GARAGE K. & M. IMPORT

Contactgegevens GARAGE K. & M. IMPORT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE K. & M. IMPORT: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE K. & M. IMPORT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA LONGUE HAIE 28; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 25128282 (+32-25128282) 25128282 (+32-25128282)

Fax (fax): +32 (14) 472-85-47 +32 (14) 472-85-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE K. & M. IMPORT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE K. & M. IMPORT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE K. & M. IMPORT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE K. & M. IMPORT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE K. & M. IMPORT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE K. & M. IMPORT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE K. & M. IMPORT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE K. & M. IMPORT
Products information GARAGE K. & M. IMPORT

BTW identificatienummer (tax): BE02151367187
Ondernemingsnummer: 5245941162
Hoofdstad (capital): 984,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 616,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in GARAGE K. & M. IMPORT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE K. & M. IMPORT
(Get full report from official database of BE for GARAGE K. & M. IMPORT)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE K. & M. IMPORT
Addition kinds of activities for GARAGE K. & M. IMPORT

394908. Darts en tafel sportartikelen en benodigdheden | Darts and table sports equipment and supplies
963199. Regeling, beheer van nutsbedrijven, nec | Regulation, administration of utilities, nec
10990300. Platina groep ertsen mijnbouw | Platinum group ores mining
23969900. Auto- en kledingversieringen, nec | Automotive and apparel trimmings, nec
30691502. Gietstukken, rubber | Castings, rubber
35629900. Ball- en rollagers, nec | Ball and roller bearings, nec
50639905. Motoren, elektrisch | Motors, electric
50990500. Video- en geluidsapparatuur | Video and audio equipment
51490309. sauzen | Sauces

Werken bij GARAGE K. & M. IMPORT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE K. & M. IMPORT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE K. & M. IMPORT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE K. & M. IMPORT. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Waregem zijn we op zoek naar enthousiaste bekisters. Wil je als bekister aan de slag? Heb je de juiste motivatie en wil je bijleren? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Neem dus zeker zo snel mogelijk contact op met Randstad construct Kortrijk.

  • RAMENWASSER (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat voornamelijk in voor het wassen van ramen dit zowel bij bedrijven als bij particulieren.

  • kassamedewerker part-time (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan om de aangekochte goederen met de nodig zorgvuldigheid af te rekenen. Je hebt oog voor detail en kijkt alles goed na met de nodige oplettendheid. Je bedient de klanten met service enthousiasme en geeft hen correct advies. Je bent een ware multitasker die graag veelzijdig wilt werken aangezien je naast kassa ook de inkomende oproepen zal beantwoorden alsook retours en uitleendiensten zal verzorgen. In het begin zal je tewerkgesteld worden voor 20 uur per week maar na verloop van tijd kan dit naar meer uren worden omgezet. Het betreft hier om een job optie-vast studenten komen niet aanmerking.

  • Inpakker (m/v/x) (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze vacature zoekt H.Essers gemotiveerde kandidaten die als inpakker willen werken. Je zal een kwaliteitscontrole uitvoeren en goederen herverpakken. Je werkt in de dagploeg (van 8u tot 17u) van maandag tot en met vrijdag

  • Werkplaats en service coördinator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de onderhoud van compressoren, generatoren en andere toestellen. Je beheert de werkbonnen en wisselstukken.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp Peer (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zandvliet – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZANDVLIET)

    Regio: ZANDVLIET

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Zwijnaarde 8u/week (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken is hier de hoofdtaak. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Zwijnaarde.U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken en huishoudelijke taken vervullen. U poetst graag, details zijn voor u belangrijk en op vrijdag kan je 8 uur werken, dan is dit het gastgezin, waar we u willen voorstellen. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent Frituurhulp (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: JOBMATCH nv

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur te Tongeren, zijn wij op zoek naar een jobstudent.

