ALBERT VAN HAMME

Contactgegevens ALBERT VAN HAMME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALBERT VAN HAMME: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALBERT VAN HAMME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWBAAN 36; 1785; MERCHTEM, België

Telefoon (phone): 52372339 (+32-52372339) 52372339 (+32-52372339)

Fax (fax): +32 (12) 107-29-45 +32 (12) 107-29-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALBERT VAN HAMME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALBERT VAN HAMME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALBERT VAN HAMME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALBERT VAN HAMME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALBERT VAN HAMME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALBERT VAN HAMME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALBERT VAN HAMME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALBERT VAN HAMME
Products information ALBERT VAN HAMME

BTW identificatienummer (tax): BE06707672119
Ondernemingsnummer: 9737426757
Hoofdstad (capital): 259,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 620,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in ALBERT VAN HAMME zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALBERT VAN HAMME
(Get full report from official database of BE for ALBERT VAN HAMME)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALBERT VAN HAMME
Addition kinds of activities for ALBERT VAN HAMME

35450202. Tellers en afzuigboorcombinaties | Countersinks and countersink drill combinations
39990200. Haar- en haarproducten | Hair and hair-based products
51990207. curiosa | Curios
76990403. Riool schoonmaak en rodding | Sewer cleaning and rodding
86419901. Booster club | Booster club
87489905. Milieuconsultant | Environmental consultant

Werken bij ALBERT VAN HAMME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALBERT VAN HAMME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALBERT VAN HAMME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALBERT VAN HAMME. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoop / kassa / onthaal (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent medeverantanwoordelijke voor de afdeling ruitersport en zwemmen. Je vult de rekken aan en zorgt dat de afdeling er altijd tip top uit ziet. Je leert alle producten kennen, zodat je klanten met jouw advies kan verderhelpen.

 • Enthousiaste verpleegkundige Regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

  Regio: WACHTEBEKE

  Bedrijf: Express Medical

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een verpleegkundige? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging maar weet je nog niet wat? Ben jij daarbij onmiddelijk beschikbaar voor een periode van minstens 3 maanden? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in de regio van Wachtebeke zijn we op zoek naar een verpleegkundige om hen team te versterken. Gedurende een periode van 3 maanden kan je voltijds of deeltijds worden ingeschakeld.

 • Gemotiveerde onderhoudsmecanicien (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een stabiel familiebedrijf dat actief is op de internationale bouwmarkt, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onderhoudsmecanicien. Kan jij aan de slag in daguren of in een drie ploegensysteem? Heb jij reeds ervaring binnen een gelijkaardige functie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jouw takenpakket als onderhoudsmecanicien zal onder andere bestaan uit onderstaande zaken: Dagelijks preventief onderhoud van het mechanische gedeelte van het machinepark Opsporen en herstellen van mechanische defecten aan productiemachines Monteren van installaties Rapporteren van het verrichte werk Wil jij graag dit takenpakket op jou nemen en voldoe jij aan de onderstaande functie-eisen? Neem dan zeker snel contact met ons op!

 • Operator Frietlijn (NIEUWKERKE)

  Regio: NIEUWKERKE

  Bedrijf: T-INTERIM IEPER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor een goed verloop van het productieproces, waarbij aardappelen verwerkt worden tot diepgevroren, voorgebakken frietjes. Je stuurt verschillende grote machines (schillers, blancheurs, enz…). Je zorgt ervoor dat de kwaliteit en het rendement van de productie optimaal blijft.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in centrum Brugge 16u of 20u/week in 2 gezinnen (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in centrum Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen en strijken en andere huishoudelijke taken, ev.koken maar is geen must. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp /Huishoudhulp in Anderlecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent Bon'Ap Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Studentenjob

  Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

 • Studentenjob : productiearbeider voedingsbedrijf (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

