GARAGE ROZIERS FLORENT

Contactgegevens GARAGE ROZIERS FLORENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE ROZIERS FLORENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE ROZIERS FLORENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LIERSESTEENWEG 269; 2220; HEIST-OP-DEN-BERG, België

Telefoon (phone): 15241253 (+32-15241253) 15241253 (+32-15241253)

Fax (fax): +32 (84) 145-25-31 +32 (84) 145-25-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE ROZIERS FLORENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE ROZIERS FLORENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE ROZIERS FLORENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE ROZIERS FLORENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE ROZIERS FLORENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE ROZIERS FLORENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE ROZIERS FLORENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE ROZIERS FLORENT
Products information GARAGE ROZIERS FLORENT

BTW identificatienummer (tax): BE06217132568
Ondernemingsnummer: 5333557128
Hoofdstad (capital): 304,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 641,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in GARAGE ROZIERS FLORENT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE ROZIERS FLORENT
(Get full report from official database of BE for GARAGE ROZIERS FLORENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE ROZIERS FLORENT
Addition kinds of activities for GARAGE ROZIERS FLORENT

17919908. Rookstapels, staal: installatie en onderhoud | Smoke stacks, steel: installation and maintenance
28920202. Zwarte poeder (explosieve) | Black powder (explosive)
36610204. Telegraaf station apparatuur en onderdelen, draad | Telegraph station equipment and parts, wire
39990600. Paraplu's, rieten en delen | Umbrellas, canes, and parts
45120000. Luchtvervoer, gepland | Air transportation, scheduled
73890304. Borduren reclame | Embroidery advertising
80519901. Convalescent huis met continue zorgverzorging | Convalescent home with continuous nursing care

Werken bij GARAGE ROZIERS FLORENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE ROZIERS FLORENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE ROZIERS FLORENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE ROZIERS FLORENT. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur banden tijdelijk winterseizoen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gerenomeerd automerk zijn we op zoek naar een tijdelijk bandenmonteur voor de garage te Kortrijk. Je staat in voor het monteren en demonteren van de banden, dit voor een periode van een 4-tal maanden.

  • Magazijnier/Kassamedewerker Drankenhandel (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verantwoordelijk voor het opmaken van correcte leveringsbon, facturen, correcte afhandeling van aankoop tot betaling. Coderen van producten/ bestellingen van klanten, nakijken van genomen goederen op pallet, controle aantallen en producten stemmen overeen met het gecodeerde. Facturen opmaken, geld ontvangen, adviseren van klanten ivm producten, prijzen ( indien van toepassing), telefoon beantwoorden Organiseren van planning: klaar te maken bestellingen Allround administratief werk: aankoopfacturen ordenen, leveringsbons klasseren op nummer Op kalme momenten: meehelpen in magazijn oa. Bestelling meehelpen klaar zetten, magazijn in orde houden Naleven van procedures Kassa inhoud bij sluitingstijd tellen Werkuren: ma-vrij: 9u45 tot 18u15 (één vrije dag in de week) zaterdag: 8u tot 14u

  • Productiearbeider (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hamont-Achel, een specialist en producent van industriële en technische borstels voor alle takken van industrie, zoeken we een productiemedewerker, optie vast, die instaat voor de machine bediening voor de productie van tochtstrippen. Je werkt in dagdienst en bent onmiddellijk beschikbaar. Je hebt reeds ervaring met machine bediening.

  • Administratief bediende scheepsbevoorrading (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Asap Maritiem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Verrichten van de nodige werkzaamheden ten einde schepen tijdig met de vereiste goederen (voeding & drank) te bevoorraden. - Opstellen van prijsoffertes. - Uitvoeren van de bestellingen. - Verifiëren van de levering.

  • monteur valbeveiliging (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je monteert en plaatst permanente valbeveiliging op daken rekening houdend met de eisen van de klant. Je zorgt voor een waterdichte aansluiting hiervan om lekken in de toekomst tegen te gaan. Je plaatst vloeibare waterdichtingen.

  • Home Manager M/V gezocht te Sint-Martens-Latem voor 24u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een Home Manager(m/v) voor 24u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een gastgezin die op zoek is naar een Home Manager van A tot Z. U bent een stabiel persoon die op lange termijn bij uw gastgezin wenst te werken. Discretie draagt u hoog in het vaandel en het huishouden zelf kent geen geheimen voor u! Werkt u graag zelfstandig en u bent loyaal met respect voor het materiaal? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Flexibele redders Zwemparadijs en Welnesscentrum (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een sport -en recreatie centrum zijn we op zoek naar een geattesteerde redder! Als redder sta je aan het bad en waak je over de veiligheid van de zwembadbezoeker; Je bent verantwoordelijk voor een aantal taken op vlak van algemene hygiëne en hebt oog voor netheid in het centrum; Je bent (in beperkte mate) mee verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van de zwembadaccommodatie; Je neemt deel aan regelmatige oefenmomenten en bent bereid om de nodige opleidingen/bijscholingen te volgen die nodig zijn voor de uitoefening van je functie; Je bent mee verantwoordelijk voor een optimale klantentevredenheid, je ondersteunt hierin actief je collega's en verantwoordelijken; Je anticipeert op problemen en signaleert nauwgezet de binnenkomende klachten via het klachtenmanagementsysteem;

