeken worden welke planning voor jou haalbaar is.

  • PAYROLL HR OFFICER (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Payroll HR  Officer heb jij onder andere de volgende verantwoordelijkheden: Wanneer de collega’s vragen hebben over bijvoorbeeld reiskosten, loonschalen en arbeidsvoorwaarden weten ze jou te vinden. Waarom? Jij bent als medewerker Personeels- en Salarisadministratie altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op HR en Payroll gebied Coördineren en uitvoeren van personeelsadministratie Optimaliseren van werkprocessen Payroll projecten. Je komt als Payroll HR Officer terecht op de personeelsafdeling van onze opdrachtgever. Bedrijfsprofiel: Ondernemend en ambitie zijn twee sterk aanwezige karaktereigenschappen van alle medewerkers van onze opdrachtgever. Als Payroll HR Officer kom je terecht op de personeelsdienst van onze opdrachtgever.

  • Account Manager Beleggingen (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Top 10 van Vlaanderen Professioneel Klantgerichtheid Stel je eens voor…dat jij verantwoordelijk bent voor het assortiment beleggingen in ruime zin van het woord van ons bank- en verzekeringskantoor regio Halle-Vilvoorde. Wij zitten in de top 10 van het beste kantoor van heel Vlaanderen. Dus jij kan samen met ons het verschil maken door als beleggingsadvsieur een grondig analyse te maken op basis van jouw kennis, ervaringen en door contacten in jouw netwerk te raadplegen. Jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je bent onder andere verantwoordelijk voor beleggingen in ruime zin van het woord zoals pensioensparen, langetermijnsparen,.. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

  • Metser- diender (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: JURI

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit Diverse werken in opleverpunten, oa. Kleine metselwerken Tegels die ontbreken Vochtprobleem oplossen Kleine bekistingswerken Dorpels leggen Openingen maken in bestaand metselwerk ( ramen, deuren,..) Muur in breuksteen bouwen Lichte tussenwanden, prefab bekleding, valse plafonds, … plaatsen Uitsparingen maken voor latere installaties en inrichtingen (loodgieterij, elektriciteit, rookkanalen,…) … Uiteraard word je hier bijgestaan door je mentor/ploegbaas

  • Loodgieter CV / Sanitair (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een installateur van verwarming, sanitair en ventilatie. Dit gaat over nieuwbouw en renovatieprojecten van groot tot klein bij particulaire klanten en bedrijven. Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen Oude installaties demonteren en verwijderen Vloerverwarming plaatsen Defecte onderdelen vervangen of herstellen

Zoek naar antwoorden van GARAGE VAN LIEFDE in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE VAN LIEFDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE VAN LIEFDE. Laat een reactie achter voor GARAGE VAN LIEFDE. GARAGE VAN LIEFDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE VAN LIEFDE. Leave a respond for GARAGE VAN LIEFDE. GARAGE VAN LIEFDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE VAN LIEFDE op de google maps. Adres en contacten GARAGE VAN LIEFDE
Location of GARAGE VAN LIEFDE on the google maps. Address and contacts of GARAGE VAN LIEFDE

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE VAN LIEFDE GARAGE VAN LIEFDE: BLMOERMAN NV | CYRIEL JANSSENS | Donna (La) | NIJS EMIEL | GL Trading VOF

Other related companies as GARAGE VAN LIEFDE: BLMOERMAN NV | CYRIEL JANSSENS | Donna (La) | NIJS EMIEL | GL Trading VOF

GARAGE VAN LIEFDE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE VAN LIEFDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09061492919. Het bedrijf GARAGE VAN LIEFDE bevindt zich op het adres: OUDENHOVESTRAAT 40; 9620; ZOTTEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 780,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 214,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. Producten gemaakt in GARAGE VAN LIEFDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE VAN LIEFDE is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE VAN LIEFDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE VAN LIEFDE, openstaande posities, locatie van GARAGE VAN LIEFDE op de kaart.

GARAGE VAN LIEFDE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE VAN LIEFDE, company assigned to the tax number BE09061492919. The company GARAGE VAN LIEFDE is located at the address: OUDENHOVESTRAAT 40; 9620; ZOTTEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 780,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 214,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. Products created in GARAGE VAN LIEFDE were not found.
The main activity of GARAGE VAN LIEFDE is Membership Organizations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE VAN LIEFDE is not available. You also can look at reviews of GARAGE VAN LIEFDE, open positions, location of GARAGE VAN LIEFDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE VAN LIEFDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE VAN LIEFDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE VAN LIEFDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE VAN LIEFDE, employees, financial statistics.