JEUGDATELIER KNOEI EN KLAD

Contactgegevens JEUGDATELIER KNOEI EN KLAD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDATELIER KNOEI EN KLAD: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDATELIER KNOEI EN KLAD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BREDABAAN 561A; 2170; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 36451505 (+32-36451505) 36451505 (+32-36451505)

Fax (fax): +32 (69) 635-87-55 +32 (69) 635-87-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDATELIER KNOEI EN KLAD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDATELIER KNOEI EN KLAD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDATELIER KNOEI EN KLAD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDATELIER KNOEI EN KLAD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDATELIER KNOEI EN KLAD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDATELIER KNOEI EN KLAD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDATELIER KNOEI EN KLAD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDATELIER KNOEI EN KLAD
Products information JEUGDATELIER KNOEI EN KLAD

BTW identificatienummer (tax): BE02765228271
Ondernemingsnummer: 7128723144
Hoofdstad (capital): 398,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 375,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in JEUGDATELIER KNOEI EN KLAD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): DIVERSE RECREATIEVE ACTIVITEITEN

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDATELIER KNOEI EN KLAD
(Get full report from official database of BE for JEUGDATELIER KNOEI EN KLAD)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDATELIER KNOEI EN KLAD
Addition kinds of activities for JEUGDATELIER KNOEI EN KLAD

0241. Zuivelboerderijen | Dairy farms
20489914. Shell crushing, voor feed | Shell crushing, for feed
32219904. Geneeskunde flessen, glas | Medicine bottles, glass
36619901. Carrier apparatuur, telefoon of telegraaf | Carrier equipment, telephone or telegraph
36690104. Metaaldetectoren | Metal detectors
37140702. Wiel velgen, motorvoertuig | Wheel rims, motor vehicle

Werken bij JEUGDATELIER KNOEI EN KLAD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDATELIER KNOEI EN KLAD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDATELIER KNOEI EN KLAD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDATELIER KNOEI EN KLAD. Looking for open vacancies in other companies

  • Ateliermedewerker assemblage (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor montage en assemblage van panelen; hierbij zal je taak vnl. bestaan uit montage van rubber/glas in panelen, voorzien van gaten dmv boormachine, ... dit alles aan de hand van een plan waarop je je baseert.

  • Project Finance Administrator (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een gerenommeerde instelling in Leuven zoek een tijdelijke project finance administrator. Heb je reeds ervaring in financiële administratie, ben je snel beschikbaar en typeren de woorden 'leergierig' en 'nauwkeurig' jouw karakter? Jouw takenpakket als Project Finance Administrator: Je krijgt een reeks projecten toegewezen, waarvoor je de financiële rapportering verzorgt Je rapporteert de personeels-, werkings- en investeringskosten Je verzamelt de nodige gegevens, controleert deze en rapporteert hierover Je brengt verslag uit naar de Europese Commissie Je hanteert de nodige draaiboeken inzake deze rapportering en zorgt dat alles in lijn is met de te volgen regelgeving Je voert ad hoc financiële taken, rapporten en analyses uit

  • Monteur Liften regio Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Je bent klantvriendelijk (snel en vriendelijk) betrouwbaar en beschikt over de nodige verantwoordelijkheidszin. ? Je hebt bij voorkeur een opleiding A3 of A2 electromechanica of elektriciteit/electronica achter de rug en hebt reeds een 2-tal jaar werkervaring in een technische job (onderhoud bouw elektriciteit?). Ervaring in de liftsector is een mooie troef! ? Je hebt een basiskennis mechanische montage en elektriciteit. ? Je beschikt over een rijbewijs B. ? Je spreekt goed Nederlands.

  • Planner/project-coördinator (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Plannen en organiseren van de buitendienst (zeer wisselende planningen, rekening houden met klanten, wijzigingen,...) - Werfbezoeken. Ter plaatse inschattingen maken van de werken - materialen bestellen bv hoogtewerker,... - veiligheid van de werken bepalen,... - techniekers informeren over de werken, de nodige materialen,...

  • Huishoudhulp (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Dienstenchequebaan

    Wijzijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulpof poetshulp in de regio groot Gent en dit ter aanvulling van onze wervingsreserves. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze takenzijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden metwassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: TRIXXO HOME KASTERLEE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je voert huishoudelijke taken uit bij mensen thuis in het systeem van de dienstencheques. Je zal voornamelijk als schoonmaker ingeschakeld worden maar af en toe wordt er ook gevraagd om te strijken.

  • Voltijds administratief bediende (m/v), regio Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een ruim administratief takenpakket met een commerciële inslag? Heb jij interesse om voor een zeer bloeiend en dynamisch bedrijf te werken? Heb jij een degelijke talenkennis? Dan hebben wij jouw nieuwe uitdaging! Voor een bedrijf in Sint-Denijs-Westrem zijn we zoek naar een administratief bediende die van alle markten thuis is. Je zal instaan voor een breed pakket van taken. Administratief: zoals organiseren Kick-off, opmaken invorderingsrapporten, opmaken statistieken on- & offstreet (bv. duration/occupation, ...), versturen en opmaken periodieke rapportering naar de klanten, organiseren Well being personeel, opvolging van bestellingen, ... Contractkennis: zoals beheer doorrekening kosten, opmaken consolidatie detail kosten afrekening per regio, opstellen jaarverslagen, kennis van de contracten en opstellen en beheer van de contractfiches. Financieel: zoals controleren juistheid input gegevens (opvolging inkomsten, aanvragen facturatie, opvolging cashcontrol, ...),waken over de frequentie van input financiële gegevens, beheer van debiteuren, invullen statcoms en verzamelen van comments en tijdig aanleveren aan boekhouding, voorbereiden van de afrekeningen (inkomsten en diverse info bv. # uren, # rappels, betaalde invorderingskosten, enz.), geven van financiële opleiding van Field supervisors. Commercieel: zoals opvragen, lezen en samenvatten van lastenboeken, voorbereidend werk voor de opmaak van offertes en contractvernieuwing, opmaken/assisteren offertes ism regiomanager/commercieel Rapportering: zoals deelnemen aan periodieke teammeetings (bv. 4t4 - regiomeetings - ...), informeren van andere teamleden binnen de regio