  • Jobstudent zaalmedewerker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: LAGO

    Type: Studentenjob

    Je hoofdtaak is het opnemen, bedienen, afrekenen en afruimen van de bestellingen van de bezoekers van het Rest’eau Café. Ook de mise-en-place onder handen nemen zal tot jouw takenpakket behoren. Verder ben je verantwoordelijk voor een verzorgde en propere omgeving die bezoekers uitnodigt een lekker drankje en hapje te nuttigen. Drankbestellingen handel je volledig zelf af, terwijl je eetbestellingen tijdig en correct doorgeeft aan de keuken. De horecamanager en collega’s ondersteunen je in al je taken.

  • JR Dossierbeheerder: doe hier je eerste ervaring op! Diksmuide (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Wat wil je weten over dit kantoor? Dit kantoor bestaat uit een team van 10 medewerkers. Zij verzorgen de volledige boekhouding van zo'n 500-tal vennootschappen 130 eenmanszaken, actief in verschillende sectoren. Wil je veel en snel bijleren? Dan ben je hier aan het goede adres. Ongeacht je ervaring, sta je hier vanaf dag één in contact met de klant. Je zal met andere woorden meteen hands-on beide aspecten van de job leren kennen. Junior Dossierbeheerder: takenpakket Stap voor stap word je hier opgeleid tot A-Z boekhouder; maar om daar te raken moet je uiteraard beginnen bij het begin. Je takenpakket bestaat in het begin vooral uit voorbereidend werk (A-Y). Je staat je meer ervaren collega's bij waar nodig en zo zal je je steeds verder ontwikkelen.

  • Verpleegkundige (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ROEL DE KONINCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig thuisverpleegkundige

  • logopedist(e) (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: LOGOSENSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandeling en diagnostiek van o stotteren o leerstoornissen o neurogene communicatiestoornissen o stemstoornissen o articulatiestoornissen o taalontwikkelingsstoornissen o …

  • bijverdienste in de verkoop (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn opzoek naar een verkoper m/v als bijverdienste op zelfstandige basis. Je promoot de produkten ( gezondheid en schoonheidsprodukten ) door testers uit te delen aan potentiële klanten en deze terug op te halen na 3 dagen.

Zoek naar antwoorden van GARAGE ROZIERS FLORENT in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE ROZIERS FLORENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE ROZIERS FLORENT. Laat een reactie achter voor GARAGE ROZIERS FLORENT. GARAGE ROZIERS FLORENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE ROZIERS FLORENT. Leave a respond for GARAGE ROZIERS FLORENT. GARAGE ROZIERS FLORENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE ROZIERS FLORENT op de google maps. Adres en contacten GARAGE ROZIERS FLORENT
Location of GARAGE ROZIERS FLORENT on the google maps. Address and contacts of GARAGE ROZIERS FLORENT

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE ROZIERS FLORENT GARAGE ROZIERS FLORENT: FA. VAN DER EECKEN | Dewitte Y | HUIS EUTROPIA | ALBERT VAN HAMME | A.B.-D茅co

Other related companies as GARAGE ROZIERS FLORENT: FA. VAN DER EECKEN | Dewitte Y | HUIS EUTROPIA | ALBERT VAN HAMME | A.B.-D茅co

GARAGE ROZIERS FLORENT is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE ROZIERS FLORENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06217132568. Het bedrijf GARAGE ROZIERS FLORENT bevindt zich op het adres: LIERSESTEENWEG 269; 2220; HEIST-OP-DEN-BERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 304,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 641,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. Producten gemaakt in GARAGE ROZIERS FLORENT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE ROZIERS FLORENT is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE ROZIERS FLORENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE ROZIERS FLORENT, openstaande posities, locatie van GARAGE ROZIERS FLORENT op de kaart.

GARAGE ROZIERS FLORENT is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE ROZIERS FLORENT, company assigned to the tax number BE06217132568. The company GARAGE ROZIERS FLORENT is located at the address: LIERSESTEENWEG 269; 2220; HEIST-OP-DEN-BERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 304,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 641,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. Products created in GARAGE ROZIERS FLORENT were not found.
The main activity of GARAGE ROZIERS FLORENT is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE ROZIERS FLORENT is not available. You also can look at reviews of GARAGE ROZIERS FLORENT, open positions, location of GARAGE ROZIERS FLORENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE ROZIERS FLORENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE ROZIERS FLORENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE ROZIERS FLORENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE ROZIERS FLORENT, employees, financial statistics.