  • Medewerker Ornamentiek (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Main d'Or NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de vernieuwing en de herstelling van historisch staf- en stucwerk bij de restauratie van kerkgebouwen, kastelen, kloosters, monumentale stationsgebouwen, etc; Je werkt op werven over heel Vlaanderen; Je bent een aanspreektpunt op de werf voor collega's en klanten in het Nederlands; Je kent verschillende technieken zoals lijsten trekken op de trekbank met kalk, gips, e.a. technieken en kan deze eveneens ter plaatse bevestigen; Ervaring met het ontwerpen van metalen en/of zinken profielen en kennis van het maken van stuc- of siliconen mallen is een plus; Basiskennis van boetseren en beeldhouwen is een voordeel.

  • Kwaliteitsmanager (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    In deze kwaliteitsfunctie ben je de drijvende kracht achter heel het kwaliteit gebeuren. Je hebt daarbij maximaal aandacht voor het optimaliseren van het kwaliteitssysteem en het intensifiëren van Quality awareness in de hele bedrijfscultuur. Je uitdaging: Je streeft naar een zero defect culture. Je bent een absoluut voorbeeld op vlak van ‘kwaliteitsbewustwording' ten aanzien van alle medewerkers! Je analyseert heel kritisch het huidige kwaliteitssysteem en gaat (pro) actief op zoek naar de root cause van kwaliteit issues. Je initieert preventieve acties en verbeterprojecten om maximaal te voldoen aan de kwaliteitseisen van klanten. Hierin ben je verantwoordelijk voor kwaliteitsnormen aangaande BRC, ISO, Kosher en Halal. Je bent aanspreekpunt voor de interne audits en klachten van klanten. Je stuurt het chemisch labo aan en geeft leiding aan een team van een 6-tal kwaliteitsmedewerkers. Voor de plant in Brno en Delfzijl ben je tevens eerste aanspreekpunt aangaande kwaliteitsissues en hanteer je een doorgedreven ‘zero tolerance' aanpak. Je maakt deel uit van het management team waarin je grondige analyse, aanpak en creativiteit erg gewaardeerd worden.

Zoek naar antwoorden van GARAGE K. & M. IMPORT in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE K. & M. IMPORT in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE K. & M. IMPORT. Laat een reactie achter voor GARAGE K. & M. IMPORT. GARAGE K. & M. IMPORT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE K. & M. IMPORT. Leave a respond for GARAGE K. & M. IMPORT. GARAGE K. & M. IMPORT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE K. & M. IMPORT op de google maps. Adres en contacten GARAGE K. & M. IMPORT
Location of GARAGE K. & M. IMPORT on the google maps. Address and contacts of GARAGE K. & M. IMPORT

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE K. & M. IMPORT GARAGE K. & M. IMPORT: Belgique Literie | OFFICE NATIONAL DES PENSIONS | LUC OLDERS | GEERT AERTS | VirgoPlus

Other related companies as GARAGE K. & M. IMPORT: Belgique Literie | OFFICE NATIONAL DES PENSIONS | LUC OLDERS | GEERT AERTS | VirgoPlus

GARAGE K. & M. IMPORT is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE K. & M. IMPORT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02151367187. Het bedrijf GARAGE K. & M. IMPORT bevindt zich op het adres: RUE DE LA LONGUE HAIE 28; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 984,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 616,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. Producten gemaakt in GARAGE K. & M. IMPORT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE K. & M. IMPORT is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE K. & M. IMPORT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE K. & M. IMPORT, openstaande posities, locatie van GARAGE K. & M. IMPORT op de kaart.

GARAGE K. & M. IMPORT is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE K. & M. IMPORT, company assigned to the tax number BE02151367187. The company GARAGE K. & M. IMPORT is located at the address: RUE DE LA LONGUE HAIE 28; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 984,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 616,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. Products created in GARAGE K. & M. IMPORT were not found.
The main activity of GARAGE K. & M. IMPORT is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE K. & M. IMPORT is not available. You also can look at reviews of GARAGE K. & M. IMPORT, open positions, location of GARAGE K. & M. IMPORT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE K. & M. IMPORT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE K. & M. IMPORT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE K. & M. IMPORT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE K. & M. IMPORT, employees, financial statistics.