  • Jobstudent telefonist (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Studentenjob

    Ben je een jobstudent die graag een cent wilt bijverdienen door als telefonist(e) te werken? Voor een firma een 8-tal uren per week rondbellen naar firma's ter opvolging van de reeds gecommuniceerde offertes naar de klanten. Je zal de klanten in twee talen te woord staan : in het Nederlands en het Frans. Je kan je uren tijdens de week inplannen in samenspraak met de firma. Wil je aan de slag? Neem dan snel contact op met Konvert Office Hasselt: 011/32.58.29 of [email protected]

  • Technieker (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit: Het verhelpen van storingen en preventief onderhoud, reinigen van machines... Storingen detecteren, verbeteringen aanbrengen,... Opstart van de productie.

  • Junior administratief bediende (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een professionele speler in de industriesector, is VIO op zoek naar een administratief bediende.  Binnen een jong team ben je medeverantwoordelijk voor de ondersteuning van de vertegenwoordigers van de firma.  Je zorgt voor de opvolging van rapporten.  Je boekt bestelbonnen in.  Je maakt offertes op en houdt klantenfiches bij.  Je zal briefwisseling sorteren, verdelen en franceren.  Je ondersteunt de boekhouding waar nodig.  Je archiveert diverse documenten.  Spreekt deze functie jou aan? Stuur dan je cv en een korte motivatie door naar [email protected] t.a.v. Aaike Roosen. 

  • Bouwkundig Administratief Bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Viavera - Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je draagt de verantwoordelijkheid over de administratieve verwerking van bouwprojecten in zeer brede zin. Je krijgt een divers administratief takenpakket in een ondersteunende functie naar architecten, bouwkundige ingenieurs en projectcoördinatoren toe. Takenpakket: nacalculatie, administratieve verwerking bestekken, offertes, contracten, verzamelen van allerhande informatie, controle van juridische documenten en plannen,... Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiend, dynamisch, stijlvol en stabiel bedrijf in het centrum van Antwerpen.

  • Flexijob / jobstudent winkelbediende (weekend) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: TJORLINA

    Type: Flexijob

    Als flexijober binnen onze bakkerij zal jij ingezet worden voor: Het bedienene van klanten in de winkel. De toonbank klaarzetten en onderhouden. De winkel op orde houden. Betalingen ontvangen aan de hand van een elektronisch kassasysteem.

Zoek naar antwoorden van JEUGDATELIER KNOEI EN KLAD in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDATELIER KNOEI EN KLAD in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDATELIER KNOEI EN KLAD. Laat een reactie achter voor JEUGDATELIER KNOEI EN KLAD. JEUGDATELIER KNOEI EN KLAD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDATELIER KNOEI EN KLAD. Leave a respond for JEUGDATELIER KNOEI EN KLAD. JEUGDATELIER KNOEI EN KLAD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDATELIER KNOEI EN KLAD op de google maps. Adres en contacten JEUGDATELIER KNOEI EN KLAD
Location of JEUGDATELIER KNOEI EN KLAD on the google maps. Address and contacts of JEUGDATELIER KNOEI EN KLAD

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDATELIER KNOEI EN KLAD JEUGDATELIER KNOEI EN KLAD: PWA KORTENBERG | VALKENEERS GUY | MARIE-CLAUDE CORNELIS | STRUYS M | C.N.S.B.

Other related companies as JEUGDATELIER KNOEI EN KLAD: PWA KORTENBERG | VALKENEERS GUY | MARIE-CLAUDE CORNELIS | STRUYS M | C.N.S.B.

JEUGDATELIER KNOEI EN KLAD is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDATELIER KNOEI EN KLAD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02765228271. Het bedrijf JEUGDATELIER KNOEI EN KLAD bevindt zich op het adres: BREDABAAN 561A; 2170; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 398,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 375,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is DIVERSE RECREATIEVE ACTIVITEITEN. Producten gemaakt in JEUGDATELIER KNOEI EN KLAD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDATELIER KNOEI EN KLAD is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDATELIER KNOEI EN KLAD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDATELIER KNOEI EN KLAD, openstaande posities, locatie van JEUGDATELIER KNOEI EN KLAD op de kaart.

JEUGDATELIER KNOEI EN KLAD is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDATELIER KNOEI EN KLAD, company assigned to the tax number BE02765228271. The company JEUGDATELIER KNOEI EN KLAD is located at the address: BREDABAAN 561A; 2170; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 398,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 375,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is DIVERSE RECREATIEVE ACTIVITEITEN. Products created in JEUGDATELIER KNOEI EN KLAD were not found.
The main activity of JEUGDATELIER KNOEI EN KLAD is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDATELIER KNOEI EN KLAD is not available. You also can look at reviews of JEUGDATELIER KNOEI EN KLAD, open positions, location of JEUGDATELIER KNOEI EN KLAD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDATELIER KNOEI EN KLAD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDATELIER KNOEI EN KLAD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDATELIER KNOEI EN KLAD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDATELIER KNOEI EN KLAD, employees, financial statistics.