  Type: Studentenjob

  Heb jij nog nood aan extra zakgeld? Aan het sparen voor een auto of nieuwe laptop? Voor Plukon in Maasmechelen zijn we op zoek naar studenten voor een vaste opdracht doorheen het schooljaar. Ben je regelmatig op vrijdag beschikbaar om met de ochtend- of middagpost bij Plukon te komen werken. Je beschikbaarheden kan je doorgeven via onze online applicatie, zo blijf jij de baas over je eigen agenda. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Technisch ontwerper trekhaken (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Talentus Waregem

  Type: Vaste Job

  Onze klant ontwikkelt jaarlijks een 55 à 65- tal nieuwe trekhaken en hiervoor zijn ze op zoek naar een medewerker voor hun ontwerpbureau: Je staat in voor de prototypebouw van nieuwe trekhaken  Via FEA analyse voer je een simulatieberekening uit Nieuwe trekhaken dienen ook getest te worden, ook dit maakt onderdeel uit van jouw takenpakket Na de opmaak van de trekhaak, zorg je voor het voorbereidend werk voor de productie op de werkvloer; het stappenplan voor het ontwerp wordt uitgewerkt voor de productie van de trekhaken Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een KMO actief in de automotive sector, zijn we op zoek naar een Technisch Ontwerper Trekhaken.

 • Freelance docent hennapainting (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal van het CVA. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding. Je stelt een eindexamen op en verwerkt de resultaten met degelijke feedback voor jouw cursisten..

 • FREELANCE ASSESSOR (BE768365) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

  Type: Zelfstandige activiteit

  “Als freelancer krijg ik bij Hudson de kans om mee te werken aan boeiende projecten bij diverse klanten, steeds gesteund door het professionele Hudson team en onze unieke Hudson HR-tools.” WORD JIJ EEN HUDSON FREELANCE ASSESSOR? ZIN IN EEN LAT-RELATIE? Hudson is een HR-adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring én de onbetwiste marktleider.

Zoek naar antwoorden van ALBERT VAN HAMME in sociale netwerken
Look for responds of ALBERT VAN HAMME in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALBERT VAN HAMME. Laat een reactie achter voor ALBERT VAN HAMME. ALBERT VAN HAMME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALBERT VAN HAMME. Leave a respond for ALBERT VAN HAMME. ALBERT VAN HAMME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALBERT VAN HAMME op de google maps. Adres en contacten ALBERT VAN HAMME
Location of ALBERT VAN HAMME on the google maps. Address and contacts of ALBERT VAN HAMME

Andere gerelateerde bedrijven als come ALBERT VAN HAMME ALBERT VAN HAMME: GARAGE VANDENBERGHE | LEOPOLD MATTON | Ar Pege SPRL | JEUGDATELIER KNOEI EN KLAD | ARVA ELEKTRO

Other related companies as ALBERT VAN HAMME: GARAGE VANDENBERGHE | LEOPOLD MATTON | Ar Pege SPRL | JEUGDATELIER KNOEI EN KLAD | ARVA ELEKTRO

ALBERT VAN HAMME is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALBERT VAN HAMME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06707672119. Het bedrijf ALBERT VAN HAMME bevindt zich op het adres: NIEUWBAAN 36; 1785; MERCHTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 259,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 620,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in ALBERT VAN HAMME zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALBERT VAN HAMME is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALBERT VAN HAMME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALBERT VAN HAMME, openstaande posities, locatie van ALBERT VAN HAMME op de kaart.

ALBERT VAN HAMME is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALBERT VAN HAMME, company assigned to the tax number BE06707672119. The company ALBERT VAN HAMME is located at the address: NIEUWBAAN 36; 1785; MERCHTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 259,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 620,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in ALBERT VAN HAMME were not found.
The main activity of ALBERT VAN HAMME is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ALBERT VAN HAMME is not available. You also can look at reviews of ALBERT VAN HAMME, open positions, location of ALBERT VAN HAMME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALBERT VAN HAMME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALBERT VAN HAMME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALBERT VAN HAMME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALBERT VAN HAMME, employees, financial statistics.